Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
7.5.2019
 

Tarina uskosta jota ei voi nähdä

Uskoa ei näe, ei sen totuutta voi pidellä käsissä, eikä sitä voi kuulla, eikä sitä maista tai haista. Se on aistiemme yläpuolella mutta silti se on totta.

Eräs mies syntyi 1800 luvun Saksassa juutalaiskristilliseen perheeseen, nimeltä Hertz. Hän tutki sähkömagneettisia kenttiä ja rakensi laitteet, joiden avulla voitiin lähettää ja havainnoida radioaaltoja.

Hän tiesi jo aikoinaan kuinka vaikeaa on ihmisten ymmärtää, ettei näkymätöntä ole helppoa todistaa olemassa olevaksi tai yleistä luuloa toiseksi. Olihan siihen aikaan muutenkin jo moni sanonut, ettei kukaan koskaan tule lentämään, mutta niin vain kävi kumminkin.

Hän tiesi hyvin myös sen, että maailma oli ollut yleisesti luultuna litteä ja tiedemies joutui henkensä uhalla taistelemaan totuuden sanoman puolesta, kunnes joku todisti väitteen. Usein kävi niin, että totuuden puhuja kuoli köyhänä, halveksuttuna ja hyljättynä.

Kunnian totuudenpuhuja sai usein myös vasta oman ja naurajien kuoleman jälkeen, kun totuutta osattiin ylpeyden edestä arvostaa.

Ei siis ollut Hertzinkään ihan helppoa lähteä todistamaan, että metallilanka ei ollut ainoa sähköisen viestinnän kuljettaja, vaan hän pyrki todistamaan, että ilmassa oli sähkömagneettisia aaltoja, joita saatettiin myös hallita, niitä luoda ja kaapata.

Ei ollut Hertzin tuomat väitteet helposti sisäistettävissä, koska ne sotivat silloista fysiikanoppia vastaan.

Hertz jopa löysi tavan häiritä sähkömagneettisia jännitteitä, joka aiheutti alkuperäisen sähkömagneettisen sanoman viestin vaurioitumisen matkalla. Tähän perustuu myös nykyinen vihollisen aiheuttama tutka- GPS- ja radioliikennehäirintä. Vihollinen tekee häirintää lähettäjän ja vastaanottajan välille.

Usko on sanoman vastaanottoa ja kommunikointia tavalla, jota maailman fysiikanlait eivät vielä tunne. Mutta lähetyslinjan häirintä on vihollisen hyvin tuntema keino katkaista ja häiritä viestintää uskovan ja Pyhän Hengen viestinnän välillä.

Mutta muu maailma ei edelleenkään tunnusta totuutta, vaan koska he eivät tunne, näe, koe, maista tai haista viestin lähettäjää, ei se tule ymmärtämään, että sellainen on olemassa ja on täyttä totta.

Jeesus on meidän viestinnän lähettäjä ja vain harvoin saamme viestin vihollisrintamien ja armeijoiden läpi perille aivan ehjänä. Mutta yhtä lailla, ne tulee sellaisena kuin ne tulee ja sitä ei mikään mahti voi estää.

Profeetat puhuvat, kertovat maailmalle sen synnit ja varoittavat tulevista tuomioista!

 

Takaisin