Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
18.3.2014
 

Millainen on Suomen herätys?

Raja-JooseppiNorjalaisnaisen näky vuodelta 1968 kertoo että kolmas maailmansota alkaa yllättävältä suunnalta ja tavallisena sotana. Kaikkialla maailmassa ei olisi mitenkään yllättävää, paitsi tuossa nuolen kohdalla.

Ilman Suomen miehitystä, herätys ei voisi toimia, joten tämä on tarkka suunnitelma.

Kuulin että Turussa ollaan saatu aikaan kokonainen ryhmä joka on valmistautunut tuota herätystä varten, on profetioita joissa kerrotaan nimenomaan että Turusta se alkaisi. Mutta mitä nämä turkulaiset itseltään odottavat, sitä Jumala taas ei haluakaan heiltä, sillä nämä turkulaiset haluavat omia tämän itselleen… he eivät ole Jumalan asialla, vaan itsensä asialla. Siksi Jumala ei tule antamaan sen suuren profeetan syntyvän mihinkään kaupunkiin, kirkkoon, seurakuntaan, herätysliikkeeseen, eikä mihinkään yhteisöön, joka voisi sillä itsensä sillä korottaa. Jumala nostaa valittunsa ”puskista”, miehen josta ei kukaan tiedä juuri mitään, hänet on Jumala kouluttanut ja kasvattanut tuohon tehtävään alkaen jo yli 50 vuotta sitten. Hän ei tule jäämään mihinkään seurakuntaan, vaan hänen peräänsä jää satoja ja tuhansia uudestisyntyneitä, jotka levittävät aurankärjen perässä sanaa.

Tämä mies kun lähtee liikkeelle, sen herätyksen nimeksi annetaan Pohjolan Valon herätys ja tämä mies kaatuu sokaistuna maahan eräänä päivänä, jonka jälkeen tämä menee 40 päiväksi metsään ja saapuessaan sieltä, hän on täynnä Jumalan voimaa ja henkeä.

Hän saapuu Turkuun aikanaan ja siinä on ainoa paikka mihin hän pysähtyy hetkeksi. Siitä alkaa suuri, koko maailmaa kattava herätys.

Se herätys ei kulje messukeskuksien kautta eikä suurten tv-ohjelmalähetysten kautta, vaan sanana suusta toiselle, johon media reagoi voimakkaasti. Media kääntyy tuota herätystä vastaan mutta se vain lisää herätyksen suosiota. Moni pieni yhteisö kokoontuu sovittuihin paikkoihin ympäri maailmaa ja osissa maailmaa kristillisyys kielletään kuoleman uhalla ja sekään ei estä, päin vastoin vielä enemmän tuo seurakunta painuu maan sisään salaseuraksi.

Hitaasti kuitenkin peto vie voiton ja saa hallintavallan, joka kääntyy uskovia vastaan raskaasti ja loput joutuvat rankan vainon alle ja monin paikoin tapettavakasi.

Suomessa tilanne on erikoinen, sillä Venäjän miehitys ja suppea autonominen eteläinen Suomi on vapaa Euroopan kahleista ja Venäjäkään ei vainoa Suomen kristittyjä, joten täällä kristityt saavat jopa kokoontua suhteellisen vapaasti. Ainoa suuri suomalainen ongelma on toimeentulossa, koska kellään ei ole töitä, eikä ruokaa. Kaikesta on puutetta tai puuttuu kokonaan, kuten bensiini, sähkö ja vesijohtovesi

 

Takaisin