Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
28.5.2019
 

Palataanpa vielä tähän jääkiekko aiheeseen:

Nimittäin tuossa huomasin sen erikoisen seikan, että Antero Mertaranta on luonut tahattomasti kaksi legendaarista lausetta, joista molemmista on tullut hokema ja biisi. Ei siis ihme, että Lordi omalla sanoituksellaan sen aloitti, nimenomaan kertomalla hittibiisin muodossa asian ytimen jo silloin.

2011 toukokuussa: ”taivas varjele, mitä sieltä tulee”

2019 toukokuussa: ”löikö mörkö sisään”

Kahdeksan vuoden väli ja luku 8 on uuden ajan alun luku! Uusi lehti kääntyy!

2. Tess. 2 Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.

Mörkö lyö sisään, ensin ilmestyen maailmalle ja sitte valtaan päästyään vielä tosenkin kerran sisään, suoraan Jumalan temppeliin ja julistaa sieltä olevansa Jumala. Ei siis ole sattumaa tämäkään, vaan ajankohtaista sanomaa meille, kahden lentävän lauseen muodossa, varoitukseksi ajankohtaisuudesta.

 

Takaisin