Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
10.8.2019
 

Ei enää vaurautta, vaan miekkaa, puutetta ja nälkää!

Tämä maamme Suomi on jo kolmatta sukupolvea etääntynyt Jumalasta ja hallitus toisensa jälkeen, osoittautuu enemmän ja vielä enemmän ahneeksi, itsekkääksi ja lopulta nuortunut ja tyhmistynyt, vallan tyhmäksi teiniksi.

Viime hallituksessa oli vielä pieni valonkipinä jäljellä kun se halusi ja tavoitteli edes jonkinlaista talouspoliitiikkaa, jolla se tähtäsi velkojenmaksuun. Mutta kuinkas kävi, kuin suoraan Jesajan kirjasta, kun lähetän sinulle muukalaisia maan ääristä, jotka eivät kunnioita sinua, eikä maan arvoja. Ne tulevat kuin heinäsirkat, kiittämättä lähtevät syötyään sinut puille paljaille. Lopuksi he vain raiskaavat naisesi ja hakkaavat sinut verille.

Viime hallituksessa suurin osa sen ministereistä, aina uskovaa esittävää pääministeriä myöden, he ajoivat omia etujaan, kaiken muun edellä. He valehtelivat itselleen minkä kerkesivät, että tässä ajetaan maamme etuja, samoin kuin median edessä mutta totuus oli, että he pumppasivat maamme rahat omiin taskuihinsa ja loput vieraitten. Sen jälkeen he erosivat itse juuri alle vaalien ja pakenivat vastuuta.

Nyt maassamme on jumalattomin ja samalla nuorin ja naisvaltaisin hallitus koskaan. Nämä kaikki ovat juuri niitä seurauksia, josta Raamattu varoittaa. Pakko toistaa tämä: Maatamme johtaa lauma jumalattomia ja nuoria ihmisiä ja kaiken lisäksi se on naisvaltainen. Raamattu siis erityisesti varoittaa juuri tästä yhtälöstä ja näillä termeillä.

Maamme ei siis enää tarvitse rukouksia ainakaan rauhaan, saati yltäkylläiseen vaurauteen. Maallemme on hyvä joutua jälleen orjuuteen, ikeen alle, löytääkseen sen elävän Jumalan, joka oli kanssamme talvisodassa 1939 ja jota palvelimme myös eduskunnassa, jossa rukoiliin Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaa, eikä omaa viisautta, joka on tyhmyyttä.

 

Takaisin