29.7.2009
 
SUOMI ON SODASSA, Afganistanin sisällissodassa ja vihollisena ovat Talibanien kapinalliset
 
Iltalehti pääkirjoitus 29.7.2009:
Ulkopoliittisesti erimielinen Suomi

Keskiviikko 29.7.2009 klo 02.17
Ulkopoliittinen yksimielisyys oli pitkään tabu Suomessa. Nyt kiistellään siitä käykö Suomi sotaa vai ei.
Urho Kekkosen aikaan oli itsestään selvää, että ulkopolitiikkaa johtaa tasavallan presidentti. Yli 90 prosenttia kansasta tuki virallista ulkopolitiikkaa. Sama tahti jatkui Mauno Koiviston kahden kauden ajan. Presidentti ei sietänyt veneenkeikuttajia, ennustajaeukkoja eikä sopankeittäjiä.
Perusteluksi riitti kylmä sota ja Neuvostoliiton naapuruus. Ne tekivät välttämättömyydestä suomalaisen hyveen.
Kysymys ei ollut perustuslain tulkinnoista, sillä ulkopolitiikan määräysvalta siirtyi pääministeriltä presidentille vasta Kekkosen edeltäjän J.K. Paasikiven viranvaihdon mukana. Vallansiirto presidentiltä hallitukselle kävisi yhtä kätevästi minä päivänä tahansa.
Vaikka niin ei tapahdu, entiseen ei ole paluuta. Suomen poliittinen eliitti on erittäin eripurainen myös ulkopolitiikan sisällöstä.
Häkellyttävin riita koskee sitä, käykö Suomi parhaillaan sotaa vai ei, teoriassa tai käytännössä. Tulkintavaikeuksia on ollut aiemminkin. Suomi aloitti sotatoimet Saksaa vastaan 15. syyskuuta 1944, mutta hallitus totesi sotatilan olemassaolon vasta kuukausien päästä. Lapin sota päättyi huhtikuun lopussa 1945, mutta sotatilan Suomi lopetti vasta 1954.
Sotaa koskevat päätökset ovat hankalia.
Puolustusasioissa kiistellään nyt miinapolitiikasta, armeijan jo päätetyistä määrärahoista ja Afganistanin operaatiosta.
Vakavin erimielisyys koskee sitä, pitäisikö Suomen liittyä sotilasliittoon vai ei. Vaikka korkein johto vastustaa liittoutumista, se spekuloi kuitenkin Nato-jäsenyyden mahdollisuudella. Ulkoministeriössä työskentelevä Paavo Väyrynen vaatii paluuta puolueettomuuspolitiikkaan.
Kiistely ulkopolitiikan johtajuudesta on jättänyt ulko- ja turvallisuuspolitiikan yhä pahemmin tuuliajolle. Suomi alkaa muistuttaa epätietoista valtiota, jonka todellisia pyrkimyksiä on vaikea ennakoida.
Toisaalta selkokielinen keskustelu arjen ulkopolitiikasta näyttää vihdoinkin alkaneen.
Presidentinvaaleissa, joissa puolueet ovat menettäneet merkitystään, voitaisiin siirtyä entistä selvemmin henkilö- ja asialinjalle. Silloin on hyvä tilaisuus mitata, minkälaisen kannatuksen saa mahdollinen Suomen puolueettomuuden palauttaja, EU-vetoisen politiikan jatkaja ja Nato-jäsenyyden kannattaja.
 
Pelkästään kun kuulimme uutishaastatteluja, joissa sotilasjohto kertoi suorin sanoin avanneensa tulen vihollista vastaan!!!! Tämä vihollinen tarkoittaa siis vihollisuutta, eli väkivaltaista sotatointa. Turhaa on poliitikkojen mitään vääristellä ja huudella että Suomi olisi muka jokin puolueeton, sitoutumaton tai riippumaton. Jos joku avaa tulen suomalaisia vastaan vieraalla maalla, se tarkoittaa sitä, että suomalaisia vastaan on hyökätty ja Suomen sotilaat ovat vihollisuuksissa toisen maan sotilaita vastaan. Jos Suomi menee oman maansa rajojen ulkopuolelle pyssyineen, se tarkoittaa jo asettumista jonkun puolelle puolustamaan jotain kiistan alaista. Suomi on siis vieraalla maalla puolustamassa jotain ja kyseisen maan asukkaat, sotilaat puolustavat maansa rajoja mm. suomalaismiehitystä vastaan. Suomi ei voi siis välttyä vihollisuuksista loputtomiin vieraalla maalla, vaan sen on myönnyttävä käyvänsä sotaa vieraalla maaperällä jotain määrättyä yhteisöä, vihollista vastaan. Ei Suomi voi rauhaa puolustaa sisällissotaa käyvässä maassa, vaan se on siellä sodassa mukana jonkun osapuolen puolella. Vasta kun vihollisuudet päättyvät ja rauha maahan julistetaan, voi Suomi mennä turvaamaan rauhaa, kuten se on tähänkin asti tehnyt monesti ennenkin.
 
18.7.2009
 
Kolme miekkaa Suomelle - Kaksi on mennyt ja yksi tulematta
 
Turun arkkipiispa Gustaf Johanssonista (1899-1930) ja saarnan jälkeen hänelle ilmestyi suuri enkeli miekka kädessään Turun Tuomiokirkossa vuonna 1920. Enkeli sanoi Johanssonille tuovansa viestin Jumalalta ja aiheenaan Suomen tulevaisuus, näytti miekkaa sanoen: ”kansasi tulee kokemaan kolme tällaisen miekan iskua ja näkemään kolme suurta sotaa jolloin miekka isketään Suomeen, yksi isku on jo tullut mutta kaksi on vielä tulematta. Suomi tulee kestämään nämä kaksi miekan iskua mutta kolmas on uppoava syvälle ja kahvaa myöden, ellei Suomen kristityt palaa takaisin raamattuun ja täyty Pyhällä Hengellä sekä tee parannusta kaikessa missä parannusta voi löytyä”.
Suomen symboleissa on olemassa kaksi erilaista miekkaa, toinen suora kaksiteräinen ja toinen on yksiteräinen käyräsapeli.
Miekka on sana ja miekan tehtävä on tappaa, satuttaa ja puolustaa voimakeinoin.
Yksiteräistä sapelia käyttävä sotilas on aina hyökkäävä osapuoli, koska sapeli ei ole puolustusta varten tehty, vaan sillä leikataan ja viilletään. Sapeli suunniteltiin ratsastajan käteen, joka syöksyy vauhdilla ratsunsa selässä huitaisten kerran sapelillaan ja lyöden puolustajaa voimalla leikaten ja viiltäen. Sapeli on lisäksi hyvin painava ja sen voima piileekin vauhdin ja massan yhteistuloksena. Sapelin käyryys piilee siinä, että lyöjän vauhti on kova, eikä näin lyöjän osumatarkkuus ole niin hyvä ja näin ollen käyrä miekka korjaa
huonoa osumatarkkuutta. Käyräsapelia maailman historiassa ovat käyttäneet vain itämaiden taistelijat, arabit, mongolit, tataarit ja mm muslimit. Käyrä yksiteräinen hyökkäyssapeli kuvastaa sanan muodossa kieroa yksipuolista sanaa, eli valhetta.
Suora kaksiteräinen miekka on strategista sodankäyntiä ja puolustuksellista sodankäyntiä varten tehty ase, jolla voi ns. taistella. Sillä voidaan sekä hyökätä että puolustautua. Iskuja voidaan jakaa molemmin puolin, koska miekassa on kaksi terää. Tätä miekkaa käyttivät Roomalaiset ja myöhemmin länsimaisten uskontojen puolustajat, mm. uskonpuhdistuksien aikana käyräsapelia, eli muslimeita vastaan Jerusalemissa. Suora kaksiteräinen miekka on suora vertaus Raamatusta ja se kuvastaa Jumalan sanaa, jolla on aina kaksi puolta. Sana on suora, eli totuus ja sen kaksi terää ovat monisäikeiset vertaukset, koska siinä yhdistyy isä ja poika, vanha ja uusi testamentti, taivas ja maa, Kristus ja henki, liha ja veri, konkretia ja vertaus, lisäksi moni, moni muu. Sana on aina suora totuus, joka on sekä hyökkäys- että puolustusase.
Kun katselemme Suomen vaakunaa, leijonaa, meidän on helppoa nähdä mitä Suomi on ja millä aseella Suomi on taistellut ja minkä Suomen leijona on alleen alistanut.
Suomi taistelee Jumalan sanalla ja alleen se on alistanut valheet ja kieroudet. Tämä on Suomemme symboli, joten miksi minä näen suomalaisten jatkuvasti valehtelevan ja vääristelevän joka paikassa.
Jumala on murheellinen tämän päivän suomalaisten edesottamuksista, koska suomalaiset ovat ottaneet käyrän sapelin aseekseen ja hyökkäävät sillä toisiaan vastaan ja suora miekka on jäänyt pois.
Kauan sitten -80 luvulla kun menit vaikka ravintolaan. Sinulla oli siellä oma pöytä ja tarjoilijat saivat viinurilta juomat, koska tarjoilijatkaan eivät saaneet itse sekoittaa juomia. Kun hovimestari oli ohjannut sinut pöytään ja palveli sinua, sinä saatoit jopa jättää lompakkosi pöytään, eikä kukaan sitä siitä varastanut. Entäpä tämän päivän suomalainen ravintola? Kukaan ei palvele sinua, eikä kukaan valvo etujasi. Et voisi suurin surminkaan jättää lompakkoa pöytään kun menet käymään wc:ssä. Et voisi jättää edes juomaasi pöytään, koska jos joku ei sitä juo, niin siihen laitetaan joko
silmätippoja tai Diapameja. Tästä ja monesta muusta saastaisesta syystä, jota en edes viitsi tuoda enää esille, niin paljon olen niistä jo puhunut, Jumala on surullinen Suomen puolesta ja Hänen tulee pian pysäyttää suomalaisten elämän kulun suunta. Suomalaisten on tartuttava jälleen suoraan miekkaansa ja alistettava käyräsapeli jalkojensa alle. Suomen Daavidin leijonalla on siksi kruunu päässään, koska Suomen kansa on Jumalan valittu lopunajan pappiskansa, Finland, jolla on suuri tehtävä lopunajassa levittää viimeinen sana.
 
11.7.2009
 
Jippu ja Jussi - vai että oikein kahden romun kohtaaminen (MTV3)
 
Te ette vielä edes tiedä mitä on romujen kohtaaminen! Te näette itsenne kuin toisenne luodut toisillenne, ettekä te välitä mitä Raamattu teidän suhteestanne on kertonut.
Jippua minäkin pidin jonkin sortin tosiuskovana. Nyt kadun mielipidettäni ja voin luvata teille vain yhden asian. Jumala teitä varjelkoon hyvät ihmiset, jotka lihassa ja veressä toistanne olette himoinneet. Te ette vielä näe mitä te olette tehneet, vaan kohta silmänne aukaistaan.
 
9.7.2009
 
Déjá vu - jo kerran nähty - tässä esittelen tupla-déjá vun
 
Georgian konflikti ja sen miehitys, kaikki tapahtui kahden viikon sisällä:
 
1.–2. elokuuta 2008 Kuusi ihmistä kuoli ja 21 haavoittui Georgian ja Etelä-Ossetian rajalla käydyissä tulitaisteluissa. (valmisteltu ansa)
Keskiviikkona 6. elokuuta Etelä-Ossetia väitti tuhonneensa kaksi Georgian panssariajoneu-voa Georgian yrittäessä ottaa haltuunsa tärkeää tietä hallitsevan ylängön.
Torstaina 7. elokuuta Georgian presidentti Mikheil Saakašvili ilmoitti kuuden aikaan televisiopuheessaan tulitauosta ja neuvot-telujen alkamisesta perjantaina.
Venäjän armeijan panssarit saapuivat Etelä-Ossetiaan perjantaina 8. elokuuta noin neljältä iltapäivällä ja lyhyt sota alkoi.
Venäjän presidentti ilmoitti sotilasoperaation päättämisestä 12. elokuuta. Euroopan Unioni ja Etyj laativat tulitaukosopimuksen, jonka Georgia allekirjoitti 15. elokuuta ja Venäjä 16. elokuuta. Venäjän armeija miehittää edelleen osaa Georgiasta ja liikuttaa joukkoja eri kaupunkien välillä.
 
Venäjä miehitti siis kaksi merkittävää osaa Georgian pohjoisesta pinta-alasta ja pitää niitä edelleen miehityksessä.
Seitsemänkymmentä vuotta sitten Suomen itärajalla Viipurista Leningradiin mentäessä:
 
Mainilan laukaukset oli Mainilan kylässä tapahtunut sotatapahtuma, joka johti Suomen ja Neuvostoliiton välisen hyökkäämättömyys-sopimuksen yksipuoliseen purkamiseen.
Neljä päivää myöhemmin alkoi Suomen ja Neuvostoliiton välinen talvisota.
26. marraskuuta 1939 Neuvostoliiton tiedotuksen mukaan sen alueella sijaitsevassa Mainilan rajakylässä Valkeasaaressa oli kuollut 13 harjoituksissa ollutta rajajoukkojen sotilasta Suomen puolelta tulleeseen tykki- ja heitintuleen, jota ei koskaan ollutkaan.
Mainilan laukausten juoni luultavasti kopioitiin vuoden 1939 maaliskuun Puna-armeijan strategisen sotapelin alkuasetelmasta. Sen lähtökohtana oli Saksan, Puolan, Suomen, Viron ja Latvian liitto Neuvostoliittoa vastaan. Asetelmaan kuului, että Karjalankannaksella oli Mainilan alueella tapahtunut rajakahakoita,
jotka johtaisivat pian avoimeen sotaan Suomen ja Neuvostoliiton välillä.
30. marraskuuta syttyi talvisota Suomen ja Neuvostoliiton välille.
 
Skenaario ei ole tuulesta temmattu: 
Venäjä järjestää konfliktin Suomen rajalle, jossa kuolee useita ihmisiä. Kohta tämän jälkeen alkaa rautaa siirtyä rajalle ja peli on sillä selvä. Vanha keino tepsii ja toimii. Ajankohta on sikäli epävarma mutta se tulee yllättämään kaikki kuin kirkkaalta taivaalta.
 
16.6.2009
 
Viesti suomalaisille Seiristä - älkää rakentako pysyvää kivitaloa tähän maahan
 
Älkää rakentako itsellenne kivitaloja, älkääkä pysyvää rakennusta tässä maassa, sillä tähän maailmaan rakennettavat seinät eivät tule kestämään. Niin kävi Eesaun aikoinaan kun hän rakensi Kanaanin maahan kivitalon, jonne hän jäi asumaan. Hän joutui naimisiin miekkansa kanssa ja siksi sotii vielä tänäkin päivänä kivitalonsa puolesta samalla maalla, samalla seudulla.
Sen sijaan majoittukaa teltassa ja olkaa joka päivä valmiit muuttamaan luvattuun maahan, jonka seinät ovat kristallinkirkkaan Jaspis kiven hohtoiset. Siinä on kaksitoista porttia kolme porttia jokaiseen ilmansuuntaan ja niitä vartioivat kaksitoista enkeliä. Tämä maa on suuri ja tilava, johon kannattaa rakentaa se pysyvä asunto.
Tämä on maan pohjoispuolinen raja: Suuresta merestä Hetlonin tietä siihen asti, mistä mennään Sedadiin. Hamat, Beerota, Sibraim, joka on Damaskon alueen ja Hamatin alueen välissä, keskimmäinen Haaser, joka on Hauranin rajalla; ja näin menee raja merestä Hasar-Eenoniin-Damaskon alue jää pohjoiseen ja pohjoiseen myös Hamatin alue. Tämä on pohjoispuoli. Sitten itäpuoli: Hauranin ja Damaskon välistä sekä Gileadin ja Israelin maan välistä, Jordania pitkin. Mitatkaa se rajasta Idänmereen. Tämä on itäpuoli. Sitten eteläpuoli, päivään päin: Taamarista Meriban veteen, joka on Kaadeksessa, Puroon ja Suureen mereen. Tämä on päivänpuoli, etelään päin. Sitten länsipuoli: Suuri meri rajasta sen paikan kohdalle, mistä mennään Hamatiin. Tämä on länsipuoli. Jakakaa tämä maa keskenänne Israelin sukukuntien mukaan.
 
11.6.2009
 
Jalkapalloyöstä selvittiin ja uusi vakavansorttinen uutinen tuli yöllä MTV3
 
Venäläisasiantuntija epäilee Ruotsin ja Suomen liittyvän Natoon
10.06.2009 21:47
 
 
Venäläisasiantuntijan mukaan Naton Itämeren alueen sotaharjoitukset osoittavat, että lännessä ollaan muodostamassa laajempaa liittoa.
Loyal Arrow -harjoituksiin osallistuu 12 maasta viitisenkymmentä lentokonetta. Harjoitukset kestävät ensi viikolle asti.
- Kahden puolueettoman valtion - Suomen ja Ruotsin - osallistuminen Naton harjoituksiin osoittaa, että lännessä ollaan muodostamassa laajempaa liittoumaa, Geopoliittisten tieteiden akatemian asiantuntija Konstantin Sivkov toteaa Pravda-lehden englanninkieliselle nettiversiolle.
Ruotsissa on pidätetty viisi ihmistä, jotka olivat menneet sotilasalueelle osoittamaan mieltään Naton harjoituksia vastaan. Neljä naista oli tunkeutunut Vidselin tukikohdan suoja-alueelle Norrbottenissa Pohjois-Ruotsissa. Lisäksi pidätettiin heitä autolla kuljettanut mies.
Naiset kuuluvat Ofog-ryhmään, joka vastustaa muun muassa maailmanlaajuista asekauppaa. Heidät vapautettiin kuulustelujen jälkeen.
(MTV3-STT-TT-AFP)
Tämän uutisen taustalla on Suomen NATO yhteensopiva sotaharjoitus Saksassa ja käynnissä oleva suursotaharjoitus Maanvyöry 2009 jota käydään ympäri Suomea. Nämä ovat mittari Natokelpuutuksesta ja lisäksi Suomen Kokoomuspuolue on selvästi viemässä Suomea Natoon, tahtoi kansa sitä tai ei. Venäjä ei tule koskaan hyväksymään Suomea Naton jäseneksi.
 
10.6.2009 klo 22:30
 
Nyt alkaa sitten hulinat... voin kertoa suoraan, että tästä on nyt leikki TODELLA KAUKANA.
Suomi on nöyryytetty ja tuhannet venäläiset juhlivat kaupungilla aamutunneille saakka. Voitte vain kuvitella, mitä sellainen tarkoittaa. Moni tietää, että olen ollut Helsingin rautatieasemalla vartijana ja tunnen suurten kaupunkien suuret haasteet nimenomaan humalaisten ja häiriköiden hallinnassa pitämisessä. Se tulee olemaan täysin poikkeuksellisen vaikeaa tänä iltana ja ensi yönä. Minä en haluaisi nyt olla Helsingin järjestyspoliisi, enkä ehkä mellakkapoliisikaan. Heillä nimittäin tulee nyt kaikkien aikojen vaikein ja haasteellisin iltapuhde ja yö. Kun yhteen paikkaan, pienen Helsingin keskustaan pakkautuu tuhansia juhlijoita, joilla on tuhansia suomalaisia ympärillään, joilla ei ole hyvät mielessä katsellessaan näiden juhlintaa.

Nyt on todella mielenkiintoinen yö tulossa!
 
10.6.2009
 
Jos Venäjä on sittenkin karhu Danielin petojen mukaisella tavalla...
 
Tänään on Suomi  VS. Venäjä futismaaottelu, omasta mielestäni "junttikuulapeli", vähän kuin Suomen pesäpallo "joko, joko palloa". No mutta vitsit sikseen, eli Venäjän karhuun...
Danielin näki kaikki pedot vuorotellen ja lukuisat muut kertovat noista samoista pedoista ja aina kun mainitaan karhu, mainitaan myös leijona. Laulussa Rafaelin enkeli, mainitaan sanotuksessa myös tämä, karhu vai leijona. Tätä minä pidän hienona yhteenkuuluvuutena useiden profetioiden välillä, vuosisatojen ja tuhansien välein useaan otteeseen toistuen ja aivan eri paikoissa ja kulttuuriolosuhteissa. Raamatussa mainitaan ainakin kahdeksassa,
tai peräti kymmenessäkin kohdassa aina nämä kaksi petoa yhdessä samassa jakeessa tai ainakin luvussa. Aina nämä saavat vieläpä samanlaisen sävyn. Kyseessähän on lopunajan pedot, karhu ja leijona. Karhulla oli kolme kylkiluuta suussaan ja leijonalta reväistiin siivet ja se nostettiin takajaloilleen jne. Hyvin voisi kuvata Venäjää ja Amerikkaa.
 

Daniel 7:4 Ensimmäinen oli kuin leijona, mutta sillä oli kotkan siivet. Minun sitä katsellessani reväistiin siltä siivet, ja se nostettiin maasta pystyyn ja asetettiin kahdelle jalalle niinkuin ihminen, ja sille annettiin ihmisen sydän.
Daniel 7:5 Ja katso, oli toinen peto, joka oli karhun näköinen. Se nostettiin toiselle kyljellensä, ja sillä oli suussa kolme kylkiluuta, hammasten välissä; ja sille sanottiin näin: "Nouse ja syö paljon lihaa".
 
Rafaelin enkeli on siis enkeliruhtinas Raafael, joka on yksi seitsemästä suurimmasta enkelistä, joiden mukaan kuuluu mm. Mikael ja Gabriel. Raafael on suojelusenkelien enkeliruhtinas. Meillä saattaa olla useitakin enkeleitä suojanamme. On joitain ihmisiä, jotka ovat kyenneet niitä näkemään ja he kertovat että niitä on joka paikassa ja ympäristömme on jopa täynnä niitä. Enkeleillähän on monta tehtävää ja ylienkeli on Gabriel. Mikael on taas Israelin kansan enkeliruhtinas. Näitä suurimpia ovat myös Eedenin puutarhaa vartioivat enkelit ja Kerubit ovat taas Jumalaa lähimpänä ns. luottoenkeleitä, jos näin voi sanoa.

Uutispuuroa aamupöydässä, mies tarvitsee kunnon evästä.
Kumpi voittaa Karhu vai leijona, kysyy minulta töissä johtaja.
Mikä minä olen sille vastaamaan, multa luvut jäi kesken aikanaan.
Anna minulle armahduksesi, ole minulle Rafaelin enkeli.
 
Venäjä ja USA ovat aina olleet kaksi riitapukaria, kuin kissa ja koira. Ne eivät löydä sopua toisistaan sitten millään.
Jos siis Venäjä onkin tuo karhu, niin sen kolme kylkiluuta täytyy tulla niistä syrjäytetyistä maista, jotka ovat hyvin KRISTILLISIÄ maita koska nämä maat ovat kylkiluita. Kylkiluu on naisen alkuperämateriaali, eli maasta sinä olet tullut. Nainen on morsian, Kristuksen morsian ja vaihtoehdot ovat vähissä. Minä en voi nähdä muita maita olevan kyseessä kuin Suomi, Ruotsi ja Norja. Nämä ovat ristilippujen maita, jotka edustavat vahvaa kristillistä pohjaa. Kylkiluun suussaan pitäminen ei tarkoita syömistä, vaan hampaissaan pitämistä, ilman omaksumista. Koska kylkiluu on tietysti moniulotteinen heti vertauskuvassa.
Lisäksi karhun käskettiin syödä lihaa, eli maata ensin lännestä ja sitten kääntyä itää kohti. Minä olen aina käsittänyt tätä EU:na, koska se on nimenomaan tehnyt koko tapahtumaketjun juuri niin ja kääntynyt itää syömään, josta Venäjä ei pidä ollenkaan. Kirkot taas kuvaavat hyvin EU:n kolmea valtakirkkoa, katoliset, protestantit ja ortodoksit.
 
Noh, aika näyttää mitä tämä kaikki lopulta on. Sen sijaan kyseinen jalkapallo-ottelu on aika ankarasti virittynyt kahden maan välille, koska taustalla on pientä kismaa uutisotsikoiden ja ihmisten kesken rajan molemmin puolin.
Karua luettavaa: KUOLEMAN PELI! huh.
Kaikki Antton-tapauksen kaunat ovat pelissä ja siellä ovat Suomen ns. suomettuminen ja ylimielinen asenne venäläisiä kohtaan, joka on kaunaa pitkältä ajalta vuosikymmenien saatossa. Suomesta tuli vauras länsimaa ja venäläiset jonottivat kaupasta jopa kaalia. Suomalaiset veivät sukkahousuja ja Jenkkipurkkaa, Marlboroa jne. Venäjälle ja saivat sillä itselleen ökymaineen. Suomi poika osaa ryypätä ja herättää antipatioita. Suomi on ollut kylmän sodan jälkeen venäläisille kateuden aihe ja kauna kasvaa, mitä enemmän he kadehtivat.
Nämä ovat todella karut lähtökohdat lähteä pelaamaan molemmille tärkeää peliä. Molemmat haluavat ehdottomasti voittaa ja kävi miten tahansa, niin kun peli on ohi, paineet purkautuvat ja silloin on se kaikkien aggressioiden h-hetki.

Huomenna ollaan taas viisaampia, kun peli on ohi. Toivotaan että kaikki menee hyvin.
MUISTAAKO KUKAAN PROFETIAA: "STADION ON VALMIS" ??
7.6.2009
 
Sarkastinen kertomus EU MEP:stä
 

Tässä työtään aloitteleva juuri valittu MEPPISI, joka on tarmoa täynnä
Tämän kaltainen vaa-lilause näkyi joidenkin poliitikkojen vaalimai-noksissa. Slougani, joka pisti silmääni ja kun katselee Britan-nian ministereitä, sekä vertaa omiin ongelmiimme jotka liittyvät omien etujen ajamiseen muiden etujen ohi, niin on mahdotonta sanoa, että kenelläkään ei ole missään hallinto-elimissä yhtään ihmis-tä, joka ei verta imisi

Tässä MEPPI on päässyt jo sorvin ääreen ja aloitti jo innolla työnsä

Tässä MEPPIMME on jo tovin ollut työssään ja on selvästi tuottanut
joltain toiselta. Aina on oltava joku, joka häviää ja jolta ote-taan. Ratkaisun avain ei olekaan näiden europarlamentikkojen rehellisyydestä, vaan ajautumisesta puolus-tamaan omiaan tai omiensa etuja. Ei naistasa-arvokaan aluksi pahasta ollut, ennen kuin se sai valtaa. Siihen saakka he puolustivat hyvin etujaan. Olen pahoil-lani jos pilaan monien mielen, koska tämä ei

Tässä alkaa EU MEPPI olla jo todella täynnä työtään ja kaipaa varmaan vaihtomiehen apuun

...NO NYT LOPPUI PELLEILY!
 
kertakaikkiaan toimi koskaan ja siksi meidän kristittyjen on oltava ja pysyttävä sivusta seuraajina, mikäli aiomme täyttää Jumalan tahdon. Älkää lähtekö politiikkaan mukaan älkääkä edes äänestäkö sellaista, josta joudutte vastaamaan. EI EU:lle ja ei EU:n vaaliuurnil-le. Pitäytykäämme vain Raamatun mukaisessa elämässä.
Asettuiko Jeesus koskaan ehdokkaaksi Israelin hallitukseen? EI ASETTUNUT. Sen sijaan monikin aivan samalla tavalla kuin nytkin koitti jo silloin saada Jeesus maallisiin asioihinsa ajamaan vaikka Israelin asiaa. Jos Jeesus olisi ollut saatana, niin hän olisi ottanut heti maailman haltuunsa ja tappanut kaikki vastaan hangoittelijat. Jeesus ei toimi tämän maailman säännöillä eikä hän ollut meille esimerkkinä osallistua mihinkään hallitussirkukseen. Sen sijaan Jeesus antoi meille toisenlaisen esimerkin, jolla meidän kuuluu näyttää lempeydellämme, lauhkeudellamme ja anteliaisuudellamme meidän henkemme syvin olemus. Siis tismalleen päin vastoin kuin kaikki kristilliset jotka osallistuvat hallituksen höpötyksiin ja vieläpä PEDON, EU:n palvelukseen. Kaikkea sitä kanssa.
Se mikä oli Jeesuksen sanoma näistä, oli se että älä puutu tämän maailman menoon, vaan anna sen olla, koska et sille mitään pysty ja pian olet itse mukana siinä. Katsokaa itseänne.
 
29.5.2009
 
Juuri pääsin puhumasta kristillisyyden ja politiikan sotkemisesta toisiinsa - tapaus: Isä Mitro
 
Kristillisdemokraatit, onko Sin City tuttu?
29.05.2009 10:21
 
Kristillisdemokraattien eurovaalikampanja ihmetyttää. Puolueen eurovaalien kampan-jajuliste näyttää nimittäin erehdyttävästi Frank Millerin Sin City -sarjakuvan ja siitä tehdyn elokuvan markkinointimateriaalin kopiolta. Toimittaja Kalle Kinnunen kirjoit-taakin Suomen Kuvalehden blogissaan, ettei kristillisdemokraateilla näytä olevan käsitystä siitä, millaisessa yhteydessä puolue itseään kampanjoi.
 
Kinnunen muistuttaa, että Sin City -elokuva sai Suomessa ensimmäisellä tarkistusker-rallaan elokuvatarkastamossa ikärajan K-18, ja sarjakuvat kuuluvat kirjastoissa aikuisten osastolle. Kinnunen jatkaa, että Sin Cityn maailma on ronskia fantasiaa, jossa toivo ei juuri pilkahda ja melkein kaikki käyttävät toisiaan hyväksi. Miehet ovat joko tappajia tai täystunareita, naiset strippareita tai vielä vanhemmassa amma-tissa. Silloin kun tarinoissa on moraalia, se on kylmäkiskoista ja äärimmäisen vanha-testamentillista. Kinnunen huomauttaakin, että elokuva kuuluu ”väkivaltaviihteeseen”, jonka kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen on halunnut panna haitta-verolle, anteeksi saasteverolle.
Sari Essayahin ja kumppanien olisi kannattanut tutkia sarjakuva hieman huolellisemmin ennen sen yhdistämistä kampanjaan, Kinnunen sivaltaa.

Tässä nimenomaan todistetaan, kuinka kaukana politiikka on Jumalan tahdosta ja hänen maailmastaan Taivastenvaltakunnasta. Kaikenlainen politiikka, perintä- ja ulosottotyö ja lakiammattiryhmät ovat kolme maailman järkyttävintä ammattialuetta, johon Kristitty voi koskaan eksyä. On tietysti olemassa kristitylle selvästi laittomiakin ammatteja, kuten palkkasotilas, murhaaja tai mikä tahansa muu selvästi rikollinen elinkeino. Ammatti on hyvin nopeasti häilyvä käsitys, koska ammattia voi aina puolustella elinkeinona, niin tekevät mm. somalimerirosvot. Mikäli maailma hyväksyy vaikka lapsen raiskaamisen, näin se on heti puolusteltavissa olevaa. Kyse on vain siitä, hyväksyykö Raamattu toisen riistämisen ja hyväksikäytön, vaikka valtio sen hyväksyisi julkisena ammattina. Oliko aikoinaan Sakkeuksen verojenkeruuammatti Jeesuksen mielestä hyväksyttävää, tai Matteuksen velkojen keruuam-matti? EI TAKUULLA OLLUT. Oliko Jeesus jatkuvasti samaa mieltä Saddukeusten kanssa ja juoksiko Jeesus fariseusten perässä? EI VARMASTI OLLUT EIKÄ PERÄSSÄ KULKENUT.
On siis pelkästään hyvä asia, että tässä kävi nyt näin, koska nyt Jumala näyttää näille ihmisille mitä politiikka on. Kristitty ei kykene jakamaan kahta palaa viidelle hengelle. Aina joku jää ilman, eikä oikeus toteudu koskaan tässä maailmassa riippumatta siitäkään oliko kristittyjä politiikassa vai ei. Politiikassa ei ole puolueetonta osapuolta, vaan puolueita, joihin mennään viemään jonkin kansanosan asiaa eteenpäin toisen kansanosan kustannuksella. Aivan SIN-Cityn mallin mukaan. HYVÄ KD!! Luopukaa sanasta kristillisyys, jos olette mukana politiikassa, koska politiikka on oikeuksien verissä päin puolustamista ja kaikki oikeudenpuolustajat jotka saavat puolensa kuuluville, muuttuvat nopeasti hyväosaisiksi. Ihan turha väittää muuta. Jos nainen hakee oikeuksiaan ja saa oikeudet, hän ei luovu oikeuksistaan, vaikka saa enemmän kuin piti. Kun jokin muu kansanryhmä, kuten homot ja lesbot saavat oikeutensa kuulluksi ja saavat joltain toiselta pois enemmän, ei tämäkään aio enää koskaan luopua oikeuksistaan kenenkään muun hyväksi. Niinpä vain kaikista oikeuksistaan luopuja täyttää Jumalan todellisen tahdon. Kun oikeuksistaan luopuja luovuttaa toiselle ja kohtaa toisen kaltaisensa omista oikeuksistaan luopujan, niin silloin täyttyy jakamisen Jumalan tahto, ei yhtään ennen.
 
28.5.2009
 
Tulen arka vastaus Venäjän noottiin... tästä voi seurata mitä tahansa!!
 
Suomi vastasi Venäjän Anton-noottiin
julkaistu tänään klo 17:29, päivitetty tänään klo 18:54
Suomen ulkoministeriö on antanut vastauksensa Venäjän lähettämään noottiin, joka koski Anton Salosen kuljetusta salaa Venäjältä Suomeen. Suomen mukaan pojan ja isän salaa autossaan kuljettanut ulkoministeriön virkamies hoiti virkavelvollisuuksiaan, kun hän auttoi pulaan joutuneita Suomen kansalaisia.
HUOM! Kun Suomen Pietarin konsulaatin työntekijä piilotti pojan ja häntä Venäjältä hakemaan menneen isän autoonsa ja toi salaa Suomeen, hän hoiti vain virkavelvollisuuttaan. Tällä lauseella tulee olemaan jutun suurin merkitys.
 
24.5.2009
 
Todistusta henkimaailman työstä - Henkimaailma saa uutta ja omituista valtaa
 
Ampuja järkyttyi teostaan itsekin
Lauantai 23.5.2009 klo 13.34
 
Kuopion torin verilöylyn myöntänyt mies on elänyt tähän asti täysin normaalia perhe-elämää.
 
Hän on itsekin niin järkyttynyt teostaan, ettei ole pystynyt kertomaan sille mitään järkevää syytä, rikoskomisario Mikko Miettinen Kuopion poliisista kertoo Iltalehdelle. Kuopion torin eilisestä verilöylystä epäilty viisikymppinen perheenisä kuitenkin myönsi tänään kuulusteluissa ampumiset. Vaikka mies oli verilöylyn hetkellä vahvassa humalassa, poliisin mukaan hän kertoi, että muistaa, kuinka ampui naisen hengiltä torilla.
 
Vain mallikasta perhe-elämää
Yhden naisen hengiltä ampunut ja kahta miestä vakavasti haavoittanut kuopiolaismies on elänyt tähän asti täysin mallikasta perhe-elämää. Poliisin tietojen mukaan hän ei ole koskaan aiemmin ollut väkivaltainen. STT:n mukaan Miettinen kertoo, että ennen torille lähtöään mies oli ollut kunnostamassa venettä kotonaan. Hänen lähtöönsä ei liittynyt perheriitaa. Miehen vaimo on vahvistanut poliisille asian. Miehellä on aikuisia lapsia, mutta hän on asunut viime vuodet Kuopiossa kahdestaan vaimonsa kanssa. Viimeiset pari vuotta mies on ollut sairauseläkkeellä.
 
Kaikki ei ole läheskään niin yksinkertaista, eikä lähellekään sitä, miltä se aina voisi näyttää tämän maailman sääntöjen mukaan. Tämä maailma ei tunne Taivastenvaltakuntaa.
 

Roomalaiskirje 7:24 Minä viheliäinen ihminen, kuka pelastaa minut tästä kuoleman ruumiista?
 
Markus 8:35-37 Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun ja evankeliumin tähden, hän pelastaa sen. Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saisi vahingon sielullensa? Sillä mitä voi ihminen antaa sielunsa lunnaiksi?
...tämä maailma ei tunne Taivastenvaltakunnan sääntöjä ja tästä on tarkalleen ottaen kyse, ei samasta teosta välttämättä, vaan tekijänsä sydämestä:
1. Korinttolaiskirje 5:1-5 Yleensä kuuluu, että teidän keskuudessanne harjoitetaan haureutta, jopa semmoista haureutta, jota ei ole pakanainkaan keskuudessa, että eräskin pitää isänsä vaimoa. Ja te olette paisuneet pöyhkeiksi! Eikö teidän pikemminkin olisi pitänyt tulla murheellisiksi, että se, joka on tuommoisen teon tehnyt, poistettaisiin teidän keskuudestanne? Sillä minä, joka tosin ruumiillisesti olen poissa, mutta hengessä kuitenkin läsnä, olen jo, niinkuin läsnäollen, puolestani päättänyt, että se, joka tuommoisen teon on tehnyt, on -sittenkuin olemme, te ja minun henkeni ynnä meidän Herramme Jeesuksen voima, tulleet yhteen- Herran Jeesuksen nimessä hyljättävä saatanan haltuun lihan turmioksi, että hänen henkensä pelastuisi Herran päivänä.
 
