Pelastussanoma

 

Israelin rauha 
 
16.12.2016
 

Kun he sanovat rauha, rauha, ei mitään hätää…

YKSI KUUKAUSI AIKAA: Nyt kumisee jo rauhankellot molemmilla ISIS rintamilla, kun Syyrian rauhasta jo puhutaan ääneen ja Boko Haramkin väitetään jo kukistuneen.

Alle olen havainnollistanut mistä laskelmasta on kysymys ja kaikille pitäisi kaiketi olla selvä että Israelin Temppelinhävityksen päivä, Tisha be Av 9. on heille suuri onnettomuuksien päivä. Tämä selviää jo pelkästään lukemalla vaikka Wikipediasta mikä on Tisha be Av ja mitä Israelin kansalle on aina tapahtunut tuona surun päivänä.

No mutta Matteus 24:15-20, Daniel 9:27 ja Daniel 12:11 puolestaan kertovat miksi minä lasken tämän näin.

Suomeksi: Koko rauhan aika pitäisi kestää 7 vuotta, joka katkaistaan sen puolessa välissä, jolloin ahdistuksen ajat vaihtuvat Jumalan vihaksi. Eli silloin kun näette hävityksen kauhistuksen seisovan pyhällä paikalla, siitä on oleva 1290 päivää Jeesuksen näkyvään paluuseen, jota edeltää siis tuo sama 1290 päivää, jonka eteenne olen laskenut kalenteriin.

Raamattu on siis ilmoittanut kokonaisajan 7 vuotta ja lopun 1290 päivää mistä ja miksi. No, siitä on helppo päätellä ettei tuo Israelille tapahtuva päivä VOI KERTAKAIKKIAAN OLLA MUU KUIN TISHA BE AV 9.

No tämäkin on samanlainen laskenta kuin Omer, eli jokavuotinen periaatteessa mutta sillä erolla ettei tämän rauhan täyttyminen ole ylösoton päivä ja siksi me tulemme näkemään sen… mikäli jos rauha tosiaan tehdään 17.1.2017 Syyrian alueella, johon Israel komeasti osallistuu ja siinä sisällytetään sen kanssa solmittu 7-vuotinen sopimus. Siitä tiedämme varmuudella että nyt se alkaa.

Tisha be Av 9. voi olla jokavuotinen vähennyslasku, mutta sillä erolla ettei sen vähennyslaskennan aloituspäivä, eli käänteisesti määränpää, tässä esimerkkitapauksessa 30.7.2020 ei saa osua sapatille, elikkä lauantaipäivälle. Se tuo vuosi siis ei voisi koskaan olla. Se sotii Matteus 24:15-20 vastaan, koska moni on rukoillut ettei tuo kyseinen päivä osuisi sapatille. Talvelle se ei voikaan osua, koksa Tisha be Av on aina keskikesällä.

Tisha be Av päivän voit katsoe ennakkoon tuolta:
http://www.timeanddate.com/calendar/?year=2016&country=34

 

Takaisin