Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
8.3.2022
 

Suomen yksi pahimmista piilokorruptioista

Kesko ja SOK ryhmät ovat kaksi pahinta asiaa, jotka Suomessa on hengellisen luopumuksen jälkeen tapahtunut. Nämä kaksi keskustukkuria ovat vuosikymmenten aikana laajentaneet bisneksiään piittaamatta kenestäkään. Nämä kaksi ovat voidelleet kaikki poliitikot osingoillaan ja hallituspaikoillaan niin, että nämä kaksi saavat kaiken, eikä mikään kilpailuvirasto ole näiden kahden kimpussa valvomassa niiden häikäilemättömiä toimia. Nämä saavat laittomasti ja aivan rauhassa sopia hinnoista keskenään, koska varsinkin S-ryhmä, sillä on kaikki toimialat ja täysin epäreilu monopoli.

Jos nämä olisivat olleet tavallisia firmoja, ilman poliittista suojaa, mikään vapaan kilpailun laki ei antaisi näille näin suurta kilpailuetua muihin nähden. Nämä ovat siis laillistettuja rikolliskartelleja ja nyt on tullut aika näiden kaatua. Jesaja 5:8 Voi niitä, jotka liittävät talon taloon, yhdistävät pellon peltoon, kunnes ei jää enää tilaa ja te yksin asutte maassa!

Nämä kaksi suurta synteineen, on saanut kaikki pienviljelijät ahtaalle ja lopettamaan tuotantonsa kokonaan. Nämä kaksi suurta ovat poliittikkojen ja hallintoelinten kiilusilmäisen ahneuden takia saanut pienet liikkeet sulkemaan ovensa ja lopettamaan. He ovat totta totisesti kohta yksin, ilman ainoatakaan asiakasta, koska ehneus on saavuttanut mittapuunsa ja tyhmyyden rovio on palanut jo hiilloksille, ettei jää kuin tuhka tyhjään maahan.

Ei meitä auta se, että näillä on isot liikkeet, he ovat saaneet parhaat tontit kaikkialta, koska he ovat voidelleet päättäjät niin tekemään. He odottavat että iso konttialus saapuu satamiimme ja rekat tuovat kaikkialta oruutetuista maista halpatavaraa hyllyille. Entäpä jos konttilaiva ei enää saavukaan, eikä pienviljelijäkään enää saa peltoaan tuottamaan viljaa, eikä karja kasva navetoissa, ei lypsä lehmä, eikä kana muni kanaloissa. Te olette lakkauttaneet maamme huoltovarmuuden ja siksi minä julistan tämän päättyneeksi ja Itämeren laivaliikenteen loppuvaksi, hyllyt tyheneviksi ja mahat kurniviksi.

Hesekiel 7:12-22

Tullut on aika, joutunut päivä, älköön ostaja iloitko, älköön myyjä murehtiko, sillä viha tulee kaiken siellä pauhaavan joukon ylitse. Sillä myyjä ei enää palaja myynnöksillensä, vaikka he vielä jäisivätkin henkiin, sillä näky kaikkea sen pauhaavaa joukkoa vastaan ei peräydy, eikä kukaan synnillänsä vahvista elämäänsä. Puhalletaan torviin, varustetaan kaikki, mutta ei ole lähtijää sotaan, sillä minun vihani tulee kaiken siellä pauhaavan joukon ylitse. Miekka on ulkona, sisällä rutto ja nälkä. Kedolla oleva kuolee miekkaan, kaupungissa olevan syö nälkä ja rutto. Ja jos heitä joitakin pelastuu ja pääsee pakoon, ovat he vuorilla kuin laaksojen kyyhkyset, ja he vaikertelevat kaikki, syntiänsä kukin. Kaikki kädet herpoavat, kaikki polvet käyvät veltoiksi kuin vesi. He kääriytyvät säkkeihin, heidät peittää vavistus, kaikilla kasvoilla on häpeä, ja kaikki päät ovat paljaiksi ajellut. Hopeansa he viskaavat kaduille, ja heidän kultansa tulee heille saastaksi. Heidän kultansa ja hopeansa eivät voi heitä pelastaa Herran vihan päivänä, eivät he sillä nälkäänsä tyydytä eivätkä vatsaansa täytä; sillä siitä tuli heille kompastus syntiin. Siitä tehtyjen korujen loistolla he ylpeilivät, siitä he tekivät kauhistavat kuvansa, iljetyksensä; sentähden minä teen sen heille saastaksi. Ja minä annan sen vieraitten käsiin ryöstettäväksi ja maan jumalattomien saaliiksi, ja ne häpäisevät sen. Minä käännän kasvoni heistä pois, niin että minun aarteeni häväistään: väkivaltaiset menevät sinne ja häpäisevät sen.

Ota Herra Jumala nyt ne enkelit itärajaltamme pois tämän maan turmelluksen vuoksi!

 

Takaisin