Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
7.12.2012
 

Jouko löysi ja lähetti kyseisen profetian… Kiitos Joukolle… :)

Eli näin hän mailasi:

Hei! Etsimäsi uni on varmaankin alla oleva. Se oli sivujeni Profetioita-osiossa.

Jouko Piho

19.11.2008

Erään amerikkalaisen naisen uni 21.10.2008 Unen välitti minulle David Bush.

Erään jo edesmenneen saarnaajan tytär näki unta noin kaksi viikkoa ennen Amerikan presidentinvaaleja 4.11.2008.

Me keskustelimme unesta ja kerroimme muillekin ihmisille toivoen että kyseessä on vain kauhea uni eikä muuta.

Toivomme vieläkin samaa. Unessa nainen oli kuin korkealla USAn mantereen yläpuolella samalla tavalla kuin näkee TV:ssä sääkarttoja. Sitten näkyi elämää suurempi Barack Obaman ylös taivaisiin katsova kasvokuva kansakunnan yläpuolella. Obama voitti vaalit, ja välittömästi sen jälkeen lähestyi paksu, pimeä ja ruma pilvi joltain suunnalta. Koko maa oli tämän vaarallisen sumun peittämä. Sitten nainen näki suuren kalenterin sivun, joka oli auki joulukuun 2008 kohdalta. Kuukauden noin kahden ensimmäisen viikon numerot näkyivät täysin selvinä ja mustina. Mutta kuukauden loppuosan numerot näyttivät heikoilta ja poispyyhkiytyneiltä kuin tietokoneen näytöltä, mikä ei ole vielä täysin latautunut. Nainen ei väitä näiden unien välttämättä tarkoittavan mitään ja hän toivoo, että ne ovat vain unia.

Olemmeko siis nyt tässä kuvauksellisessa hetkessä?

 

Takaisin