Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
25.5.2021
 

Valko-Venäjän suorittama konekaappaus

Olemme jo tietoisia siitä, että mukana oli myös Venäjän FSB elikkä vakoiluorganisaatio. Tämä koko kaappaus oli siis Venäjän masinoima testi, miten EU suhtautuu ja miten muut maat. Nimittäin he eivät voi itse kokeilla näin suurta toimenpidettä, vaan se tehtiin Valko-Venäjän sattuneesta syystä. Ei näin suurta toimenpidettä Valko-Venäjä yksin tekisi ikinä, eikä uskaltaisi, jonkun blokkarin vuoksi. EI, EI, EI… kyllä tässä on taustalla Venäjä ja sen tekemä EU:n ja USA:n sietokykytesti. Nyt jos EU ja USA eivät reagoi muuta kuin lentokielloilla, niin Venäjä voi nostaa keinojensa mittaa aika roimasti ylemmäs.

Tämä asettaa mm. Suomen raja-alueet suureen vaaraan, koska eikös Ryanair nauttinut kuitenkin eräänlaista diplomaattista koskemattomuutta ilmailusopimusten kautta Valko-Venäjän ilmatilassa. Nyt se rikottiin noin vain, joten Venäjälle avautuu sitä kautta oikeutus paljon entistä vakavampiin hyökkäyskiin ketä vain vastaan. Rajaviiva on ylitetty!

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/81642127-543f-4d55-a4de-171f5b6515a3

 

Takaisin