MTV3 uutiset:
Järkyttynyt silminnäkijä Erkki Happonen kertoo olleensa Anttilassa, kun hän kuuli ensimmäisen laukauksen eilen Kuopion torilla. Hän tuli ovelle katsomaan kun ihmiset juoksivat karkuun. Hän kuvailee tapahtumaa järkyttyneenä. Silminnäkijä kertoo, että ampuja palasi vielä naisen luokse ja ampui tätä vielä kerran. Sitten ampuja meni autoonsa ja hävisi mäkeä alas. Siihen se loppui se tilanne siinä. Happonen sanoo, ettei ampujalla tuntunut olevan mitään tunne-elämää, hän toimi ihan koneellisesti. Kun näin hänen menevän autolla, hän näytti siltä kuin hänen katseessaan ei ollut mitään tolkkua. Ampujalla oli Happosen mukaan molemmat aseet käsissään.
 
21.5.2009
 
VAKAVAA PROFETIAA SUOMELLE!!! (lue tarkasti)
 
Seuraavaksi käyn läpi yhteenvedon:
Vakava varoitus 1960 ja sitten asteittainen toimeksi paneminen 2006-2009
 
Vuonna 1960 tuli Oulun profetia ja 1961 tuli Suomeen noottikriisi! 
Minkälainen vaatimus Jumalalla silloin oli? Oulun profetia 1960:
 
Suomi, sinun pelastuksesi on Minun Poikani veressä (1961)
Oulun profetian vanhatestamentillinen ehdottomuus ilmensi nostalgista kaipuuta auktoriteettiin maailmassa, joka muuttui yhä moniarvoisemmaksi ja arvaamattomammaksi. Heinosen ensimmäinen, Oulussa 23.8.1960 päivätty ennustus menee suoraan asiaan:
Jos tämä kansa ei tee parannusta ennen vuotta 1962, niin Minä annan tämän kansan vihollisen käsiin, ja kukaan ei pääse pakoon, sillä kaikkia kohtaa sama rangaistus, niin uskovia, kuin niitä, jotka eivät usko. Mutta jos tämä kansa nöyrtyy, niin Minä vielä armahdan.
Jos löytyy 800 000 sellaista, jotka todella ovat puhdistaneet sydämensä Kristuksen, Minun Poikani, verellä, niin minä armahdan tätä kansaa. Mutta jos niitä ei löydy vuoteen 1962, niin se, mitä sanoin, toteutuu. Sanokaa kaikille tämä! Ja kaikki, jotka uskovat tähän ja tekevät parannuksen, saavat armon Minun silmissäni. Totelkaa Minua. Kuunnelkaa, kun Minä puhun. Älkää arvostelko tätä, mitä olen sanonut. Jos arvostelette ja ajattelette, että se ei ole totta, niin Minä rankaisen sellaista ihmistä. Minä rankaisen sitä, joka uskaltaa olla uskomatta tähän. Rangaistus kohtaa häntä.
 
Heti perään Noottikriisi:
Oulun profetian ilmoittamaan etsikkoaikaan osui yksi Suomen sodanjälkeisen historian vakavimmista ulkopoliittisista kriiseistä. Sen laukaisi Neuvostoliiton lokakuussa 1961 antama nootti, jossa perättiin takeita Suomen lojaalisuudesta itänaapurilleen kiristyneessä maailmapoliittisessa tilanteessa. Noottikriisi antoi painokkuutta myös Oulun profetian varoitussanomalle ja politisoi sen.
Profetian saamaa julkisuutta tuleekin arvioida laajemmassa kylmän sodan, ydinvarustelun ja suomettumisen ilmapiirissä. Aika oli otollinen julistukselle, joka käänsi apokalyptisiksi kuviksi kansalaisten kollektiivisia pelkoja ja aavistuksia. Profetia antoi ilmaisun tunnoille, joista ei suomettumisen oloissa virallisesti saanut puhua.
 
VAKAVA VAROITUS OLI SUOMELLE ANNETTU ja mitä sitten...
 

Vuonna 2006 aika tuli täyteen ja keväällä alkoi ensimmäinen vartiovuoro, jonka lopputulosta oli mm. pelastussanoman synty. Pelastussanoma julkaistiin netissä ensimmäisen kerran 17.8.2006 ja vasta pääsiäisenä 2007 se sai oman sivustonsa.
Matteus 27:45-46 Mutta kuudennesta hetkestä alkaen tuli pimeys yli kaiken maan, ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen. Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: "Eeli, Eeli, lama sabaktani?" Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?
 
Ollakseen tarpeeksi yksinkertainen lapsellisuudessaan, vain harva mitenkään kykeni tajuamaan, kuinka selvästi nämä vuosiluvut kuudennesta yhdeksänteen hetkeen näkyisivät ja lukevat aina näissä jakeissa. Näiden jakeiden tarkoitus ei ole luulla mitään. Eikä antaa viitteitä että ne voisivat tarkoittaa yhtä hyvin vuosia 1006-9 tai vaikka 1906-9. Miksi siis ei? Koska nimenomaan Jeesus kertoi itse ettemme ymmärrä aikaa, mutta merkit me kyllä ymmärrämme, milloin mitäkin on tulossa. Israel perustettiin merkiksi 1948, josta ei enää Matteus 27:45 voi muuta kertoa, kuin 2006-9 puhumattakaan Israelin luvatuista rauhanpyrkimyksistä, jotka osuvat juuri nyt aikaamme 2009 ja ensimmäisen vartiovuoron kolmanteen vartiovuoron vuoteen. Tässä se nimenomaan kulkeekin, jolloin profetia voisi löytää aikajanan paikan.
Lisäksi Matt. 27:46 lukee hyvin kuvaavalla tavalla myös tempauksen jälkeisen maailman tuskainen huuto, joka jää kaikumaan tänne jäävien huulille, ”eeli, eeli lama sabaktani”. Jeesus Kristus ei turhaan ole lausunut noita sanoja, eikä noita aikoja turhaan ole Matteus kirjoittanut.
 
Ennen kuin menemme nykyiseen aikaan, Oulun profetian muistaen, Jumalan vaatimus oli 800 000 uudestisyntynyttä kristittyä, jotta hän säästäisi Suomen. Tästä siis seurasi noottikriisi 1961 Venäjän kanssa.
 
Huomaatko kaiken yhteneväisyyden, mitä tapahtui siis keväällä 2006:
Lordi voitti Euroviisut kappaleella ”Hard Rock Halleluja”. Lordi rikkoi kaikkien aikojen Euroviisu piste-ennätyksen ja Lordia kävi senaatintorin vieressä Espan puistossa kumartamassa livenä noin 100 000 suomalaista, joista miljoonat tv:n ääressä. Viittaa vahvasti Oulun profetiaan ja Jumalan vaatimukseen uudestisyntyneistä.
Tätä seurasi Matteus 27:45 mukaan seuraavaa:
Pimeys alkoi laskeutua vuodesta 2006 synkentyen ja synkentyen. Ensin alkoi luonto vakavasti oirehtia 2006 ja Israel alkoi sotia ankarasti, monen vuoden tauon jälkeen jokaiseen suuntaan, jossa vain Jordania oli edelleen rauhallinen. Vuonna 2007 luonto synkistyi synkistymistään ja sai jopa suurimpien valtioiden johtajat vetoamaan luonnon varojen käyttöä hillitsemään. Talous tuli mukaan 2008 synkistäen entisestään maailman tilannetta ja sama suunta jatkuu tänä 2009 vuonna päättyen tähän kevääseen, jolloin Euroviisut antoivat jälleen oman tarinansa:
 
Euroviisut 2009:
Suomi osallistuu, Waldos People (Waldon ihmiset=suomalaiset) – Lose control (menettää hallinta) kappaleella jääden viimeiseksi. Viimeiseksi finaalissa jääminen ei ollut Suomelle outoa, mutta profetia lukee silti jo sanoissa. Suomalaiset menettävät kontrollin omaan maahansa.
Norjan rakkaustarinan voitto rikkoi taas Euroviisujen piste-ennätyksen.
Traaginen ensirakkaus johti norjalaisnuorukaisen Alexander Rybakin viisuvoittoon viisuvoittoon Moskovassa. Nuori mies kertoo, miten norjalainen Ingrid Berg Mehus mursi hänen sydämensä 17-vuotiaana. Voittokappale oli omistettu Ingridille. Nuoret tapasivat Oslossa musiikki-instituutissa, jossa molemmat opiskelivat. Seurustelu päättyi, kun nainen jätti tylysti Rybakin.
Tämä Euroviisukappale kuvaa Kristuksen voittoa mutta kertoo myös tyhmästä naisesta joka hylkää voittajansa, Jeesuksen Kristuksen.  Mutta tarinalla on toinenkin puolensa. Viimeisinä päivinä Jumalan henki liikkuu pohjoisten maiden yllä. Tässä on paljon profetiaa, joka lukee myös Johanneksen ilmestyksessä 3:14-22 jossa tätä tyhmää naista pyydetään ostamaan
kultaa, tulessa puhdistettua. Toisin sanoen, toivoa siis on eikä elämää ole menetetty kauheasta huudosta "eeli eeli lama sabaktani" huolimatta. Jeesus tulee vielä uudelleen, koska mitä hyötyä sinulle siitä tulessa puhdistetusta kullasta olisi, jos hän ei lunastaisi sinua.
Jälleen mennään Euroviisujen jälkeen mittaamaan Oulun profetiaa Senaatin torille, kuinka moni haluaa kuulla Jeesuksen Kristuksen kutsua?
 
Jälleen mennään Euroviisujen jälkeen heti mittaamaan Oulun profetiaa Senaatin torille, kuten Lordikin teki. Nyt näemme puolestaan kuinka moni haluaa kuulla Jeesuksen Kristuksen kutsua?
 
Senaatintorin jumalanpalvelukseen odotetaan tuhansia osallistujia
julkaistu tänään klo 09:23, päivitetty tänään klo 09:48
Helsingin Senaatintorilla puoliltapäivin järjestettävän ulkoilmajumalanpalvelukseen odotetaan noin 10 000 osallistujaa. Tapahtuma juhlistaa Helsingin hiippakunnan 50-vuotista historiaa.
 
Missään muualla hiippakunnan 39 seurakunnassa ei tänään järjestetä jumalanpalveluksia, vaan seurakuntalaisia kehotetaan tulemaan Helsinkiin. Juhlajumalanpalveluksessa saarnaa piispa Eero Huovinen ja se nähdään sunnuntaina TV1:ssä.

Kuinka ollakaan osallistujia Jumalaa palvelemaan odotetaan vain muutamia tuhansia ja lehtikuvassa on nimenomaan profeetallisesti Apostoli Johannes... Ilm. 3:14-22
Kymmenen tuhatta on aika kaukana Jumalan toiveesta 800 000:sta uudestisyntyneestä.
Kuten vuonna 1960 luvulla kävi, meillä on mittari ja meillä on myös Venäjän nootti päällä.

Muistelen lopuksi vielä aikaa, jolloin elettiin vuotta 2006 jolloin pelastussanoma sai alkunsa jonka julkaisemisen ja tekstin sisällön seurauksena minut teljettiin Peijaksen sairaalaan P3 suljetulle hullujen osastolle mielentilatutkimuksiin. Pääsin sieltä kolmantena päivänä aamupäivällä pois ja odotin tempausta tulevaksi parin päivän päästä maanantaina. Luulin siis silloin että koska elettiin vuotta 2006 ja kuudennesta hetkestä alkaen maailmani pimeni ja Israel alkoi sotia kesäkuussa 2006 sekä Hizbullahia että Hamasia vastaan ja rauha koitti YK:n tekemänä elo- syyskuun vaihteessa, siis sotaa kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen. Olin siis jokseenkin varma, että nuo Matteus 27:45 sanat tarkoittivat kuukausia. Tempausta ei siis tullut syyskuun alussa 2006. Odotin silloin tempausta Helsingin aseman edessä Kaivokadulla istuen kivetyksellä olettaen sen olevan maanantai aamuna noin klo 10:00 paikkeilla. Sen hetken mentyä ohi, katseeni oli maahan eteeni suunnattuna ja pettymys oli valtava. Olinhan saanut Herralta jo niin paljon aitoa, enkä odottanut enää ainakaan tällaista pettymystä. Minusta tuntui siltä kuin Herra olisi syönyt sanansa. Kohta eteeni ilmestyivät ohi menevät hevosen kaviot. Kaksi ratsupoliisia menivät ohitseni, kaksi vallan kulkuvälinettä mietin. Menin masentuneena junaan ja kohti Keravaa, jossa silloin asustelin. En ostanut junaa lippua, koska ajattelin konduktöörin myyvän sellaisen minulle. Astuin valtion rattaille, kotia kohti ja kun konduktööri tuli vaunuun, tämä olikin vanha tuttu joka tuli luokseni juttelemaan kuulumisia kanssani. Tunsin hänet vartija-ajoiltani Hesan asemalta. Tämä konduktööri on mies ja kotoisin jostain Lähi-idän maasta, en tiedä mistä. Hänellä on valtavan kauniit ja lempeät kasvot, iho oli sileä ja muutenkin tämä mies oli aina aika leppoinen. Mies kertoi että hän nykyään opettaa muita ja opastaa talon tavoille. Konduktööri päästää minut ilmaiseksi ja jatkaa muiden rahastusta. Kohta junaan astuu kaksi karskin näköistä RHK:n lipuntarkastajaa. Nämä ovat viranomaisia ja junissa aina pelottava näky, varsinkin jos ei satu olemaan junalippua taskussa. Nämäkin olivat minulle entuudestaan tuttuja, eivätkä tarkastaneet minun matkalippua, vaikka olisihan konduktööri voinut vahvistaa päästäneensä minut. Mutta joka tapauksessa nämä lipuntarkastajat päästivät minut naureskellen ja vitsaillen niitä näitä tarkastamatta minun matkustusoikeuksiani ollenkaan. Minua jäi mietityttämään koko tapausketju olettamani tempauksen jälkeen tapahtuneena kuin profetian omaisena tapahtumana itseäni vahvistaen. Sitten menin murheen murtamana kotiin, jossa oli vain tyhjät seinät vailla mitään tarkoitusta koko elämälle. Katselin pelastussanoman kirjoitusnidettä ja kysyin Herralta miksi ja itkin MIKSI? HERRA MIKSI? Herra vastasi heti minulle. Meillä on vielä tehtävää jäljellä. Viite: >linkki<
 
20.5.2009
 
Ei tarvitse uskoa, eikä luulla - Nootti on kuitenkin HYVIN VAKAVA valtioiden välinen keino
 
Nootti on valtion virallinen selvityspyyntö/ ehdotus/vaatimus toiselle valtiolle. Noottia ei käytetä, ellei tilanne ole valtioiden välinen kiista, joka muodostuu jopa poliittiseksi tyytymättömyydeksi toista valtiota kohtaan. Nootti annetaan toiselle valtiolle joko sen toiminnasta johtuen tai muusta ympäristöön liittyvistä muista tekijöistä, kuten vaikka sotilaalliset liittoumien läsnäolot jne. Nootti on siis aina hyvin vakava asia ja on virallinen valtiokeino sekä aina negatiivinen sellainen.
Nyt Suomi on saanut sellaisen Venäjältä.
Jumalaton maailma pilkkaa loppuun saakka kaikkea Kristittyjen saamaa Jumalan ilmoitusta, koska heillä ei ole hengellistä elämää. Pilkka johtuu heidän älykkyydestään, koska jumalaton ihminen on omavoimaisen vahva itsensä kanssa. Kristittyä ja jumalatonta voisi toisaalta verrata vaikka siihen, että jumalattomalta puuttuu yksi ylimääräinen aisti. Tämä aisti ei ole mikään kuudes aisti, vaan pikemminkin jonkinlainen "tunnekuulo", johon liittyy samalla "tunnenäköaisti". Kristitty näkee asiat laajemmin ja kuulee monia kummallisia asioita, ei korvillaan, vaan sydämellään. Se on Pyhän Hengen
puhetta, jota Kristitty kuulee hyvin, hyvin tarkasti erottaen sen muusta. Se mitä Kristitty sitten näkee, on erilaiset huomiot, kuten vaikka lehtiotsikot, taivaalla olevat merkit, maassa olevat merkit, uutiset ja ihan kaikki minkä he näkevät. Se on siinä erona että Kristitty näkee laajemmin ja kuulee tarkemmin, kaikki se sydämellään, jota jumalaton ei ymmärrä.
Miksi maailman jokaisessa kolkassa vain Kristityt näkevät unia Suomen tilanteesta suhteessa Venäjään. Venäjä miehittää Suomen viistosti alhaalta Vaalimaalta ylös Ouluun ja Tornioon. Miksi näin on tapahtunut, että maailmalla toisistaan tuntemattomat ihmiset näkevät nämä asiat ennalta samalla tavalla. Se johtuu siitä, että niin näkivät Elia, Jesaja, Daniel, Hesekiel, Hoosea, Sakarja ja vaikka lopuksi Paavali, sekä Johannes. Kaikki he näkivät saman eri aikakausina, eri paikoissa ja hämmästyttävän samalla tavalla. Lopulta kaikki toteutui ja osa on toteutumatta, koska aika ei ole vielä tullut, mutta tulee ihan pian. Sama Pyhä Henki oli asialla kun tieto Suomen kohtalosta annettiin 1920 luvulla Arkkipiispa Johanssonille, Niilo Ylivainolle jo 1950 luvulla, Oulun Profetiana 1960 luvulla ja Tukholman profetiana 1984 vuonna. Sen jälkeen näyt ja profetiat ovat vain kiihtyneet. MIKSI? Siksi koska aika on jo niin lähellä ja Pyhä Henki haluaa että me olisimme valmiit, eikä olisi ketään uskovaa joka ei olisi tiennyt siitä.
Valmistautukaa siis nopeaan käännekohtaan seuraavan kahden viikon aikana.
 
19.5.2009
 
Jouko Pihon sivuilla törmäsin taas aiheeseen Pohjolan Valo - Solna Polaris
 
Raunin viesti 18.5.2009
 

Herra herättää tähän maahan Elian kaltaisen profeetan, joka julistaa kuin Johannes Kastaja. Tämä maa tarvitsee todellisia Jumalan miehiä, jotka eivät mielistele ihmisiä ja joille Jumalan kunnia on kaikki kaikessa. Tarvitsen voimaasi Jumalain, tuon uuden voitelun helluntain. Rukoilkaa tuon profeetan tuloa. On kiire. Herätys uskovaiset, aika loppuu kesken.
 
Tämä pohjolan mies on kuin Paavali, joka ei ymmärrä vielä tehtäväänsä. Hän on asunut kauan erämaassa ja tehnyt suurta pahaa Kristityille, hänen sydämeensä on kolkutettu useaan kertaan ja hän on tietoinen sanasta ja tuntee sanaa riittävästi tajutakseen mitä se tarkoittaa. Hänen motiivinsa olivat hyvin itsekkäät ja suppean omanarvonsa keskeiset.
Hän tulee putoamaan hevosensa selästä sokaistuna kuin Paavali ja hän kokee jotain hyvin harvinaista, koska hän putoaa maahan silmät avoimena ja tietoisena siitä hetkestä alkaen kun häneen se shokki iskee. Hän jopa tietää sen tapahtuvan, mutta halveksuu sitä.
Hänen maasta nousunsa tapahtuu 40 päivää maahan putoamisestaan, sen jälkeen kun hän on tuhkaan ja säkkiin sonnustautunut, eikä enää ylpeile. Jumalan on pysäyttänyt hänet ja tehnyt lopulta hänestä suuren profeetan. Herra on tämän minulle antanut tiedoksi.
 
18.5.2009
 
Tästäkö alkaa nousta Venäjän miekka tupesta? On jo aikakin, jos profetiat nyt toteutuvat
 
Isä salakuljetti pikku-Antonin Venäjältä Suomeen
 
Kokemäkeläisen Paavo Salosen runsaan vuoden kestänyt piina on ohi. Salonen kävi hakemassa Venäjälle kaapatun 5-vuotiaan Anton-poikansa Suomeen. Asiasta kertoo 7 päivää -lehti.
Antonin venäläinen äiti vei lapsen pois Suomesta viime vuoden maaliskuussa. Oikeus määräsi naisen palauttamaan pojan isälle, mutta tämä alkoi piilotella Venäjällä. Tapaus oli vuoden mittaan useasti esillä julkisuudessa. Salonen kävi monesti etsimässä poikaansa Venäjältä. Viimeinen matka Venäjälle kesti viisi viikkoa. Salonen tiesi ex-vaimonsa ja poikansa olinpaikan ja meni ulko-oven portille odottelemaan.
Anton tuli ensimmäisenä ulos, ja minä vain nostin pojan syliini ja kävelin autoon, Salonen kertoo 7 päivää -lehdessä. Salosen mukaan hän ei päässyt aluksi Venäjältä Suomeen, sillä pojan äiti oli tehnyt hänestä useita rikosilmoituksia. Salonen kertoo, että äiti onnistui hankkimaan pojalle uuden Venäjän kansalaisuuden, joka oli aiemmin purettu.
Silloin minulle tuli kiire, mitään ei ollut enää tehtävissä, ja minun oli paettava pojan kanssa. Ystävieni ja suhteiden kautta pääsimme matkaan, ja meidät salakuljetettiin Suomeen, Salonen kertoo. Isän mukaan Anton aloittaa viikon päästä päiväkodin. Syksyllä poika menee esikouluun.
 
3.5.2009
 
Neljäkymmentäyhdeksän "uskovaa" neitsyttä ja vain yksi morsia, niin on Suomelle käyvä
 
Tapahtui Kokkolan kirkossa v.1981
(
näky on siis erään Uskovan veljen saama näky silloin)
 

Istun etupenkillä. Olen käyttänyt puheenvuo-ron Sanan ja rukouksen illassa ja katselen alttarille päin. Samassa tapahtuu jotakin – minut siirretään näyssä jonnekin alttarin taakse, josta näen koko kirkkokansan edestä päin. Kirkko on täynnä ihmisiä, eletäänhän vielä herätyksen aikaa. Keskikäytävällä jonot-taa valtava ihmisjono kaksi rinnan, satoja ihmisiä, pääsyä rukoiltavaksi. Kuljen hiljaa eteenpäin ja katseeni kiintyy alttarin vasem-malla puolella, (saarnatuolin puolella) toimivaan rukousryhmän. Veljet rukoilevat kädet kohotettuina apua tarvitsevien tai Hengen kosketusta kaipaavien puolesta.
Mutta jään ihmetellen katsomaan, kun veljien pannessa kätensä ihmisten päälle, käsien yläpuolella oleva ilma alkaa pyöriä ja kieppua, ja näen kolmen erivärisen ilmavirtauksen ikään kuin taistelevan keskenään tilasta päästä "mukaan siunaukseen". Yksi virtaus on
väriltään musta, toinen harmaa ja kolmas valkoinen. Ne sekoittuvat toisiinsa miten vain eri ihmisten kohdilla. Jostakin syystä minulle on selvää siinä, että valkoinen on Jumalasta, harmaa on sielullista, ja musta on perkeleestä. Kuljen hiljaa eteenpäin ja ihmettelen. Äkkiä vierelläni on ääni (enkeli), joka kysyy: "Miksi ihmettelet? Katsohan tuota toista rukousjonoa". Silloin huomaan, että myös oikealla puolella on "rukousjono". Tosin … en näe mitään jonoa. Mutta alttarin reunalla on jokin hahmo, joka on kumartunut hyvin alas. Hän on valkoisissa vaatteissa ja polvillaan pää käsien varassa ,niin kuin Jeesus Getsemanen ahdistuksissa.
Kuljen hämmästyneenä eteenpäin hahmon vierelle ja kurkistan. Siinä on Jeesus. Hän on murheellinen. Ihmettelen ??? En ymmärrä mitään. Silloin enkeli sanoo: "Älä ihmettele. Sinä näet tuon toisen jonon, jossa on paljon ihmisiä. Siinä kutsuttiin ihmisiä kokemaan siunauksia… Mutta tässä toisessa jonossa – jossa ei ole ketään – kutsuttiin ihmisiä seuraamaan Jeesusta ristin tielle."
Näky päättyy. Istun taas paikallani ja itken. Jeesus, eikö kukaan? Teen päätökseni: Jeesus, jos ei kukaan muu, niin minä ainakin tulen…
Suomi on eräs niistä maista, jossa jakaantuminen näkyy kaikkein selvimmin. Eräiltä ihmisiltä kun kysyy, että mikä sinulle on tässä elämässä se kaikkein tärkein asia, niin ihmiset vastaavat lähes poikkeuksetta aina: koti, puoliso, perhe, työ, talous ja terveys tai vaikka maailmanrauha. Vain hyvin, HYVIN, HYVIN HARVA sanoo Jeesus Kristus. Silti koko Suomi kuvittelee olevansa Kristitty kansa, jolla on etuoikeus olla taivaassa koska on saanut lapsikasteen. Tämä kansa on palattava tuhlaajapojan roolistaan takaisin Talvisodan aikaiseen rukousasentoon, jossa kaduttiin syntejä ja tunnustettiin pahoja tekoja Jumalan jalkojen juuressa.
 
30.1.2009 jatkettu juttua klo 17:00
 
Mikään ei ole epävarmempaa, kuin varma profetia - olenko siis väärä profeetta?
 
Tässähän se hauskuus piileekin... ollako vai eikö olla, siinä vasta pulma, tosin ei mulle, koska kun profetia on vajavainen, silloinhan profetia nimenomaan on aidoimmillaan.
Lahden influenssaepäily aiheeton
julkaistu tänään klo 16:33, päivitetty tänään klo 16:47
Lahdessa tutkittu sikainfluenssaepäily on osoittautumassa aiheettomaksi. Alustavien tutkimusten mukaan potilaalla ei ole influenssaa. Potilas kotiutetaan torstaina ja hän jatkaa lääkitystä kotikaranteenissa. Varmistus diagnoosiin saadaan ensi viikolla.
...kun profetia muuttuu vajavaiseksi, niin raakkujat raakkuu oksallaan: "väärä profeetta, väärä profeetta, vain oikea profeetta ennustaa sanatarkasti oikein"... niinpä ja Raamattu ilmoittaa, että profetia on vajavaista, niin miksi mikään profetia voisikaan olla sitten täydellistä. Vain ihminen voi keksiä niin järjettömiä juttuja jotka ohittaa Raamatun ilmoituksen ja se johtuu ihmisen armottomuudesta ja sydämen kovuudesta.
Noh... kaikesta huolimatta silti Vapusta tulee pimeä, eikä profetiakaan ollut turha, vaan täysin oikein toteutunut. Vain siltä osin, ettei Suomi saanut virallista omaa influenssatapausta. Vielä.

Tämä selittely ei ole tapaistani yleensä, mutta tein sen koska haluan puolustaa profetioita.
 
Vappu Pimiä - tein jutun siitä taannoin <linkki>
 
Vappuyö pimenee monen kohdalla... koska ajankello on kumahtanut. Raamattu on kolmen kerroksen kirja ja sen profetiat ovat kerroksittaisia. Konkreettisen 1:1 kirjaimellisen sanan te voitte nähdä tässä lehtiartikkelissa, Vappu on monille pimeä, vaikka tämä profetia ei olekaan Raamatusta on siinäkin silti omat profeetalliset kerroksensa.

Toinen pimeneminen tapahtuu ihmisissä pelon muodossa, jonka aiheuttaa suloisen rennon Vappumielemme mustaajaksi, H1N1 virus, joka mitä suurimmalla todennäköisyydellä on positiivinen kun ilmoitus siitä tänään tulee Lahden sairaalasta. Onhan tässä kysymys sentään profetian täyttymisestä.
Kolmas ja hengellinen profetian kerros täyttyy ihmisten sielujen pimenemisessä ja tämä on tietysti meille Uskoville luopumusta ja näille ihmisille se on vapautumista vanhoista kangistuneista kaavoista ja se on vain modernia yhteiskunnan asenteiden uudistumista, sekä kaikkien ihannoimaa suvaitsevaisuutta. Sanalla sanoen globaalia sallimusta syntiin, pimeyteen.
 
29.4.2009
 
Medvedev leikkii hengellään
 
Medvedev erotti Moskovan poliisipäällikön surmien jälkeen julkaistu tänään klo 21:54
Moskovan poliisipäällikkö on erotettu moskovalaisen poliisikomisarion surmattua kolme ihmistä kaupungissa. Kreml ilmoitti presidentti Dmitri Medvedevin erottaneen Moskovan poliisipäällikön Vladimir Proninin. Kreml ei virallisesti ilmoittanut syytä erottamiseen, mutta uutistoimisto Interfaxin mukaan potkut johtuivat kiistatta surmatöistä.
Proninin alainen moskovalaisen poliisiaseman päällikkö Denis Jevsjukov ampui eilen kaksi asiakasta ja työntekijän moskovalaisessa kaupassa. Ampumavälikohtauksessa loukkaantui kuusi ihmistä. Juopuneella Jevsjukovilla oli ennen ammuskelua ollut riitaa vaimonsa kanssa.
Presidentti Medvedev erotti jo aiemmin useita ihmisiä Moskovan poliisin johtoportaasta. Poliisin surmat ovat nostattaneet mittavan kohun Venäjällä.

Tästä uutisesta minun on pakko varoittaa jo pelkästään profiloimalla rikostutkimuksenomaisella tavalla rikollisen keinoja suhteessa tapahtumaan, joka ei ole hyväksyttävää rikollisuuden yhteisössä, eli ns. sisäpiiriliigassa. Jos luet Anna Politkovskajan kirjan, päädyt ymmärtämään Putinin suuren mahdin jopa tänä päivänä. Putin sijoitti jokaiseen mahtitehtävään, poliittiseen ja valtakoneistojen päälliköiksi omaa tuttavapiiriään, rikollisia, alkoholisteja, narkomaaneja ja muita psykopaatteja. Nämä saavat aikaan ne oudot murhat, joihin Putinilla ei ole osaa eikä arpaa. Nyt tilanne on kääntynyt kummalliseksi. Medvedev erotti yhden Putinin tukipilareista ja muutenkin hän on alkanut ajamaan ehkäpä jopa Putinin vastaista linjaa, joka on monelta osin liennyttävää ja joka suuntaan solidaarista linjaa. Hyvältä kuulostaa, mutta Venäjän taloutta se ei edistä ja ongelmia syntyy. Nyt Medvedev teki pahan virheen, koska hän sörkkäsi tikulla muurahaispesään, jossa on asukkeina suuria tappajamuurahaisia. Tulee mieleen JF. Kennedy.
Kuten huomaat, en kertaakaan puhunut Kristinuskosta, koska tämä ei kuulunut meidän Uskovien aiheeseen, vaan tähän maailmaan ja sen syntisyyteen.
 
16.4.2009
 
...kauhuskenaario vahvistuu... vahvistuu ja vahvistuu - SITTEN TOTEUTUU!
 
Profeetat puhuvat, puhuvat ja puhuvat...
Vaan kukaan ei kuule. Sanoman kuulevat vain ne jotka pilkkaavat, pilkkaavat ja pilkkaavat profetiaa ja sen ilmoittajia.
Suomi on vedenjakajassa, koska kansa on Jumalalle hyvin Rakas, eikä Jumalan tahto ole tuhota Suomea, vaan pelastaa sen kansan sielu helvetin porteilta takaisin avioliittoon, jonka Suomineito on rikkonut.
Suomen täytyy nöyrtyä pieneksi kuin hiiri ja ymmärtää paikkansa, jossa vain aviomies voisi sen pelastaa. Herra Jeesus Kristus.
Suomi on kuin omahyväisyyden ja omien hyvien saavutusten vankina jossain syvällä orjantappuroissa, josta ei edes näe ulos. Suomi neito on ylpistynyt, eikä se halua enää palvella Herraa, joka vain haluaisi Rakastaa neitoa. Suomineito on kuin missit, jotka hukkaavat rakkautensa heti kun heidät valitaan kauneimpien joukkoon. Houkutus aidan vihreämmällä puolella on liian suuri säilyttää alkuperäisrakkauttaan.
 
11.4.2009
 
Tämä on skenaario, eikä siis profetia - STUBB pääministeriksi poikkeustilan kautta
 
Eräs profetia kuului jotensakin näin: "Suomen pääministeri on nuori ja urheilullinen mutta ei tunne Jumalaa. Hän on ymmällään mitä tehdä, kun Venäjä on ottanut koko pohjoisen Suomen haltuunsa".
Suomi on murroksen edessä ja sen päättäjät ovat himojensa vallassa saastuttaneet ja häpäisseet itsensä. Vanhanen ei kestä enää kauaa tätä ryöpytystä kun hänen on pakko väistyä puhtaammin elämäntavoin politiikkaa tekevien tieltä. Kaikki seksikirjeenvaihdot, vaalirahoitusvalheet ja eläkeriitasotkut eivät enää mene kansan silmissä läpi. Nyt me odotamme enää viimeistä niittiä Vanhasen uralle ja valta vaihtuu varmasti ilman vaaleja. Aleksander Stubb on puhtain ja suosituin ylivoimaisesti, eikä sitä luulisi estävän mikään ottamasta pääministerin ryvettynyttä virkaa jatkaakseen. Tarvitaan
silti poikkeustila vallan vaihtoon, koska vaalikausi ei ole loppunut vielä. Maailmanvalta tulee järjestämään Suomelle poikkeukselliset olosuhteet hyvin pian. Tarvitaan vain se lopullinen syy. On tietysti hyvin mielenkiintoista nähdä, minkälaisen vierailun Medvedev saa aikaiseksi. Jospa joku vaikka heittää tätä kengällä, tai kakulla? No tuskin siitä kumminkaan syy tulee, joten odotamme poliittisia syitä. Veikkaan että suurin syy on Naton uhka, joka on saatava ohjuspuolustuksella kiinni Suomen Lapin alueella. Seuraavaksi syyksi tulee Lapin malmiesiintymät ja etenkin Uraani. Rajaongelmista tehdään kaikelle syy ja seuraus joka ratkotaan kerralla kuntoon. Venäjä osaa provokaatiosodan ja saa aikaan mitä tahansa.
 
7.4.2009
 
Kiitos TA. Mikkonen http://www.nelonen.fi/videot/default.asp?video=5627&c=16
 
Tästä ohjelmasta tulee vielä suuri hitti, kun ihmiset tajuavat kuinka viisaita sanoja he puhuvat.
Tästä ohjelmasta tulee varmasti vielä suuri oikeamielisen sanan julistuspaikka, joka avaa suomalaisten silmät näkemään mihin olimme kävelemässä. Kuilun reunalle sokkona.
En usko, että Mikkonen täysin tietoisesti salasi perheen kristillisyyden, ensimmäisessä ohjelmassaan, vaan pelko että se johtaa heti ohjelman pannaan. Ei se uskonto johda pannaan, mikä on juuri tätä mitä TA. kitisoi, eli "liibadaaba liberaalia" ihanaa kun saa rakastaa ja ketä vaan milloin vaan, kuten luterilaisuus. Luterilaisten kansankirkkomme Arkkipiispana voisi hyvinkin nykyään toimia vaikka Johanna Koskinen, vaan se uskonto, jonka TA. Mikkonen itse tuntee, on tämä vanha talvisodan resepti: KOTI, USKONTO ja ISÄNMAA.
 
5.4.2009
 
Tälle kansalle ei jätetä muuta merkkiä kuin "Joonaan merkki" ja mitä tapahtui?
 
Jumala oli antanut Joonalle tehtävän, kertoa eräälle hänelle tärkeälle kansalle pian kohtaavasta Jumalan vihasta, jonka hän laskisi tuon kansan päälle. Joona kieltäytyi hirveän raskaalta ja mahdottomalta tehtävästä, eikä halunnut kantaa mitään niin raskasta. Hän huusi ylös, jotta Herra ei laittaisi häntä siihen tehtävään. Se olisi pilkkaajien ja rienaajien ilon kohde, tosin ei tehtävän vastaanottajalle silti häpeä, vaan ristiriitainen tunne kantaa jotain niin valtavaa, joka on suurten profeettojen tehtävä. Jumala ei antanut periksi, vaan patisti Joonaa. Joona ei vaan silti halunnut tehdä sitä ja silloin Jumala lähetti Joonan valaskalan vatsaan kolmeksi päiväksi, jotta Joonaan tehtävä menisi varmasti kansan perille.
Joonan tultua Niniven kansalle kertomaan että Jumala rankaisee tätä kovalla kädellä, jos tämä ei käänny hänen puoleen ja aikansa saarnattuaan alkoi työ tuottaa hedelmää ja niinpä Herra päätti armahtaa tuon Hänelle Rakkaan kansan.
Pian on Suomen aika herätä, sillä saarnojen aika alkaa olla Joonan osalta ohitse ja hänen nöyrä palvelustehtävänsä on päättymäisillään, jonka jälkeen Jumala ottaa Joonan kotiin.
 
1.4.2009
 
Loistava ja pelastussanoman totuuden sisälle tuova profetia Jouko Pihon sivuilta
 
Heikki Seilosen ilmestys ja profetia keväällä 1978
Heikki Seilosen keväällä 1978 saama ilmestys: Amerikan ja erityisesti USA:n yllä oli lampunjalka. Sitten Amerikan väri alkoi muuttua punaiseksi (väkivallan väri) ja lampunjalka kohosi hiljaa ja siirtyi hiljaa Pohjolan (erityisesti Suomen) ylle, ja Heikin kautta tuli profetia: Amerikan voima tulee Suomeen. Siis se Jumalan voima, joka on toiminut siellä, kun lampunjalka on ollut sen yllä.
Arto Pölläsen kirjasta Viimeinen elonkorjuu
 
Suomeen syntyy suuri profeetta ja hänen nimensä on ARI, sen tiedän ja hän nousee Inarin järven rannalta ja hän tulee herättämään jopa kuolleita, niin suuren voiman Jumala hänelle antaa. Ei minun tarvitse todistaa tätä, vaan Jumalan Henki ilmoitti sen minulle.
 
24.3.2009 (lisätty klo 15:15)
 
Ehdin sanoa motarin avauksesta lopullisesti - VÄÄRIN - Odotamme siis...
 
