Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
30.1.2011
 

Eräs palstakirjoitus kertoo Suomen Herätyksestä – Solna Polaris – Pohjolan Valo

Kävin taannoin ystäväni kanssa profeetta Hilja Aaltosen luona vierailulla. Hiljahan on odottanut Suomeen herätystä, joka olisi pitänyt alkaa jo ennen Joulua. Mutta hän näki että herätyksen alkamiselle on este? Tuo este on mielestämme jopa kristillisessä mediassa vaikuttava Iisebelin henki: valheessa toimivat julistajat, pastorit ym. epäpyhät lahkot jne. Luuk. 21:7-8 , Matt. 7: 15-23. Rukoillaan että Jumalan Pyhä Henki paljastaisi tuon kaiken epäpyhän suomen yltä, jolloin Hiljan profetoima herätys pääsisi alkamaan!


Minä puolestaan sain sanan vuonna 2006 syksyllä tästä kaikesta tietämättä, osaamatta asiaa mihinkään edes verrata. Sana tuli minulle seuraavan kaltaisesti:

”Rauno Helppi saapuu Tukholmasta ja täyttää profetian joka sitoo Isebelin hengen ja sitten alkaa herätys”.

Ymmärsin että Suomi vapautuu silloin jostain saastaisen seksuaalisuuden alueen kahleesta.

 

Takaisin