Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
9.7.2019
 

Alkaa koetuksen hetken aika

Joh.Ilm. 3:10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.

Ilman koetuksen hetkeä, ei tapahtuisi herätystä. Siksi Jumala on määrännyt koetuksen hetken, joka alkaa sillä kun morsian katoaa maan päältä, elikkä Herra täyttää lupauksensa ja pelastaa morsiamen siltä.

Mikä tuo koetuksen hetki sitten on, niin se on kuudes sinetti, joka seuraa ylösoton viidettä sinettiä, totta kai. Viides sinetti sanoo, että alttarin alla oleville sieluille annetaan valkoiset vaipat. Sieluhan ei muuten tarvitsisi mitään vaippaa, ellei sillä olisi ruumista, joten tässä näkyy tietyllä tavalla se, kuinka Jumala myös haastaa ihmisen tekemään johtopäättelyitä sanasta ja ymmärtämään tämän sanoman logiikan.

No mitä kuudes sinetti sitten pitää sisällään, niin se on pitkä lista erilaista onnettomuutta, jonka ihmiskunta joutuu sen jälkeen kohtaamaan, kun morsian lähtee. Siellä on mm. maailmanhistorian suurin maanjäristys, sekä jonkin sortin meteoriittisade, joka kuumuudessaan ja sen alas tullessaan kerää itseensä kondenssivettä joka sitten jäätyy kiven ympärille. Näin syntyy tulta ja jäätä, verellä sekoitettuja, lohkareita jossa kiveä. Elikkä saa aikaan kauheita, sen voi sanoa. Taivas kääriytyy tuossa hetkessä pimeydeksi, kirjakäärön lailla, kun tuo meteorikuuro iskee ilmakehään. Samalla se polttaa otsonikerroksen mennessään pois, lähes kokonaan, joten aurinko pääsee sen jälkeen polttamaan maailmaa pahasti. Nämä kaikki ovat sitten niitä vitsauksia, jotka ihmisten päälle lasketaan. Eli sellaista kaikkea on kuudennesta sinetistä odotettavissa.

Kuuden sinetti tosin on sellainen, kuten kaikki muutkin sinetit, että se avataan, eikä se sulkeudu ennen kuin Jeesus tulee näkyvästi. Niinpä nämä sinettien vaikutusvälit voi olla hyvinkin pitkiä. En uskalla arvioida niitä sen enempää, vaikka joskus aiemmin uskalsinkin. En ole enää niin varma niiden aikatauluista.

Joka tapauksessa kaikki merkit osoittavat nyt, että tempaus voisi hyvinkin tulla 17.7. koska jopa Rabbi Samuelin profetiakin näyttäisi toteutuvan. Siinähän sanottiin, että kun näette venäläisten saapuvan Konstantinopoliin, niin silloin pukekaa häävaatteet päälle, älkääkä enää niitä riisuko pois.

Nyt on Hesarissa juttu, jossa venäläisten väitetään tulevan tänään tuomaan Turkkiin S-400 ohjusjärjestelmä, eikä sellaista järjestelmää tuoda missään rahtikontissa, eikä käyttöä opetella manuaalista, vaan sinne saapuu venäläisasiantuntijat ja sotilasinsinöörit asentamaan ja kouluttamaan järjestelmän käyttöä, joten näemme melkoisella varmuudella venäläisiä sotalaivoja Istanbulin satamassa ja venäläissotilaita purkamassa lastia.

 

Takaisin