Turun moottoritie suljetaan taas
Julkaistu 24.03.2009 14:29 (päivitetty 14:30)
Turun ja Helsingin välinen E18-moottoritie suljetaan taas osittain, tällä kertaa Lahnajärvi–Lohja -osuudelta. Tie suljetaan ensi perjantaina ja avataan arvion mukaan seuraavana tiistaina 31.3. Lahnajärven ja Lohjan väliinen moottoritie suljetaan liikenteenhallinta- ja tunnelijärjestelmien ohjelmistopäivitysten ja niiden koekäytön ajaksi. Liikenne ohjataan viitoituksella vanhan ykköstien eli maantien 110 kautta. Moottoritieosuus Lohjanharjulta Lohjalle on käytössä.  E18-moottoritien välillä Muurla–Lohja avattiin liikenteelle kokonaisuudessaan tammikuussa 2009. Osuuden liikenteenhallinta- ja tunnelijärjestelmät eivät vielä ole olleet toiminnassa koko laajuudessaan. Vastaavia muutaman päivän
kestäviä moottoritien sulkemisia tulee kevään aikana vielä lisääkin, tiedottaa Tiehallinto.
Eli odotamme kunnes motari avataan lopullisesti. Sitten alkaa profetian mukaan tapahtua.
>>> klo 00: ja jotain...
Turun moottoritie viimeinkin lopullisesti auki ja "Pikku-Henkka" kaivaa verta nenästään:
Pilkataan ja nauretaan Nashi nuoria ja sitten tonttikaupat pannaan vielä lopuksi syyniin.

 
Salolainen vaatii hallitukselta selvitystä ulkomaalaisten tonttikaupoista
Maanantai 23.3.2009 klo 19.17
 
Eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Pertti Salolainen vaatii hallitukselta selvitystä näkemykseen, jonka mukaan venäläiset ovat ostaneen maa-alueita maanpuolustuksen kannalta herkistä kohteista.
 
Pertti Salolainen vaatii hallitukselta välittömiä toimia EU-maiden ulkopuolisten tekemien maa- ja tonttikauppasääntöjen selkiinnyttämiseksi.
Salolainen sanoi maanantaina Mikkelissä, että tonttikauppojen menettelyihin tulisi
kiinnittää erityistä huomiota, sillä esimerkiksi Suomen ja Venäjän välillä vastavuoroisuus ei toteudu. Tonttikaupoissa noudatettavien menettelyjen tulisi olla samanlaisia molemmille osapuolille, Salolainen kirjoittaa.
Pertti Salolainen ehdottaa lupamenettelyn käyttöönottoa, jonka tarkoituksena on hankinnan tarkoituksen ja soveltuvuuden harkitseminen kyseiselle alueelle.
Hän vaatii myös perusteellista selvitystä väitteille, joiden mukaan venäläiset ovat ostaneet tontteja maanpuolustuksen kannalta herkistä kohteista. Viime aikoina on esitetty näkemyksiä, että venäläiset ovat ostaneet maa-alueita maanpuolustuksen kannalta herkistä kohteista. Tällaiset väitteet on perusteellisesti selvitettävä, Salolainen vaati.
Venäjä miehittää Suomen, se ei ole epäselvää, mutta mikä aloittaa tämän ja on syy sille? Se on mielenkiintoinen spekulaatio. Puutullit? USA:n uhka Norjasta? Talous? Konflikti ja koston-kierre? Maakauppojen selviäminen tarkoitukselliseksi Venäjän toimeksi Suomen eliminoinnin varalta? Kaikki tämä on mahdollista ja jopa vielä jotain, jota emme edes vielä tiedä. Se ei kaikesta huolimatta muuta asiaa miksikään. Venäjä miehittää Suomen ja se tulee olemaan siunaus Suomelle monella tavalla, mm. herätyksen muodossa ja myös pedon merkin ikeen välttäminen siinä laajuudessa kuin se tulee olemaan muissa länsimaissa. Suomi säästyy siltä.
 
23.3.2009 (lisäys klo 18:00)
 
...ja kuinka ollakaan, suomalaiset tekivät sen minkä he parhaiten osasivat, nauroivat ja
pilkkasivat... se ei ollut hyvä juttu se! Ja asenne muutenkin vaarallista naapuria kohtaan.
 
Noinkohan on? Tämä päivä näyttää iltapäivällä mitä tapahtui - katsomme ja sillä hyvä
 
Tutkija:
Nashin mielenosoitus on myrsky vesilasissa

 23.03.2009 10:12 MTV3-Katja Nuorvala
Dosentti Arto Luukkanen Helsingin yliopistosta katsoo, että venäläisen Nashi-järjestön mielenosoitus Suomessa on provosointia ja julkisuuden hakemista.
Järjestö tukijoukkoineen osoittaa tänään mieltään Helsingissä Viron suurlähetystön seminaaria vastaan. Seminaarissa käsitellään Neuvostoliiton rikoksia Viroa kohtaan.
Luulen, että tällaisessa on kyseessä on viimeinen taisto Nashi-liikkeelle, jolla ei ole enää vallanpitäjien täysi tuki, arvioi Venäjän ja Itä-Euroopan yliopistolehtorina Renvall-instituutissa toimiva Luukkanen.
Mielenosoituksella yritetään provosoida ja saada mahdollisimman paljon julkisuutta. Nashi-liike tarvitsee julkisuutta, sitä ilman se ei ole mitään.
Luukkanen toteaa, että suomalaiset marginaaliryhmät ja Nashi-liike ovat
mielenilmauksen suhteen löytäneet toisensa. Venäläisten kannalta kyseessä on taistelu historiasta ja menneisyydestä, siitä, mikä oli Viron ja Baltian maiden kohtalo. Miehitettiinkö ne ja tehtiinkö niissä ihmisoikeusrikkomuksia? Tässä halutaan kiivailla patrioottisen tulkinnan puolesta. Suomalaisten tahojen kannalta keppihevosena on suomalaisten venäläisyysvastai-suus. Sitä on vaikea ymmärtää. Mielestäni tässä maassa on enemmän savolaisvastaisuutta kuin venäläisvastaisuutta ihan dokumentoidusti. Koko asetelma on keinotekoinen, Luukkanen toteaa.
 
 
"Ei kannata provosoitua"
Luukkasen mukaan Suomen venäläisvähemmistöllä ei ole mielenilmauksen kanssa mitään tekemistä. Jos tässä ajatellaan, että toimitaan venäläisten puolesta, niin silloin tehdään väärin. Tässä luodaan ongelmia ja jännitteitä tilanteessa, jossa niitä ei ole.
Suunnitteilla on myös vastamielenosoitus, jonka takana on kokoomuksen eurovaaliehdokas Kai Pöntinen. Luukkanen pitää vastamielenosoitusta turhana.
Ei kannattaisi provosoitua, jos provosoidaan. Tämä on myrsky vesilasissa. Luulen, että paikalla on enemmän reporttereita ja valokuvaajia kuin mielenosoittajia.
Luukkasen tietojen mukaan paikalle on tulossa myös Suomen Islamilaisen Puolueen edustajia sekä maahanmuutto- ja monikulttuurisuuspolitiikkaa kärkkäästi arvostellut Jussi Halla-aho.
Tällaisille kellokkaille, jotka haluavat vaikkapa eurovaaleissa näkyvyyttä, tämä on erittäin hieno tilaisuus. Keväällä luonto herää ja tapahtuu ihmeellisiä asioita, Luukkanen hymähtää.
Noinkohan on?? En ole siitä ollenkaan niin varma. Maailma ei ole näköjään opettanut näitä "yltiöpositiivareita" elämässä. Vaara ei varmaan olekaan kymmenessä venäläisessä, vaan siinä mitä tuolla nyt tänään tapahtuu. Jokainen sota on lähtenyt pienestä kipinästä liikkeelle.
 
21.3.2009
 
Miksi Vappu Pimiä radio-ohjelmassaan aina sanoo: "Vappu Pimiä olen minä..."
 
En minä halua Vappu Pimiää mollata tai hänestä tehdä mitään  demonisoitua henkilöä, eikä kukaan varmaan edes usko sellaisen. Tosin en minä siitä välitäkään, mutta koska Vappu on maailmallinen ja hukassa monessa asiassa. Silti hänellä on täysin selvästi hyvä ja vilpittömän oloinen sydän, voisin olettaa hänen kokevan aikanaan valtaisan herätyksen. Noh, tämä ei ollut sanomani, vaan Vapun lausumat sanat kun hän esittelee itsensä radiossa kuulijoilleen.
Vappu siis aina sanoo:
"Vappu Pimiä olen minä..." ja jos sen kääntäisi kuten se kuuluisi sanoa virallisesti, se kuuluisi näin:
"minä olen Pimiä Vappu ..." Hurjaa, skitsoilua vai mitä!
Onko tässä Vappu Pimiän kuuluisaksi tulemisessa silti profetia Suomen kansalle? Eilen Pietarilainen Saarijärveltä Suomea ostanut Denis Fokin piti meitä kaikkia kummeksuttaneen tiedotustilaisuuden. Maanantaina Putin nuoret kokoontuvat mielenilmaisuun Viron Neuvostoaikaisia rikoksia esille tuovia kirjailijoita vastaan, johon osallistuu jopa venäläisiä kansanedustajia. Me palkitsimme näistä yhden, Sofi Oksasen moneen otteeseen ja Martti Ahtisaari sai Nobelinsa, jotka molemmat aiheuttavat vihaa itänaapurissamme. Lisäksi kolmen viikon kuluttua saapuu Venäjän presidentti viralliselle valtiovierailulle Suomeen. Olemme monen kummallisen tapahtuman edessä, josta ei tiedä miten ne vielä kääntyvät.
 
Ajattelin vaan heittää ilmoille mahdollisen profetiatulkinnan: Tuleeko Vapusta meille pimiä?
 
19.3.2009
 
Nämä otsikot sijaitsivat Iltalehdessä allekkain! VAROITUKSENA SUOMELLE MIEKASTA
 
Nämä bussit tulevat siis nimenomaan Lontoosta 1:1 ulkoasubrandyn kopioina Suomeen. Eli samalla fontilla, typografialla ja värisävyillä varustettuna mutta suomeksi.
Jumala on pitkämielinen ja jaksaa katsoa asioiden kulkua aina tiettyyn pisteeseen saakka ja tämä piste on luopumus, jonka kansa äänestää enemmistönä.
Me kaikki tiedämme, että jos hallitus hölmöilee, kansa kärsii ja jos päättäjät hölmöilee, niin päättäjien alaiset kärsii. Tässä tapauksessa koko Suomi on kärsijän roolissa, koska kansa itse näyttää tässä mitä se tahtoo. Kansa tahtoo eroon Jumalastaan, joka pelasti Suomen talvisodasta ja jatkosodasta. Tämä sama jumala pelasti Suomen noottikriisiltä ja varoitti jo silloin Suomen kansaa profeettansa kautta, että suomalaiset ottaisivat vakavasti Jumalan olemassaolon ja Hänen vaikutuksensa suojelijanamme. Suomalaiset sen sijaan päättävät laittaa busseihin mainoksia, joissa kielletään Jumalan olemassaolo, kyseenalaistamalla hänet. Mainos on muutenkin niin salakavala, joka voi olla vain saatanan työtä, koska tämä mainos tuo asian hauskalla ja ihmismyönteisellä tavalla esille, joka antaa vääristyneen kuvan Jumalasta murheen tuojana käänteisesti ajateltuna. Tämä mainos siis tekee Jumalasta ihmisille taakan ja murheen ihmismieleen, vaikka Jumalan pitäisi olla päin vastoin rauhan ja tasapainon tuoja jokaisen elämään.
Jumalalla ei ole enää vaihtoehtoja, koska suomalaiset ovat luopuneet Jumalastaan ja näin vaihtoehdot ovat lopussa, eikä meistä
Kukaan enää voi estää loppujen asioiden kulkua, eikä enää siirtää tuomiota tuonnemmas, kuten Leo Meller opettaa Jumalan tehneen jo monesti. Joona on Leo Mellerin esikuva Jumalan mielenmuutoksissa, jossa profeetta ei nähnyt tuomioiden täyttymistä, koska kansa kääntyi Jumalan puoleen. Näin tapahtui monesti, tai ainakin Jumala on antanut Suomelle lisäaikaa useampaan otteeseen. Nyt tätä ei enää voi siirtää, koska tässä kulkee luopumuksen raja. Äänestysprosentti jo osoittaa mitä kansa tahtoo. Kansa tahtoo eroon Jumalasta ja sen ainoa pelastus tulee olemaan Venäjän miekka, jolla kansa kääntyy takaisin parkumaan Jumalansa perään, anomaan armoa ja anteeksiantoa.
Iltalehti näyttää tässä allekkain olevissa artikkeleissa miten Suomelle käy kun bussit tulevat. Vuonna 2006 loppukesästä Venäjän metsäpalot savuttivat Suomea viimeksi ja sekin oli varoitusta tulevasta ja jopa siitä, mistä suunnasta tulen ja savujen aiheuttaja lopulta saapuu.
 
16.3.2009
 
Tie vanhalle kirkolle Turkuun avautuu tänään
 
Tiehallinto:
Turun ja Helsingin välinen moottoritie vihitään käyttöön 16.3.
 

16.3.2009 Suomen suurimman tiehankkeen merkittävää etappia juhlistetaan tänään, kun
Turku–Helsinki-moottoritien viimeisin osuus Muurla–Lohja vihitään käyttöön. Uusi tie säästää kustannuksia, lyhentää matka-aikoja sekä parantaa niiden ennustettavuutta. Liikenneturvallisuus paranee selvästi.
Vuonna 2006 syksyllä kun ajelin vanhaa Turuntietä ja uutta oltiin vasta jonkin aikaa tehty, Henki puhui yhden ainoan  lauseen: "valmistakaa tietä idästä tuleville kuninkaille". Tästä lauseesta saatoin yhdistää
Jerusalemin Pyhän paikan ja Turun tuomiokirkon, Israelin ja Turun. En silloinkaan jaksanut uskoa, että tie valmistuisi ennen seurakunnan lähtöä ja Venäjän miehitystä, niin vähäinen ihmisen Usko on. Halusin että Jeesus olisi hakenut minut jo syksyllä 2006, heti keväällä 2007 ja vielä vahvemmin uskoin tuon tapahtuvan keväällä 2008, vaan eipä tapahtunut ja Turun tie valmistuu ensin. Tie on siis valmis idästä tuleville kuninkaille. Se jää nähtäväksi, kuinka pitkälle Venäjän panssarit vyöryvät, ennen kuin päästään sopuun, että Venäjä ottaa pohjoisen ja Suomi saa pitää etelän. Veikkaan että panssarit vyöryvät aivan Turun tuntumaan, mutta palaavat sitten asemiinsa jonnekin idässä ja pohjoisessa.
Tästä päivästä lukien voimme alkaa odottaa ensimmäistä konkreettista merkkiä Venäjän todellisesta tahdosta ja pahuudesta: Hesekiel 38 luvussa jossa juoni yllättäen muuttuu kun Goog on herännyt ja hyökkää pohjoiseen maahan, jossa ihmisillä ei ole salpoja ovissa. Vain Suomen Lapissa on edelleenkin luudanvarsi ovessa.
Hesekiel 38:10-11 Näin sanoo Herra, Herra: Mutta sinä päivänä tulee mieleesi jotakin, ja sinä mietit pahan juonen ja sanot: Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina-asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia.
 
Niilo Ylivainio 1956: Tuuli nousi, idästä, toi synkkiä pilviä, isoja lonkoja, ne laskeutuivat alaspäin. Minulle tuli tunne, että tulossa on hirmumyrsky.
Juuri silloin lähtivät vanhanaikaiset vankkurit liikkeelle. Tuli miehiä, jotka nostivat hirmuisella kiireellä lyhteitä vankkureille, leikattua viljaa, pilvien alla, tuulessa, mustien pilvien alla.

 
Hesekiel 34:11-12 Sillä näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä itse etsin lampaani ja pidän niistä huolen. Niinkuin paimen pitää huolen laumastaan, kun hän on lampaittensa keskellä ja ne ovat hajallaan, niin minä pidän huolen lampaistani, ja minä pelastan ne joka paikasta, minne ne ovat hajaantuneet pilvisenä ja pimeänä päivänä.
 
5.3.2009
 
Suomi luopuu kristinuskostaan enemmistön sanelemana - kärkenä nuoret naiset
 
Uskonto halutaan pitää erossa politiikasta
Päivitetty 5.3.2009 13:20
http://www.nelonen.fi/img/dot.gif
Suomalaiset eivät hyväksy uskonnon yhdistämistä poliittiseen päätöksentekoon. Tuoreen tutkimuksen mukaan kaksi kolmasosaa suomalaisista on sitä mieltä, että uskonnollisten johtajien ei pitäisi yrittää vaikuttaa hallituksen päätöksiin.
Päätöksiin vaikuttamista kannattaa joka kuudes. Miehet ja hyvätuloiset kannattavat muita enemmän sitä, että uskonnolliset johtajat puuttuvat politiikkaan. Suomalaiset eivät tutkimuksen mukaan kavahda erilaisia uskonnollisia näkemyksiä edustavien ihmisten seurustelua. Yli 80 prosenttia suomalaisista hyväksyisi sen, että toisenlaista uskonnollista näkemystä edustava avioituisi vastaajan sukulaisen kanssa. Myönteisimmin tällaiseen avioliittoon suhtautuivat nuoret ja naiset.
Tutkimuksen tulokset julkaistiin tänään Tampereella Kirkon tutkimuskeskuksen 40-vuotisjuhlissa. Tiedot on saatu kansainvälisen ISSP-tutkimuksen aineistosta. ISSP on laaja yhteiskuntatieteellinen tutkimusprojekti, jossa kerätään tietoja säännöllisesti kymmenistä maista.
 
Luopumus on siis tapahtunut ja kansa on päättänyt enemmistöllä luovuttavansa kristinuskonsa pois. Tämä tarkoittaa sitä, että saatana tulee tilalle ja ottaa omansa haltuun. Vastuu on ihmisillä, ei Jumalalla.
Lisäksi kuten huomaat, nuoret naiset ovat se kaikkein heikoin ja suvaitsevaisin pedon vallan vastaanottaja. Ei Paavali turhaan varoittanut antamasta naisille opettamisen valtaa, eikä saatana turhaan valinnut Eevaa omenan syöjäksi. Kaikki lähti Suomessakin jo 1980 luvulla, kun naiset alkoivat haluta papin Lipereitä. Jumalan Sana, Raamattu käännettiin samalla jumalattomien käännösammattilaisten voimin kaunokirjalliseksi teokseksi, jonka omistaa luterilainen kirkko. Tämän jälkeen naiset saivat pappeutensa ja kirkon rappio alkoi heti perään. Ainoastaan Luther säätiö pysyi erossa tuosta kaikesta jotenkuten.
Nyt olemme tulleet määrämme päähän ja Suomi on luopunut lopullisesti kristinuskostaan ja antaa vallan pedolle. Peto kiittää Suomea lyömällä miekallaan koko Suomen halki, jonka seurausta tulee olemaan Suomen kääntyminen takaisin 1938 Raamattuun ja Herran nuhteeseen. Naispapit riisuvat ihan itse Liperinsä ja käyvät katuvina polvilleen huutamaan anteeksiantoa Taivaan Jumalan edessä.
 
25.2.2009
 
Jokin profetia kertoi Suomen sulkevan rajansa - MIKSI? Tässä tulisi hyvä selitys sille:
Selityksiä voisi olla enemmänkin, kuten valtiollinen riita ja massiiviset tarkastukset rajalla.

 
Venäjällä väärennetty raha leviää nopeasti
julkaistu tänään klo 19:32
 

Rahaväärennökset ovat moninkertaistuneet lyhyessä ajassa Venäjällä. Taitavasti väärennettyä rahaa virtaa markkinoille Venäjälle ja Eurooppaan. Myös Lapin matkailukeskuksissa on tänä talvena löydetty kymmeniä 50 ja 100 euron seteleitä, joiden alkuperämaan uskotaan olevan Venäjä.

Muurmanskin miliisin rikoslaboratorion rahaväärennyksiä tutkivalla osastolla on ollut kiirettä viime aikoina. Ruplan arvo devalvoitui 35 prosenttia lyhyessä ajassa. Tämä on tiennyt tuhtia voittoa rikollisliigoille, joilla on dollareita ja euroja varastossa. Löydetyt väärät rahat ovat olleet erittäin laadukkaita.
Nämä on yleensä hyvin tehtyjä ja painettu laatupaperille. Eräs 100 dollarin seteli oli niin taitavasti tehty, että vasta Venäjän keskuspankki pystyi osoittamaan sen vääräksi. Väärä raha on suuri ongelma Venäjän taloudelle, kertoo johtava väärennystutkija Yaroshuk Oksana.
Viime vuoden väärennyshitti oli 1 000 ruplan seteli, joita löytyi kasapäin. Rikostiedustelun mukaan rahaa painetaan järjestäytyneesti jossain Keski-Venäjällä. Tähän saakka väärennökset on paljastettu.
Venäjällä väärennettyjä euroja on löydetty tänä talvena myös Lapin matkailukeskuksista. Poliisille on tähän mennessä tehty 26 ilmoitusta vääristä 50 tai 100 euron setelistä.
Venäjän miliisin mukaan järjestäytyneet rikollisryhmät ovat vastuussa väärästä rahasta ja laajasta petostoiminnasta erityisesti kala- ja metalliteollisuudessa. Viime vuonna miliisi otti kiinni 70 liigoihin kuuluvaa rikollista. Tämä ei ole painanut ryhmiä maan alle.
Venäjällä on nyt menossa vaihe, jossa alueelliset ja valtakunnalliset rikollisliigat ovat verkostoitumassa toisiinsa, kertoo tiedotuspäällikkö Aleksander Charigin Muurmanskin miliisistä.
Jos tästä tulee Lapin matkailulle uhka, Suomen on pakko sulkea Venäjän raja.
 
4.2.2009
 
JÄLLEEN VAHVISTUS - Solna Polaris = POHJOLAN VALO -  Liite: Solna Polaris, Jouko Pihon sivuilta
 
Virpin uni Solna Polaris
Näin pari vuotta sitten unen. Haluan kertoa tämän, vaikka voi olla täysin mahdollista, että tämä oli vain jotain oman alitajunnan tuotetta eikä missään määrin profeetallinen tai merkityksellinen uni. Jos kuitenkin uni jollekin jotain puhuu, olisi mielenkiintoista kuulla. Luulin kirjoittaneeni unen muistiin, mutta en tähän hätään ole löytänyt sitä. Olennaisen muistan kuitenkin hyvin.
Olin jossain ulkona avaralla paikalla, ympärilläni oli muitakin ihmisiä. En muista, keitä he olivat. En muista syytäkään, miksi siinä olimme tai mitä olimme tekemässä, mutta jotain ihan maallisia ja normaaleja asioita unen alkuun liittyi. Emme olleet ainakaan tulleet tutkimaan mitään taivaanmerkkejä tai muuta yliluonnollista. En tiedä, olivatko ihmiset tuttujani ja olivatko he uskovaisia.
Taivas oli yöntumma ja pilvetön ja sen tummuutta vasten näkyivät kirkkaana tähdet ja kuu. Pyöreä kirkas kuu oli itsestäni nähden vähän vasemmalla puolella korkealla taivaanlaessa. Jostain syystä kiinnitin huomioni kuuhun ja näin, että tähdissä sen lähellä alkoi tapahtua liikettä. Oletin, että tähdet asettuvat jotenkin kehäksi kuun ympärille, mutta erehdyin. Näin arvioni mukaan n. 6-10 tähden muodostaman soikean kehän, mutta ei sen ympärille, vaan kuun lähelle minusta katsoen sen oikealle puolelle ja vähän siitä alas. Muistan ihmetelleeni, miksi tähdet eivät kiertäneet kuuta, vaan tekivät oman muodostelmansa sen lähelle. Jotenkin jo unessa ajattelin, että jos tämä olisi minun oma kuvitelmani, niin tähdet varmaan olisivat alkaneet pyöriä kuun ympärillä, koska niin ajatukseni olisi luontevasti toiminut.
Ihmisten keskellä kävi hämmennyksen kohahdus heidän huomatessaan oudon tapahtuman, kuului huokauksia, ihmetystä ja pelokkaitakin ääniä. Kukaan ei näyttänyt tietävän mitä tapahtuu, olihan se selittämätöntä ja aivan luonnonlakien vastaista. Joku kysyi ääneen: "Hei, mitä tämä oikein tarkoittaa?" tai " Hei, mikä tuo oikein on?" Vaikka olin itsekin hämmentynyt ja ehkä vähän peloissani outojen tapahtumien edessä, vastasin rauhallisesti, aivan kuin olisin sydämessäni tiennyt jonkin suuren salaisuuden: "SE ON SE SOLNA POLARIS". Jotenkin vain käsitin sen olevan ajan merkki, ja että Jeesuksen tulo on lähellä. Sanat tulivat suustani heti selkeinä ja varmoina vastauksena esitettyyn kysymykseen.
Siihen heräsin ja ihmettelin, mistä ihmeestä tuollaiset aivan oudot ja käsittämättömät sanat tulivat unessa suuhuni. Onko tällaisella unella joku sanoma... Sanapari ei sanonut minulle yhtään mitään. Mutta onhan mahdollista, että olen joskus kuullut nuo sanat (jotenkin ne kuulostaa sellaiselta kuin liittyisivät tähtitieteeseen), mutta en ole löytänyt tähän mennessä selitystä.
Tuntui oudolta ja jännittävältä ajatella, että sanoilla olisi oikeasti jokin merkitys, joten yritin seuraavina päivinä etsiä netistä niitä. Nettiä selaamalla löysin ainakin pari paikkakuntaa (toinen Ruotsissa) jonka nimi tai nimessä on sana "solna", ja "polaris" -sanan tiedän liittyvän mm. napa-alueisiin (polaarisen alueet). "Solna"-sana tuo jotenkin mieleeni auringon, mutta en tiedä, merkitseekö se sitä millään kielellä.
Muutama nyt mieleeni tuleva ajatus uneeni liittyen:
  1. Valvoimme, vaikka oli yö.
"Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat .Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät… Valvokaa siis joka aika ja rukoilkaa, että saisitte voimaa paetaksenne tätä kaikkea, mikä tuleva on, ja seisoaksenne Ihmisen Pojan edessä." (Luuk.21: 25-26,36)
  1. Raamattu puhuu Ihmisen Pojan merkistä, jonka kaikki näkevät.
"Silloin taivaalle ilmestyy Ihmisen Pojan merkki. Kaikki maan sukukunnat puhkeavat valituksiin,  kun näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suuressa voimassaan ja kirkkaudessaan."
Tämä tulee olemaan siis sellainen suuri merkki, jonka kaikki maan sukukunnat näkevät.  Tämä nähdään Jeesuksen saapuessa voimassa ja kirkkaudessa.
  1. Raamattu puhuu "vääristä kristuksista" ja "eksytyksestä"
"Vääriä kristuksia" tulee nousemaan. (Matt.24:24 ja Mark.13:22). Saatana on "ilmavallan hallitsija" (Ef.2:2), että hän pystyy tuottamaan "tunnustekoja ja ihmeitä" (2.Tess.2:9) ja että hän pystyy muuttamaan itsensä "valkeuden enkeliksi" (2.Kor.11:14). 
Yksi sellainen väärä kristus ja "valkeuden enkeli" voi olla mm. Maitreya (http://fi.wikipedia.org/wiki/Maitreya_(henkil%C3%B6), joka kuulemma jo on olemassa ja jonka merkki kuulemma on lähiaikoina ilmestyvä taivaalle, kuten tähti Jeesuksen syntymän aikoihin (http://www.share.fi/includes/index.php). Ystävät, valvotaan, rukoillaan ja ollaan Jumalan Sanalle uskollisia. Emmehän tiedä, mitä kaikkea vielä tulee tapahtumaan, mutta Jumalan Sanan perusteella tiedämme varmasti sen, että ensin "ilmestyy tuo laiton…. valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä…"  ja vasta sitten he "näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suuressa voimassaan ja kirkkaudessaan”.
Lue koko 2 Tess. 2. Paavali varoittaa USKOVIA!
_ _ _ _ _ _ _
 
Jouko Pihon kommentti 4.2.2009
Uskon, että Raamatun ilmoitus lopunajan merkeistä auringossa, kuussa ja tähdissä tulee toteutumaan. Erilaisia ilmiöitä on jo nähtykin, mutta tulevina aikoina taivaalla nähtävien outojen näkymien määrä lisääntyy. Ne ennakoivat Jeesuksen tulemusta. Mutta ne ovat myös merkkejä Antikristuksen tulosta, joka tosin tulee tulkitsemaan taivaan ilmiöt myönteisessä valossa ikään kuin vahvistuksena sille, että Antikristus olisi oikea Kristus.
En tiedä minäkään, mitä Virpin unessa kokema sanapari "Solna Polaris" voisi tarkoittaa. Tulee mieleen Stella Polaris, joka on Pohjantähti sekä jatkosodan jälkeisen operaation peitenimi, kun Ruotsiin siirrettiin syyskuussa 1944 Suomen sotilastiedustelun arkistoja, laitteistoa ja henkilöitä, koska pelättiin, että Neuvostoliitto miehittäisi Suomen aselevosta huolimatta.
 
Jarmon kommentti: SOLNA POLARIS = POHJOLAN VALO - Tähti Pohjan periltä
Se minkä haluan sinun huomaavan minusta Uskossani, on että minä TIEDÄN, että Raamatun ilmoitukset toteutuvat ja merkit tulevat näkymään auringossa, kuussa ja tähdissä.
Tästä valosta olen puhunut jo kaksi ja puoli vuotta, kun sain ilmestyksen, jossa minulle kerrottiin kuka on se suuri profeetta joka nousee Suomen maasta. Tiedän siis kuka hän on, mutta en voi ilmoittaa asiaa julki. Vain sen, että hän asuu Inarin järven rannalla, suurien vesien ja paljojen kalojen järven rannalla, jossa aurinko ei laske kesällä, eikä päivä anna valoaan talvella. Sieltä lähtee Pohjolan Valo liikkeelle, saavuttaen lopulta koko maailman ja hänet, joka valon laittoi liikkeelle, tapetaan lopulta Jerusalemin kadulle.
Tämä mies on ollut pitkään erämaassa ja hänen kalastusveneessään, ei ollut pelastusrengasta. Tämä mies joutuu nöyrtymään syvemmälle kuin kukaan muu, koska hän tiesi kaiken.
Antikristuksesta minä viis veisaan, sillä TULE HERRA JEESUS! Antikristuksen ilmestyminen on vain aikamme merkki, eikä siitä paljoa ole sanottavaa, muuta kuin, että VARO SITÄ.
 
Minulla on useita uskomattomia vahvistuksia Pohjolan Valosta, mm. kun remontoin sukulaiseni takkahuonetta Raision Kaanaa nimiseen paikkaan ja tein sinne uima-altaan kokonaan uusiksi. Annoin projektille nimen Pohjolan Valo, koska suunnittelin valaistuksen entiseen, niin kovin pimeään huoneeseen ihan aluksi, valiten seinien värit ja katon värin sävytetystä valkoisesta. Kohta talon emäntä minun asiaan millään vaikuttamatta valitsi satojen pohjakuvioiden joukosta mosaiikkikaakelikuvion, kompassitähti.
Veden alle, pohjaan, tähti.
Remontin  aikana monesti kävin kauppakeskus Myllyssä kävelemässä ja katselemassa ihmisiä. En aikonut ostaa mitään, kunnes henki sanoi minulle, että tuossa lahjatavarakau-passa on jokin lahja tädilleni, kun allas piakkoin valmistuu. Luulin että se olisi jotain hienoa, kun henki kerran kehottaa sinne. Kauppa oli hieno ja kallis, joten pelkäsin että se olisi jotain kallista, mutta henki ohjasikin minut kynttilän luo, joka maksoi 1,50 € ja se esitti sinistä meritähteä, joka on myös eräänlainen pohjantähti. Uskomatonta!
 
3.2.2009
 
Uusi kruunu otetaan sittenkin käyttöön - saas nähdä?
 
Tässäpä on nyt sitten selittelemistä profetiaan... Minä en ainakaan osaa sanoa mitä tässä nyt on, vaan onko...?
Ehkä jos palataan taakse päin vanhaan kruunuun. Vanhan kruunun varkaat vei ja uuden ja ehomman Suomi saa tilalle?
Uskon edelleen, että tämä Suomineidon kruunun varastaminen on jotain joka kielii tulevaa profeetallisen voimakkaana.
Myös Kiira Korpi on jotenkin selvästi ollut mukana sanomassa sairastelullaan ja kaatuilullaan tärkeässä kohdassa Euroopan silmien alla. Silti hän nousi urheasti pystyyn ja pääsi jopa hyville sijoille kisassa, ollen lopulta viides.
Vanhakin kruunu lopulta löytyi ja palautettiin omistajalleen, joten kyllä tässä jostain valta-asetelmasta on kyse. Suomen valta-asema ilmeisesti tuhatvuotiskaudelle mentäessä ja siinä kynnyksellä.
 
1.2.2009
 
Tarja Halonen näkee kyllä, mutta ei vielä arvaa kuinka SUUREN muutoksen... edessä!
 
Halonen: Elämme muutosten ja mullistusten aikaa
julkaistu tänään klo 12:01, päivitetty tänään klo 13:09

Kuva: YLE
Tasavallan presidentti Tarja Halonen toivoo tänään avattavan Kirkon Yhteisvastuukeräyksen myötä vastuuta maailman ja kotimaan ongelmista.
Halonen sanoo keräyksen avaavassa puheessaan, etttä suomalainen yhteiskunta ja koko maailma ovat viime vuosina eläneet muutosten ja mullistusten aikaa.
Presidentti nostaa puheessaan esiin myös globalisaation tuoman muutoksen. Ihmiset liikkuvat yhä enemmän työn tai paremman elämän perässä maasta toiseen.
Keräyksen kotimaisena keräyskohteena ovatkin vaikeasti työllistyvät maahanmuuttajat. Presidentti Halonen muistuttaa, että työllistyminen on olennainen osa maahanmuuttajien kotoutusta. Nykyisessä vaikeassa työllisyystilanteessa maahanmuuttajien työllistyminen on entistä vaikeampaa. Keräyksellä haastetaan erityisesti seurakuntia ja järjestöjä toimimaan yhdessä työvoimaviranomaisten kanssa maahanmuuttajien työllistämiseksi. Keräyksen kansainvälinen avustustoiminta kohdistetaan Bangladeshiin, missä tuetaan köyhimpien ihmisten toimeentuloa ja työllisyyttä.
 
29.1.2009
 
Jokin vieläkin estää - alkaa tuntua että tämä profetia ainakin olisi totta
 
Vielä pari- kolme kuukautta siis...
Tämä profetia on omani ja sain sen kesällä 2006, jolloin katselin auton ikkunasta ulos, kun tietä vasta rakennettiin aivan perus, alkuvaiheessa. Taivaalla näin joka puolella pilviä, joiden muodostelma näytti pedon kidalta ja muutenkin taivas oli uhkaava. Tuollaisia pedon kidalta muistuttavia pilviä oli siis joka puolella mihin katsoin. Se näytti kummalta ja Herra ilmoitti yhden lauseen: "tietä valmistetaan idästä tuleville kuninkaille". Siitä minä tiesin yhdistää sen tarkoittavan Venäjää. Kun tie on valmis ja auki, silloin venäläisten uhkailu Suomea vastaan alkaa toden teolla.
En minä itsekään uskonut, koska tiesin tien valmistuvan 2008 marraskuussa, joten olin varma, ettei tie ehdi aueta ennen. Toisin kävi ja tien avaamista on lykätty jo useaan kertaan, joka kuvastaa Jumalan armoa ja tapahtumien siirtämistä tuonnemmas.
 
28.1.2009
 
Tie on auki idästä tulevalle pedolle nimeltä Goog - Helsinki-Turku moottoritie
 
Turun ja Helsingin välinen moottoritie avattiin
julkaistu tänään klo 17:13, päivitetty tänään klo 21:13

Kuva: YLE
Viimeinenkin osuus Turun ja Helsingin välistä moottoritietä on avattu. Aikataulu myöhästyi kahdella kuukaudella.
Lohjan ja Lahnajärven välinen moottoritieosuus avautui liikenteelle iltayhdeksältä. Tien loppukatselmus ja tunneleiden turvajärjestelmien tarkistukset saatiin loppuun keskiviikon aikana.
Poliisi valvoo tieosuuden turvallisuutta ja varsinkin autoilijoiden tunnelikäyttäytymistä alkuvaiheessa tehostetusti.
Nyt avattu tieosuus valmistui
käyttökuntoon yli kaksi kuukautta alkuperäisestä aikataulusta myöhässä. E18-moottoritien Lohjan ja Muurlan välinen tieosuus täydentää Helsingin ja Turun välisen moottoritieyhteyden.
Uusi moottoritie on yhteensä 50 kilometriä pitkä, ja tieosuudella on seitsemän tunnelia.
 
