Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
14.7.2017
 

Paasikiven viisaus

Paasikiven patsaassa lukee seuraava viisaus, jonka voi yhdistää helposti suoraan Jeesuksen löytämiseen:

Kiveen hakatussa tekstissä lukee: KAIKEN VIISAUDEN ALKU ON TOSIASIAIN TUNNUSTAMINEN

Tämä viisaus toimii juuri kuten Raamattu opettaa: 1. synnintunto –> 2. sovituksen mielenrauhan etsiminen –> 3. Jeesuksen löytäminen ja hänen armontyönsä tunnustaminen Jumalan edessä kelvollisena sovittajana –> 4. syntisyyden tunnustaminen Jeesuksen nimessä ja veressä –> 5. aloittaminen elämään uutena luomuksena ja aloittamalla ristinkantamisen

Mutta toisaalta, kuinka sokeita ihmiset ovatkaan TOSIASIOIDEN EDESSÄ ja valmiina valehtelemaan toisilleen ja itselleen. Tasa-arvohömpötys ja kaikki suvaitsevuushan ovat täynnä näitä valheita joita pitäisi tunnustaa. Näitä tosiasioita peitellään vallanpitäjien ja miedian toimesta. Hyvät maalataan pahoiksi ja pahat hyviksi.

 

Takaisin