Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
24.9.2018
 

Niinistö kommentoi – MITÄ IHMETTÄ?

Mikäli rikos on pelkkä petos ja törkeä sellainen veropetos ja mitä vielä, niin MIKSI IHMEESSÄ maamme päämies, jonka päätehtävä on ulkopolitiikan johdossa, pitää infotilaisuuden ko. tapahtumaketjusta ja sitten kaiken huipuksi vähättelee tapahtumaa ja peittelee selvästi. Ja mikäli tämä vähättely nimenomaan olisikin totta, niin sen totta oleminen tekisi tästä esiintulosta taas naurettavan. Joten minä teen johtopääätöksen, että tässä sössitään taas oikeen urakalla. Sellainen henkilö, juuri jolle asia kuuluu, maamme turvallisuuden huipulla, vähättelee ja kertoo asian olevan tavallinen rikos, mihin hänellä ei pitäisi olla mitään syytä nostaa pikkurilliä, niin hän menee ja kertoo ainakin niille, joita ei valtamedia vie, että maamme todellisuudessa on tällä hetkellä uhattuna ja siksi häntä nimenomaan on informoitu ja siksi hän reagoi. Ainoastaan että hän reagoi valehtelemalla totuutta tyhmän kansan korville.

Yksinkertaisesti, miksi Niinistö kommentoi asiaa, joka ei todellakaan hänelle todellisessa tilanteessa mitenkään kuuluisi? Se panee kellot soimaan, koska todellisuus on ihan toista.

 

Takaisin