Nyt ainakin minun mielestäni hyvinkin pian selviää ensimmäinen syy, miksi niin tapahtuu? Ehkä Vladimir Putin kertoi sen jo seuraavassa artikkelissa:
Putin varoitti eristäytymisestä
julkaistu tänään klo 21:13
Venäjän pääministeri Vladimir Putin vertaa maailman rahoituskriisiä täydelliseen myrskyyn, jonka tuhovoimat ovat moninkertaistuneet. Maailman talousfoorumissa Davosissa puhunut Putin sanoo, että ekonomistien ja poliitikkojen tulisi olla aina valmistautuneita tällaiseen kehitykseen. Hänen mukaansa nykyinen kriisi eroaa 1920-1930-lukujen lamasta, koska globalisaation aikana se on vaikuttanut kaikkiin. Riippumatta poliittisesta tai talousjärjestelmästä kaikki maat ovat samassa veneessä, hän sanoi. Putin varoittikin maailmaa ajautumasta eristäytymispolitiikkaan ja taloudelliseen itsekkyyteen maailmanlaajuisen talouskriisin seurauksena. Samalla hän varoitti sokeasta uskosta siihen, että valtio voisi ratkaista kaikki ongelmat. Putin peräänkuulutti uutta yhteistyötä energiaturvallisuuden takaamiseksi. Putiinin mukaan kriisistä selviytyessään maailmantaloutta voi kohdata energiapula. Hänen mukaansa energian hinnanmuodostuksessa pitäisi päästä eroon spekulatiivisesta tekijästä. Energiaresurssien siirrossa yhteisesti hyväksytyt markkinatariffit ja siirtoreittien hajauttaminen voi olla ratkaisu, hän sanoi. Hän myös kehotti pidättyvyyteen sotilasmenoissa, koska militarisoiminen kärjistää talousvaikeuksia. Yhdysvaltain uudelta presidentiltä Barack Obamalta Putin toivoi rakentavaa yhteistyötä kansainvälisissä asioissa.
 
26.1.2009
 
Jumalan on aika rankaista Suomea, joka on unohtanut jo koko talvisodan hengen
 
Ystäväni Jari sai tämän viestin ystävältään:


Best bumper sticker ever:

"Adults with imaginary friends are stupid"
(with symbols of christian cross, star of David and islamic crescent)
Suomi ja suomalaiset, eivät enää edes muista mitä ne vanhat arvot olivat, vaan tuijottavat massojen mukana uusinta villitystä, Jumalan pilkkaamista. Nämä ihmiset arvostavat talvisodassa kaatuneita ja niiden muistoa sinällään, mutta he eivät tajua tuota loppuosaa, jonka Jari lohkaisee: KOTI, USKONTO ja ISÄNMAA! Nämä olivat ne peruskivet, joiden voimalla talvisota käännettiin voitoksi.
Sen sijaan, perheet, koti ja avioliiton merkitys on jo menetetty. Isänmaa on mennyttä kalua ja uskoamme pilkataan jo omiemmekin toimesta. Luopumus on tullut.

Jari vastaa ystävälleen, joka ei osannut arvata hänen vakaamustaan tässä asiassa:
 
Moi 
Tiedä että jollakin ”taholla” on vakaa tarkoitus mainostaa Jumalan olemattomuutta. Kysynkin sinulta, ”miksi vastustaa sellaista, jota ei ole olemassa?”. Ajatus jatkumona olisi myös, että ”Saatanaa ei myöskään ole olemassa”, Kukaan ei ole laittanut tuollaista kampanjaa liikkeelle.
Minusta tämän tekstin liikkeelle laittajat ovatkin vain tekemässä työtä ihmisten tuhoksi. 
JOS, tämän tekstin tarkoitus on väheksyä. pilkata, halveerata Israelin jumalaa, Jeesuksen Kristuksen sovitustyötä ristillä kuolemalla meidän ja sinun syntiemme sovitukseksi, Jeesuksen ylösnousemista taivaaseen, kuoleman voittamista ja väheksyä sitä, että Jeesus on Herra ja Jumala ja sitä että, uskomme Jumalaan joka on Persoona ja vuorovaikutus suhteessa jokaiseen ja, joka häneen uskoo pelastuu jne.…mielestäni tuo teksti on paskaa.  
Mutta, jos SE Jumala, joka puhuu on kestämätön ja ahdistava, murhaava, irstas, saastainen, niin toki pitää ottaa lääkitystä.
 
Jari
koti, usko, ja Isänmaa. (vaikka isänmaa nyt näyttää huonolta syystä, jos toisestakin)
- Deo Volante -
 
24.1.2009
 
Kiira korpi - Suomi Neito - Kaatui ja nousi
 
Kiira Korpi on Suomen profeetallinen esikuva. Kirjoitin aiheesta jo aiemmin 10.11.2008 kun hän sairastaa kummallista tuntematonta tautia. Sitä Suomi on tehnyt jo pitkään ja lehdet kysyvät milloin minkäkin silmittömän väkivallanteon jälkeen suurin kirjaimin lööpeissään "MIKSI?"
Suomineito tulee kaatumaan koko Euroopan kansan silmien edessä, mutta hän myös nousee ja senkin Eurooppa saa olla todistamassa.
Lisäksi tuossa jutussa on profeetallista sanan "leijonatar" käyttäminen, joka antaa sävyn suomalaisesta sisusta ja kaiken lisäksi kertoo samalla tavalla profeetallisuudestaan.
Suomi miehitetään aivan pian.
Pari otetta Tukholman profetiasta 1984:
Näin venäläisen sotilaan, joka oli aseistettu, niinkuin kuuluu olla. Päässä sillä ei ollut kypärää, vaan sillä oli kenttälakki. Sillä oli Venäjän armeijan tunnukset ja rinnassa sillä oli Venäjän armeijan myöntämiä kunniamerkkejä. Miehellä oli aseena pikakivääri. Hän seisoi rajapyykkien välissä,
toinen rajapyykki oli Venäjän puolella ja toinen sinivalkoinen Suomen puolella. Rajapuomi oli nostettu ylös, raja oli siis auki.
Kypärän sijasta kenttälakki, joka tarkoittaa vastarinnan vähäisyyttä. Saavutus ilman taistelua.
Sinä kerrot sen sanan, että Suomessa nousee profeetta, joka julistaa Minun Sanaani ja morsian ottaa vastaan Sanan kuuleviin korviinsa.
Kaikki alkaa siis kesällä, eli joka kerta voimme vain odottaa kesää. Pilkkaajat pilkkaavat juuri niin kauan kunnes se päivä tulee ja sitten pilkka lakkaa ikiajoiksi.
Venäjän miehelle sanotaan seuraavat sanat: sinä saa olla tässä siihen asti, kun sinun veljesi lähtevät Israelin maalle. Ja Venäjän sotilaalle sanotaan myös seuraavat sanat. Sinun täytyy itkeä paljon kaatuneita veljiäsi, jotka tulevat kaatumaan siinä suuressa sodassa, joka alkaa Persiassa, kun sinä ja sinun veljesi menette Persiaan. Sinulle annetaan lupa mennä Persiaan ja avata tie Eufrat-virtaa myöten idästä nousevalle suurelle kuninkaalle.
Missä raato on, sinne kotkat kokoontuvat. Venäjä, Saksa ja USA, Harmageddonin laaksoon heidän luut tulevat valkenemaan. Näin sanoo Herra!
 
19.1.2009
 
Musta maanantai on vain Jumalan lähestyvä varjo - SIUNAUS SUOMELLE, mutta vasta alku
 
Otsikot Iltalehdessä...
Ei tämä ole sitä miltä näyttää. Tämä on edelleen Jumalan puhetta, koska Jumala puhuu kansalle kuvakielellä, jonka ymmärtämiseen tarvitaan lapsen mieli. Mihin ihmeeseen me uskoa tarvitsisimme, jos Jumalan kasvot ilmestyisivät aina taivaalle, kuin Monty Pythonin leffassa Graalin malja, joka puhuisi ihmisille pilvien lomasta. Silloin ihmiset näkevät Jumalan, eikä uskolla olisi enää mitään merkitystä. Ei Jumala halua hallita väellä ja voimalla, eikä suurella auktoriteetillaan, vaan Rakkaudella. Siksi Jumala on piilossa viisailta ja oppineilta, jotta he viisastuisivat ja oppisivat Taivastenvaltakunnan säännöt. Ne eivät ole meidän maallisten oppien kaltaisia, jossa voittajia ovat vahvat ja fiksut.
Tämä kuvakieli mitä tässä näemme, on vasta ongelmien alkua ja samalla Suomen maan siunausten alkua, koska hyvinvointimme on riiston ja petosten luomaa illuusiota, eli valhetta. Emme me voi hyvin ja sen näkee kaikki, että jokin on kansassa pahasti pielessä ja silti lähes koko kansa liputtaa saman riiston puolesta edelleen. Jumalan on pakko pysäyttää Suomen kansa ja kääntää kasvot häneen ja rukoukseen, kristinuskoon ja takaisin talvisotaan, jossa niin tehtiin koko kansan voimalla. Silloin ei ollut Suomessa yhtään ainoaa ateistia, vaan kaikki uskoi Jumalaan tavalla tai toisella. Kansamme peruskivi, jopa ohi lakiemme, oli Raamattu. Se aika oli Jumalan mieleen ja se siunasi Suomea pitkäksi aikaa, kunnes Suomi lankesi omaan hyvinvointiinsa ja paremman tavoitteluun. 
Suomen on aika luovuttaa menestysteologiansa ja pyytää armoa ja anteeksiantoa Jumalan kasvojen edessä Jeesuksen Kristuksen nimessä ja palata takasin. Suomen on aika korjata kirkon tekemät synnit Jumalan pilkasta ja sen haureuksista, heittämällä sen ihannoima suvaitsevaisuuspolitiikka roskiin ja luettava suvaitsevaisuus Raamatusta uudelleen, mitä suvaitsevaisuus Jeesuksessa Kristuksessa oikein on. Kirkkojen ei pidä enää kuunnella naispappeuden aikaan saamaa emotionaalista höpötystä, jonka he ovat kirkkoihimme vaivihkaa tuoneet suvaitsemalla kaikki, aivan kaikki. Naispappeus on purettava heti paikalla ja heitettävä kaikenmaailman "transupapit" ja "homo- ja lesbopapit" heti ulos kirkoistamme. Ne kaikki ovat vain lihan himoa, eikä mitään muuta. Ne kaikki ovat saastaisten henkiolentojen aikaansaamaa saastaista lihan himoa. Näiden ihmisten olisi pidättäydyttävä himoistaan ja rukoiltava kaiken aikaa himojensa hillitsemiseksi ja pidättäydyttävä kokonaan parisuhteesta ja seksuaalisesta elämästä, koska se johtaa Jumalan luomistyön alkuperäistarkoituksen häpäisyyn. Suomen kirkkojen tulee aloittaa kertomaan kansalle synnistä, katumuksesta ja anteeksiannosta, sen sijaan kun että nykyään kaikki kirkot laitaa lukien korostavat lapsikasteen valheellista pelastustietä, joka sallii ihmisten rikkomukset laidasta laitaan ilman katumusta ja puhdistautumistyötä synnistä. Ihmisiä kutsutaan ehtoolliselle, eikä kerrota heille mitä se tarkoittaa ja kuinka vaarallista on ehtoollinen nauttia sydämessään kieroudet ja vääryydet. Ehtoollinen on Pyhä, eikä sitä saa häpäistä tulemalla sinne kuin lounaalle.
Kirkkojen on kerrottava uudestisyntymisen välttämätön merkitys. Ilman sitä, ei yksinkertaisesti ole tietä Taivastenvaltakuntaan. Kirkoissamme ei ole enää edes pappeja, jotka olisivat uudesti ylhäältä syntyneitä, vaan leipäpappeja, jotka rakastavat esiintyä Pyhänä ja palvottuna seurakunnan ylijumalana. Sitä suurimmaksi osaksi ovat papistomme, puhumattakaan piispoista ja arkkipiispoista. HÄVETKÄÄ ja nauttikaa puhdistumisen hedelmistä sitten, kun Jumalan varjo on aivan päällänne. Silloin ihminen tajuaa nöyryytensä ja pienuutensa Jumalan suuruuden alla. Nyt Jumalan varjo vasta alkaa lähestyä Suomen kansaa.
19.12.2008
 
USA antaa Venäjälle valvonta-alueita Naton tukikohtien läheisyydestä
 
Israel update kertoo näin:

”On vaikea uskoa, että Venäjä haluaisi nähdä Iranin saavan ydinaseita”, sanoo Howard Berman (Dem.), joka johtaa USA:n kongressin ulkoasioitten komiteaa. ”Uskon siellä olevan kiinnostusta asiaan, mutta se ei ole yhtä tärkeä kuin muutamat muut, joiden he katsovat uhkaavan maataan.” Berman puhui Kansallisten Turvallisuustutkimusten Instituutissa torstaina Tel Avivissa. Berman suosittelee määräaikana pidettäviä keskusteluja Iranin kanssa. Näiden tulisi kestää korkeintaan 3 kuukautta. Jos ne eivät tuota tulosta, sen jälkeen Berman arvioi, USA voi paremmin saada muut maat tukemaan todella tuskallisia sanktioita Irania vastaan. Hän suosittelee myös, että USA antaa joitakin myönnytyksiä Venäjälle suunnittelemassaan ohjusasemien rakentamisessa Euroopan itäosan maihin.
Yksi tällainen myönnytys olisi se, että Venäjä saisi asentaa tarkkailuasemia USA:n ohjusasemien läheisyyteen varmistaakseen, että ne on suunnattu Irania eikä Venäjää vastaan.

Siinä se vastaus sitten olisikin, "Venäjä saisi asentaa tarkkailuasemia" USA:n luvalla. Kuvassa näette, että valmiina Venäjällä ei ole yhtään ainoaa aluetta Naton läheisyydessä omalla maallaan, joten kaikki "valvonta-alueet" on hankittava neuvottelemalla naapurimaiden kanssa, tai otettava ne väkisin, uhkailemalla tai miehittämällä naapurivaltio.
 
17.12.2008
 
Iltalehden pääkirjoitus 17.12.2008:
Venäjän talous saattaa romahtaa
17.12.2008 3:43
Raakaöljyn hinnan nopea lasku ja finanssi-kriisin muut vaikutukset ovat ajaneet Venäjän talouden romahduksen partaalle.
Venäjän talouden asiantuntija Pekka Sutela pitää mahdollisena, että rupla joudutaan devalvoimaan ehkä rajustikin, ellei öljyn hinta nouse. (HEIKKI TYYNYSNIEMI)
Vielä elokuun alussa Venäjän valtiontalous on vahva ja lähes velaton. Sitä tuki lähes 600 miljardin dollarin valuuttavaranto. Nyt tuo vakaan talouden perikuva on joutunut romahduksen partaalle. Ruplaa on devalvoitu julkisuudelta salassa laajennetun valuuttaputken sisällä useita prosentteja suhteessa jo vuosia käytettyyn valuuttakoriin. Tämä suuntaus jatkuu, sillä rupla heikkenee prosentin viikkovauhdilla. Suomen Pankin siirtymätalouksien tutkimuslaitoksen johtaja Pekka Sutela arvioi, että Venäjän valuuttavaranto hupenee vappuun mennessä, ellei öljyn hinta lähde nopeaan nousuun tai Venäjän hallitus tee jotain. Venäjän talouden alamäki johtuu sekä kansainvälisestä finanssikriisistä että öljynhinnan romahtamisesta, jotka ovat ainakin osittain kytköksissä toisiinsa. Näyttää siltä, että elokuun 8. päivänä aloitettu Venäjän hyökkäys Georgian alueelle synkensi maailmanmarkkinoiden kriisitunnelmia ja johti yllättäen raakaöljyn hinnan nopeaan laskuun. Sodan shokkivaikutus toimi todennäköisesti päin vastoin kuin Kremlissä oli ennakoitu. Samoihin aikoihin finanssikriisi alkoi vaikuttaa reaalitalouteen ja kaikkien raaka-aineiden kysyntä pysähtyi kuin seinään maailmanmarkkinoilla. Tämä puri erityisen pahasti Venäjän kansantalouteen, koska 65-70 prosenttia maan vientituloista kertyy öljystä ja kaasusta. Myös metallien kysyntä heikkeni nopeasti. Raakaöljyn hinnan romahdus on tietenkin Suomen kannalta sinänsä hyvä talousuutinen, joka alentaa tuontihintoja ja myös inflaatiota. Sen kääntöpuolella on Suomen vienti Venäjälle, joka lienee - kun kauttakulun osuus poistetaan tilastoista - noin 7-8 prosenttia koko viennin arvosta. Siihen sisältyy kuitenkin elintarvikkeita ja muita sellaisia tuotteita, joille ei löydy korvaavia markkinoita muualta. Myös venäläisten matkailijoiden Suomeen viime vuosina jättämä lähes 400 miljoonan euron summa on erittäin työvaltaista vientiä, joka ei ole helposti korvattavissa. Suomen kannalta Venäjän talouden horjuminen on tietenkin huolestuttavaa. Vanha ajatus siitä, että idänkauppa tasoittaisi Suomen suhdanteita, todistaa jälleen pätemättömyytensä. Jos ruplan arvo romahtaa keväällä 30 prosentilla, kuten jotkut asiantuntijat ennakoivat, siitä seuraa väistämättä myös yhteiskunnallisia levottomuuksia.
Liitän tämän kirjoituksen tähän siksi koska tämä on askel taas "siihen" suuntaan... ja varoituksena. Ne ihmiset, jotka jatkuvasti pilkkaavat ja ilkkuvat, voivat ihan pian vain todeta hirvittävän häpeänsä. Mikään ei heitä pelasta, vain kääntyminen nöyränä Uskoon.
 
16.12.2008
 
Kristittynä itseään kutsuvan kirjoitus TÄYSIN Jumalan sanaa ja lupausta vastaan...
 
Kirjoitus löytyy Jouko Pihon sivuilta ja on jatkoa Pihon täysin "pihoilla" olevalle tuhoon tuomitulle ajatukselle, "eloonjäämistilat".
 
nimimerkin "Omavarainen Kristuksessa" kehotuskirjoitus 16.12.2008
Törmäsin jonkun haun yhteydessä kirjoitukseesi "Uskovien eloonjäämistilat pahoina aikoina". Se, mitä esitit, on suurin piirtein juuri sitä, mihin tulisi ryhtyä ja olisi pitänyt ryhtyä jo aikoja sitten. Toiset ovat toki jo jotenkin valmistautuneet, paitsi henkisesti myös fyysisesti ja materiaalisesti tulevaan, mutta toiset eivät lainkaan. Nämä viimeksi mainitut ovat lyöneet laimin Jumalan säätämän valmistelun pahoja aikoja varten ja myös joutuvat maksamaan siitä tavalla taikka toisella. He joutuvat myös turvautumaan toisten tarjoamaan apuun, vaikka heidän olisi pitänyt kantaa myös oma kortensa kekoon jo ennen
kaiken romahtamista. Joka tapauksessa Jumalan lapset Kristuksessa joutuvat jättämään tämän saatanan omaksi tulleen järjestelmän kuukausien sisällä ja silloin on tultava toimeen omillaan. Heillä on oltava ehdottomasti omat yhteisönsä ja ne tulee olla mahdollisimman kaukana vastapuolen asutus- ja muista keskuksista sekä lisäksi vaikeakulkuisilla, varsin asumattomilla seuduilla. Malli, jossa heidät on ripoteltuna yksitellen sinne tänne hajalleen ympäri Suomea tai muita maita, ei tule pelaamaan. Heidät on saatava lähemmäksi toisiaan yhteistoiminnan järjestämiseksi. Paikkoja voi toki olla useampiakin esimerkiksi heimojen mukaan tai muuten järjestellen. Näiden paikkojen etsimisessä on todella tulenpalava kiire. Ehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Vaikkakaan en voi itse tarjota juurikaan taloudellista apua, niin muuta kylläkin. Ja vaikka itse sen sanonkin, pystyn organisoimaan Kristuksessa olevat Jumalan lapset nopeastikin tehokkaaseen järjestykseen, järjestämään heidän puolustustaan sekä terveellistä ravitsemustaan ja paljon muutakin. Olen ollut mukana Kristuksen ruumiin rakentamisessa siitä lähtien, kun Hänen omakseen olen tullut. Niin olen nytkin enkä ole Häntä jättänyt.
Ensinnäkin "omavarainen Kristuksessa" on jo sinällään ristiriitainen ajatus. Ei kukaan voi olla omavarainen, eikä voi sanoa Kristuksessa omavarainen. Se on sama kuin monet sanovat olevansa synnitön ja puhdas Kristuksessa. Ei Kristus ole mikään vakuutuspaperiasiakirja, jonka voi aina esittää puhtaustodistuksena. Tämä Kristuksen lunastusteko, ristinkuolema tarvitaan joka hetki uudelleen ja uudelleen puhdistamaan syntiäsi ja antamaan anteeksi tekojasi ja jo pelkästään olemustasi synnissä. Ihminen voi olla pelkästään omavarainen synnistä ja riippuvainen Kristuksesta pelastuksen porttina. Siksi kukaan ei voi olla omavarainen Kristuksessa, vaan täysin joka hetkisesti riippuvainen Kristuksesta.
Tämä kirjoittaja unohti monta lupausta, jonka Jeesus on sanonut meille ja hän aloittaa rakentamaan Baabelin tornia omin käsin ja huutaa silti "Herra Herra". Tämä kirjoittaja loukkaa Jeesuksen lupauksia aloittamalla jotain, jota Jeesus ei ole käskenyt tehdä. Jeesus ei käskenyt tehdä mitään muuta kuin odottaa häntä tulevaksi, eikä rakentaa Baabelin torneja ja linnoituksia pahan päivän varalle, joihin on julmien soluttautujien helppo muutenkin hyökätä ja kavaltaa tämä "eloonjäämisleiri". MINÄ ODOTAN JEESUSTA KRISTUSTA, EN ODOTA PAHOJA AIKOJA!

...jatkan klo 22:30 koska jouduin keskeyttämään jutun teon ja jäi ajatuksia vielä jakamatta.
Varustautumisessa ei sinänsä ole mitään pahaa, jos se tapahtuisi täysin ehdoitta hyvässä hengessä palvellen ensin muita ja sitten vasta itseään. Mutta jos katsomme ko. kirjeen kirjoittajan asennetta, motiivia ja lähtökohtaisia ajatuksia, hän moittii niitä, jotka eivät varaudu ja jopa syyllistää heidät loisiksi, joten voi olettaa maallisten arvojen olevan hyvin lähellä hänen sydäntään ja se on jo yksistään täysin epäkristillistä. Siksi olen pakotettu kirjoittamaan nämä kovat sanani. Jos sinä olet niin viisas ja varaudut pahojen aikojen varalle, niin älä oleta että kaikki muutkin tekevät niin, vaan tehtäväsi on auttaa täysin pyyteettömästi niitä, jotka eivät olleet viisaita. Sinä teet itsellesi auttamisesta synnin jos haluat olla suuri kyläpäällikkö ja muut anelevat almuja jos sinä armostasi niitä annat. Lisäksi sinä suuressa armossasi suojelet muita, koska Jeesus ei ilmeisesti sitä osaa tehdä, vai mitä? Suojelusi tosin maksaa hieman, koska varpaasi täytyy nuolla, jotta minäkin kurja ennalta varustautumaton pääsen kaiketi osille omavaraisesta luksusturvapaikastasi. En tosin kaipaa turvapaikkaasi, se on Taivaan Isän luona, jonne eivät kyläpäälliköt pääse. Mikäli olen raajarikko, varaton, sokea ja kuuro, miten minä selviän, vai pitääkö minunkin olla varustautunut pahoja päiviä varten linnoituksin, asein ja panoksin. Pitääkö minunkin olla viisas, varustautunut ja urhoollinen, kuten sinä olet, jotta selviän omavaraisena läpi pahojen aikojen? Totuus on minunkin kohdallani niin, että minä turvaan silti kaiken Jeesukseen Kristukseen ja yksin Häntä minä odotan, enkä varustautuen pahoihin aikoihin.

Katsokaa noita taivaan lintuja, ne eivät kylvä eivätkä ne niitä ja silti Herra nekin ruokkii... Olemmehan me sentään arvokkaampia kuin nuo linnut ja silti uskomme on niin hatara, ettemme osaa luottaa kuin omin käsin tehtyyn linnoitukseemme, perunamaahamme, kaalimaahamme ja ruokavarastoomme, jonka me itse voimme nähdä joka päivä, hoitaa sitä, vaalia sitä ja kumartaa sitä. Me emme turvaa Jeesukseen Kristukseen, joka niin mielellään veisi meidät kaikki turvaan, mutta kun kaikki eivät halua, vaan luottavat omin käsin tehtyyn turvaansa ja odottavat siksi pahoja aikoja. Ruokavaraston palvoja turvautuu Jeesukseen Kristukseen vasta sitten kun viimeinenkin säilykepurkki on avattu, viimeinen kaalinpää syöty ja sitten vieläpä nuo taivaan linnut ovat vähän aikaa niitä kyläpäälliköitä ruokkineet pahoina aikoina, jotta nöyryys palaisi.
MINÄ ODOTAN JEESUSTA KRISTUSTA, EN TODELLAKAAN ODOTA PAHOJA AIKOJA!
 
9.12.2008
 
Sortuma puhuu omaa kieltään - Kallio sortui uudella Turun moottoritiellä
 
Kalliota tarkastetaan uusien sortumien varalta
9.12.2008 13:50 (Päivitetty 9.12.2008 17:47)
Turku-Helsinki-moottoritien Helsinkiin johtavat kaistat suljettiin Muurlassa kalliosortuman takia.
Venäjä tulee, miehittää Lapin mutta Jumala puuttuu peliin ja kallio sortuu sen eteen ja estää venäläisten tulon syvemmälle eteläiseen ja läntiseen Suomeen. Tämä uutinen on pelkkää profetiaa tulevasta.
 
8.12.2008
 
Suomi Neidon ylpeys ja kunnia varastetaan pian väkivalloin
 
Miss Suomen kruunu yhä kateissa
08.12.2008 16:27
 
Miss Suomen kutreille kuuluva kruunu on yhä kateissa. Kisoja järjestävän Finnartistin toimistosta Helsingistä varastettiin viime viikolla myös Miss Baltic Sea & Scandinavia -kruunu sekä perintöprinsessojen tiarat. Teknisestä tutkinnasta voimme saada vielä joitakin johtolankoja, sanoo rikoskomisario Mikko
Masalin Helsingin poliisista. Poliisi tutkii kruunuvarkautta tavallisena varkautena, joten kovin arvokkaasta omaisuudesta ei ole kyse. Finnartistin toimitusjohtaja Pertti Himberg arvioi kruunujen arvoksi sadasta eurosta joihinkin tuhansiin.
Esimerkiksi Miss Suomen kruunu ei kuitenkaan ole mikä tahansa hely. Himberg muistelee, että kruunu on saatu Miss Universum -kisojen järjestäjiltä sen jälkeen, kun Anne Pohtamo vei maailman kauneimman tittelin nimiinsä vuonna 1975. Kruunu on siis kiertänyt Miss Suomelta toiselle vuodesta 1976. Eivät kruunut kovin arvokkaita ole, mutta on niillä tunnearvoa niille, jotka ovat saaneet sellaisen kantaakseen,
Pohtamo sanoo. Vallitseva Miss Suomi kantaa kruunua vain kruunajaisissaan, kisoissa ja edustustehtävissä. Himbergin mukaan uutta kruunua tai tiaroita ei ole vielä hankittu, koska seuraavat missikisat ovat vasta helmikuun lopussa.
 

Tässä jutussa on paljon enemmän profetiaa, mitä arvata saattaa. Ensinnäkin 1976 MISS Suomi Anne Pohtamo on tämän kruunun alkuperäinen haltija ja hän on Helluntai seurakunnan jäsen ja kuuluu ns. tosiuskoviin. Sellainen kuin Suomi Neito oli 1917 alkaen sodan jälkeiseen luopumuksen alkuun saakka. Siihen aikaan, jolloin eräskin sotaveteraani haastattelussaan kertoi, ettei hän tavannut sota-aikana ketään, joka olisi ollut sitä mieltä, ettei Jumalaa muka olisi olemassa. Sen vuoden 1976 jälkeen Miss Suomi on ollut toinen toistaan kummallisempaa ja jumalattomampaa väkeä ja esimerkiksi moraalisesti vähemmän arvokkaaseen Missiimme Tanja Karpela, joka on varsinainen jumalisuuden ja kristillisyyden ulkokuori vailla mitään hengellisyyttä. Nykymissit ovatkin sitten jo ihan toivottomassa jamassa ja niiltä voi odottaa tulevaisuudessa jo mitä tahansa.
Miss Suomi kuvastaa Suomi Neitoa, jota mm. kuvasin Kiira Korpi kuvauksessa muutama viikko sitten, kun tämä sairasti outoa tautia.
Nyt on kruunu varastettu ja uskon, ettei kruunua saada takaisin ainakaan vielä ensi missikisoihin. Uskon sen sijaan, että kruunu tullaan saamaan takaisin mutta vasta myöhemmin, ehkä jopa vuosien kuluttua, se ihmeen kautta löytyy jostain. Kruunun varastamisen onkin siis profeetallinen ilmoitus ja se on selvää, eli Suomi Neidon kunnia on kyseessä. Se on varastettu Suomelta, joten osaan ainakin itse odottaa kohta tapahtuvan muutakin, kunhan moottoritie avataan Helsinki Turku välille. Uhka tulee Venäjältä ja sitten kaikki alkaa.
Se on uskomatonta, kuinka sokea Suomi Neito on, vaikka Raamattu on kaiken kertonut ennalta ja profeetat ovat hämmästyttävän kirjaimellisesti jo ennalta kuvannut maailman penseyden tilan ja skenaarionkin ja millä tavalla se penseys uskovissa ilmenee ja mitä tulee tapahtumaan. Jumalan profetioiden maailma ei nimittäin tunne aikaa, eikä välimatkoja. Miksi 1800 luvulla, 1900 luvun alkupuolella, sotien aikana ja siitä eteenpäin profeetat ovat nähneet samaa toistoa riippumatta mistään. Suomi ottaa miekan kolmannen kerran ja kaikki se on tapahtumassa kohta silmiesi edessä. Siitäkin huolimatta Suomi Neito kulkee poissa radaltaan, kohti tuhoaan, koska se ei tunne enää Jumalaa, joka niin mielellään sen armahtaisi.
 
4.12.2008
 
Koira haudattuna
 
Stubb vaikeni Venäjän turvallisuusaloitteesta Etyj-kokouksessa
Julkaistu 04.12.2008, klo 16.43
 
Etyjin puheenjohtaja, ulkoministeri Alexander Stubb (kok.) ei valottanut juuri millään tavalla Venäjän tekemää Euroopan uutta turvallisuusaloitetta. Stubb piti iltapäivällä tiedotustilaisuuden sen jälkeen, kun Etyj-kokouksen ministerit olivat palanneet työlounaaltaan.
 
Stubbin mukaan Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov esitteli lounaalla päälinjat presidentti Dmitri Medvedevin aloitteesta, mutta kyseessä olivat vasta ensiaskeleet eikä niissä ollut vielä konkretiaa. Stubbin mukaan esille nousi ylipäänsä enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Tästäkin huolimatta Stubb kuvaili keskustelun sävyä erittäin hyväksi ja avoimeksi. Stubb myös mainitsi, että turvallisuus nähtiin kokousväen parissa kokonaisvaltaisena, moniulotteisena asiana. Se näkyi Stubbin mukaan muun muassa energiaturvallisuuden pohtimisena. Stubb kuvasi kokouksen poliittisen julistuksen aikaansaamisen todennäköisyyttä nyt muodossa "sixty-fifty", kun vielä keskiviikkona vastaava arvio oli "fifty-sixty" - mäkihyppääjä Matti Nykäsen kuuluisaa lausahdusta lainaten. Poliittisesta julistuksesta tehdään vielä useita luonnoksia, kunnes sen läpimeno selviää huomenna. Se mainitaanko julistustekstissä mahdollinen Etyjin tuleva huippukokous, oli niin ikään vielä auki. Stubbin mukaan kokous todennäköisesti järjestetään, mutta paikka, aika ja kokouksen sisältö ovat vielä täysin auki. Niihin kaivataankin nyt selvyyttä, Stubb totesi.

Stubb johdatti Euroopan turvallisuuden teemoihin
Etyjin puheenjohtaja Stubb muistutti omassa alkupuheessaan ministereitä kokouksen pääteemoista. Näitä ovat esimerkiksi konfliktienratkaisuun liittyvät asiat, joista myös hän mainitsi erikseen Georgian tilanteen. Stubb on lisäksi alleviivannut, että Euroopan turvallisuuteen liittyvistä ehdotuksista on käytävä perusteellinen keskustelu. Aivan kokouksen ensimmäisen täysistunnon alussa Stubb kevensi tunnelmaa toteamalla, että valitettavasti vieraille ei ole nyt tarjota jääkiekko-ottelua, mutta sen sijaan he voivat piipahtaa illansuussa jouluostoksilla ennen presidentti Halosen emännöimää illallista. Viittaus jääkiekkoon oli perua Yhdysvaltain ulkoministerin Condoleezza Ricen alun perin suunnitellusta tulosta Helsingin kokoukseen. Stubb oli luvannut järjestää Ricen kiekkopeliin Helsingin-vierailun yhteydessä. Rice kuitenkin matkusti Helsingin sijaan viimeviikkoisista terrori-iskuista toipuvaan Intiaan.

Asiantuntija ei odota kokoukselta suuria
Pitkän linjan ulkopolitiikan asiantuntija, ministeri Jaakko Iloniemi ei odota Etyj-ulkoministerikokoukselta suuria julistuksia. Iloniemi arvioi YLE Uutisille, että olisi aikamoinen saavutus, jos kokouksessa voitaisiin ottaa askelia eteenpäin siten, että muun muassa vaalien valvontaan liittyvät riitakysymykset siirtyisivät historiaan. Hänen mukaansa voitaisiin olla tyytyväisiä, jos kokouksessa saataisiin aikaan ylipäänsä jonkinlainen poliittinen julistus, jonka koko Etyj-perhe voisi allekirjoittaa. Sopu seuraavan Etyj-huippukokouksen ajankohdasta olisi niin ikään hyvä saavutus. Etyj-kokousta on etukäteen hämmentänyt Venäjän aloite uudesta eurooppalaisesta turvallisuusarkkitehtuurista. Iloniemi näkee sen takana Venäjän halun heikentää Naton ja EU:n asemaa turvallisuuspolitiikan määrittäjänä ja vastaavasti halun kasvattaa siinä omaa vaikutusvaltaansa.

 
Laitan tämän tähän, koska uskon, että tässä sisällössä ”Venäjän turvallisuusaloite”, on koira haudattuna. Venäjällä on jotain salattavaa, joka liittyy vahvasti USA:n ja Venäjän huipputapaamiseen Virossa, jonka jälkeen heti perään USA ilmoitti Naton suojelevan Baltiaa ja Venäjä kehui Suomea tärkeimmäksi kumppanikseen. Vahvaa tekstiä!
 
2.12.2008
 
Turun moottoritien avaaminen viivästyy edelleen
Julkaistu 02.12.2008, klo 20.43 (päivitetty 02.12.2008, klo 21.08)

Kuva: YLE
Tiehallinto on siirtänyt Turun ja Helsingin välisen moottoritien avaamista edelleen. Moottoritien avaaminen lykkääntyy useita viikkoja. Asiasta kertoi ensimmäisenä sanomalehti Länsi-Uusimaa.
 
Tiehallinnossa toivotaan, että tie saadaan käyttöön vielä ennen vuoden vaihdetta. Alun perin moottoritien piti avautua liikenteelle 15. marraskuuta. Syynä viivästymiselle on Turun ja Lahnajärven välisten tunnelien turvajärjestelmien testaaminen, joka vie aikaa odotettua enemmän. Moottoritien avaamisesta pyritään Tiehallinnon mukaan tiedottamaan noin päivää ennen tien varsinaista avaamista. Moottoritien avaus tulee tapahtumaan koruttomasti. Virallinen avajaisseremonia on siirretty viivästymisen vuoksi joulukuun puolivälistä maaliskuulle. Muurla-Lohja-tie täydentää puuttuvan
osuuden Turun ja Helsingin välisestä moottoritiestä. 50 kilometrin tieosuutta on rakennettu noin kolme vuotta. Tiehallinnon tilaaman hankkeen toteuttamisesta vastaa Tieyhtiö Ykköstie Oy. Hanke toteutetaan elinkaarimallilla, jossa tien rakentaja vastaa myös tien kunnossapidosta 25 vuoden ajan. Kunnossapitoon kuuluvat muun muassa moottoritien talvihoito ja uudelleen päällystäminen.
 
Taitaa käydä niin, että minun hullunkurinen moottoritieprofetia syksyllä 2006 toteutuu. Venäjä aloittaa pian sen jälkeen Suomen uhittelun, kun liikenne avautuu Helsinki-Turku välille kokonaan. Liikenne avataan siis joskus keväällä ja silloin olettaisin juuri tapahtuvan esimerkiksi Niilo Yliavainion mainitsema synkkien myrskypilvien alas laskeutuminen idän suunnasta.
Profetiassa kaikki perustuu silti vain Raamattuun, vaikka sillä erolla, että vertaan Suomea ja Israelia toisiinsa. Tie valmistuu idästä tuleville kuninkaille. Moottoritie valmistuu ja voin olettaa myös Turun vanhan tuomio-kirkon olevan tulevaisuudes-sa myöskin häpäisyn kohde, johon tulee hävityksen kau-histus. Tämä todennäköises-ti tarkoittaa sitä, että kun Turun Tuomiokirkko romahtaa pommituksien seurauksesta rauniokasaksi. Kun se tapah-tuu, on tulessa puhdistu-neen, tänne jääneen penseän seurakunnan vapautus lähellä.
 
24.11.2008
 
Mainilan laukaukset - Venäjän rajamerkistä löytyi Suomesta ammuttuja luodinreikiä
Julkaistu 24.11.2008, klo 15.52 (päivitetty 24.11.2008, klo 16.20)

Kuva: Lapin rajavartiosto
Venäläisestä rajatolpasta on löydetty kolme Suomen puolelta ammuttua luodinreikää. Reiät löytyivät Sallassa, Onkamojärven eteläpuolella sijaitsevasta rajamerkistä. 
 
