Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
21.8.2019
 

Hallitus tulee kaatumaan!

Minulla on tapana hyvinkin tarkkaan seurata niiden profetioiden täyttymistä, joita pidän terveinä. Tärkeintä on yhdistellä profetioita ja poimia asiayhteydet, joissa nämä kulkisivat käsikädessä.

Nyt on nähtävillä muutaman profetian skenaario, jossa täyttyy lopullisesti profetia perussuomalaisista ja joka päättyy siihen, että rajavalvonta asetetaan.

Aikoinaan oli profetia rajojen kiinni sulkemisesta ja siitä, ettei kukaan pääsisi enää sisään eikä ulos. Tämä loppu on selvästi lihan näyn saajan omaa tulkintaa asiasta, nimittäin henki kyllä tietää nykytilanteen jossa ko. sanoman saadessa kukaan ei kuvitellut maamme olevan. Silloin aikoinaan rajojen sulkeminenhan tarkoitti saman kaltaista sulkua kuin oli Neuvostoliitossa. Shengen sopimuksesta ei ollut näyn saamisen aikana vielä tietoa ja nyt se rajojen sulkeminen vain tarkoittaa paluuta -80 luvulle rajojen suhteen. Eikä välttämättä niinkään tiukkaan rajavalvontaan, vaan ainoastaan se, ettei ilman asianmukaista oikeutta pääse kulkemaan.

Noh, mutta nyt on hallitus sellaisessa kriisissä, että Kokoomuksen oppositiojohtaja Orpo on ottanut PS johaja Halla-Ahoon yhteyttä ja tunnustellut mahdollista hallituskumppanuutta tämän kanssa.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006210692.html

Tällaista ei tapahdu, ellei he jo arvaa mitä tapahtuu kulisseissa. Hallitus on kaatumassa ja nämä profetiat täyttyvät ja rajavalvonta palaa.

Mutta mitä vielä, eräs muu profetia kertoo pääministerin olevan nuori ja urheilullinen. Siis kuka?

Aikoinaan oli Aleksander Stubb hetken pääministeri ja olin silloin aivan varma että no nyt tämä profetia saa täyttymyksen. Mutta niin vain kävi, ettei Stubb koskaan jatkanut niin kauaa, vaan nopeasti Orpo nousi Stubbin ohi puolueen johtoon ja siihen jäi ko. asia.

Mutta nyt on skenaariolle mahdollisuus… nimittäin saattaisi olla niinkin, että tämän hankalan oppositiopuolueiden välisen keskustelun tulos saattaisi johtaa siihen, että he päättävät tehdä sellaisen kompromissin, jossa kummankaan suuren puolueen johtaja ei saisi pääministerin salkkua, vaan se valittaisiin yhdessä ja siinä valinnassa Stubb saattaisi olla erinomainen vaihtoehti ns. kumileimasimeksi ja edustamaan Suomea näiden kahden puolueen keskelle… ikää kuin johtamaan maatamme, mukamasti kuin marionettinukke. Kuitenkin kaikesta he päättäisivät yhdessä. Näin he voisivat päästä asiassa yhteisymmärrykseen.

Tämä siis on mahdollisuus… jossa maamme nuo ongelmat voitaisiin passata vastuukompromisseina kahden erilaisen puolueen kesken, jota toista johtaa Orpo ja toista Halla-Aho, jossa Stubb joutuisi sitten toimimaan kuin toimitusministeri konsanaan käskyläispääministerinä. Muut ministeriöt sitten jaettaisiin tietysti alueittain fiksusti.

Onko Stubb sitten enää niin nuori… mutta toki urheilullinen hän on.

Toinen vaihtoehto tulee ehkä Perussuomalaisista pääministerin paikalle ohi Halla-Ahon, jolle tämä sopii muutenkin. Kuka se olisi, joka olisi nuori ja urheilullinen. No ainakin profetian mukaan tuo pääministeri tulee olemaan nuori ja urheilullinen.

Jäädään seuraamaan tilannetta!

Uskon vahvasti, että loppuvuosi alkaa jo nostaa päätään lopun aikojen alulle. Sotien rummut alkavat kumuta kun Brexit lähtee vyörymään, Italian tilanne alkaa purkautumaan ja taloudelliset ongelmat kulminoitumaan, ilmastotilanteesta puhumattakaan. Kaikki nämä asiat kulminoituu ja eskalloituu ja silloin morsian katoaa. Juuri tietyllä oikealla hetkellä, kesän kynnyksellä. Siihen ei mene kuin hetki, kun joulu on ohi ja alamme odottaa jälleen kevättä.

Täytyy myös liittää vahva vanha Ylivainion viljapeltonäky, joka kuvastaa hyvin tätä tilannetta, jossa odottamisen hetket kulminoituu ja kuin filminauhalta feidaus hävittää tuon hetken ja kuvaan tulee taas uusi hetki, joka sekin katoaa, vaikka oli vieläkin selvempi tilanne, kunnes viiemin tulee se tilanne, jossa on mustat pilvet idän taivaalla… silloin tulee nuo vankkurit ja vie kiireellä lyhteet kärryihin juuri rajuilman noustessa aivan päälle saakka.

Nuo odotuksen hetket, joita tuossa näyssä on; ne ovat kuvattuna niin hienosti kuin olla ja voi näihin omerin odotuksiin joka kevät samaan aikaan häipyen sitten kesän loppuun pois. Sitten kuva on hetken pimeänä mutta syttyy uusi kuva jälleen… jne.

Näin suunnilleen hehtaarin kokoisen viljavainion. Seisoin sen reunassa. Minulla oli halu ruveta sitä leikkaamaan, mutta vainio oli vihreä. 
Kuva katosi niin kuin filmi katoaa. 
Sitten ilmestyi sama vainio taas. Nyt se näytti kypsältä, mutta kun katsoin sitä, siinä oli ohdakkeita ja juolaa. Taaskin minulla oli tunne, että pitäisi ruveta leikkaamaan. 
Mutta tämäkin kuva katosi. 
Sitten tuli kolmas kerta. Pelto oli muuttunut kullankeltaiseksi. Sellaiseksi kuin pellon pitää leikkuuaikana olla. 
Taas kuva katosi ja tuli sitten neljännen kerran. Tuuli nousi, idästä, toi synkkiä pilviä, isoja lonkoja, ne laskeutuivat alaspäin. Minulle tuli tunne, että tulossa on hirmumyrsky. 
Juuri silloin lähtivät vanhanaikaiset vankkurit liikkeelle. Tuli miehiä, jotka nostivat hirmuisella kiireellä lyhteitä vankkureille, leikattua viljaa, pilvien alla, tuulessa, mustien pilvien alla. 
Siihen päättyi näky. 

 

Takaisin