Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
11.7.2018
 

Thaimaan poikien pelastusoperaatio suoraa lopunajan profetiaa

Pojat ovat siis pakanoita suurella P:llä, koska Kaukoitä maanosana ja Thaimaa maana ja valtiona on erittäin antikristillinen alueena. Muutenkin kun lukee pakoa Paratiisista, niin puhutaan idästä, jonne ihminen lähti.

Tässä profetiassa me puhumme viimeisten päivien eskatologiasta ja ennen kaikkea sadonkorjuusta. Me emme puhu jumalattomista, vaan pakanakansojen pelastuksesta. Poikien luku oli 12 (opetuslasten luku) ja valmentaja (Jeesus tai voidaan olla muutakin mieltä, eksytys esim. Mutta ongelma on siinä että Jeesushan sanoi ettei hän ole tullut tuomaan maailmaan rauhaa, vaan miekan ja että synti on tultava suureksi, Jumala on itse lähettävä lopunajan eksytyksen) Niinpä valmentaja oli samalla viemässä heidät sinne missä oli paha olla.

Pojat lähtivät yltiöpäiselle retkelle ja tietoisesti päätyivät menemään maan alle, valoa joka olisi tarjolla ja ikään kuin pakoon syntiä ja etsimään jotain jännitystä elämäänsä. Kuvastaa ihmisiä jotka elävät tätä lopunaikaa.

Yhtäkkiä tulva yllätti heidät ”niin oli Nooan päivinä kuin on nytkin viimeisinä päivinä” ja he huomasivat jääneensä loukkuun.

Loukussa oleminen oli ahdistavaa ja sitä kesti kymmenen päivää.

Joh.ilm. 2:10 Älä pelkää sitä, mitä tulet kärsimään. Katso, perkele on heittävä muutamia teistä vankeuteen, että teidät pantaisiin koetukselle, ja teidän on oltava ahdistuksessa kymmenen päivää. Ole uskollinen kuolemaan asti, niin minä annan sinulle elämän kruunun.

Sitten saapuu Suomesta pelastaja jonka tietotaitojen avulla tuo koko joukko saadaan pelastettua. Alkaa Pohjolan herätys!

Pelastusoperaatio kestää 7 päivää!

Dan. 9: 27 Ja hän tekee liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi, ja puoleksi vuosiviikoksi hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin; ja hävittäjä tulee kauhistuksen siivillä. Tämä loppuu vasta, kun säädetty tuomio vuodatetaan hävittäjän ylitse.”

Dan. 12:9-10 Niin hän sanoi: ”Mene, Daniel, sillä ne sanat pysyvät lukittuina ja sinetöityinä lopun aikaan asti. Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät.

Dan. 12:11-12 Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää. Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää.

Yksi vuosiviikko on 7 vuotta ja siitä päivästä kun hävityksen kauhistus asetetaan, siitä on oleva 1290 päivää, elikkä 3,5 vuotta, puoliväli seitsemästä. Laskenta täsmää!

 

Takaisin