Rajavartioston tekemissä tutkimuksessa todettiin, että luodit on ammuttu Suomesta rajavyöhykkeen ulkopuolelta vähintään kahden kilometrin etäisyydeltä rajasta. Rajavartioston mukaan kyseessä ei ole tahallinen teko. Majuri Jukka Ikäläisen arvion mukaan luodit on ammuttu metsästyskiväärillä joko metsästyksen tai tarkkuusammunnan yhteydessä. Ampuminen rikkoo kuitenkin Suomen ja Venäjän valtioiden välistä rajajärjestyssopimusta ja sitä on käsitelty Suomen ja Venäjän rajavaltuutettujen tapaamisessa. Lapin
rajavartiosto muistuttaa metsästäjiä varmistamaan, etteivät putoavat luodit aiheuta vaaratilannetta tai ylitä valtakunnan rajaa.
Ja pah! Kukaan ei ole niin tyhmä, että uskoo kahdesta kilometristä ammuttu kolme osumaa n. 20cm leveään tolppaan olleen vahinko. Kun taas miettii suomalaisen motiiveita ampua kolme osumaa Suomen puolelta kahteen kilometriin, jossa on jokin älytön tolppa, niin voin vain sanoa että ”haloo”. Kyseessä on provokaatio venäläisiltä, jossa tehdään "Mainilan laukausten" tapainen syy vastineeksi venäläisten ilmatilaloukkauksille Karjalassa. Venäläiset ovat itse ampuneet laukaukset ja kääntäneet tolpan 180 astetta Suomen puolelle. Muuta järkevää selitystä en voisi millään keksiä. Nyt on hyvä ottaa asia esille, kun on satanut lumikin maahan, eikä tolpan kääntöä voi enää havaita.
 
20.11.2008
 
Kaksi mielestäni profeetallista tapahtumaa, liittyy ilman muuta Suomen herätykseen
 
Vauva syntyi sinivalkoisilla siivillä Kazakstanin yllä
Julkaistu 20.11.2008, klo 18.51
Ruotsalaisnainen synnytti Finnairin lennolla Bangkokista Helsinkiin.
Uusi ihminen päätti tulla maailmaan Kazakstanin yllä. Lentohenkilökuntaa avusti synnytyslääkäri satelliittipuhelimen välityksellä. Samalla lomalennolla mukana olleet lääkäri ja kaksi sairaanhoitajaa osallistuivat synnytykseen. Lento laskeutui Helsinkiin illalla kuuden jälkeen. Vauva ja ruotsalainen äiti kuljetettiin lentokentältä sairaalaan. Finnairin matkustajamäärä lisääntyy kesken lennon ensimmäistä kertaa.
 
Kiira Korven sairastelut vihdoin takana
20.11.2008 13:33
Kiira Korpi palaa kisoihin joulukuun alussa. Taitoluistelija Kiira Korpi on palaamassa kilpailuihin joulukuun alussa. Korpi on ollut syksyn toipilaana sairastelujen ja ylirasitustilan takia. Korven tavoitteena on aloittaa kilpailukautensa 5.-7. joulukuuta Saksan Dortmundissa. Joulukuu on muutenkin suomalaisille taitoluistelijoille merkityksellinen, sillä joulua edeltävänä viikonloppuna luisteltavat SM-kilpailut ovat viimeinen näyttöpaikka ennen EM-kisoja.
Nämä uutiset ovat epäilemättä herätyksen symboliikkaa, jolla tavalla Jumala meitä puhuttelee. Tosin Hän tietää, että vain pieni osa meistä ymmärtää tätä puhetta. Siis tämä onkin pelkkä todiste siitä, että Häntä olisi pitänyt kuunnella, koska Hän on koko ajan puhunut, eikä Hätä olla kuultu. Siitä syystä Pyhä Henki antoi pelastussanoman, ja Hän, joka antaa silmät ja korvat.
 
19.11.2008
 
Turun moottoritie avautuu liikenteelle osittain
19.11.2008 8:14  

Kokonaisuudessaan uusi moottoritie avataan muutaman viikon kuluttua
(RONI LEHTI)
Turun ja Helsingin välisen moottoritien osuus Muurlan ja Lahnajärven välillä avautuu liikenteelle keskipäivällä.
 
Tiehallinnon mukaan nyt avautuva E18-tien uusi osuus on 23 kilometriä pitkä. Sen sijaan Lahnajärven ja Lohjan välisellä tieosuudella tunnelien turvallisuusjärjestelmien testaus jatkuu edelleen. Tiehallinnon mukaan 29 kilometrin tieosuus on valmis liikenteelle muutamien viikkojen kuluttua. Alun perin moottoritie oli tarkoitus avata kokonaan viime viikonloppuna, mutta aikataulu viivästyi tunnelien turvallisuusjärjestelmien ongelmien takia.
Iltalehti

Tämä moottoritie on mielestäni kovin ironista, koska jo vuonna 2006 syksyllä kun ajelin vanhaa Turuntietä ja uutta oltiin vasta jonkin aikaa tehty, Henki puhui yhden ainoan  lauseen: "valmistakaa tietä idästä tuleville kuninkaille". Tästä lauseesta yhdistin Jerusalemin Pyhän paikan ja Turun tuomiokirkon, Israelin ja Turun. En silloinkaan jaksanut uskoa, että tie valmistuisi ennen seurakunnan lähtöä ja Venäjän miehitystä, niin vähäinen ihmisen Usko on. Halusin että Jeesus olisi hakenut minut jo syksyllä 2006, heti keväällä 2007 ja vielä vahvemmin uskoin tuon tapahtuvan keväällä 2008, vaan eipä tapahtunut ja Turun tie valmistuu ensin.
Piirsin tuolloin 2006 syksyllä kaksi kuvaa aiheesta, jossa toinen kuvaa vaiheita, jossa tietä tehdään idästä, eli Venäjältä Suomeen ja toinen myös idästä, eli Kiinasta Israeliin. Vasta paljon myöhemmin alkukesästä 2007 minulle valkeni, että Osama Bin Laden on se kuningas, joka sieltä idästä onkin ensin tulossa. Jonkunhan täytyy rauha rikkoa, ennen kuin Kiina ja muut, varsinainen Jaakobin ahdistus alkaisi. Sen sijaan en jaksanut millään uskoa, että tie Turun ja Hesan välillä valmistuisi ennen tätä kaikkea muuta. Nyt kaikki
taas näyttää menevän täsmällisesti siten, kuin Henki tämän kaiken ilmoitti jo silloin. Motari valmistuu ajallansa ja liikennekin aloitetaan jo ennen Joulua. Tie on siis valmis idästä tuleville kuninkaille. Se jää nähtäväksi, kuinka pitkälle Venäjän panssarit vyöryvät, ennen kuin päästään sopuun, että Venäjä ottaa pohjoisen ja Suomi saa pitää etelän. Veikkaan että panssarit vyöryvät aivan Turun tuntumaan, mutta palaavat sitten asemiinsa jonnekin idässä ja pohjoisessa.
12.11.2008
 
Suomi Venäjälle tärkein EU maa, no johan on hurja juttu... Samalla Gates vierailee Virossa ja Nato puolustaa Baltiaa
 
Putin - Kuin kissa hiirtä katselisi...


Kuva: EPA / Aleksey Nikolsky / POOL
Venäjä lykkää puutulleja jopa vuodella
Julkaistu 12.11.2008, klo 00.43 (päiv. 12.11.2008, klo 16.10)
 
Venäjä lykkää puutullien käyttöönottoa. Lykkäyksestä ilmoitti Moskovassa Venäjän pääministeri Vladimir Putin yhteisessä tiedotustilaisuudessaan Suomen pääministerin Matti Vanhasen kanssa. Lykkäys on 9:stä 12:een kuukautta.
 
Pääministeri Matti Vanhanen on neuvotellut Moskovassa Venäjän pääministerin Vladimir Putinin kanssa. Neuvottelujen aluksi Putin sanoi Suomen olevan EU-maista Venäjälle tärkein. Syynä ei ole Venäjän pääministerin mielestä pelkästään Suomen maantieteellinen asema vaan myös se, että maitten välinen kauppa on kasvanut voimakkaasti. Vanhanen on puolestaan sitä mieltä, että Suomen ja Venäjän yhteistyötä huipputeknologiassa on varaa vielä kehittää. Lisäksi pääministerien odotetaan
keskustelevan muista ajankohtaisista kysymyksistä, kuten maailman rahoituskriisistä sekä Suomen ja Venäjän kahdenvälisistä suhteista. Pääministerin seurueessa Moskovaan on matkustanut myös liikenneministeri Anu Vehviläinen sekä ulkomaankauppaministeri Paavo Väyrynen.
Jos ns. Ribbentrob on tehty USA:n ja Venäjän välillä, niin Suomi siinä on myyty:
MOLOTOV-RIBBENTROP -SOPIMUS 1939 Saksan ja Neuvostoliiton välinen hyökkäämättömyyssopimus
I pykälä: Sopimuspuolet sitoutuvat olemaan ryhtymättä minkäänlaiseen hyökkäykseen toinen toistaan vastaan.
II pykälä: Sopimuspuolet sitoutuvat siihen, että kumpikin pidättäytyy avustamasta kolmatta valtaa, joka mahdollisesti hyökkää jommankumman kimppuun.
III pykälä: Sopimuspuolet sitoutuvat ylläpitämään kosketusta ja neuvottelemaan kaikista molempia valtioita koskevista asioista.
IV pykälä: Sopimuspuolet sitoutuvat olemaan osallistumatta minkäänlaiseen valtaryhmitykseen, joka on suunnattu jompaakumpaa sopimuspuolta vastaan.
V pykälä: Sovitaan tämän sopimuksen mahdollisesti antaessa aihetta erimielisyyksiin, siitä, että tällainen erimielisyys alistetaan välitysmenetelmän ratkaisuun, ellei sitä ystävällisillä neuvotteluilla voida saada sovituksi.
VI pykälä: Säädetään, että tämä sopimus tulee voimaan 10 vuodeksi, minkä jälkeen se jää voimaan viideksi vuodeksi kerrallaan ellei sitä yhden vuoden irtisanomisaikaa noudattaen ole irtisanottu.
VII pykälä: Sopimus tulee voimaan heti ja on ratifioitava mahdollisimman pian ja ratifioimiskappaleet vaihdettava Berlinissä. Laadittu kahtena alkuperäistekstinä saksan ja venäjän kielellä. Moskovassa 23. elokuuta 1939.
Saksan Valtakunnanhallituksen puolesta v. Ribbentrop
SNTL:n Hallituksen valtuuttamana W. Molotow
Siellä missä raato on, sinne kotkat kokoontuvat. Suomineito ensin ja sitten on Israelin vuoro.
 
10.11.2008
 
Kiira Korven tuntematon sairaus, ei niin tuntematon...

 
28.10.2008
 
Palaako Tsaari takaisin?
 
1. Kiovan ruhtinaat ja suuriruhtinaat
Keskimääräinen hallitusaika 8 vuotta ja 6 kk
 
2. Vladimirin ruhtinaat ja suuriruhtinaat
Keskimääräinen hallitusaika 10 vuotta 9 kk
 
3. Moskovan ruhtinaat ja suuriruhtinaat
Keskimääräinen hallitusaika 25 vuotta
 
4. Venäjän tsaarit  (Iivana Julma on ensimmäinen TZAR I)
Keskimääräinen hallitusaika 14 vuotta 10 kk
 
5. Venäjän keisarit
Keskimääräinen hallitusaika 16 vuotta 9 kk
 
6. Neuvostoliiton johtajat
Keskimääräinen hallitusaika 9 vuotta 3 kk
 
7. Venäjän Presidentit  (Jeltsin ja Putin) Medvedev ->
Keskimääräinen hallitusaika 8 vuotta 6kk (8v maksimi)
 
v 882-1240 = 358 vuotta
 

1168-1318 = 150 vuotta
 

1283-1533 = 250 vuotta
 

1533-1696 = 163 vuotta
 

1682-1917 = 235 vuotta
 

1917-1991 = 74 vuotta  
     

1991-2008 = 17 vuotta
 
Todella veristä!
 

Veristä!
 

Normaali hallintoaika
 

Aika veristä!
 

Melko lyhyt hallintoaika
 

Hallituskaudet määrittää
 

 
Hallituskaudet määräävät
 
8. -> VLADIMIR PUTIN – TZAR (Putin Julma 1. TZAR II) 2009 ->     TODELLA VERSITÄ
 
Israelin alueen hallintokaudet:
Toistuuko "4. Persian" Lähi-Idässä samalla kaavalla kuin Venäjällä Tsaarin valtakunta?
Kahdeksas on Early muslim, eli Turkki käytännössä, joka piti pitkään luvattua maata hallussaan. Onko hän kahdeksas, samalla tavalla kuin Tsaari Venäjällä, joka palaa valtaan, kärsittyä miekanhaavan.
Haluni on sanoa, että älä tuijota Jumalan kirjoituksissa vain yhteen samaan, vaan laajenna sitä. Jumala on niin kovin suuri. Punnitse ja mittaa.
 
Hän joka on ollut, jota ei enää ole, on nouseva syvyyksistä ja menevä kadotukseen.
Herää kysymys, nousevatko nämä kaksi petoa yhtä aikaa, Osama ja Tsaari.
Henkilö ja valta?

 
24.10.2008
 
Päivän sana Suomen kansalle
Kerran sota-aikana tapahtui näin:
oli oltu pitkällä marssilla ja komppania saapui pieneen kaupunkiin.
Oli sunnuntai ja vääpeli KOMENSI pojat kirkkoon. Kun pappi, luki rukouksen niin ne, joilla oli rukouskirja, ottivat he sen esiin. Mutta yhdellä sotilaalla, ei ollut muuta kuin korttipakka, jonka hän levitti eteensä kirkon penkille. Vääpeli huomasi kortit ja sanoi "sotamies, kortit pois". Kirkonmenojen jälkeen sotamies vangittiin ja vietiin kenttäoikeuteen.
Sotatuomari kysyi: "perustelkaa tekonne, tai rankaisen teitä kovemmin kuin ketään koskaan". Sotamies vastasi: "Herra sotatuomari, olen ollut pitkällä marssilla, eikä minulla ole Raamattua,
eikä rukouskirjaa ja toivon, että ymmärrätte vilpittömän selvitykseni". Näin sanoen sotamies aloitti kertomuksensa: KORTTIPAKKA (Tapio Rautavaara) kertoo sotamiehen vilpittömyyden.
Perustelkaa tekonne, tai rankaisen teitä kovemmin kuin ketään koskaan, kuului sotatuomarin hengenvaarallinen ja armoton jylinä yli 60 vuotta sitten sotaoikeudessa Jumalan pilkasta.

PAHEKSU SITÄ, JOKA EI KUNNIOITA JUMALAA - VIHAA SITÄ, JOKA HALVEKSUU JUMALAA
TEILLÄ EI OLE PILKKAAJAN KANSSA MITÄÄN TEKEMISTÄ. MUTTA KUNNIOITUKSEN VOI SAADA.
 
22.10.2008
 
Mielestäni nyt on tehty ratkaiseva päätös Venäjän ja USA:n välillä!! SUOMEN KOHTALO!
 
Kolme uutista takaavat koko syy-yhteyden, eli aluksi 21.10. huipputapaaminen pidettiin Suomessa, suomalaisen puolustusvoimien komentajan vieraana. Pian sitten tapahtui ratkaisu joka ei ole Suomen, vaan Venäjän ehdotukselle siunaus, joka kutsui USA:n kokoukseen. Venäjä esitti mitä se tahtoo ja USA tekee kaupan, luovuttaa Suomen. Uutisointi kertoo näin: ensin annetaan positiivinen uutinen, Venäjä uskoo Natosopuun. Sitten pian tulee USA:n selvä kanta, he puolustavat Baltian maita, eikä puhuta Suomesta. Lopputulos on luettavissa tässä, Suomi vikisee kohta ja Venäjä ei valtaa Baltiaa, koska valtakauppa pohjoisesta on tehty. Hesekiel 38:1-13 jossa juoni yllättäen muuttuu kun Goog on herännyt. Hyökkää pohjoiseen maahan, jossa ihmisillä ei ole salpoja ovissa. Vain Suomen Lapissa on edelleenkin luudanvarsi ovessa.
 

Kuva: AP Graphics Bank
Venäjä uskoo pikaiseen sopuun Naton kanssa
Julkaistu 22.10.2008, klo 07.12 (päivitetty 22.10.2008, klo 08.06)
 
Venäjän asevoimien komentaja arvelee, että Venäjän ja sotilasliitto Naton suhteet saadaan takaisin normaaleiksi vielä tämän vuoden loppuun mennessä.

 

Kenraali Nikolai Makarov kertoi Suomesta palattuaan, että päätös voidaan tehdä ennen vuodenvaihdetta, mutta se riippuu Yhdysvalloista. Nato ei kuitenkaan aio muuttaa suhtautumistaan Venäjään huolimatta Vantaalla eilen järjestystä Makarovin ja Yhdysvaltain asevoimien komentajan, amiraali Michael Mullenin tapaamisesta. Nato jäädytti viime kuussa diplomaattitasolla pidettävät Nato-Venäjä-neuvoston tapaamiset Georgian sodan vuoksi.


Kuva: United States Department of Defense

USA:n asevoimien komentaja: Baltiaa puolustetaan

Julkaistu 22.10.2008, klo 15.09 (päivitetty 22.10.2008, klo 15.20)

 

Yhdysvaltain asevoimien komentaja, amiraali Michael Mullen on vakuuttanut Baltian maille, että Nato puolustaa niitä hyökkäyksen sattuessa.
 

Mullen puhui Liettuan pääkaupungissa Vilnassa. Eilen hän tapasi Vantaalla Venäjän armeijan pääesikunnan päällikön, armeijankenraali Nikolai Makarovin. Vilnassa amiraali Mullen sanoi ymmärtävänsä, että Baltian maat ovat huolissaan turvallisuudestaan Venäjän ja Georgian sodan jälkeen. Hän kuitenkin vakuutti, että sotilasliitto Naton peruskirjaan sisältyvä lupaus yhteisestä puolustuksesta on selvä, ja Yhdysvallat pysyy sen takana. Naton peruskirjan 5. artiklassa jäsenmaat lupaavat auttaa toista jäsenmaata, jos se joutuu hyökkäyksen kohteeksi. Mullen sanoi myös tehneensä asian selväksi kenraali Makaroville eilisissä

keskusteluissa. Naton halua ja kykyä tarvittaessa puolustaa Baltian maita on Georgian sodan jälkeen epäilty varsinkin Virossa. Virolaisessa keskustelussa on todettu, että Nato ei ole valmistellut eikä harjoitellut mahdollista apuun tuloa Baltiaan. Amiraali Michael Mullen totesikin Vilnassa, että yhteisiä sotaharjoituksia on syytä lisätä.

Eilen uutisoitiin yllätyksellinen salainen kokous Suomessa:

Venäjän ja Yhdysvaltain asevoimien ylimmät johtajat ovat tavanneet Königstedtin kartanossa Vantaalla. Neuvotteluihin osallistuivat Venäjän yleisesikuntapäällikkö, armeijankenraali Nikolai Makarov ja Yhdysvaltain amiraali Michael G. Mullen.

Yhdysvaltain armeijan mukaan tapaamisella haluttiin varmistaa, voivatko maat palata Georgian sodan jälkeen normaaleihin sotilassuhteisiin. Sotilasjohtajat tapasivat nyt kasvokkain ensi kertaa Georgian sodan jälkeen. Neuvottelut Königstedtin kartanossa päättyivät noin kello 15 iltapäivällä. YLE Uutisten tietojen mukaan molemmat sotilasjohtajat ovat jo lähteneet pois Suomesta. Tapaaminen Venäjän aloitteesta ja Yhdysvaltain mukaan tapaaminen Suomessa on järjestetty Venäjän pyynnöstä. Virallisen lounastilaisuuden järjestämisestä on vastannut puolustusvoimien komentaja, amiraali Juhani Kaskeala. Puolustusvoimat tiedotti tiistaina iltapäivällä niukasti tapaamisesta. Julkisuudelta piilossa pidetty tapaaminen ei yhdysvaltalaisviranomaisten mukaan korvaa virallisia tapaamisia. Yhdysvaltain puolustusministeriö pitää Königstedtin tapaamista myönteisenä merkkinä maiden välisille suhteille. Georgian kriisin lisäksi Venäjä ja Yhdysvallat ovat eri kannalla muun muassa suhtautumisessa Iraniin. Kenraali Makarov sanoi Moskovassa pitämässään tiedotustilasuudessa sopineensa Mullenin kanssa sotilaallisia asioita koskevista keskusteluista jatkossa joko puhelimitse tai kahdenkeskisissä tapaamisissa. Makarov arveli, että keskusteluja voitaisiin käydä säännöllisesti. Nato pitää tapaamiset jäissä

 

20.10.2008

 

Kun Suomi vallataan, mikä on sinun roolisi?

 

Minä teidän jo olevani pois silloin, koska Jumala ei valehtele minulle, eikä anna niin vakavassa asiassa myöskään kenenkään muun valehdella minulle. Olen mennyt kahden hevosen valjakolla pois, kahden vallan rattaissa, näin olen itse nähnyt sen. Niin menee moni muukin ja sitten se alkaa. Mitä sinä tiedät itsestäsi, niin uskon että Jumalamme on sen suuruudessaan sinulle jo kertonut. Sinusta tuntuu siltä, joltain tai mielikuva piirtyy siitä eteesi. Älä silti pelkää, koska paikka on sama, minne menemme jo yhdessä tai minä jo edeltä. Älä siis pelkää, vaan lohduttaudu sanoista, koska se on pelastussanoman peruskivi. Maailma on täynnä armottomia julistajia, jotka kertovat helvetistä ja kun se suuri päivä tulee, niin se päivä leikkaa maailman kahtia, toiset helvettiin ja ikuiseen kidutukseen, toiset taivaaseen, ikuiseen

iloon ja rauhaan. Se on valhetta ja myös totta, jota edeltää ensin sadonkorjuu. Tuhatvuotiskautta edeltävä aika ja sinne siirtymisajat ovat merkittävässä roolissa, siksi koska puimatanner täytyy tyhjentää tuhatvuotiskauteen. Kun se tuhatvuotiskausi on lopuillaan, alkaa ihan uusi vihan ajanjakso, josta kukaan ei tiedä mitään. Siihen aikaan herätetään kaikki kuolleet. Tuossa ajassa kukaan ei voi kiistää mitä he oikeasti haluavat, vihata, vai rakastaa, antaa anteeksi vai katkeroitua kuoliaaksi. Mainitsen vaikka jonkin Paavalin tappaman miehen, voiko hän antaa anteeksi vai ei? Katkeroituuko joku niin paljon vielä silloin?

Morsian kun siis lähtee, osa tänne jäävistä on saanut jo nyt kokea jatkuvaa julistustyöpettymystä koska kukaan ei kuuntele oikeasti ja heille avautuu suuret mahdollisuudet, koska kaikki haluaa tulla yhtäkkiä Uskoon. Ei ole enää haaleaa ja viileätä, vaan vain kuumaa ja kylmää. Ei ole suolatonta kristittyä. He haluavat kaikki kuulla puhettasi ja tutustua Jeesukseen Kristukseen. Pian sen jälkeen alkaa vainot ja hirveä ns. kristillisetninen puhdistus, jolloin tapetaan ja eristetään lopulta kaikki kristityt. Tähän siis päättyy 1335 päivää kestävä taival.

Kun sinä tiedät kerran jääväsi tänne, niin mitä ajatuksia sinä oikeasti tiedät tuntevasi? Hyväksytkö vain vahvat taistelijat ympärillesi, vai ovatko he samalla tavalla sinulle rintamakarkureita, jotka kuuluu tappaa. Annatko sinä karmean tuomion vai annatko hyväksynnän myös henkiselle vajavuudelle, jolla ei oteta asetta käteen kun venäläiset tulee. Ammutko kylmästi avuttoman heikon kristityn veljesi kun se tilanne tulee, vai sanotko hänelle ”tässä on viimeinen leipäpalani, syö sinä se ja minä menen ja puolustan sinua henkeni edestä, Jeesus Kristus siunaa ja armahda meitä”. Kumpi on se oikea ratkaisu, koska tiedän että edellä mainittu ensimmäinen oli vaihtoehto toisessa maailmansodassa.  Ei ole kyse pelkästään naisten ja lasten puolustamisesta, kuten glamour leffat jenkkilässä aina näyttää. Kyse on sinusta ja sinun voimasta, äläkä siis ihmettele jos voimaa ei olekaan. Voima tulee Taivaasta ja se sinun heikkous on voiman omaajalle koetuskivi. Ei vahva ole Taivaassa vahva, vaan vahvuus on pikemminkin heikkouden riskitekijä.
Minun isosetäni, adventisti kieltäytyi aseesta heti 1939 ja joutui aluksi linnaan, sieltä sodan laajetessa pääkallokomppaniaan, Pärmin alaisuuteen, jossa oli kaikki linnavenkulat. Isosetäni valtasi mm. pirunsaaren, jossa jäi kolme sadasta eloon. Hän poistui sodan lopussa kunniamerkit "taskussaan" (heitti ne jokeen) Kanadaan, jossa kuoli muutama vuosi sitten. Niin minäkin tekisin, jos on pakko. Emme ole murhaajia, mutta kun on pakko, niin on pakko.

Tee siis oma työsi ja anna kaikkien muiden olla. Rakasta, ruoki ja suojele heitä sen mihin sinä kykenet. Rukoile ja pyydä voimaa Taivaasta. Me rukoilemme myös ja pidämme teitä koko ajan silmällä. Minä koen niin, että me voimme tulla jopa apuun välillä. Siinä ajassa tapahtuu niin kummallisia asioita.

Suomi pelastuu ja toipuu, kuten vanha ukki sanoi Torniossa että kun se loppuu, niin Kremlin muurilta Venäjän presidentti joutuu katselemaan valtakuntansa rajoja.
Paljon siis maailma vielä tästä muuttuu.

 

14.10.2008

 

Islanti ja Venäjä neuvottelevat miljardilainasta

Julkaistu 14.10.2008, klo 09.46 (päivitetty 14.10.2008, klo 10.53)

 

Islanti neuvottelee tiistaina Moskovassa miljardilainasta maan talouden romahtamisen estämiseksi. Islannin keskuspankin ja hallituksen edustajista koostuva valtuuskunta matkusti Venäjälle eilen.

 

Islannin keskuspankki ehti viime viikolla jo kertoa saaneensa Venäjältä neljän miljardin lainan. Myöhemmin kuitenkin ilmeni, että asiasta täytyy vielä neuvotella. Islannin talous on konkurssin partaalla maailmanlaajuisen rahoituskriisin takia. Valtio on joutunut ottamaan haltuunsa kolme maan suurinta pankkia ja luopumaan yrityksistä puolustaa vapaassa pudotuksessa olevaa kruunua. Vahvistamattomien tietojen mukaan Kansainvälinen valuuttarahasto IMF keskusteli viikonloppuna Islannin rahoituspyynnöstä, mutta ei vielä tehnyt päätöstä asiassa. Islanti ei ole vahvistanut tehneensä IMF:lle virallista rahoituspyyntöä. Islanti näyttää myös kääntävän katsettaan Euroopan unionin suuntaan. Kaksi ministeriä sanoi maanantaina, että Islannin tulisi pyrkiä EU:n jäseneksi suojellakseen talouttaan. Kansalaisten keskuudessa euron kannatus on lisääntynyt selvästi taloustilanteen heiketessä. Aiemmin islantilaiset ovat vastustaneet ajatusta EU-jäsenyydestä, koska ovat pitäneet sitä vahingollisena kalastuselinkeinolle.

Eikä tule laina, ilman ketunhäntää... Islanti olisi AIVAN LOISTAVA asemapaikka venäläisille torjuntaohjuksille. USA ei kykene rahoittamaan enää ketään mutta Venäjä pystyy. Tämä olisi ihan samanlainen kuin Tsekki-Puola akseli USA:lle. Suomi-Islanti. Tutka havaitsee tulossa olevan ohjuksen ja perään sivusta laukaistaan Islannista ohjukset. Täsmälleen samalla tavalla kuin USA on suunnitellut oman puolustusjärjestelmänsä. KATSO ITSE: Suomen käsivarsi hylätään, EHKÄ? koska sinne on hyvin vaikea raskastieyhteys. Kapeat tiet, tosin kuivat, mutta hankalat soraisuuden ja sen tuoman pettävyyden kannalta. Tunnen itse nuo tiet.

 

13.10.2008

 

Tapetut toimittajat ??? tämä ei voi tietää hyvää Putinin julkikuvaan Venäjällä eikä Suomessa.
Paljonko Suomen on loukattava Venäjää, ennen kuin Venäjä sanoo ensimmäisen sanan?

 

Venäjällä surmatut toimittajat saivat kasvot

Julkaistu 13.10.2008, klo 16.57

 

Venäjällä on vuoden 1996 jälkeen surmattu tai kadonnut satoja toimittajia. Journalistien kohtaloista on koottu valokuvanäyttely, joka on avattu maanantaina Tampereella. Sananvapauden kasvot levittäytyvät nyt Tampereen yliopiston aulaan.

 

Pohjois-Kalotin alueen toimittajien yhteistyöfoorumin, Barents Pressin Ruotsin puheenjohtajan Juha Tainion mielestä Tapetut toimittajat -näyttely hätkähdyttää paitsi nimellään, myös sisältönsä takia. Valokuvanäyttelyssä kerrotaan lyhyesti, kuka kukin toimittaja on, mitä hän on tehnyt ja milloin kuollut. Koska kasvokuvien määrä on niin suuri, näyttely säpsäyttää. Määrähän on todellisuudessa vielä paljon suurempi kuin näyttelyssä nähtävä määrä, Tainio miettii. Tunnetuin henkilö näyttelyn 41 valokuvan joukossa on kaksi vuotta sitten murhattu Novaja gazeta -lehden toimittaja, Anna Politkovskaja. Tainio nostaa joukosta esiin myös muita toimittajia, muun muassa ystävänsä Karjalasta. Opin tuntemaan Paavo Voutilaisen Petroskoissa. Hän oli siellä Karelia-lehden toimittajana. Lisäksi hän avusti Moskovassa toimivaa vapaata venäläistä radioasemaa. Hän kuoli mystisissä olosuhteissa karjalaisessa kylässä elokuussa 2002, Tainio suree.

Toimittajat on surmattu kotona tai työmatkalla
Venäjän mediaa tutkivan Svetlana Pastin mukaan sananvapauden esteenä on nyky-Venäjällä kolme tekijää. Ennen kaikkea median kontrolli sekä lisäksi toimittajien korruptio heikko järjestäytyminen heikentävät sananvapautta. Erityisen vaarallista näyttää olevan tutkiva journalismi. Tampereella esillä oleva näyttely on tästä karmiva esimerkki. Näyttelyssä esillä olevat henkilöt ovat olleet nuoria toimittajia, jotka ovat halunneet olla rehellisiä ja uskoa, että vapaa journalismi on mahdollisuus. Monet heistä on tapettu kotona, kotitalon edessä tai työmatkalla. Tämä on todiste siitä, että toimittajan ammatti on Venäjällä vaarallinen. Heidän henkensä on siellä halpa, toteaa tutkija Svetlana Pasti. Tapetut toimittajat. näyttelyn tuottajina ovat toimineet norjalainen Tromsjön museo sekä Barentsin alueen toimittajafoorumi Murmanskista.

 

11.10.2008

 

HÖH, miks mä tänkin tänne laitan

 

Turhaa:

 

Medvedev seuraa Venäjän sotaharjoitusta Barentsinmerellä

Julkaistu 11.10.2008, klo 13.15 (päivitetty 11.10.2008, klo 14.17)

 

Venäjä on aloittanut laajamittaisen sotaharjoituksen Barentsinmerellä. Harjoitusta seuraa myös Venäjän presidentti Dmitri Medvedev, joka lennätettiin tänään helikopterilla yli 300-metriselle Admiral Kuznetsov -lentotukialukselle.

VENÄJÄ TULEE ja sillä sipuli


Olen jo vuodesta 2006 asti kysynyt ja rukoillut Hengessä, mikä on Suomen Enkeliruhtinaan nimi. 

Sen enkelin nimi joka ilmestyi Turun Tuomiokirkossa Turun arkkipiispa Johanssonille.

Tänään sain vastauksen. Itkin ja itkin ja itkin, enkä oikein ymmärtänyt miksi, Sitten sain vastauksen:

Älä luule että tämä on mielikuvaa, tämä oli kova kokemus ja vahva irrallisen asian päähäni ilmoitus.

Suomen enkeliruhtinaan nimi, hänen niemensä on hyvin suomalaisittain, HENRIK.

Tämä Enkeliruhtinas on Suomen puolustajamme, kun Venäjä tulee, hänen nimensä on Henrik.

Nyt itken vielä lisää ja se johtuu Suomesta. Enkeliruhtinaamme tietää sen.

 

LISÄTTY 10.10.2008 klo 23:00

 

Eikös tämä jo tullut selväksi! Venäjä ei tykkää ja siitä ei hyvä heilu...

 

10.10.2008

 

Ei välttämättä hyvä Suomen kannalta - Martti Ahtisaari sai Nobelin rauhanpalkinnon

Julkaistu 10.10.2008, klo 12.01 (päivitetty 10.10.2008, klo 17.06)
 

Nobelin rauhanpalkinto on myönnetty presidentti Martti Ahtisaarelle. Palkinnon perusteluissa viisijäseninen komitea sanoo, että Ahtisaari ansaitsee palkinnon työstään rauhan ja sovinnon puolesta.

71-vuotias Ahtisaari palkitaan yli kolme vuosikymmentä jatkuneesta urastaan rauhanvälittäjänä, mukaan lukien vuonna 2005 saavutettu rauhansopimus Indonesian Acehin maakunnan kapinallisten ja maan hallituksen kesken. Nobel-komitea muistuttaa myös Ahtisaaren ponnisteluista Namibian itsenäistymisen ja Kosovon konfliktin ratkaisemisen hyväksi. Hän on myös antanut rakentavan panoksen konfliktien ratkaisuun Pohjois-irlannissa, Keski-Aasiassa ja Afrikan sarvessa, sanotaan palkinnon perusteluissa. Ahtisaari sai Nobelin rauhanpalkinnon ensimmäisenä suomalaisena. Tätä ennen Suomeen on tullut ylipäätään vain kaksi Nobel-palkintoa, viimeksi vuonna 1945 kemiasta Artturi Ilmari Virtaselle. Ensimmäisen palkinnon vastaanotti Frans Emil Sillanpää kirjallisuudesta.

Ahtisaari ei kuulunut ennakkosuosikkeihin
Vaikka Ahtisaari on ollut ehdokkaana Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi jo useita kertoja, hänen valintansa tänä vuonna oli melkoinen yllätys. Vahvoina palkinnonsaajaehdokkaina pidettiin esimerkiksi kiinalaisia toisinajattelijoita Gao Zhishengiä ja Hu Jiaa, Vietnamin buddhalaisyhteisön johtajaa Thich Quang Dota tai yhdysvaltalaista ihmisoikeusjärjestöä Human Rights Watchia. Muina mahdollisina voittajina oli mainittu Zimbabwen entinen oppositiojohtaja Morgan Tsvangirai, Kolumbian sissien panttivankina ollut ranskalais-kolumbialainen Ingrid Betancourt, rypälepommia vastustavien kansalaisjärjestöjen verkosto CMC sekä Afrikan Unioni. Nobelin palkinto perustettiin dynamiitin keksijän ruotsalaisen Alfred Nobelin testamentissa esittämän toiveen mukaisesti. Ensimmäinen rauhanpalkinto myönnettiin vuonna 1901. Vuodesta 1960 lähtien rauhanpalkinnon myöntämistä on perusteltu rauhantyön lisäksi toiminnalla ihmisoikeuksien hyväksi ja vuodesta 2004 lähtien mukaan on otettu ansiot myös ympäristökysymyksissä. Palkinnon arvo on noin miljoona euroa.

Tämä ei todellakaan ilahduta mm. venäläisiä, jotka vastustivat Kosovon itsenäisyyttä. Tämä päin vastoin lisää antipatioita venäläisille Suomea kohtaan.
Pelkään pahoin että tästä tulee vielä jotain... vaikeuksia... siis idästä käsin!

 

9.10.2008

 

Sinivalkoinen laiva uppoaa (uneni aamuyöllä 9.10.2008)

 

Näin viime yönä pitkästä aikaa selvän enneunen: alus oli ainakin sinivalkoinen, ehkä jokin meidän vanha Silja Line, ehkä Finnjet, autolauttatyyppinen risteilijämme joka tapauksessa. Aluksella tyypilliseen tapaan juhlittiin ja syötiin seisovasta buffet pöydästä. Jostain syystä juhlinta ei ollut silti mitenkään riehakasta, vaan enneminkin viralliseen konservatiiviseen tyyliin, ehkä hieman seesteisesti kuin noissa lautoissa yleensä ollaan. Mielestäni siellä aluksella oli pieni huoli ja aavistus joka tapauksessa jostain pahasta tulevasta, koska juhlinta ei ollut mitenkään niin erityisen riehakasta.

