Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
10.7.2019
 

Kuka ja mikä on Jeesus?

Törmäsin erittäin hyvään ja puhuttelevaan videoon Youtubessa, jonka jaan tuossa alla lopuksi. Nimittäin, kuka todellisuudessa Jeesus on. Ja sanottakoon heti tässä aluksi, että minulle Hän on luojani ja Jumalani.

Tähän vastaukseen on tietysti helppokin päätyä Joh. 1:1-5 jakeiden kautta. Mutta minulla on tapana päätellä asioita myös omalla tavallani.

Jeesus sanoi jo silloin että aikaa te ette ymmärrä. No mihin tiede ja ateismi jatkuvasti törmää, on juuri tuo aika, jota ne eivät voi käsittää, että mitä ennen sitä ja mitä ennen sitä jne. jne. Siksi ne puhuvat aina vain hurjemmilla luvuilla, koska aika on heille mahdoton käsittää, mutta kun kertoo mahdollisimman ison luvun, niin heitä ei epäillä, koska kukaan ei ymmärrä niin kaukaisista ajoista. Siksi ajalle on oltava jokin selitys.

Jos Raamattu puhuu Jumalan pojasta, niin me heti ymmärrämme, että ahaa, sen siis täytyi tietenkin syntyä aikajanalla jotta Jumala itse olisi se ikuinen. Tämä siksi koska emme edelleenkään ymmärrä aikaa ja haluamme siksi väkipakkolla laatikoida ja vangita Jumalan aikajanalle. Juuri siitä samasta syystä me emme ymmärrä myöskään Jeesuksen asemaa Jumalassa. Eli siksi koska emme edelleenkään, emmekä vieläkään halua ymmärtää, että joku voisi olla jotenkin vapaana ajasta.

Jumala on henki, joka koostuu seitsemästä Hengestä, eli luku tarkoittaa vain täydellistä henkiolentoa, joka on meille käsittämätön asia.

Jos piirtäisimme ympyrän paperille, jonka sisälle me piirrämme vaikkapa aurinkokuntamme pikku pisteenä siellä keskellä ja sitten siihen vaikka Linnunrata Galaximme ympäröimään tuota pientä pistettä, niin silloin se luomakunta olisi jonkin asian sisällä, jonka nimi on aika, ehkä aikavankila, jolle on annettu luomisaikaa sen 7 tuhatta vuotta. Tämä selittää mm. luomistyön ensimmäiset päivät, ennen aikaa, jonka luoja loi myös.

Jumala ei ole sidoksissa siihen, eikä Jumalan 7-persoonainen Henki ole sidoksissa siihen aikaympyrään millään tavalla. Jumala on siis käytännössä luonut luojan, itse itsensä sisälle, joka tuli lihaksi ja sen kautta luotiin kaikki ja sen kautta me myös pelastumme. Jeesus on ehkä lähinnä hänen itsensä ajatus, joka lähti jostain ja on nyt tässä.

Mikä ja kuka siis on Jeesus ja mikä on hänen asemansa ajasta riippumattomaan luojaan, eli itseensä? Tässä on siis vastaus yksinkertaiseen mutta monimutkaiseen kysymykseen, kuka ja mikä on Jeesus. Hän on Jumalan sana, joka tuli lihaksi ja sanoi, tulkoon valkeus ja valkeus tuli.

https://www.youtube.com/watch?v=cetzzl3eWRg&feature=em-comments
 

Takaisin