Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
20.4.2020
 

Suomen Turku liittyy lopunaikoihin keskeisellä tavalla

Kaikki yleensä tuntevat tämän tositarinan Israelissa 1967 tapahtuneesta asiasta, jossa kuudenpäivän koko sodan ajan, Suomen ja Israelin liput liehuivat rinta-rinnan kaikkialla Israelissa. Tämä kummallinen asia tapahtui vain siksi, koska sen aikainen pääministerimme Rafael Paasio oli virallisella valtiovierailulla Israelissa, kun sota syttyi.

Valtiovierailu jouduttiin keskeyttämään mutta kukaan ei ehtinyt laskea lippuja noiden kuuden päivän aikana alas ja niin ne liehuivat siellä koko sen sodan alusta loppuun.

Tämä ei tietenkään yksin ole mitenkään merkittävää mutta kun tähän liitetään Suomen ja Israelin lippujen yhteneväisyys, niin asia menee todella hurjaksi.

Kun Israelin ja Suomen liput pannaan päällekäin, niin lopputulos on vähintään shokeeraava, sillä niihin muodostuu Golgatan risti ja keskimmäisen ristin rinnan kohdalla Juudan tähti. Kyseessä on siis suurenmoinen symboli kokonaisuus, jossa ei ole vahinkoa sekään, että molemmat liput ovan taivaan siniset.

Tähän saakka tämä on monille hyvin tuttu tarina ja paljon levinnyt.

Mutta miksi sitten Turku?

Vuoden 1967 tuolloinen pääministerimme Rafael Paasio oli turkulainen poliitikko SDP:n riveistä.

Jesrusalem ja Turku ovat molemmat maan alkuperäisiä pääkaupunkeja.

Jerusalem ja Turku paloivat kahdesti maan tasalle.

Palojen jälkeen Jerusalem ja Turku menettivät hallintopääkaupunkiaseman.

Jerusalem ja Turku ovat molemmat maansa valtauskonnon pääkaupukeja.

Jerusalemissa ja Turussa sijaitsee maan vanhin kirkko/temppeli.

Jerusalemilla ja Turulla on kummallakin 7 kukkulaa ympärillään.

Suomen profeetta ja Turku

Olen vuosia profetoinut tulevasta Inarin profeetasta, joka aikanaan tulee johtamaan maamme herätystä aivan uudella tavalla. Ei enää suuria massatapahtumia, vaan tämä profeetta saa aikaan jatkumon, joka herättää uusia ja uusia, minne ikinä menee ja uudet synnyttävät sitten taas uusia jne. jolloin usko ja evankeliumi lähtee etenemään alkuperäisellä tavalla suusta toiselta toiselle.

Inarin profeetta kulkee maan halki, ylhäältä pohjoisesta aina Turkuun, jonne se hetkeksi jää. En tiedä kauaksiko aikaa mutta siellä Turussa tapahtuu jotain poikkeuksellista, koska sen jälkeen sieltä lähtee joka suuntaan valtaisa herätys, kuin tähden muotoinen räjähdysmäinen herätys. Itse olen kutsunut sitä Pohjolan Valona, Pohjantähtenä pimeydessä.

Tämän jälkeen itse profeetta kuitenkin jatkaa matkaansa etelään, aina Jerusalemiin saakka, jossa hän kohtaa toisen kaltaisensa, joka on saanut Israelissa samanlaisen herätyksen aikaan.

Heidät kuitenkin tapetaan Jerusalemin kaduille ja he kolmantena päivänä nousevat Taivaaseen.

Jälleen Turussa tapahtuu

Tänä Pääsiäisenä Turussa tapahtui jotain merkillistä edelliseen liittyen, nimittäin eräs museopuutarhuri matkasi syksyllä 2017 Israelista Suomeen laukussaan puupala. Heti Suomeen päästyään hän otti yhteyttä Turun kasvitieteellisen puutarhaan. Ajatuksena oli saada tuo Getsemanen puutarhan oliivipuusta karsittu pala kasvamaan Turussa.

Tänä pääsiäisenä se tapahtui.

Puutarhuri kasteli ja kostutti puupalaa ja juuret tulivat noin puolessa vuodessa.

Sekin on myös lopunajan merkki kuivettuneesta oliivipuusta, joka virkosi.

Getsemanen puutarhan oliivipuunoksat eivät ole tavanomaista turistitavaraa. Voisiko tämän vanhempaa ja ihmeellisempää saada käsiinsä

Getsemanen puutarhan oliivipuut kantavat harteillaan satojen vuosien aikaista historiaa. Juurakko voi olla jopa Mooseksen ajalta, eli 1500 eaa.–1200 eaa. Keisari Tituksen aikana, eli 79-81 jKr. puutarha vedettiin matalaksi, mutta puut on istutettu Mooseksen aikaan.

 

Takaisin