Aluksessa oli kyydissä minulle monia hyvin tuttuja ihmisiä, jotka eivät olleet kuunnelleet mitä minulla oli ollut sanottavaa kun varoitin tulevasta ja kun olin huonolla menestyksellä kertonut heille kuinka Jeesuksessa on roikuttava kiinni, muuten ei hyvä heilu. Siinä aluksessa ei ollut tuntemiani uskovia ollenkaan. Näin aluksen liikkuvan jossain päin Helsingin ja Tallinnan välillä, kansainvälisellä merialueella ja vaistosin jo ennalta vaaran. Aluksessa oli kyydissä mm. minun oma veljeni, jota olin useaan otteeseen varoittanut menemästä alukseen. Alus seilasi avomerellä, kun yhtäkkiä sen viereen ilmestyi jostain hyvin matala ja pieni alus, ikään kuin minikokoinen öljytankkeri, joka olikin jokin naamioitu sota-alus. Tuon aluksen tajusin heti venäläiseksi. Pienen aluksen kansirakenteiden alta esiin paljastui hitaasti järkyttävän pelottavan kokoinen tykki, se oli suuri kuin jokin valtava rannikkotykki, joka ampui ihan Finnjetin kyljen edestä, lähietäisyydeltä ja täysin empimättä valtavan reiän suomalaisaluksen kylkeen, joka kaatui siltä seisomalta kyljelleen. Finnjetin kaikki matkustajat jäivät veden varaan, koska en nähnyt yhtään pelastusvenettä missään. Kukaan ei ehtinyt edes laskea pelastusveneitä, koska kaikki tapahtui valtavan nopeasti ja yllätyksellisesti. Hukkuneitakin oli, sen huomasin heti, joten kaikki eivät päässeet pois laivan sisältä. Yritin kurkkia näkyisikö veljeäni, mutta minä en voinut enää nähdä enkä auttaa ketään. En liioin tunnistanut veden varassakaan ketään tuttua enää, koska heitä oli niin paljon. Tähän uni päättyi.

 

-jarmo-

Tässä unessa ei ollut oikeastaan mitään varsinaisen uutta profeetallista, vaan saman toistoa hieman eri näkökulmasta. En ainakaan itse löytänyt mitään merkittävää, ehkä sinä löydät.

 

30.9.2008

 

Venäläisen pommikoneen valehyökkäys yllätti britit

30.9.2008 19:10


Tupolev Tu-160 on venäläinen yliäänipommikone. (EPA)

Venäläinen yliäänipommikone oli vain 90 sekunnin lentomatkan päässä brittiläisestä Hullin kaupungista.


Tupolev Tu-160, NATO-koodinimeltään Blackjack, on yliäänipommikone, jonka Neuvostoliitto otti käyttöön vuonna 1987. Pommittajan huippunopeus on 2 220 km/h (2,05 Mach). Tu-160 kykenee kantamaan 40 000 kg pommeja, jolloin sen lentomatka on 10 500 kilometriä. Se voi kantaa myös ydinkärjillä varustettuja Kh-55MS- tai Kh-15P -ohjuksia.

Lähteet: Air Force Technology, Wikipedia

TÄMÄ OLI SELVÄ TESTI... SE ONNISTUI 100%:sti, joka kertoo venäläisille, että sitten vain hyökkäämään ja toteuttamaan käytännössä! Aloittaa voidaan vaikka heti.


Tupolev Tu-160 vaihtoi kurssia 30 kilometrin päässä Yhdistyneen kuningaskunnan ilmatilasta. Kuninkaallisten ilmavoimien (RAF) tutkat huomasivat pommittajan vasta kun se oli kääntynyt takaisin. The Sun -lehden mukaan ainoat jatkuvassa valmiustilassa olevat brittihävittäjät olivat muissa tehtävissä valehyökkäyksen aikaan. Lehti kuvailee välikohtausta vakavimmaksi kylmän sodan päättymisen jälkeen. Venäläiset saivat meidät näyttämään avuttomilta. Pommikone olisi voinut päästä lähemmäs. Tämä oli katastrofi - periaatteessa venäläisille näytettiin vihreää valoa lentää minne vain haluavat, kokenut RAF:n lentäjä kommentoi tapausta brittilehdille.

Iso-Britannian puolustusministeriö on vahvistanut tapahtuman, mutta kieltänyt, että RAF:n puolustuskyvyssä olisi moitittavaa. Brittihallitus leikkasi neljä vuotta sitten puolustusmenoja, ja neljä laivueellista RAF:n hävittäjiä poistettiin käytöstä. Lisäksi tammikuussa kävi ilmi, että puolustusministeriö joutuu leikkaamaan budjettiaan 1,5 miljardilla punnalla vuodessa seuraavan kolmen vuoden ajan. Kriitikkojen mukaan leikkaukset ovat vaarantaneet maan puolustuskyvyn.

Huhtikuussa vuonna 2007 venäläiset sotilasviranomaiset kertoivat taisteluharjoituksesta, jonka aikana Tu-160-pommikone lensi Yhdysvaltain ilmapuolustuksen huomaamatta Jäämereltä Kanadan puolelle. Vuonna 2005 Tupolev-merkkinen kone loukkasi Suomen ilmatilaa. Vuosi sitten syyskuussa venäläiset sotilasviranomaiset kertoivat, että Tu-160 pudotti "kaikkien pommien isäksi" nimetyn tyhjiö- tai alipainepommin.

 

24.9.2008

 

Historia toistaa itseään
 

Vanhempi tyttäreni Sini soitti eilen illalla minulle ja kertoi, että hänelle tuli kumma tunne, kun hän luki uutisia koulusurmista. Vuosi sitten, kun Jokelan koulussa tapahtui sama tragedia, minä soitin Sinille kertoakseni siitä ja silloin hän luki historian kokeeseen. Sini muisti sen oikein hyvin siitä tapauksesta ja siksi hän koki nyt ihmeellisen "deja vu" tunteen, koska hän luki jälleen historiankokeeseen, kun tämä kaikki tapahtui. Sattuma olisi mahdollista, mutta hyvin outoa hyvin epätodennäköistä mahdollista, koska noiden kahden tapahtuman summa on yhtälönä aika epätodennäköinen ja kun ottaa vielä huomioon, että lukuaine oli nimenomaan historia. Tyttäreni kysyikin minulta, että mitä tämä voisi tarkoittaa. Minä vastasin siihen, että historia toistaa itseään, sitä Jumala haluaa meille tässä viestittää. Jumalan puhe on aina hyvin monivivahteista, eikä siksi ole mitään yhtä ainoaa asiaa mihin Jumala pyrkii meidän kiinnittävän huomiotamme.
Tässä kun teemme arviota, mitä Sinin kokemus meille voisi merkitä suomalaisina, niin äkkipäältä historia toistaa itseään, koulusurma ja tragedia, voisi viitata ihan hyvin vaikka Mainilan laukauksiinkin. Ei se mahdotonta ole ajatuksena, koska sana "koulusurma" voisi tarkoittaa myös kaavamaista toimintaa historian kirjoista opittuna. Kukapa sen tietää, vaan aika sen meille näyttää, käykö niin? Ensin Jokelan laukaukset etelässä, sitten keskisessä suomessa Kauhavalla koululaukaukset ja lopuksi Lapissa tapahtuu ne surulliset Mainilan laukaukset. Tapahtuuko tämä sitten vasta ensi syksynä?
 


HISTORIASTA OPITTUA (Wikipedia)

Mainilan laukaukset oli Neuvostoliiton lavastama tykistöisku Mainilan kylään, jonka tarkoituksena oli saada Suomi näyttämään hyökkääjältä talvisodassa.

Neuvostoliiton tiedotuksen mukaan 26. marraskuuta 1939 Mainilan rajakylässä Valkeasaaressa oli kuollut 13 harjoituksissa ollutta rajajoukkojen sotilasta Suomen puolelta tulleeseen tykki- ja heitintuleen. Mainila ei ollut silloin Suomen tykistön kantaman sisällä, koska tykit oli käskystä vedetty kauaksi rajalta. Suomi tarjoutui selvittämään tapauksen yhteistyössä Neuvostoliiton kanssa. Neuvostoliitto kuitenkin sanoi irti voimassa olevan hyökkäämättömyyssopimuksen.

Joidenkin historioitsijoiden mukaan Mainilan laukauksia ei koskaan edes ammuttu. Suomen rajavartioston tähystystornista kuitenkin kuultiin ja havaittiin viisi tykinlaukausta kello 14.30–15.00 ja kaksi heittimen laukausta kello 15.00–15.05. Rajavartioiden todistuksen mukaan pystyttiin varmentamaan, että kranaatit tulivat Neuvostoliiton puolelta. Neuvostoliittolaisista arkistoista ei ole löytynyt raportteja Mainilan laukausten uhreista, joten ketään ei tiettävästi kuollut.

Venäjän presidentti Boris Jeltsin tunnusti vuonna 1998 Neuvostoliiton olleen syyllinen Mainilan laukauksiin.

Pietarin valtionyliopiston uuden historian professori Vladimir Baryšnikov julkaisi vuonna 2004 artikkelin, jonka mukaan Mainilan laukauksia ei ammuttu. Baryšnikovin mukaan kysymys oli vain Moskovan radiossa esitetystä väitteestä, jolla ei ollut todellisuuspohjaa. Tätä Baryšnikov perustelee monella seikalla: väitettyjen laukausten uhrien henkilöys ja heidän hautapaikkansa eivät ole tiedossa, eikä Suomen arkistoista löydy yhteneviä ja selviä silminnäkijähavaintoja tapahtumasta. Sodan perusteeksi Moskovan radio esitti tekaistun väitteen Mainilan laukauksista. Baryšnikovin mukaan Suomen viranomaiset ryhtyivät etsimään todisteita Neuvostoliiton itse ampumista laukauksista. Tuloksena oli kokoelma epäselviä todistajanlausuntoja.

Mainilan laukausten juoni luultavasti kopioitiin vuoden 1939 maaliskuun Puna-armeijan strategisen sotapelin alkuasetelmasta. Sen lähtökohtana oli, että Saksa, Puola, Suomi, Viro ja Latvia olivat liittoutuneet Neuvostoliittoa vastaan. Asetelmaan kuului, että Karjalankannaksella oli Mainilan alueella tapahtunut rajakahakoita, jotka johtaisivat pian avoimeen sotaan Suomen ja Neuvostoliiton välillä.[

 

11.9.2008

 

TÄSSÄ SIJAINNUT JUTTU ON POISTETTU LIITTEENÄ OLLEEN JUTUN TEKIJÄN PYYNNÖSTÄ

 

27.8.2008

 

Rehn: Ukraina voi joutua seuraavaksi Venäjän hampaisiin

Julkaistu 27.08.2008, klo 14.35 (päivitetty 27.08.2008, klo 15.53)
 

EU:n on nyt tärkeää osoittaa tukensa Ukrainan jäsenyyspyrkimyksille, sillä maa saattaa olla Venäjän painostuksen seuraava kohde, varoittaa EU:n laajentumiskomissaari Olli Rehn. Rehn puhui keskiviikkona suurlähettiläspäivillä Helsingissä.

 

Rehnin mukaan unionin tulee lähettää poliittinen signaali Venäjälle, jonka toimet lähialueillaan muistuttavat valtapiiripolitiikkaa. Kaukasuksen konflikti on Rehnin mukaan muistutus siitä, että EU:n suurin ulkopoliittinen haaste on sen poliittiset suhteet kauppakumppani Venäjään. EU-maiden tuen puuttuminen saattaisi Rehnin mukaan myös hidastaa Ukrainan sosiaalisia uudistuksia. Ukrainan jäsenyys ei kuitenkaan ole ajankohtaista juuri nyt, hän sanoo.

Olli Rehnin kommenttiin voi sanoa itsestäänselvyydestä että "ÄLÄ!?"
Parempi kysymys kuuluukin että kumpi ensin, Suomi VAI Ukraina?


 

15.8.2008

 

Venäjä aloittaa pian uhkailemalla Suomea - Kartta kertoo enemmän kuin tarpeeksi, miksi?
 

Uutisotsikko: Yhdysvaltojen presidentti George Bush vaatii Venäjää lopettamaan sen naapureiden pelottelemisen. Bush sanoi Washingtonissa, että uhkailu ei ole hyväksyttävä tapa harjoittaa ulkopolitiikkaa 2000-luvulla.

Venäjä tulee tarvitsemaan turvallisuutensa takia Suomen Lapin länsiosia tutkaansa varten ja sen se tulee esittämään Suomelle hyvin pian. Suomi ei tietenkään hyväksy tilannetta, joka provosoituu niin, että rajalle järjestetään konflikti, jonka seurauksena Venäjä tulee omiensa avuksi vallaten koko pohjoisen Lapin. Pian Venäläiset huomaavat, ettei Kilpisjärvelle kannata viedä tutkaa, kahdestakin syystä. Siellä on Norjan kaikki vuoret tutkan esteenä ja se on tunturilla helppo tuhota. Toisaalta tutka olisi oltava maassa, jotta sen yläpuoleinen peili näkyisi eikä katvetta syntyisi. Toinen ongelma on sitten huoltomatkat.

 
Venäläiset päätyvät pian Kolarin ja Pellon puolivälissä olevaan Pajalan kohdalla vastapäätä joen kohdalle. Sinne tutka lopulta sijoitetaan, koska sen kantoalue on siitä erinomainen joka suuntaan. Kaikki suurten vuorten huiputkin ovat riittävän kaukana.
 

 

8.8.2008

 

VENÄJÄN PETO HERÄSI JALOILLEEN juuri oikealla hetkellä 08.08.08 (ollen itse kahdeksas)

Johanneksen ilmestys 17:11 Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen.

 

Putin: Venäjä vastaa Georgian toimiin

Julkaistu 08.08.2008, klo 10.21

 

Venäjän pääministerin Vladimir Putinin mukaan Georgian aggressiiviset toimet Etelä-Ossetiassa johtavat toimiin Venäjän puolelta. Pekingin olympialaisissa vierailevan Putin kutsuu Georgian toimia sotatoimiksi.

 

Venäläinen Interfax-uutistoimisto kertoo, että Etelä-Ossetian Moskovan-lähettiläs on pyytänyt sotilaallista sekaantumista. Venäjän presidentti Dmitri Medvedev puolestaan on kutsunut koolle turvallisuusneuvostonsa keskustelemaan Etelä-Ossetian tilanteesta. Venäjä on ollut suurin tukija Georgiasta eroon pyrkivälle Etelä-Ossetialle.

 

Peto nousee syvyyksistä ja saa kaikki maan ihmiset kumartamaan sitä ja sen merkkiä. Tämä lause tuli päähäni, ei minun ajatuksesta, vaan Hengen voimasta.

 Georgia julisti täyden liikekannallepanon

Julkaistu 08.08.2008, klo 10.26 (päivitetty 08.08.2008, klo 11.48)

Georgialaisia sotilaita Etelä-Ossetiassa

Kuva: Reuters-TV

 

Georgian presidentti on julistanut täyden liikekannallepanon Etelä-Ossetian taisteluiden vuoksi. Georgian presidentti Mihail Saakashvili on myös kutsunut kaikki reserviläiset palvelukseen.

Presidentti Saakashvilin mukaan täysi liikekannallepano on ainoa keino turvata Georgia. Hän kertoo Georgian joukkojen ottaneen perjantaina haltuunsa valtaosan kapinallisalue Etelä-Ossetian pääkaupungista Tskhinvalista. Saakashvili syyttää Venäjää laajamittaisesta sotilasoperaatiosta Georgiaa vastaan. Georgian sisäministeriön mukaan kolme venäläiskonetta on tänään perjantaina tunkeutunut Georgian ilmatilaan ja pudottanut pommeja Etelä-Ossetian eteläpuolelle. Venäjän pääministeri Vladimir Putin puolestaan on perjantaina sanonut, että Georgian aggressiiviset toimet Etelä-Ossetiassa johtavat toimiin Venäjän puolelta. Uutistoimisto Itar-Tassin mukaan Putin on jo kutsunut IVY-maita apuun Georgian hyökkäysten lopettamiseksi. Venäjän presidentti Dmitri Medvedev taas on kutsunut koolle Venäjän turvallisuusneuvostion keskustelemaan Etelä-Ossetian tilanteesta.

Petomaat ovat kuvattuna juuri siinä asetelmassa, jossa niiden ahdistusten aikaan kuuluukin olla. USA on ollut koko maailman poliisina ja saanut hyvän elintason, jonka sitten käsittämättömän huono presidentti, George Bush tuhosi kahdessa kaudessa, eli noin seitsemässä vuodessa.
Kiina ja Venäjä sen sijaan ovat tulleet ylös alhostaan ja ennen kaikkea Venäjä on valjastanut maansa luonnonvaroista itselleen sellaisen rikkauden ja omaisuuden, että sitä on nyt ja tässä vaikea edes arvata. Taustalla ollaan tehty ilmavoimat mm. sellaiseen kuntoon, jolla pärjättäisiin myös Natolle. Kaiken tämän on toinen presidentti, Putin tehnyt noin seitsemässä vuodessa.

 

NYT ON ENÄÄ KYSE SIITÄ, KUINKA PIAN VENÄJÄ HALUAA TULLA SUOMEEN

 


Estettä sen tulemiselle ei ole, koska kohta Venäjä tietää, ettei USA voi, eikä halua todella puolustaa Georgiaa, eikä siis Suomeakaan, koska viides artikla ei varsinaisesti sido Natoa siihen. Venäjälle valkenee se lopullisesti testaamalla Nato tällä tavalla, tällä sodalla.

 

Talvitie valmis matkustamaan alueelle
Etyjin erityislähettilään Heikki Talvitien mukaan Georgian ja Etelä-Ossetian välille yritetään luoda keskusteluyhteys tulitauon aikaansaamiseksi. Kahdenkeskinen tapaaminen koetetaan järjestää paikan päällä, mutta kohtaamispaikka voi Talvitien mielestä löytyä myös Suomesta.

Onko Heikki Talvitie, vertauskuvallinen tie takaisin talvisotaan? Uhkailemalla Venäjää, se tie avautuisi piankin.

 

6.8.2008

 

Venäjän uhittelu on muuttumassa nyt sodanjulistuksiksi sen ympärysmaihin

 

Venäjä aikoo tukea Etelä-Ossetiaa

Julkaistu 06.08.2008, klo 21.21

 

Venäjä ei aio jäädä katsomaan vierestä, jos tilanne Georgian ja siitä eroon pyrkivän Etelä-Ossetian välillä tulehtuu entisestään.

Venäjän erityislähettiläs Juri Popov sanoi, että Venäjä aikoo puolustaa Etelä-Ossetiassa asuvia kansalaisiaan.

 

Venäläislehti: Viron asukkaita myrkytetään pilaantuneilla suomalaistuotteilla

Julkaistu 06.08.2008, klo 19.45 (päivitetty 06.08.2008, klo 20.00)

 

Venäläislehti kirjoittaa suomalaisten avustusjärjestöjen jakavan pilaantunutta ruokaa Viron venäläisväestölle. Venäjän hallituksen omistama Rossiiskaja Gazeta -sanomalehti kirjoittaa keskiviikkoisessa artikkelissa, että avustusjärjestöt kuljettavat pilaantunutta ruokaa alueille, joissa asuu ennen kaikkea venäläisiä.

 

Venäjä aloitti nyt Suomen julkisen arvostelun ja siitä ei mene enää kauaa, kun se ottaa Suomen kuin omenan puusta, eikä suomalaispoliitikoilla ole ainoatakaan keinoa käytettävissä estääkseen sitä tapahtumasta. Niinpä ei tätä palstaakaan ilmeisesti kannata enää jatkaa, koska se ei enää palvele ketään. Tapahtumaketju on alkamisen kynnyksellä, enkä nyt vitsaile, vaan odotan kun se alkaa..

 

4.8.2008

 

Yhdysvaltain puolustusministeriön toimisto aloitti Helsingissä

Julkaistu 04.08.2008, klo 15.52 (päivitetty 04.08.2008, klo 16.28)
 

Kuva: Lassi Tolvanen

Yhdysvaltain puolustusministeriön perustama puolustusmateriaalialan yhteystoimisto on aloittanut toimintansa Helsingissä. Suomen puolustusministeriön tiloissa toimiva toimisto on osa maiden välistä puolustusmateriaalialan yhteistyötä.

Yhteystoimiston tarkoituksena on koordinoida ja tukea Suomen ja Yhdysvaltain välistä puolustusmateriaalin kauppaa. Sen toimintaan kuuluvat muun muassa F-18 Hornet -torjuntahävittäjien elinkaaripäivityksiin liittyvät hankinnat. Toimiston on myös määrä avustaa amerikkalaisten ja suomalaisten puolustusalan yritysten vientihankkeita. Vastaavanlaisia toimistoja on kaikkiaan 34 Euroopan maassa, muun muassa Ruotsissa, Saksassa, Ranskassa ja Britanniassa. Suomessa yhteystoimisto toimii Yhdysvaltain suurlähettilään Barbara Barrettin alaisuudessa.


No onhan se jo selvää, ettei Venäjä enää tätä voi katsoa läpi sormien, vaan se alkaa toimia itse aktiivisella tavalla!

 

1.8.2008

 

ELONKORJUU ALKAA...

 

Venäläishelikopterin alueloukkaus varmistui

Julkaistu 01.08.2008, klo 15.44

Kaakkois-Suomen rajavartiosto vahvistaa, että venäläinen helikopteri loukkasi Suomen ilmatilaa aiemmin tällä viikolla.

 

Esitutkinnan mukaan Venäjän rajavartiopalvelun Mi-8-tyyppinen helikopteri on ollut Suomen ilmatilassa Nuijamaanjärven ja Konnun kylän välisellä alueella noin viiden minuutin ajan. Helikopteri lensi noin kaksi kilometriä Suomen puolella. Tutkinnassa kuultiin muun muassa rajavartioston partioita ja alueella olleita silminnäkijöitä. Lisäksi Kaakkois-Suomen alueen rajavaltuutettu on ollut tapahtuneesta yhteydessä Viipurin alueen rajavaltuutettuun tutkintatulosten ja tietojen vaihtamiseksi. Erityisesti silminnäkijöiden havainnot olivat todistusvoimaisia ja keskenään ristiriidattomia. Myös muut tapahtumaa koskevat havainnot tukevat avaintodisteita ja tutkinnan johtopäätöksiä. Venäjän rajavartiopalvelu on ilmoittanut alueella kyseisenä aikana toteutetusta valvontalennosta, mutta kiistää kuitenkin rajanylityksen tapahtuneen. Tapahtuma tullaan käsittelemään Kaakkois-Suomen alueen ja Viipurin alueen rajavaltuutettujen seuraavassa tapaamisessa Suomen ja Venäjän välisen rajajärjestyssopimuksen mukaisesti.

 

Jaahas ja mihin tämä sitten päättyy… ? Sanooko joku suomalaispoliitikko veli venäläiselle suoria sanoja, johon venäläispoliitikko vastaa, lakonisesti takasin jotain sarkastista. Lopputulos on se, että Raja Joosepista tullaankin sitten yli vähän rankemmalla tavalla. Niin sanotusti, pyssyt paukkuen yli rajan? Kaikki alkaa elokuussa, ei yhtään aikaisemmin. Missä laajuudessa Suomea uhkaillaan elokuussa, niin se on kysymysmerkki. Miehitystä tuskin tapahtuu vielä siinäkään vaiheessa, koska jos joku on tarkasti lukenut profetioita, niin aikaa kuluu tässäkin miehityksessä. Se on varmaa, että ns. Raatteen tien marssi Ouluun toteutuu tällä kertaa venäläisiltä tismalleen. Mitään kummallista vastarintaa ei kohdata, vanhusten motituksista ja pakkasista puhumattakaan.

 

30.7.2008

 

Mitä monen uskovan sielun elämässä todella tapahtuu lopunaikojen ja Venäjän Suomeen tulon ympärillä?
Halutaan ja myönnetään että tämä kaikki on totta ja tapahtuu, mutta siirretään sitä päivää koko ajan tulevaisuuteen.
Mikä saa tällaista aikaan? Uskon vähyys, eli pelko ettei pelastusta tulekaan. Aito luottamus Jumalaan puuttuu.

 

Mitä oli elämä kesällä 1939 kun Suomi kukoisti ja vilja oli kypsää? Ei ollut huolia eikä murheita, kukat kukkivat, eikä kukaan voinut puhua mistään sodan mahdollisuudestakaan. Venäjän uhka oli vitsi ja Saksassa meillä oli mahtava kauppakumppani. Ruotsi oli hempeä ja mukava naapuri. Mitä sitä turhia murehtimaan, vaan valssi soi ja ruusut kukki.
Uskovien piireissä sen sijaan tiedettiin vaaralliset profeetalliset kirjoitukset, jotka varoittivat Venäjän uhasta. Nämä uskovat ihmiset saivat tietysti pilkkaa päälleen ja heitä eristettiin muista ihmisistä, koska eihän kukaan halunnut kuulla pahanilman lintujen raakkumista. Silti nämä profetiat olivat voimassa:
Turun arkkipiispa Gustaf Johanssonista (1899-1930) ja saarnan jälkeen hänelle ilmestyi suuri enkeli miekka kädessään Turun Tuomiokirkossa vuonna 1920. Enkeli sanoi Johanssonille tuovansa viestin Jumalalta ja aiheenaan Suomen tulevaisuus, näytti miekkaa sanoen: ”kansasi tulee kokemaan kolme tällaisen miekan iskua ja näkemään kolme suurta sotaa jolloin miekka isketään Suomeen, yksi isku on jo tullut mutta kaksi on vielä tulematta.

Eräs körttiukko ennusti merkkillisiä asioita 1924, että 15 vuoden kuluttua Suomi joutuisi Venäläisten hyökkäyksen kohteeksi ja tätä sotaa nimitettäisiin historiassa talvisodaksi ja se kestäisi n. 100 päivää. Hän kertoi talvisodan jälkeisestä välirauhasta ja uudesta pitemmästä sodasta, joka alkaisi kesäkuussa 1941 ja myöskin Lapin

hävityksestä. Sotien jälkeen 1945 alkaa kukoistava jälleenrakennuskausi, joka kestää kymmeniä vuosia.
Samoilla linjoilla oli monen monta muuta samankaltaista profetiaa, joten ei kauhean suuri ole ero nykyiseen maailmaan ja nykyisen Suomen tilaan. Profetioiden määrä on nyt sen sijaan 100 kertainen mutta profetiat toistaa sitä samaa. Lisäksi profetioita on saanut myös sellaiset ihmiset, jotka eivät edes ole uskovia. Kaava heidänkin kohdallaan on ihan sama. Venäjä hyökkää Suomeen.
Sama pätee myös nimikristittyihin ja sellaisiin, joilla ei ole Uskoa, vaan on jonkinlainen tietämisen halu. Tämä tietämisen halu perustuu itsekkyyteen ja kerskailuun, eikä varsinaiseen Uskoon. Nämä ihmiset myöntävät mielellään että kyllä, kyllä, Venäjä hyökkää Suomeen, mutta sitten sanovat heti perään, että se tapahtuu sitten joskus.
Kun te NYT näette näiden asioiden tapahtuvan, hyvät Rakkaat Uskovat Kristityt, nostakaa NYT jo päänne, sillä vapautuksenne päivä on silloin lähellä. Tätä ennen, hyvät lukijani, kun Venäjä todella tulee Suomeen, on morsian jo mennyt.
Siitä päivästä alkaa maailman historian suurin herätys, joka on aivan erilainen kuin mitä jenkkilässä ja Keuruulla on koettu. Se Uskon herätys on Pohjolan Valon herätys, joka valaisee ihmisiä kuin kirkasvetinen virta, joka vie sanomaa yhdeltä toiselle, eikä kaikkialle samaan aikaan kerääntyviin suuriin ihmismassoihin. Tuossa herätyksessä syntyy pikkupuroja, joista syntyy uusia pikkupuroja, verkostoituen lopulta koko maailmaan. Noissa herätyskokouksissa ei tarvita mikrofoneja, eikä kaiuttimia, vaan niissä puhujan ääni kuuluu jokaisen korviin ilman tehostin laitteita. Se herätys on oleva ihmeellinen, jossa herätetään jopa muutamia kuolleita eloon. Tuo herätys nostaa tuhansia ja tuhansia uusia sanajulistajia kaikkialle, joilla on kaikilla sama Henki ja sama mieli. Pyhä Henki.

 

9.7.2008

 

Kosovo on pedon syntymäkohtu (hedelmöityminen 17.2.2008)

 

Jouko Pihon sivuilta:

1. Lähellä Venäjän rajaa asuvan avioparin kokemus 16.7.2007 aamulla Helena Ilveksen kertomana Aviopari katseli (omin silmin Suomen puolelta) venäläisten sotaharjoitusta rajalla, he saivat laskettua 200 panssarivaunua aivan rajan tuntumassa. Toinen heistä katsoi taivaalle ja näki siellä kirjoituksen: ”Elokuussa 2008”, sitten hän kysyi puolisoltaan, näetkö sinä tuon kirjoituksen taivaalla ja myös hän näki saman kirjoituksen. Pariskunta on ns. uskomattomia, mutta he menivät heti kertomaan näkemänsä paikalliselle uskovalle. Olivat sanoneet myös, että täältä tulee nyt lähtö!

2. Erään uskonsisaren profetia v. 2000 Juhani Laukkonen sai tämän profetian paperille kirjoitettuna v. 2004 Vuonna 2004 sain Lahdessa paperille kirjoitetun profetian. Sisar, joka oli saanut sanoman vuonna 2000 antoi sen minulle arvioitavaksi ja tutkittavaksi. Koska asiat ovat kulkeneet juuri sisaren saaman profetian mukaisesti, kirjoitan sen lyhyesti tähän. "Vuonna 2008 alkaa Balkanilta sota, johon Suomikin joutuu mukaan. Suomalaiset miehet, 1969 - 1989 syntyneet kutsutaan palvelukseen. Sota on verinen, kuolleita ja haavoittuneita tulee olemaan hyvin paljon. Suomi joutuu polvilleen ja nöyrtymään Jumalan edessä. Tällöin on maamme kohdalla viimeinen herätys." Juhani Laukkonen


Profetia 1. tapahtuu selvästi ensin, jostain syystä. Venäjän Suomeen tunkeutuminen pohjoisesta alkaen on ilmeisesti jonkin sortin provokaatio, josta hallitus ei ota vastuuta. Jää nähtäväksi pitääkö paikkansa profetia 2. jossa Balkanilla alkaa sota, johon Suomi joutuu mukaan. Lapsen syntymää edeltää yleensä lapsiveden tulva, joten on hyvin oletettavaa että Pristinan länsipuolella olevat vesistöt tulvisivat piankin syksyllä. Laskin oikein raskauslaskurilla raskauden alkupäivästä 23.11.2008 lapsen odotetun syntymän. Laskettu aika. Siitäpä sitten odottamaan. Raskauden lasku ei lasketa hedelmöittymisestä, vaan viimeisestä kuukautisesta. Niinpä? Tiedä häntä sitten.
Profetian 2. peruskivi voi olla hyvin yksinkertainen silmä silmästä teoria: Venäjä uhkasi vastatoimilla, jos Kosovo tunnustetaan maailmalla. Kosovo tunnustettiin ja Venäjän vastatoimet olivat Georgian Etelä-Ossetian ja Abhasian levottomuuksien lietsominen. Näin tapahtui ja Venäjä nimenomaan pyysi Suomea sotkua selvittämään. Suomen Martti Ahtisaari oli Kosovon itsenäisyyden takana ja jos kerta Georgiassa syttyy konflikti, niin pian Venäjä järjestää myös Kosovossa kahta pahemman konfliktin. Siitä se sitten alkaa.

 

5.7.2008

 

Pieniä valikoituja otteita Pihon sivuilta koskien Suomea

 

Suomessa tapahtuu repeytymä, kahtia jakauma. Jotain repäistään Suomesta pois. Suomi on uppiniskainen kansa. Lähetän sinne profeettojaSaamelaisten keskellä on paljon vihaa. Annan pohjoisimpaan herätyksen. Siellä on sukuvihaa. Tulee muutosten aikoja, sillä Henkeni kulkee saamelaisten yli - herätyksen henki hävittää vihaa. Rakastan heitä. Siellä harjoitetaan noituutta jne. Henkeni on väkevämpi ja armahdan heitä. Pyörätuolipotilaat nousevat, tapahtuu ihmeitä ja merkkejä. Tulee Jumalan pelko, kun he näkevät, että Jumala ilmestyy ja toimii. Annan heille herätyksen ajan. Herättäjät ovat voideltujani - ihmeet ja merkit seuraavat heidän julistustaan. Tulee vapaus - viha katoaa sen tähden, että siellä on rukoilijoita. Olen kuullut heidän rukouksensa ja vastaan heille.

Pahoja enkeliruhtinaita oli laskettu irti maapallolle nyt lopunaikoina, ja viimeisin pahoista oli laskettu irti vuonna 1999, ja se oli niistä kahdestoista eli se viimeinen, mutta kaikista niistä pahin ja sen nimi oli joku Abihell 99 eli nimeenkin liittyi sana helvetti, jotain isähelvetti??? Ja sieltä se oli kotoisinkin. Tämä mies jatkoi, että kuten Jeesuksen opetuslapsia oli 12, niin näitä lopunajan erityisiä pahuuden enkeleitäkin oli se 12. Nämä pahuuden enkelit ja varsinkin tämä viimeinen saivat aikaan sokeaa vihaa, raivoa, pahuutta ja hirveyksiä ihmisten keskellä ja mennessään ihmiseen ihmisestä tuli suorastaan hirviä tai peto. Tämä mies näytti kirjastaan minulle kuvia ja tapahtumia, jotka olivat hirvittävyydessään jotain käsittämätöntä. Mutta sellaista pahuutta tapahtuu juuri tänään. 

Suomessa tapahtui jokin valtaisa maajäristystä muistuttava katastrofi. Kaaos oli valtava, ihmiset olivat hysteerisiä ja suuretkin rakennukset olivat kärsineet valtavia vaurioita.

Järisytän tämän maan Peräkylästä – Muonioon ja Ähtäristä – Ouluun.”

En saanut unta. Sanat takoivat mielessäni. Nousin jonkin ajan päästä ylös ja avasin Internetin ja etsin minulle oudot paikat. Missä on Peräkylä, missä on Muonio? Tiesin suurin piirtein Ähtärin ja Oulun, mutta en muistanut Muonion 
sijainnista muuta kuin jossain päin Lappia. Peräkylästä en ollut kuullutkaan. Lopulta selvisi, että Peräkylä on Lehtimäellä, Ähtärin naapuripitäjä ja Muonio on Oulusta vielä länsirajaa pitkin pohjoiseen. Kun vedin kyseisistä paikoista kartalle 
kaksi janaa, ne seurasivat toistensa linjoja.

Lisäksi silmiini osui Internetistä maanjäristyskartta. Mielenkiintoista. Sen perusteella voisimme olettaa, että nämä 
janojen linjat seuraavat Suomen aktiivisinta järistysaluetta.

Minä en sano tästä asiasta kuitenkaan yhtään enempää. Minulla on kuitenkin se tunne, että se tarkoittaa nimenomaan geologisia mullistuksia.

Näin porttien aukeavan ja Suomi itkee, kun kovan kenraalin johdolla pitkiin takkeihin puettu Venäjän armeija marssii Suomen läpi. Suomella on suuri suru. Näen miten samaan aikaan ympäri Eurooppaa talous- ja hallintokeskukset, suuret rakennukset ovat taloudellisen tuhon partaalla. Huippukoneistot, yhteiskunnan tukipilarit romahtavat maan tasalle. Niiden organisaatiot ovat joutuneet sekasortoon. Syynä ovat suuret maailmanlaajuiset katastrofit, jotka ovat vieneet finanssiyhtiöt, vakuutus- ja pankkimaailman vararikkoon. Seuraa konkurssiaalto, raha alkaa loppua ja rikollisuus kasvaa räjähdysmäisesti. Suomi on yksin pulmineen, koska millään maalla ei ole aikaa, eikä resursseja kiinnittää tilanteeseemme mitään huomiota. Meillä ei ole mitään, minkä vuoksi pitäisi vaivautua murehtimaan. Meistä ei ole ns. hyötyä millekään maalle tarpeeksi, että pitäisi vaivautua puolustamaan, kun omatkin ongelmat ovat liian suuret. Silloin, juuri silloin Suomessakin on edessä viimeinen suuri herätys ennen tempausta. Näin suuren sadonkorjuun keräävän pellosta valtaisat lyhteet.

 

Lopuksi oma kommentti:

Tempauksia on kaksi, ensin morsian uutisvilja ja sitten suuri sadonkorjuu, häävieraat. Jeesus palaa tämän suuren joukon kanssa näkyvästi ja pelastaa juutalaisten jäännöksen hääillalliselle. Tämä on kolmas tempaus, jos sitä enää tempaamiseksi voi kutsua, koska Sakarja 14 luku kertoo, mitä silloin tapahtuu. Hänen jalkansa astuvat Öljymäelle...

 

Jari Aksilan näky 28.11.2004  

Näin viime sunnuntaina seuraavanlaisen näyn, kun rukoilimme vaimoni perheen kanssa. Minulla ei ollut edes mielessä Suomi, kun meillä oli muita asioita ajateltavana.
Näin kotkan lentävän taivaalla. Kotka lensi yli useiden laaksojen. Tässä vaiheessa näky katkesi. 

Pyysin muita rukoilemaan, koska minua vaivasi, että en saanut nähdä jatkoa. Hetken kuluttua näky jatkui, näin kotkan lentävän meren yllä. Aloin erottaa Suomen länsirannikkoa. Seuraavaksi näin Pohjois-Suomea. Mitä näin näyssä oli että Suomi syttyi tuleen pohjoisesta alkaen. Käsivarsi ja pää olivat tulessa. Tuli alkoi levitä alaspäin idän puolelle. Lopulta Suomi oli tulessa pohjoisesta ja idästä.

Nyt tuli oli leviämässä myös keskiosiin maatamme. Keskiosissa maata näin ikään kuin ihmisiä yrittämässä pysäyttää tulen leviäminen ja he olivat kantamassa vettä, jotta tuli ei leviäisi. Näin sitten tuli saatiin pysähtymään niin että ainoastaan pohjoinen ja itä olivat tulen vallassa. 

Mitä näin seuraavaksi; näin yhden panssarivaunun työntyvän länsirannikkoa kohden ja näin sen tulevan ihan rannikolle asti. Mitä näin länsipuolelta, oli se, että panssarivaunu myräsi maan liejuksi. Maa Länsi-Suomessa oli ihan ruskeaa vetistä multaa. Seuraavaksi näin käden tulevan panssarivaunua vastaan. Tämä käsi työnsi sen takaisin idän puolelle, mistä se oli tullut. Tässä vaiheessa näin piikkilangan kulkevan etelästä Keski-Suomen kautta pohjoiseen kaartaen länsirajalle. Piikkilanka rajasi palaneen alueen muusta Suomesta. Näky päättyi tähän. 

