Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
13.1.2021
 

Venäjä näkee USA:n tilanteen heikkenevän

Ihmisiä ei näytä huolettavan USA:n sisäiset ongelmat ja mihin ne johtavat. Sen sijaan Venäjä seuraa sitä hyvin tiiviisti ja hyvin suurella linssillä ja loopilla.

Venäjälle avautuu koko länsi aivan uudessa valossa, kun USA:n sisäiset ongelmat ja mahdollinen hajoaminen tulisi eteen.

Meille Suomessa se tarkoittaisi sitä, ettei EU kykene meitä puolustamaan millään tavalla ja vain Nato ja Engalnti siihen kykenevät mutta kummankin saaminen puolustamaan Suomea, on hyvin epävarmaa.

Varmempaa on ennemmin se, että Venäjä aikoo saada Suomelta jotain hyvinkin pian ja se on maa-alueita, aivan kuten jo uumoilin 15 vuotta sitten. He tarvitsevat Natoa vastaan ohjus- ja tutka-asemia Kolari-Muonion seudulle, joka on tarvittaessa suorassa tieyhteydessä Narvikiin.

Hyökkäys Suomeen alkaa tapahtua rajaprovokaationa Ivalon vastaisella itärajalla. Ensimmäinen miehityskohde on siis Ivalo ja sen lentokenttä, samalla kun se tuhoaa Rovaniemen ja ehkä Kainuun lentotukikohdat, ellei kykene Kainuuta miehittämään ensin.

Uskon että tämä tarkoittaa ensi kesää ja jopa loppukevättä, koska profetiat ovat niin sanoneet.

Eräs profetia sanoo, että kun homolait menevät läpi, niin seuraavan pakkastalven jälkeen Venäjä tulee Suomeen. Homolaki meni läpi 2017 ja sen jälkeen ei ole ollut kuin leutoja talvia. Nyt on ensimmäinen luminen ja pakkastalvi vuosiin.

 

Takaisin