Olen laittanut sen julkiseksi, vaikka koen sen itse kriittiseksi. Olkoon se ikään kuin tutkittavaksi. Emmehän voi myöskään sanoa tarkalleen mitä se kuvaa, vaikka itselläni on jonkinlaiset käsitykset siitä. Näkyni myöskin on hiukan ristiriidassa sen kanssa mitä ovat aikaisemmat uskomukseni. Mutta mielestäni meidän täytyy olla avoimena, sillä Pyhä Henki ei ole sidottu siihen, mitä omat uskomuksemme ovat.

 

29.6.2008

 

Kainuun rajavartiosto tiedottaa

Julkaistu 29.06.2008, klo 21.56

 

Kainuun rajavartiosto tiedottaa 29.6.2008 kello 21.00. Kainuun rajavartioston puhelinvaihteessa on toimintahäiriö.

 

Rajavartioston toimipisteiden 0204104000-alkuiset puhelinnumerot eivät toimi tällä hetkellä.

Korjaustöiden arvioidaan kestävän 30.6.2008 iltapäivään saakka.
Yhteyden rajavartioston toimipisteisiin saa Kainuun rajavartioston tilannekeskuksen kautta puhelimesta 040-5470650.

 

27.6.2008

 

Venäjä varoittaa käyttämästä EU:ta suhteiden hoidossa

Julkaistu 27.06.2008, klo 13.42
 

Venäjän presidentti Dimitri Medvedev pitää erittäin huolestuttavana sitä, että Euroopan unionin jäsenmaat käyttävät unionia kahdenkeskisten suhteiden hoitamisessa.

Suomi on yrittänyt painostaa Venäjää puun tuontitulleja koskevassa kiistassa Euroopan unionilla. Lisäksi Suomi on muistuttanut, että puutullikiista pitää ratkaista, ennen kuin Venäjä hyväksytään WTO:n jäseneksi.

 

Mites se meni vanha Sliipparien biisi: ”kyllä nyt meikäläinen on niin vahva ja voimakas mies toistan, voimakas, että ku se lähtee, ni se lähtee”. Näin lähtee Venäjä, ei hallinnosta, vaan ihan yksilöinä ja ryhminä, kuin voimantunnosta, johon yhtyy sitten koko hallinto. Venäjä on aina käyttänyt kieroa menettelyä, joten mitä muuta siltä voidaan odottaa. Valtion ylin johto on tottuneita soluttautumiseen, rikollisten kanssa tehtävään yhteistyöhön, systemaattiseen lahjontaan, likaiseen poliittiseen peliin ja ennen kaikkea propagandaan. Tuloksena on se, että hallituksen sisältä käsketään sotilasjohtoon agitaattoreita luomaan valloittamisen henkeä venäläisiin sotilaisiin ja lähtemään yksilöinä rajan yli. Sitähän nuo tekevät, psyykkaamalla itseään siihen että koskahan me ylitetään raja ihan vaan kokeeksi. Siihen tullaan varmaan ihan kohta, eikä kyseessä ole mikään sattuma, vaan Venäjän alkuun panema harkittu toiminta, jossa hallituksen ei tarvitse ottaa päätäntävastuuta, vaan joku uhrattavissa oleva paikallisjohtaja. Syy alkaa tähän pikku testiin jo olla, eli puutullisotkut. Ei puutu edes sitä ryhmää, joka uskaltaisi kokeilla kepillä jäätä rikkomalla valtakunnan raja. Se ryhmä Venäjällä on jo valmiiksi psyykattu tekemään se rajaloukkaus. Siitä kaikki sitten alkaa...

 

25.6.2008

 

Poliisiylijohtajaksi Mikko Paatero

Julkaistu 25.06.2008, klo 13.38 (päivitetty 25.06.2008, klo 13.55)

Mikko Paatero

Kuva: Länsi-Suomen lääninhallitus

Valtioneuvosto on nimittänyt sisäministeriön poliisiylijohtajaksi Mikko Paateron. Paatero on toiminut viimeiset 16 vuotta Länsi-Suomen läänin lääninpoliisijohtajana.

 

Vuonna 1948 syntynyt Paatero on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti. Uusi poliisiylijohtaja on ollut laajasti mukana poliisihallinnon valtakunnallisessa kehittämisessä. Lisäksi hänellä on kokemusta kansainvälisestä poliisiyhteistyöstä. Poliisiylijohtajan virkaan ilmoittautui kymmenen hakijaa. Virka vapautuu elokuun alussa, kun poliisiylijohtaja Markku Salminen jää eläkkeelle. Salminen sai eläkepäätöksen huhtikuussa sairauden perusteella. Salmisen virka-auton käyttöön liittyvät epäselvyydet saivat keväällä runsaasti julkisuutta. Sisäministeriön tekemä selvityspyyntö johti esitutkintaan ja asiaa tutkitaan virkavelvollisuuden rikkomisena.

 

 

Tätähän minä olen tässä vähän niinkuin odotellen seuraillut. Olen nimittäin etsinyt Tuomaksen profetiaan poliisijuhlaa, eli syytä juhliin ja ennen kaikkea juhlan valmisteluun. Nyt meillä olisi yksi sellainen. Tarvitaan enää joku helteinen maanantai ja profetian täyttymiselle on täysin 100% puitteet täyttyä. Tuomas on nimittäin vilpitön, eikä mielestäni tee sellaisia virheitä kuten me muut. Huomaatko kuinka epävarma hän tekstissäänkin on...? Hän selvästi pelkää sanoa mitään väärin. Tämä on hyvä esimerkki profetoimisen vajavuudesta.

UNI pe-la 25.5.2007: Olin jossain sokkeloisessa talossa jälleen. Nukuin jossain varasto vierashuoneessa alakerrassa.. En ollut kotonani vaan jonkun luona kylässä, käsitykseni mukaan perhe oli rikas, ei lapsiperhe. Sain unessa unen.. se oli kirjoitettu messe tekstillä jota itse käytän, sinisellä tekstillä. Siinä oli 1½ kappaletta ja ensimmäisessä oli jonkinsortin johdanto, jota en enää muista.

Ensimmäisen kappaleen lopussa oli viesti joka pysäytti minut. Siinä luki että ylösotossa ensin lähtevät katuvat ja ..... ((jokin muu ryhmä jota en nyt muista, oisiko ollut köyhät tai nöyrät.)) En kyennyt lukemaan loppua tekstistä. Muistan ajatelleeni, että tämä pitää heti kertoa Jarmolle, mutten voinut herätä siitä unesta. Kun unessani kuitenkin nousin kuulin ääniä, kuin varas olisi talossa. Hetken päästä näin ikkunasta miten varas oli liikkeellä. Soitin 112:teen ja ilmoitin jonkin osoitteen jossa olin, mutten muista mikä osoite, ja kerroin että täällä on varas liikkellä ryöstämässä asuntoja. Taisin katkaista puhelun kun varas oli tulossa juuri siihen huoneeseen jossa olin. Takaovesta. Ikkunasta näin että varas oli pukeutunut aurinkohattuun, sillä oli päässään aurinkolasit ja teepaita ja farkut. Normaali nykyajan nuori n. 25-30v. Varmasti naisten suosiossa, hyvävartaloinen ja rento kaveri joka ei pelännyt nähdäänkö häntä vai ei. Huolettomasti kulki sorkkarautansa kanssa. Piilouduin vaatenaulakon taakse. Tämä varas avasi oven helposti sorkkaraudallaan ja tuli sisään taloon. Sorkkaraudan hän jätti oven taakse ulos. Menin samalla ovenavauksella ulos eikä varas huomannut tai noteeranut sitä mitenkään. Nousin talon viereistä rinnettä ylös ja soitin taas 112 kun olin sen joutunut katkaisemaan. Sama ”komisario” vastasi puhelimeen huolettomasti sanoen jotain; ”niin – tai mitä nyt taas...” koitin kertoa että kiirehtisivät paikalle mutta hän ei kuunnellut. Taustalla kuului miten hänen vaimonsa järjesteli jotain juhlia ja vaikutti siltä kuin he olisivat järjestelyistä kiistelleet.

 

20.6.2008

 

Suomi24: Uutisia rajalta
Kirjoittanut: Billy_Ray_Curys  20.6.2008  klo 20.28

 

Sain juuri Parikkalaisilta tuttaviltani uutisia, että Venäläisten panssarit ovat alkaneet uhittelemaan kesän aikana ajamalla suurena letkana Suomen rajalle, menemällä pois ja palaamalla sitten taas. Profetian mukaanhan ensivuonna alkaisi sota keväällä. Voi olla että pelkkä yhteensattuma kyseessä, mutta panee miettimään.

Jää nähtäväksi, pitääkö tuo paikkansa, kyllä kai joku vahvistaa asian.

 

17.6.2008

 

Suomen puolustuksen tukipilarit ennen ja nyt
 

Vanhuksemme 1939 aloittivat puolustamaan Suomea, kun Mainilan katalat laukaukset ammuttiin Venäjän puolelta. Meidän itäinen naapurimme on aina ollut valehtelija, kieroilija ja varas, eikä se muuksi muutu nytkään. Meidän pappojemme ihanteena tuolloin puolustaessa rakkaan Suomemme rajoja, oli KOTI, USKONTO ja ISÄNMAA. Ajatteles mitä ihanteita nuo ovat olleet. Ensinnäkin koti, on perhe ja se oma turvapaikka, jossa on rakas vaimo ja ne pienet rakkaat lapsemme. Siellä saattaa olla vanhemmat vielä elossa, mummot ja papat. Se on rakas koti. Sitten Uskonto, mitä papat puolustivat. Tapio Rautavaarakin lauloi, kuinka sen ajan armeijan vääpeli komensi pojat sunnuntaina kirkkoon. Aamuhartaudet olivat itsestään selvyyksiä, jossa pidettiin yhtä Taivaan Isään kaikkivaltiaaseen Jumalaan. Se uskonto, jota puolustettiin on Kristinusko ja Pyhä Raamattu. Niin se on! Sitten vanhuksemme puolusti tietysti isänmaatamme, Suomea ja sen rajoja, jossa on kaksi edellistä, eli koti ja harjoittamamme Rakas Uskonto, Kristinusko. Mitään muuta suomalainen ei tarvitse, koska silloin meillä on jo kaikki. Ei siis ole ihme, että Jumala Rakastaa Suomea ja sen kansaa.
Entäpä nyt, mikä on ensinnäkin kotimme? Koti on sitä että meillä on hyvä sosiaaliturva, eikä ole väliä enää kuinka mones avioliitto on menossa ja kumpaa sukupuolta kukin on vai onko edes. Tärkeintä nyt on enää sosiaaliturva. Avioliittolupaus ei
merkitse ihmisille enää himpun vertaa ja siksi kirkoissa ei enää kuule loppuosaa tunnustuksesta, "elämäni loppuun asti, kun kuolema meidät erottaa". Ihmiset ovat rakkaudettomia ja kylmiä, aivan kuten Raamattu lopunajan ihmisistä kertoo.
Entäpä uskonto sitten? Mikä ihmeen uskonto? Ei sellaista enää Suomessa ole, koska joku muslimi tai hindu voi suuttua, jos me korostamme kristillisyyttämme Suomessa. Uskonnosta on tullut uskomus ja perinnekulttuuri, jolloin naimisiin mennään kirkossa ja kuolleet haudataan kirkossa. Jos kysyy joltain uskotko sinä Jumalaan, hän vastaa yhä useammin, että kyllä minä johonkin korkeampaan voimaan uskon että sellainen täytyy olla ja siinä kaikki. Tämän tapainen uskomus ei johda milloinkaan pelastustielle, koska se jolla ei ole poikaa, sillä ei ole myöskään isää Jumalaa.
Lopuksi isänmaa kysymys, mitä se sitten on? Isämaastamme viimeiset rippeet vietiin liittymällä EU:n ja otettiin euro markan tilalle. Nykyinen isänmaakäsitys on globalisaatio, maailmanvalta. Lyhyesti ja ytimekkäästi suuri Babylon, turmioon yhdistynyt ihmiskunta!

 

16.6.2008

 

Asetelma, joka muuttuu Suomelle kauhistukseksi

On nimittäin niin, että kymmenen neitsyen tarinasta osa toteutuu jo nyt. Jos viisi tyhmää neitsyttä kymmenestä ymmärtää, että nyt ylkä tulee ja he kysyvät öljyä viisailta, niin morsiamen ylösoton suhde on 1:10 neitsyttä, joka tarkoittaa että yksi lähtee, toinen ymmärtää että on myöhäistä enää herätä ja tämä alkaa kysymään öljyä puolestaan morsiamelta. Loput kahdeksan heistä nukkuu edelleen tajuamatta mistään mitään. Hanok lähti kuin varas olisi vienyt, Nooa oli se myöhästynyt viisas ja tiesi että nyt tehdään arkki ja kahdeksan muuta vain peesasi mukana. Nyt tilanne on se, että uhka on ilmoitettu ja vain harva ymmärtää mikä se on ja herää unesta huomaamaan, että "hei, ylkä tosiaankin on tulossa". Tämä uhka on Venäjän pilvet, aivan kuten Niilo Yli-Vainion näyssä. Mutta ylkä on mennyt ja tullut, kun Venäjä hyök-kää ja sen kynnyksen laukaisevat
USA ja Israel tai toinen niistä, tekemällä raskaansarjan massiivisen hyökkäyksen Iraniin. Hyökkäys voisi tapahtua jopa ydinasein. Näin tie on täysin valmis Idästä tuleville kuninkaille, Osamalle ja kumppaneille, joiden matka alkaa Pohjois-Pakistanin heimoalueilta, levittäytyen itään Kiinaan, alas Pakistaniin, kohti etelää ja länttä, ihanaa maata päin, murskaten mennessään edestään kolme kuningasta. Tie on valmis Pakistanista, Afganistanin kautta läpi Iranin aina Irakiin, jossa kolonna pysähtyy leiriin Eufrad virran rantaan. Hyökkäys Iraniin, kolhaisee kauhun tasapainon pois raiteelta ja oikeuttaa Venäjän tekemään kolme rajua siirtoa, joista yksi on Suomen miehitys. Kaikki alkaa näyttävällä uhittelulla Helsingin edustalla.
 

 

24.5.2008

 

Medvedev: Venäjän ja Kiinan kumppanuus vakauttaa maailmaa

Julkaistu 24.05.2008, klo 15.03 (päivitetty 24.05.2008, klo 15.55)

Kuva: Reuters-TV

Venäjän presidentti Dmitri Medvedev on painottanut Venäjän ja Kiinan strategista kumppanuutta viimeisenä vierailupäivänään Kiinassa. Kyseessä on Medvedevin ensimmäinen matka presidenttinä entisen Neuvostoliiton alueen ulkopuolelle.

Medvedevin mukaan muun maailman on syytä ottaa huomioon Venäjän ja Kiinan yhteinen voima ja se, että maiden kumppanuus on tasapainottava tekijä maailmassa. Medvedev totesi joidenkin vastustavan Venäjän ja Kiinan strategista kumppanuutta, mikä tulkittiin viittaukseksi länsimaihin ja erityisesti Yhdysvaltoihin. Medvedevin mukaan Venäjä ja Kiina puolustavat kansainvälistä lakia ja YK:n vahvaa roolia. Molemmat maat ovat syyttäneet Yhdysvaltoja ja muita länsimaita kansainvälisten lakien rikkomisesta Irakissa ja Kosovossa. Kylmän sodan aikaiset kilpakumppanit ovat lähentäneet sotilaallisia ja taloudellisia suhteitaan Neuvostoliiton kaaduttua. Medvedevin vierailun aikana maat tuomitsivat yhdessä Yhdysvaltain suunnitelmat

rakentaa laaja ohjuspuolustusjärjestelmä. Yhdysvallat on suunnitellut sijoittavansa ohjustorjuntajärjestelmän Puolaan ja Tshekkiin. Amerikkalaisten ovat tehneet ohjuspuolustusyhteistyötä myös Japanin kanssa. Maat sopivat myös uuden uraaninrikastuslaitoksen rakentamisesta Kiinaan. Venäjän rakentaman ja toimittaman uuden laitoksen arvo on miljardi dollaria.
 

Johanneksen ilmestys 13:1-9 Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?" Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta. Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat. Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot. Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta. Jos kenellä on korva, hän kuulkoon.

 

Tämä kokous on Suomen kannalta äärimmäisen vaarallinen, koska se saattaa tarkoittaa sitä että käsky käy... ottakaa Suomi, Georgia ja joku kolmas, en tiedä mikä maa mutta joku kolmas, koska näin sanoo Raamattu. Peto työntää edestään kolme sarvea ja saman tekee myös Osama Bin Laden jahka nousee ensin esiin kolostaan.

 

21.5.2008

 

Jaa, että tällanen profetia... että sillä lailla!
 

Lähellä Venäjän rajaa asuvan avioparin kokemus 16.7.2007 aamulla
Helena Ilveksen kertomana

Aviopari katseli (omin silmin Suomen puolelta) venäläisten sotaharjoitusta rajalla, he saivat laskettua 200 
panssarivaunua
aivan rajan tuntumassa. Toinen heistä katsoi taivaalle ja näki siellä kirjoituksen: ”Elokuussa 2008”, sitten hän kysyi puolisoltaan, näetkö sinä tuon kirjoituksen taivaalla ja myös hän näki saman kirjoituksen. Pariskunta 
on ns. uskomattomia, mutta he menivät heti kertomaan näkemänsä paikalliselle uskovalle.
Olivat sanoneet myös, että täältä tulee nyt lähtö!

 

4.5.2008

 

Sana Laodikean seurakunnalle

Suomessa sinä olet turvassa monilta Keski-Euroopan vitsauksilta, kuten pedon merkiltä, ellet sitten vapaaehtoisesti sitä ota. Suomessa vesivarannotkin säilyvät jonkinlaisena, mutta pääosin Venäläiset sitä hallitsevat. Kyse on siis Pohjoisen puhtaista vesivarannoistamme. Itsenäisempi Etelä Suomi joutuu aika koville myös vedentarpeen suhteen. Ihmiset vaeltavat ympäri maata ja monet yrittävät ulkomaille siinä toivossa, että siellä olisi paremmin asiat. Kaikkialla on silti vain tuska ja ahdistus.
Kun sinä näet Kaukoidässä hämmästyttävän suuren armeijan lähtevän liikkeelle, on vapautumisesi päivä jo lähellä. Luulen että vapautumisen päivä, 1335. päivä on vuodenajaltaan syksyssä. Suomi tulee olemaan myös miehitettynä siihen päivään saakka. Sitten kun tuo suuri armeija on saavuttanut Eufrad virran rannan, alkaa myös Suomessa miehitys hiipua. Kaikki kokoontuvat Israelin ympärille ja sitten alkaa se viimeinen loppu, joka päättyy siihen että Jeesus tulee näkyvällä tavalla taivaasta kaikkine Pyhinensä, myös sinä, Laodikean puhdistunut seurakunnan jäsen, Jeesuksen Kristuksen ruumiin osa, olet myös siinä joukossa tasavertaisena mukana.

 

15.4.2008

 

Venäjä ja Suomi torjumaan ilmatilaloukkauksia
(en tiedä Häkämiehestä sanoa, kuin että joko ei muista historiaa, tai sitten hän on TYHMÄ)
"Suomen turvallisuushaasteet ovat nyt vuorostaan, Sweden, Sweden and Sweden"

Julkaistu 15.04.2008, klo 21.06

Jyri Häkämies

Kuva: YLE

Venäjä ja Suomi ovat päättäneet tiivistää yhteistyötään ilmatilaloukkausten estämiseksi.

Puolustusministeri Jyri Häkämies (kok.) sopi asiasta tiistaina Venäjän puolustusministerin kanssa Moskovassa. Myös Viro osallistuu yhteistyöhön. Häkämiehen mukaan jatkossa pyritään teknisesti tekemään kaikki mahdollinen, jotta loukkauksilta vältytään. Pidän hyvin täkeänä, että asia on nyt viety asiantuntijatasolle, Häkämies sanoo. Venäjä on loukannut toistuvasti Suomen ilmatilaa Porvoon edustalla, viimeksi viime vuoden lopussa.

Fuusiolähtökohta tulikin Moskovan reissun lopputuloksesta ja ruotsalaisloukkaus tuli kuin tilauksesta. Nehän ne tässä juuri pahimpia onkin ja niitä yhdessä nyt kyttäämään.

Toisin sanonen, kukoksi kaalimaalle valvomaan... ja hurreja vahtimaan, den flyg glider in Finland...

 

Häkämiehen ensimmäinen vierailu puolustusministerinä
Puolustusministeri Jyri Häkämies vieraili Moskovassa ensimmäistä kertaa puolustusministerinä. Venäläiset kutsuivat Häkämiehen Moskovaan sen jälkeen kun hän oli todennut Yhdysvalloissa, että Venäjä on Suomelle kolminkertainen haaste. Tiedotustilaisuudessa ministeri nosti aiheen itse esille. Washingtonin puhe ei ollut vierailulla esillä millään tavalla, Häkämies vakuutti.

 

Kattos vaan, että tästä näkökulmasta lähdetään, että yhteistyötä... Tulee mieleen eräs tapaus, kun Hartwall ryösti panimot 1970 luvun lopulla. Esimerkiksi tiedän kertoa faktana Tornion tehtaan siirtymisen Hartwallin omistukseen ryöstöfuusiona. Hartwall omisti tyhjiä pulloja, joita se möi ja vuokrasi aluksi halvalla Lapin Kullan panimolle. Lisäksi panimo tarjoutui pullokauppaa vastaan myös loistavaa jakeluverkkoaan, jolla Lapin Kullan myynti laajeni. Sitten Hartwall ehdotti että laajennetaan tehdasta. Niin tehtiin, jonka jälkeen alettiin vaatia rahaa ja kiristettiin pulloilla lisää hintaa. Jakeluverkon käyttöä, pulloja ja niiden hintaa kiristettiin ja kiristettiin, kunnes Lapin Kulta joutui valtaviin maksuvaikeuksiin ja jäi velkaan Hartwallille. Lapin Kullan omistajat joutuivat luovuttamaan osakkuutensa velkoja vastaan ja niin fuusioitui Lapin Kulta Hartwalliin. ”Rehellisesti”. Kuinka käy yhteisen ilmatilavalvonnan?

Totuus on kumminkin se, ettei tästä mitään synny, koska tuollainen puhe on kaikkiaan pelkkää Venäjän tunnustelua.

 

Venäjän oppositiopuolue varoittaa presidentti Vladimir Putinin muuttumisesta neuvostomalliseksi johtajaksi. Opposition liberaali Oikeistovoimien liitto -puolue SPS sanoi, että Putinin ainoa tavoite maan suurimman puolueen johtajana ja pääministerinä on vallan säilyttäminen itsellään loppuelämänsä ajan.

Puolue kehotti avoimessa kirjessään presidentiksi valittua Dmitri Medvedeviä estämään Putinin aikeet. Putin hyväksyi aiemmin tänään valintansa hallitsevan Yhtenäisen Venäjän puheenjohtajaksi ja myös vahvisti ryhtyvänsä Venäjän pääministeriksi, kun Medvedev nousee presidentiksi ensi kuussa. Kahdeksan vuotta kestäneen presidenttikautensa aikana Putin on keskittänyt jatkuvasti valtaa Kremliin muilta valtioelimiltä. SPS-puolue kysyy, kummasta tulee Venäjän todellinen johtaja, Putinista vai Medvedevistä. SPS-puolue sai vain vajaan yhden prosentin äänistä viime joulukuun paljon arvostelua herättäneissä parlamenttivaaleissa.

 

13.4.2008

 

Häkämies sai kutsun Moskovaan

Julkaistu 13.04.2008, klo 05.57 (päivitetty 13.04.2008, klo 05.59)

Kuva: YLE

Puolustusministeri Jyri Häkämies (kok.) matkustaa sunnuntaina kolmipäiväiselle vierailulle Venäjälle. Häkämies vierailee Moskovassa Venäjän puolustusministerin Anatoli Serdjukovin kutsusta.

Vierailun aikana Häkämies keskustelee kollegansa kanssa mm. maiden yhteistyön mahdollisuudesta kriisinhallinnassa ja mahdollisen yhteisen öljyntorjuntaharjoituksen järjestämisestä. Hän tapaa myös Venäjän federaation asevoimien yleisesikunnan päällikön. Häkämies (kok.) herätti syksyllä 2007 kiivasta

keskustelua sanomalla Yhdysvalloissa pitämässään puheessa, että Suomella on kolme turvallisuushaastetta, Venäjä, Venäjä ja Venäjä.

On olemassa vanha kertomus pojasta joka huusi aina apua, eikä ollutkaan hätää ja kun hän sitten oli hukkumassa, niin hän hukkui, koska kukaan ei ottanut huutoa enää todesta. Meillä on vähän sama asia ikään kuin käänteisesti, koska me kristityt olemme toitottaneet jo vuosia, että kohta Venäjä hyökkää Suomeen, eikä näin ole käynyt. Tämä kutsu sen sijaan, herätti minussa tunteen, että tässä on jotain josta kaikki voisi alkaa. En tietenkään toivo sitä, mutta toisaalta se on suomalaisten sielujen pelastus. Sellainen asia, joka tuntuu ihmisten mielestä pahalta ja jopa täydeltä katastrofilta, on usein Jumalalle suurin voitto.
Nyt on siis Häkämies kutsuttu, eikä päinvastoin. Nähdään sitten kohta, minkälaisin ilmein mies saapuu Moskovasta, koska juuri tämä mies, "Venäjä, Venäjä ja Venäjä" on se mies, jolle Venäjä varmasti haluaa antaa ne huonot uutiset: "miehitämme koko maan tai sitten luovutatte maastanne eräät strategiset alueet", tai sitten jotain muuta yhtä kivaa. Kutinaa…

 

8.4.2008

 

Bush ja Putin setvivät ohjuskiistaa Sotshin historiallisessa tapaamisessaan

Julkaistu 06.04.2008, klo 01.24 (päivitetty 06.04.2008, klo 01.36)

Vladimir Putin ja George Bush
Kuva: RUPOOL

Yhdysvaltain presidentti George Bush ja Venäjän presidentti Vladimir Putin neuvottelevat sunnuntaina Venäjällä Mustanmeren rannalla sijaitsevassa Sotshissa. Kyseessä on mahdollisesti kaksikon viimeinen presidenttitason tapaaminen.

 

Katsokaa, ketunhäntä kuvassa, joka on vaaleanpunainen nyrkki.

Turha on enää epäillä.

 

4.4.2008

 

Stubb vannoi ministerinvalansa (katso video)

Julkaistu 04.04.2008, klo 00.08 (päivitetty 04.04.2008, klo 13.53)

Alexander Stubb vannoo ministerinvalan

Kuva: YLE

Uusi ulkoministeri Alexander Stubb (kok.) on vannonut tänään ministerinvalansa. Stubb otti tehtävän vastaan valtioneuvoston yleisistunnossa sen jälkeen, kun ministerivaihdos sinetöitiin presidentin esittelyssä kello 11.

Samassa yhteydessä väistyvälle ulkoministerille Ilkka Kanervalle (kok.) myönnettiin ero. Valtioneuvosto vahvisti samassa tilaisuudessa ministereiden välisen työnjaon. Sen mukaan jokainen ministeri käsittelee toimialaansa kuuluvat kansainväliset asiat ja virkanimitys- sekä henkilöstöasiat. Jokainen ministeri johtaa taloussuunnittelua ja talousarvioiden sekä muiden yhteisten asioiden valmistelua omalla toimialallansa. Muilta osin työnjako

 

ulkoasiainministeriössä on sen mukainen, että ulkomaakauppa- ja kehitysministeri Paavo Väyrynen (kesk.) käsittelee kauppapolitiikkaa, kehitysyhteistyötä ja lähialueyhteistyötä koskevat asiat. Asuntoministeri Jan Vapaavuori (kok.) vastaa pohjoismaisen yhteistyön sihteeristölle kuuluvista asioista. Alexander Stubb käsittelee muut ulkoasianministeriön toimialaan kuuluvat asiat.

Bildt heti vieraaksi, Condoleezza Rice kutsui vierailulle
Heti nimityksen jälkeen Stubbin vieraaksi Helsinkiin saapui Ruotsin ulkoministeri Carl Bildt. Stubbilla on myös jo kutsu tapaamaan ulkoministeri Condoleezza Ricea. Tapaamisen ajankohdasta ei ole vielä päätetty. Stubb kertoi lehdistötilaisuudessaan, että Rice olisi ollut halukas tapaamaan Stubbin jo Naton huippukokouksen yhteydessä Romanian Bukarestissa. Tapaamista ei kuitenkan voitu vielä järjestää, koska Stubb nimitettiin tehtäväänsä vasta tänään eikä hän näin ollen voinut matkustaa ulkoministerinä Bukarestiin. Juuri 40 vuotta täyttäneellä Stubbilla on pitkä kokemus Eurooppa-politiikasta. Hän on toiminut muun muassa EU-komission entisen puheenjohtajan Romano Prodin neuvonantajana. Suomen ollessa EU:n puheenjohtajana Stubb työskenteli suurlähettiläs Antti Satulin avustajana. Europarlamenttiin hänet valittiin vuoden 2004 vaaleissa.

Mies vannoo Jumalan nimessä ja ennen kaikkea Pyhän Evankeliumin nimissä virkavalan. Käsi on Raamatun päälle laitettu, mitähän sekin kaikille noille merkitsee. Mitäs jos mies on ateisti, muslimi tai mikä vaan vapaamuurari? Kun nämä kaikki ovat näin tehneet, niin en ihmettele, jos Jumala suuttuu. Itse asiassa kun  Jumala on hiljaa, hän on vihaisimmillaan.

 

2.4.2008

 

Vanhanen: Venäjä on naapuri, naapuri ja naapuri

Julkaistu 02.04.2008, klo 13.40

Pääministeri Matti Vanhanen

Kuva: YLE

Pääministeri Matti Vanhasen (kesk) mukaan Venäjä on Suomelle ennen kaikkea naapuri, naapuri ja naapuri. Vanhasen mukaan Venäjä ei ole Suomelle sotilaallinen uhka. Hän ei näe Suomeen kohdistuvaa sotilaallista uhkaa myöskään miltään muulta suunnalta.

 

Suursodan tai laajamittaisen kriisin vaaraa ei ole näköpiirissä lähialueillamme. Vielä vaikeampaa olisi kuvitella konfliktia tai hyökkäystä, joka kohdistuisi ainoastaan Suomeen, Vanhanen sanoi keskustan ulko- ja turvallisuuspoliittisessa seminaarissa. Vanhanen sanoi Suomen geopoliittisen aseman pysyneen ennallaan, vaikka maailma ympärillä on muuttunut viime vuosikymmeninä paljonkin. Suomella on iso intressi siinä, että Venäjä on vakaa ja yhteistyöhakuinen. Haluamme, että Venäjä jakaa yhteisen eurooppalaisen arvopohjamme. Ja tässä meidän on oltava kärsivällisiä, Vanhanen painotti.

 


Puolustusministeri Häkämies sanoi taannoin USA:ssa: "Suomen ainoa sotilaallinen uhka on Venäjä, Venäjä ja Venäjä". Vanhanen sanoo: "ei uhkaa, vaan Venäjä on naapuri, naapuri ja naapuri". Historia kertoo lähes poikkeuksettomalla varmuudella juuri tällaisten kommenttien jälkeen käyneen nimenomaan juuri päinvastoin. Karkeasti ottaen täsmälleen päinvastoin ja tällaiset lausumat ovat yleensä olleet kuin pahanilman linnun olisi irti päästänyt. Tämä toisaalta jo todistaa, että Suomen hallitus tietää jotain, josta kansa ei vielä tiedä.

 

24.3.2008

 

Putin-vitsit sensuroitiin Venäjän elokuvapalkintojenjaosta

Julkaistu 24.03.2008, klo 13.01 (päivitetty 24.03.2008, klo 13.04)

Elokuvien Oscar-palkintojenjakoa Venäjällä vastaava Nika-palkintojenjako joutui viikonloppuna sensuurin kynsiin.
Yksityisen CTC-televisioaseman välittämästä tapahtuman jälkilähetyksestä oli poistettu presidentti Vladimir Putinia ja tämän seuraajaa Dimitri Medvedeviä koskeva vitsisarja, venäläiset sanomalehdet kertovat. Moskovski Komsomolets -lehden mukaan lähetyksestä leikattiin pois kaikki mehukkaimmat palat, vaikka ne olivat läntisen mittapuun mukaan varsin kesyjä. Eräässä pois jätetyssä kohdassa viitattiin epäselvyyteen siitä, kuka Venäjää todellisuudessa johtaa, kun Medvedev aloittaa toukokuussa presidenttinä ja Putinista tulee pääministeri.

 

Venäjän elokuva-akatemian johtaja Juli Gusman sanoi yleisölle, että perinteisesti Nika-juhlassa on esitetty Venäjän presidentin tervehdys. Koska kukaan ei oikein tiedä, kuka meillä on presidenttinä, tervehdys tulee minulta, venäläislehdet kertoivat Gusmanin sanoneen televisiosta pois jätetyssä kohtauksessa. Myös parodiapätkä, jossa Putin esitettiin tsaarina ja Medvedev hänen poikanaan, jäi venäläislehtien mukaan pois televisiolähetyksestä. Venäjän televisiosta on tullut yhä enemmän valtion kontrolloima Putinin valtakaudella. Poliittiseen eliittiin kohdistuvaa satiiria ei esitetä juuri lainkaan.
 

Eipä enää paremmin voisi osua ennakkoasetelma kohdalleen: Venäjän ensimmäinen Tzar Iivana Julma tappoi/tapatti oman poikansa samasta syystä, pelko omasta asemasta ja otti ottopojakseen Boris Godunovin, joka jatkoi sitten Tsaarina kun Iivana kuoli. Venäjän viimeinen Tzar sai miekanhaavan ja kuoli myös kuvaavasti teloituskompanian edessä. Nyt menemme käänteisesti takaisin Boriksen kautta. Boriksen ottopojaksi otettiin Vladimir Mr. KGB Julma ja lopuksi tapetaan jälleen poika.

TAUSTAA SEURAAVALLE: Boris Jeltsin kuoli 23.4.2007 ja siunaustilaisuus pidettiin Kristuksen Vapahtajan katedraalissa Moskovan Volhonkalla, jonka jälleenrakentamisessa Boris Jeltsinillä itsellään oli ratkaiseva rooli. Juuri hän oli yksi ensimmäisistä, joka ehdotti maailman suurimman ortodoksikatedraalin jälleenrakentamista. Myös itse katedraalin ja Boris Jeltsinin kohtalot nivoutuvat mielenkiintoisesti yhteen. Pitkäkestoisen jälleenrakennuksen jälkeen Kristuksen Vapahtajan katedraali avattiin yleisölle 31.12.1999, eli täsmälleen samana päivänä, kun presidentti Jeltsin luovutti valtansa tuolloiselle pääministerille ja sitä kautta presidentin valtaoikeudet perineelle Vladimir Putinille. Eli poliittinen valta ja uskonnollinen valtasymboli samana päivänä 31.12.1999.
Kolmas yhteensattuma liittyy Novodevitshevin hautausmaahan, jonne Boris Jeltsin haudattiin 25.4.2007. Hautausmaa nimittäin avattiin yleisölle tänä samana päivänä tasan kaksikymmentä vuotta sitten sen jälkeen kun se oli ollut neuvostovallan toimesta viisitoista vuotta suljettuna. Vielä mielenkiintoisemmaksi yhteensattumasta tekee se, että päätöksen hautausmaan avaamisesta teki tuolloin Moskovan kaupunginkomitean pääsihteerinä työskennellyt Boris Jeltsin itse.

Merkityksellinen yhteensattuma on myös se, että jo kuukausia sitten Moskovan Bolshoi teatteri ilmoitti uuden Boris Godunov -oopperaohjauksen ensiesityspäiväksi 25.4.2007, eli saman päivän, jolloin Boris Jeltsinin siunattiin haudan lepoon. Modest Mussorgskyn Boris Godunov -oopperan päähenkilö kuolee lopussa ja silloin Bolshoi teatterissa esitetty ensiesitys eteni lähes samanaikaisesti Boris Jeltsinin hautajaisten kanssa. Boris Jeltsiniä myös kutsuttiin hänen elinaikanaan usein Boris Godunovin oopperaa mukaellen Tsaari Borikseksi.

Vielä yksi mielenkiintoinen yhteensattuma liittyy siihen, että tasan kuukausi ennen kuolemaansa Boris Jeltsin vieraili Kristuksen kastamisen maisemissa Jordan joella. Jeltsin seurueineen tutustui Johannes Kastajan kastepaikkaan ja pesi kätensä Jordan joessa. Samalla hän vieraili myös paikalle vastikään rakennetussa venäläisessä ortodoksisessa kirkossa. Boris pesi kätensä kuin Pilatus aikanaan, koska nyt Jeesus ristillä on koko maailma. Israelissa on paljon ortodokseja, joita kutsutaan ortodoksijuutalaisiksi.

 

Petoja nousee kaksi, joista toinen on valta ja toinen henkilö. Molemmille syntyy myös väärä profeetta.

 

21.3.2008

 

Järjestö: Venäjä vainoaa toisinajattelijoita

Julkaistu 21.03.2008, klo 01.42

 

Venäjän viranomaiset ovat tehneet laajan iskun toisinajattelijoita vastaan Nizhni Novgorodissa ja Arzamasissa, Moskovan itäpuolella, kertoo Suomalais-venäläinen kansalaisfoorumi.

 

Järjestön tietojen mukaan poliisi teki torstaina etsintöjä ihmisoikeus- ja oppositioaktivistien kodeissa takavarikoiden tietokoneita, matkapuhelimia ja ulkomaanpasseja. Etsintöjen kohteina olivat Toinen Venäjä -järjestön ja Nizhni Novgorodin suvaitsevaisuuden edistämissäätiön aktivistit. Foorumi sanoo olevansa äärimmäisen huolestuneistunut tapahtumien johdosta ja vaatii, että ihmisoikeus- ja oppositioaktivistien vaino lopetetaan välittömästi. Foorumin mukaan on olemassa todellinen pelko siitä, että valmisteilla on näytösoikeudenkäyntejä, joiden tarkoituksena on lopullisesti tukahduttaa kaikki toisinajattelu. Sortotoimenpiteet oppositiota ja ihmisoikeusliikettä vastaan Venäjällä eivät ole enää yksittäistapauksia, vaan ne on nähtävä osana laajaa hyökkäystä

 

vapaata kansalaisyhteiskuntaa vastaan, sanoo Suomalais-venäläinen kansalaisfoorumi tiedotteessaan. Suomalais-venäläinen kansalaisfoorumi on järjestö, jonka tavoitteena on edistää Venäjän demokratiakehitystä ja ihmisoikeuksia. Foorumin puheenjohtaja on kansanedustaja Heidi Hautala (vihr).

Kappas vaan, Heidi Hautala… Hän on ennenkin osannut kaivaa Suomineidolta verta nenästään venäläisillä.
Tätä puheenvuoroa ei Venäjä hyvällä kuulkaa enää katso. Tähän venäläiset tulevat puuttumaan heti ensi töikseen.

 

7.3.2008

 

Suomi tunnusti Kosovon itsenäisyyden

Julkaistu 07.03.2008, klo 11.20 (päivitetty 07.03.2008, klo 21.08)

Suomen kosovolaiset juhlivat itsenäistymisjulistusta

Kuva: YLE

Suomi on tunnustanut Kosovon tasavallan itsenäisyyden. Tasavallan presidentti Tarja Halonen päätti lopullisesti Kosovon tunnustamisesta tänään perjantaina presidentin esittelyssä.

Suomi on 27:s Kosovon itsenäisyyden tunnustanut maa. Suomea aikaisemmin Kosovon tunnustamisesta ovat päättäneet muun muassa kaikki EU:n suurimmat jäsenmaat sekä Yhdysvallat. Ulkoministeri Ilkka Kanerva on perjantaina ilmoittanut päätöksestä kirjallisesti Kosovon presidentille Fatmir Sejdiulle ja pääministeri Hashim Thacille. Kirjeessään Kanerva korosti Kosovon sitoutumista YK:n erityisedustajan Martti Ahtisaaren Kosovon asemaa koskevan suunnitelman toteuttamiseen sekä demokratian, ihmisoikeuksien ja hyvien naapuruussuhteiden merkitystä.

 

Suomi osallistuu myös merkittävällä panoksella Kosovon tukemiseen. EU:n kesäkuussa alkavaan siviilikriisinhallinnan Eulex-operaatioon Suomi lähettää 80 eri alan asiantuntijaa. Kfor-rauhanturvaoperaatioon vastuualueellaan Suomi ottaa kesällä 2008 johtovaltioroolin ja nostaa rauhanturvaajiensa määrän 450:een. Lisäksi Suomi tukee lähivuosien aikana Kosovon kehitystä yli 15 miljoonalla eurolla.

Hallitus: Itsenäisyysjulistus oikeudellisesti kiistanalainen tapahtuma
Suomen hallitus esitti Kosovon tunnustamista torstaisessa istunnossaan. Hallituksen mukaan Kosovon yksipuolinen itsenäistyminen on oikeudellisesti kiistanalainen tapahtuma, sillä oikeudellisia argumentteja voi esittää sekä itsenäistymisen puolesta että sitä vastaan. Serbien sortotoimet ja Kosovon pitkä kansainvälinen hallinto kuitenkin puoltavat hallituksen mukaan tunnustamista ja heikentävät Serbian oikeutta vastustaa maakuntansa itsenäistymistä. Hallituksen mukaan neuvottelutie Kosovon asemasta on käyty loppuun ja maakunnan tilanteen jatkuminen ennallaan olisi kestämätön vaihtoehto.

Ahtisaari: Kosovon itsenäisyys peruuttamaton tosiasia
Presidentti Martti Ahtisaari pitää Kosovon tuoretta itsenäisyyttä peruuttamattomana tosiasiana. Ahtisaari sanoi päivällä Helsingissä, että kaikkien valtioiden pitäisi tunnustaa Kosovon itsenäisyys mahdollisimman pian. Ahtisaaren mukaan entisen Jugoslavian johdon sortotoimet johtivat tilanteeseen, jossa Kosovon pysyttäminen Serbian yhteydessä oli mahdotonta. Kosovon säilyttäminen kansainvälisessä hallinnossa ei olisi Ahtisaaren mielestä sekään antanut maakunnalle mahdollisuuksia kehittyä taloudellisesti ja yhteiskunnallisesti. Ahtisaari toivoi Serbian johdon tunnustavan tosiasiat ja hakeutuvan uudenlaiseen, rakentavaan yhteistyöhön EU-maiden kanssa. Serbia pitää Kosovon itsenäisyysjulistusta laittomana ja on julistanut sen mitättömäksi. Serbia on kutsunut suurlähettiläänsä pois Kosovon aiemmin tunnustaneista maista.

ON VAIN PELKÄSTÄÄN HYVIN KUVAAVAA, ETTÄ SUOMI TUNNUSTAA PEDON SYNTYMÄN JUURI RAAMATULLISEN VUODEN VIIMEISENÄ PÄIVÄNÄ, ENNEN UUDEN AIKAKAUDEN ALKUA. TÄMÄ UUSI AIKAKAUSI TUO TULLESSAAN mm. KRISTILLISEN PENSEYDEN PÄÄTTYMISEN IKIAJOIKSI JA PÄÄTTYY JEESUKSEN JULKISEEN PALUUSEEN.

 

 

22.2.2008

 

Venäjän Nato-lähettiläs uhkaa voimatoimilla

Julkaistu 22.02.2008, klo 18.36

 

Venäjä uhkaa käyttää voimatoimia, mikäli Nato ylittää YK:lta saamansa valtuudet Kosovossa tai EU asettuu virallisesti tukemaan Kosovon itsenäisyyttä.

 

Venäjän Nato-lähettiläs Dmitri Rogozin sanoo, että Naton tai EU:n tuki Kosovolle antaisi Venäjälle oikeuden käyttää "raakaa voimaa" eli käytännössä asevoimiaan. Rogozinin mukaan EU ja Nato asettuisivat Kosovoa tukiessaan eri linjoille YK:n kanssa, mikä pakottaisi Venäjän toimimaan.Venäjä on yksi YK:n turvallisuusneuvoston pysyvistä jäsenistä eikä se hyväksy Kosovon itsenäistymistä. EU ei ole ottanut virallisesti kantaa Kosovon itsenäistymiseen, vaan kukin jäsenmaa päättää itse omasta kannastaan. Eilen Kosovon turvallisuutta varmistavien Naton joukkojen kerrottiin vahvistaneen Kosovon ja Serbian välistä rajaa. Rogozin muistuttaa, että Naton pitäisi toimia alueella puolueettomana eikä sen pitäisi puuttua valtion sisäisiin asioihin. Rogozin sysäsi myös vastuuta Serbian levottomuuksista Kosovon tunnustaneiden valtioiden niskoille. Rogozinin mielestä Kosovon itsenäistymispyrkimyksiä tukevien olisi pitänyt tietää itsenäisyyden tunnustamisen mahdollisista seurauksista.

 

Olishan se kait kumma, jos mä en kommentois tätä uusista. Noh siis,

Tukholman profetia 1984 Näin venäläisen sotilaan, joka oli aseistettu, niinkuin kuuluu olla. Päässä sillä ei ollut kypärää, vaan sillä oli kenttälakki. Sillä oli Venäjän armeijan tunnukset ja rinnassa sillä oli Venäjän armeijan myöntämiä kunniamerkkejä. Miehellä oli aseena pikakivääri. Hän seisoi rajapyykkien välissä, toinen rajapyykki oli Venäjän puolella ja toinen sinivalkoinen Suomen puolella. Rajapuomi oli nostettu ylös, raja oli siis auki.

Turun arkkipiispa Gustaf Johanssonista (1899-1930) ja saarnan jälkeen hänelle ilmestyi suuri enkeli miekka kädessään Turun Tuomiokirkossa vuonna 1920. Enkeli sanoi Johanssonille tuovansa viestin Jumalalta ja aiheenaan Suomen tulevaisuus, näytti miekkaa sanoen: ”kansasi tulee kokemaan kolme tällaisen miekan iskua ja näkemään kolme suurta sotaa jolloin miekka isketään Suomeen, yksi isku on jo tullut mutta kaksi on vielä tulematta. Suomi tulee kestämään nämä kaksi miekan iskua mutta kolmas on uppoava syvälle ja kahvaa myöden, ellei Suomen kristityt palaa takaisin raamattuun ja täyty Pyhällä Hengellä sekä tee parannusta kaikessa missä parannusta voi löytyä”.

 

Tutkikaa siis profetiat ja löytäkää niistä henki, kummasta hengestä ne ovat lähtöisin. Enkeli sanoi, "ellei Suomen Kristityt palaa takaisin Raamattuun ja täyty Pyhällä Hengellä". Minä totisesti sanon, että näin juuri tulee tapahtumaan ja Suomi pelastuu, muttei miehitykseltä. Israelin kansalle kävi aina samoin, he joutuivat toisten armoille, mutta selviytyivät kansana. Suomesta nousee suuri profeetta, joka saa julistamansa sanoman uppoamaan syvälle Roosin pojankin sydämeen.

 

18.2.2008

 

Suomelta Kosovo-päätös helmikuun lopussa?

Julkaistu 18.02.2008, klo 18.51 (päivitetty 18.02.2008, klo 22.06)

Ilkka Kanerva

Kuva: YLE


Suomi tunnustaa Kosovon aikaisintaan 29. helmikuuta, kertoo ulkoministeri Ilkka Kanerva YLE Uutisille.

Kanervan mukaan helmikuun loppu on lähin mahdollisuus Kosovon itsenäisyyden tunnustamiselle, koska seuraava presidentin esittely järjestetään silloin. Ulkoministeri Ilkka Kanervan lehdistöavustaja Juha Kirstilä kertoi uutistoimisto AFP:lle Suomen aloittavan valmistelut Kosovon tunnustamiseksi. Kirstilän mukaan prosessi vie luultavasti muutaman viikon. Presidentti Tarja Halonen kommentoi Indonesian-vierailullaan uutistoimisto DPA:lle, että Suomi tunnustaa Kosovon, "kun aika on oikea". Tarkkaa ajankohtaa Halonen ei kuitenkaan nimennyt.

Tästä tulee Suomelle kova paikka. Ahtisaari on osasyyllinen ja Venäjä ei katso hyvällä. Lisäksi kun Suomella on monta venäläisten havittelemaa elementtiä olemassa, jonka he haluaisivat itselleen. Kestää siis vain hetken, kun venäläiskoneet tekevät uhittelurynnäkön, valerynnäkön  Helsingin edustalle josta Putin ei ota vastuuta, vaan sen allekirjoittaa uusi presidentti, jos sekään, vaan menee tutkintaan.

 

15.2.2008

 

Venäläispoliitikko varoittaa Suomea tunnustamasta Kosovoa (nyt se sitten nähdään, kuinka käy)

Julkaistu 15.02.2008, klo 16.24

Venäjän ulkopolitiikan pääarkkitehteihin lukeutuva duuman ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja varoittaa Suomea tunnustamasta Kosovoa. Duuman ulkoasianvaliokunnan puheenjohtajan Konstantin Kosatshovin mukaan tunnustus vaikeuttaisi mm. Suomen asemaa YK:n turvallisuusneuvostossa.

Kosatshov varoitti perjantaina YLEn FST:n haastattelussa suorin sanoin Suomea tunnustamasta Kosovoa. Pohjoismaissa diplomaattina työskennellyt, sujuvasti ruotsia puhuva Kosatshov sanoi oma-aloitteisesti, että jos Suomi hyväksyy Kosovon itsenäisyyden, voi olla, ettei Suomella ja Venäjällä ole enää tulevaisuudessa juurikaan keskusteltavaa mm. YK:n turvallisuusneuvostossa: Heti kun Suomi tunnustaa Kosovon itsenäisyyden, en tiedä onko meillä jatkossa mitään keskusteltavaa YK:n turvallisuusneuvostossa, koska Suomi rikkoisi siinä tapauksessa YK:n peruskirjaa. Olemme hyvin vaarallisessa tilanteessa juuri nyt, Kosatshov sanoi YLEn FST:lle. Vaikka duuma Venäjällä ei sinänsä päätä ulkopolitiikasta, voi Kosatshovin sanomisia pitää viestinä ja varoituksena. On muistettava, ettei hänen sanomisensa ole venäjän ulkoministeriön suoraa julistusta. Duuman ulkoasianvaliokunnalla on kuitenkin roolinsa arkkitehtitoimistosssa, joka muovaa Venäjän ulkopolitiikkaa.

 

Venäjä on viime viikkoina puhunut toistuvasti seurauksista, joita Kosovon itsenäistyminen saattaisi aiheuttaa. Torstaina suuressa lehdistötilaisuudessaan presidentti Vladimir Putin sanoi salamyhkäisesti, että Venäjällä on toimintasuunnitelma Kosovon itsenäistymisen varalta , mutta hän ei halunnut paljastaa Venäjän vastatoimien laajuutta. Varsin ristitriitaisia tietoja on saatu myös siitä, kuinka Kosovon itsenäistyminen vaikuttaa Venäjän tukemien Abhasian ja Etelä-Ossetian itsenäistymispyrkimyksiin Georgiasta. Perjantaina Venäjän ulkoministeriöstä vahvistettiin, ettei Kosovon itsenäistyminen johda kuitenkaan kapinallisalueiden automaattiseen tunnustamiseen.

 

Raimo Hynysen uni 28.7.2007

Olin Helsingin keskustasta ehkä pari km länteen päin. Etelä-lounaasta tuli n. 10 sotilaslentokonetta ja osa kaartoi takaisin merelle päin etelään. Kaartavat koneet ampuivat raketteja, jotka putosivat n. 0,5 km päähän meren rannasta. Varsinaisia kovia räjähdyksiä ei ollut, mutta kun raketit olivat pudonneet, niin niistä tuli harmaata savua/kaasua, joka alkoi ajelehtia hitaasti pohjoisen suuntaan. Puolet koneista ja yksi risteilyohjuksen tapainen jatkoivat lähes suoraan pohjois-koillisen suuntaan.
Heräsin tässä vaiheessa ja nukahdin. Uni jatkui, että tv:stä tuli tapahtumasta. Kerrottiin, että ei tullut henkilötappioita. Todettiin myös että tapahtumalla todennäköisesti peloteltiin Suomea. Koneitten kansallisuutta ei arvailtu. Ei myöskään kerrottu mitään omien puolustusvoimien toimista.

 

Puhuimme juuri Jarin kanssa puhelimessa ja tässä ajatuksiamme:

Puutullit, rekkajonot ja muut Venäjän pakkokeinot Suomea kohtaan on painostusta, jonka syyn vain hallitus tietää. Loputon tavaranpaljous on matkalla Venäjälle vain Suomen kautta vain siitä syystä että me olemme luotettava maa siirtää tavarat rajalta yli vastaanottomaahan ilman korruptiota ja välistävetoja. Venäjän tavaran tuonnista yli 25% menee rajojemme läpi. MIETI, yli 25%. Venäjä haluaisi siis Suomen tavallaan pois edestään, mutta miten? Kotkan satama on keskeisin tuontipaikka mutta kaikki Venäjän tulevat suunnitelmat tarvitsevat silti Suomen puhtaan hallinnon ja maineen, sekä myös ilman Suomea, Kotkakin olisi vain venäläinen satama. Jari sanoi, että jos hän olisi Valdimir Putin, hän toimisi takapiruna ja antaisi heti tämän marionettipresidentin ottaa vastuu kovista otteistaan, kuten Suomen uhittelu järein keinoin. Putin voisi pestä kätensä tuosta kaikesta ja uhittelu johtaisi vähitellen puolen Suomen miehitykseen, Kymijoen suulta, Jyväskylän läpi Ouluun ja sieltä aina Lappiin saakka.

Juttelimme myös mitä rikkavilja on. Se on kirkkoihimme saatanan kylvämää mädännäisyyttä ja leipäpappeja, joilta puuttuu kokonaan uudestisyntyminen.

...ja "Hän kysyy rikkaviljan kylväjiltä, joko satonne on valmis?". Luulenpa että kirkot ovat nyt siinä valmiit ja paha vilja sielläkin kypsää.

 

11.2.2008

 

Hodorkovski lopettaa syömälakkonsa

Julkaistu 11.02.2008, klo 17.02

 

Jukos-öljy-yhtiön entinen johtaja Mihail Hordorkovski on lopettanut kaksi viikkoa kestäneen syömälakkonsa.

 

Hodorkovski tuki lakollaan entistä työtoveriaan, Jukosin entistä varatoimitusjohtajaa Vasili Aleksaniania. Venäläisviranomaiset eivät päästäneet aidsia ja syöpää sairastavaa Aleksaniania aluksi sairaalahoitoon vankilasta. Viime viikolla valtiovalta kuitenkin lupasi suostua Aleksanianin siirtämiseen moskovalaiselle erikoisklinikalle hoidettavaksi. Aleksanian joutui vankilaan viime huhtikuussa. Hodorkovski ilmoitti syömälakkonsa päättymisestä internetissä julkaistussa viestissään. Mihail Hodorkovski oli mitä ilmeisemmin Venäjän rikkain mies ennen öljy-yhtiö Jukosin hajottamista ja vankilaan joutumistaan. Talousrikoksista tuomittu Hodorkovski istuu vuonna 2005 langetettua kahdeksan vuoden tuomiotaan Tshitassa lähellä Kiinan rajaa.

 

Voi Suomi parkaa, kun kaikki tunnustaisivat edes itselleen, minkälainen naapurimme on. Naapurimme ei muutu, vaikka voissa paistaisi, sanoi vanha torniolaispappa aikoinaan. Ryssä, mikä ryssä. Mainilan laukaukset ja valheellinen rauhanjulistus. Kaikki valhetta. Miten tällainen mies, kuin Hodorovski jolla oli koko elämä auki, terveet elämäntavat ja hyvä terveys, politiikkaankin olisi halunnut seuraavaksi mutta siihen se sitten pysähtyi kun seinään. Näistä miehistä muodostui uhka Vladimir Putinille ja hänen hallitukselleen, aivan kuten Litvinenkollekin kävi. Yhtä äkkiä miehet löytävät veropetoksesta itsensä vankilasta, todetaan pian AIDS ja luusyöpä sekä nippu muita tauteja, joita vain laskelmoivasti suunniteltu eliminaattori, kuin entinen KGB voisi tehdä. Ruokaan sekoitetaan myrkkyjä ja rokotukseen AIDS jne… kyllähän keinoja löytyy, jos mies täytyy hiljaiseksi vaivihkaa laittaa. Sitten vain medialle ilmoitus huumausaineista ja homosuhteista jne… paketti valmis. Mitä siis Suomi voi odottaa tällaiselta naapurilta? Vastaus: mitä tahansa!

 

22.1.2008

 

Hesekiel 38 (Venäjä kokoaa joukkonsa, jakeet 1-7 ja hyökkäys Suomeen, jakeet 8-13 lopuksi Israeliin, jakeet 14-21)

1 Minulle tuli tämä Herran sana:

2 "Ihmislapsi, käännä kasvosi kohti Googia Maagogin maassa, Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinasta, ja ennusta häntä vastaan

3 ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä käyn sinun kimppuusi, Goog, sinä Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas.

4 Minä kuljetan sinua, panen koukut sinun leukoihisi ja nostatan sotaan sinut ja kaiken sinun sotaväkesi: hevoset ja ratsumiehet, kaikki pulskasti puettuja, suuren joukon suurine ja pienine kilpineen, miekankantajia kaikki.

5 Persia, Etiopia ja Puut ovat heidän kanssansa, kilvet ja kypärit on heillä kaikilla.

6 Goomer ja kaikki sen sotalaumat, Toogarman heimo pohjan periltä ja kaikki sen sotalaumat-lukuisat kansat ovat sinun kanssasi.

7 Ole valmis, varustaudu, sinä ja kaikki joukkosi, jotka ovat kokoontuneet sinun luoksesi, ja ole sinä varalla heitä varten.

8 Pitkien aikojen perästä sinä saat määräyksen, vuotten lopulla sinun on karattava maahan, joka on tointunut miekan jäljiltä, koottu monien kansain seasta, -mentävä Israelin vuorille, jotka kauan aikaa olivat olleet rauniomaana; se on tuotu pois kansojen seasta, ja he asuvat turvallisina kaikki tyynni.

9 Sinä hyökkäät kuin rajuilma, tulet kuin pilvi, pettääksesi maan, sinä ja kaikki sotalaumasi ja lukuisat kansat, jotka ovat sinun kanssasi.

10 Näin sanoo Herra, Herra: Mutta sinä päivänä tulee mieleesi jotakin, ja sinä mietit pahan juonen

11 ja sanot: Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina-asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia.

12 Sinä aiot saalista saada, ryöstettävää ryöstää, ojentaa kätesi raunioita kohti, jotka on saatu asutuiksi, ja kansaa kohti, joka on koottu pakanakansain seasta, joka on hankkinut karjaa ja omaisuutta ja asuu maan navassa.

13 Saba ja Dedan ja Tarsiin kauppiaat ja kaikki heidän nuoret jalopeuransa kyselevät sinulta: 'Oletko sinä menossa saalista saamaan, ryöstettävää ryöstämään? Oletko koonnut joukkosi kantamaan hopeata ja kultaa, ottamaan karjaa ja omaisuutta, suurta saalista saamaan?'

14 Sentähden ennusta, ihmislapsi, ja sano Googille: Näin sanoo Herra, Herra: Sinä päivänä sinä kyllä huomaat, että minun kansani Israel asuu turvallisena,

15 ja lähdet asuinpaikastasi pohjan periltä, sinä ja sinun kanssasi lukuisat kansat, jotka kaikki ratsastavat hevosilla: suuri joukko, lukuisa sotaväki.

16 Sinä hyökkäät minun kansani Israelin kimppuun kuin pilvi, peittääksesi maan. Päivien lopulla on tämä tapahtuva. Ja minä annan sinun karata maahani, että pakanakansat tulisivat tuntemaan minut, kun minä osoitan pyhyyteni sinussa, Goog, heidän silmäinsä edessä.

17 Näin sanoo Herra, Herra: Etkö se ole sinä, josta minä muinaisina päivinä puhuin palvelijaini, Israelin profeettain, kautta, jotka niinä päivinä ennustivat, vuodesta vuoteen, että minä annan sinun karata heidän kimppuunsa?

18 Mutta sinä päivänä, jona Goog karkaa Israelin maahan, sanoo Herra, Herra, nousee minun vihani hehku.

19 Kiivaudessani, tuimuuteni tulessa minä sanon: Totisesti tulee sinä päivänä suuri maanjäristys Israelin maahan.

20 Ja minun edessäni vapisevat meren kalat ja taivaan linnut ja metsän eläimet ja kaikki maassa liikkuvat matelijat ja kaikki ihmiset, jotka maan pinnalla ovat; ja vuoret luhistuvat, ja vuorenpengermät sortuvat, ja kaikki muurit sortuvat maahan.

21 Ja minä kutsun häntä vastaan kaikille vuorilleni miekan, sanoo Herra, Herra: toisen miekka on oleva toista vastaan.

22 Minä käyn oikeutta hänen kanssansa rutolla ja verellä. Ja minä annan sataa kaatosadetta, raekiviä, tulta ja tulikiveä hänen päällensä, hänen sotalaumojensa päälle ja lukuisain kansojen päälle, jotka hänen kanssansa ovat.

23 Niin minä osoitan suuruuteni ja pyhyyteni sekä teen itseni tunnetuksi lukuisain pakanakansain silmien edessä. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra."

 

21.1.2008

 

Suomi pohtii Naton ilmavalvontajärjestelmään liittymistä

Julkaistu 21.01.2008, klo 09.17 (päivitetty 21.01.2008, klo 11.02)

ruotsin ilmavoimien kone

Kuva: YLE
 

Suomi harkitsee liittymistä sotilasliitto Naton ilmavalvontajärjestelmään. Suomi, Ruotsi ja Norja kaavailevat parhaillaan yhteisen ilmavalvonnan perustamista.

Tästä voisi seurata odotettu syy uhkausiskuun keväällä Helsingin edustalle, joka olisi niin vakava pelote, että Suomi alkaa kysellä tosissaan apuja Natosta ja EU:lta. Kumpikaan ei halua suojella Suomea, koska näkevät jo uhan. Mieluummin uhrataan Suomi, kuin vaarannetaan koko maailman rauha.
Rauha katkeaa pahimpaan mahdolliseen sodanuhkaan idän ja lännen välillä, mutta ehkä vasta joskus kesän kynnyksellä, jonka ratkaisee silti kauhun tasapaino ja osin Israelin rauhankehitys.
 

 

Puolustusvoimain komentajan, amiraali Juhani Kaskealan mukaan Ruotsin ja Suomen olisi silloin liityttävä Naton yhteiseen ilmavalvontajärjestelmään, koska Norjalla ei ole lainkaan kansallista ilmavalvontaa. Maanpuolustuskurssin avajaisissa Helsingissä puhunut Kaskeala arveli, että Nato tuskin asettaa yhteistyölle esteitä. Keski-Euroopassa ilmavalvontajärjestelmässä ovat mukana Nato-maiden lisäksi Itävalta ja Sveitsi. Puolustusministeri Jyri Häkämiehen mukaan asiasta on keskusteltu jo presidentti Tarja Halosen ja pääministeri Matti Vanhasen kanssa. Poliittiset linjaukset on määrä tehdä keväällä, Häkämies sanoo.
 

 

Tämän jälkeen aletaan puhua rauhasta koko maailmassa ja aseet vaikenevat, kunnes ne syttyvät pahimmalla mahdollisella tavalla, päättyen ydinsotaan.
En ole tehnyt tätä kuvaa ihan hatusta tempomalla, vaan koska tunnen meidän Lapin kairat ja myös siltä osin Venäjän pohjoiset vaikeat olosuhteet. Suomessa olisi valmis varalaskupaikkakin huoltokuljetuksille. Tutkan sijainti poistaisi Naton mahdollisuudet tehdä yllätyshyökkäystä Venäjälle. Niin se vaan menee, eikä ne venäläiskenraalit tyhmiä ole. Suomessa on valmiina tieverkko, jota raskas ilmatorjuntakalusto voisi hyvin kulkea. Pois lukien Kilpisjärvi, jonne sitä on turha viedä. Karesuvantoon asti voisi viedä jonkin panssarirykmentin mahdollista maahyökkäystä silmälläpitäen, muuten siitä ei ole hyötyä. Ilmaiskut ovat sitä varten, millä tuhotaan ohjuksia, jotka tutka havaitsee. Maavoimatkin ovat hyvässä asemassa, kun ne sijoitetaan Kolarin seudulle Tornionjoen rantaan..

 

19.1.2008

 

Venäjän komentaja käyttäisi ydinasetta ehkäisevästi

Julkaistu 19.01.2008, klo 12.54

Venäjän asevoimien komentaja katsoo maalla olevan oikeus käyttää ydinaseita myös ennalta ehkäiseviin iskuihin.

 

Kenraali Juri Balujevski sanoo venäläisille uutistoimistoille antamassaan lausunnossa, että Venäjä ei suunnittele hyökkäystä mitään maata vastaan, mutta tarvittaessa asevoimat on valmis suojelemaan Venäjän ja sen liittolaisten koskemattomuutta myös ennaltaehkäisevästi, mukaanlukien ydinaseiden käyttö. Uutistoimisto AP:n arvion mukaan Balujevskin lausunnossa ennaltaehkäisevästä iskusta ei sinänsä ole mitään uutta, mutta yleensä presidentti Vladimir Putin ja muut johtajat eivät ole tässä yhteydessä maininneet ydinaseita.

Niin tietysti voidaan käyttää ennaltaehkäisevästi, mihin maahan tahansa, kunhan ei satu omaan maahan ja omien sukulaisten niskaan. Varo Suomi, koska venäläiset eivät kaihda keinojaan.

 

3.1.2008

 

Maavoimien esikunta aloitti Mikkelissä

Julkaistu 03.01.2008, klo 01.34 (päivitetty 03.01.2008, klo 22.14)
 

Mannerheimin patsas Mikkelissä

Kuva: YLE

Maavoimien esikunta on tänään aloittanut toimintansa Mikkelissä mittavien juhlallisuuksien myötä. Kyseessä on puolustusvoimien suurin rakennemuutos sitten viime sotien.

Marsalkka Mannerheim, perusti pääesikunnan Mikkeliin sodan sytyttyä keväällä 1940 ja se lakkautettiin syksyllä 1940 kun se oli toiminut vain viisi kuukautta. Nyt jää nähtäväksi, kuinka tämä käy tällä kertaa. Viisi kuukautta on täynnä toukokuussa.

 

 

2.1.2008

 

 

Mieti vähän, kuinka pieni meidän junttikylämme on. Minne kotkat kokoontuvat siellä raato on...

 

19.12.2007

 

Putin Time-lehden vuoden henkilöksi

Julkaistu 19.12.2007, klo 15.58 (päivitetty 19.12.2007, klo 16.00)

Vlamidir Putinin taustalla Venäjän lippu

Kuva: RURTR

Yhdysvaltalainen Time-aikakauslehti on valinnut Venäjän presidentin Vladimir Putinin vuoden henkilöksi. Lehden mukaan Putin on tuonut Venäjälle vakautta ja vahvistanut maan asemaa.

 

Putinista kertovan juttunsa lehti otsikoi "Tsaari on syntynyt".


Muita varteenotettavia ehdokkaita vuoden 2007 henkilöksi olivat Time-lehden mukaan muun muassa Yhdysvaltain ex-presidentti Al Gore ja kirjailija J.K. Rowling.

KATSOKAA NYT...

Voi hyvää päivää sentään, huh.

TSAARI ON SYNTYNYT


 

18.12.2007

 

Venäjä lupaa vastatoimia ohjuskilven rakennustöille

Julkaistu 18.12.2007, klo 21.30

Venäjä aikoo ryhtyä vastatoimiin, jos Yhdysvallat aloittaa kiistellyn ohjustentorjuntajärjestelmän rakennustyöt Itä-Euroopassa. Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov sanoi radiohaastattelussa, että ohjuskilpeen liittyvät rakennustyöt johtavat Venäjän puolelta kouriintuntuviin aineellisiin vastatoimiin.

 

Lavrov ei selventänyt Venäjän aikeita tarkemmin. Hän puhui Moskovan Kaiku -radioaseman haastattelussa. Yhdysvallat suunnittelee sijoittavansa ohjuspuolustusjärjestelmän osia Puolaan ja Tshekkiin. Yhdysvaltain mukaan ohjuskilven tarkoituksena on suojata Eurooppaa Iranin ja Pohjois-Korean kaltaisten maiden ohjuksilta. Venäjä kuitenkin uskoo, että kilpi on tarkoitettu sen ohjuksia vastaan.

 

Venäjän vastatoimet ovat Suomi ja Georgia. Se ei ole mikään suuri yllätys, jos ajatellaan minne pitäisi sijoittaa torjuntaohjukset Turkin ja Norjan ohjuksien hyökkäyksen varalta.

 

 

14.12.2007

 

Valtioliitto puhuttaa Putinin Valko-Venäjän vierailulla

Julkaistu 13.12.2007, klo 21.38 (päivitetty 13.12.2007, klo 22.04)

Valtioliitto on varmaan se avainsana, jolla Putin avaa Tsaarikeskustelun. Tulee olla Venäjän presidentti, Valkovenäjän jne. maiden presidentit ja valloitettujen sekä liittoutuneiden maiden valtioliittymää johtaa Tzar Putin.

 

Venäjän presidentti Vladimir Putin on saapunut vierailulle Valko-Venäjälle. Putinin ja presidentti Alexandr Lukashenkon arvellaan keskustelevan maiden valtioliitosta.

Maiden yhteensulautuminen mahdollistaisi sen, että Putin voisi nousta uuden, laajemman valtion johtoon ja näin valvoa myös Venäjän tulevan presidentin toimia. Kreml on kiistänyt tällaiset suunnitelmat Putinin tulevaisuuden varalta. Valko-Venäjän edustaja kuitenkin myönsi viime viikolla, että valtioliitto ja siihen liittyvä perustuslaki ovat Putinin ja Lukashenkon keskustelunaiheina. Putin joutuu luopumaan tehtävästään maaliskuun vaaleissa, koska perättäisten presidenttikausien määrä on rajoitettu kahteen. Putinin kannattama presidenttiehdokas Dmitri Medvedev on jo tarjonnut Putinille pääministerin paikkaa tulevassa hallinnossa. Viime viikolla venäläinen Ekho Moskvy -radioasema kertoi Lukashenkon hallinnon edustajan sanoneen, että Venäjän ja Valko-Venäjän edustajat ovat tehneet sopimuksen, jonka mukaisesti Putinista tulee uuden valtion presidentti ja Lukashenkosta sen parlamentin puhemies. Venäjän kommunistisen puolueen johtaja Gennadi Zjuganov sanoo, että hän ei hämmästyisi, jos Putin yrittäisi vauhdittaa valtioliittoa Venäjän ja Valko-Venäjän välillä noustaakseen yhdistyneen valtion johtajaksi. Venäjän hallinnon edustajan mukaan valtioliiton perustaminen edellyttäisi kuitenkin kummankin maan parlamenttien hyväksyntää. Lisäksi esitys pitäisi hyväksyä kansanäänestyksissä kummassakin maassa. Jotkut tarkkailijat kuitenkin epäilevät valtioliiton mahdollisuutta. Katsotaan, että Putinilla ja Lukashenkolla on päinvastaiset tavoitteet: Putin haluaisi Valko-Venäjän valtansa alle, kun taas Lukashenko haluaa Venäjältä taloudellista apua, säilyttäen samalla Valko-Venäjän täyden itsenäisyyden.

Medvedev johtaa mielipidemittauksessa
Putinin suosima presidenttiehdokas Dmitri Medvedev nousi tänään torstaina julkaistussa mielipidemittauksessa suosituimmaksi ehdokkaaksi. Häntä kannattaa 35 prosenttia äänestäjistä. Seuraavaksi eniten kannatusta oli kahdella muulla Kremlin valtarakenteen jäsenellä, varapääministeri Sergei Ivanovilla (21 prosenttia) ja pääministeri Viktor Zubkovilla (17 prosenttia). Sekä Ivanov että Zubkov ovat sanoneet kannattavansa Medvedevin valintaa. Kommunistipuolueen johtajan Gennadi Zjuganovin kannatusluvuksi saatiin 15 prosenttia. Zjuganov ei ole vielä ilmoittautunut ehdokkaaksi.

 

Kuinkahan moni oikeasti naureskelee kanssani sitä, että kuinka kauan kestää, ennen kuin joku väläyttää sanan TSAARI. Onhan tämä ollut niin läpinäkyvää jo kauan. On muutenkin päivän selvää, että tässä on kysymyksessä Putinin presidenttiyttä suurempi rooli Venäjän johdossa, eli venäläisessä johdossa. Maa aikoo takaisin suurvallaksi, eikä miksikään Saksan tai Ranskan kokoiseksi, vaan suuremmaksi kuin Amerikka. En minä sitä tiedä, kuinka kauan Putin luulee elävänsä, mutta varmaan saman verran kuin kaikki vallan sokaisemat diktaattorit, eli ikuisuuden ja valtakausi on vähintään sen tuhat vuotta.

 

13.12.2007

 

Venäjän patriarkka Alekseilta tuki Putinin pääministeriydelle

Julkaistu 13.12.2007, klo 13.00

Venäjän ortodoksisen kirkon johtaja, patriarkka Aleksei on vedonnut julkisesti presidentti Vladimir Putinin pääministeriyden puolesta.

Jokaisen jumalattoman ja kansallismielisen venäläisen etu on, että Putin haluaisi nostaa itsensä Tsaariksi. Vanhat venäläiset arvot palaisivat ja he saisivat kunnioittamansa vahvan diktaattorin, joka toisi valtakunnan vanhat, edellisten Tsaarien ryöväämät rajat sekä vallan takaisin. Pian Putin ratkaisee, koska kello käy ja kalenterin päivät vähenee.


Patriarkka Aleksei kutsui Putinia suureksi siunaukseksi Venäjälle ja sanoi hänen pääministeriytensä takaavan maahan jatkuvuuden. Patriarkka Aleksein viisiminuuttinen puhe esitettiin torstaina Venäjän tärkeimmillä televisiokanavilla. Presidentti Putinin itselleen valitsema seuraaja Dmitri Medvedev esitti keskiviikkona, että Putinin pitäisi jatkaa maaliskuun jälkeen pääministerinä. Putin ei ole itse kommentoinut ehdotusta. Perustuslaki velvoittaa Putinin väistymään presidentin tehtävistä kahden kauden jälkeen.

 

11.12.2007

 

Medvedev kannattaa Putinia pääministeriksi

Julkaistu 11.12.2007, klo 13.11 (päivitetty 11.12.2007, klo 13.39)

Vladimir Putin ja Dmitri Medvedev

Kuva: EPA / Vladimir Rodionov RIA NOVOSTI / KREMLIN POOL
Vladimir Putin ja Dmitri Medvedev  

Venäjän todennäköinen seuraava presidentti Dmitri Medvedev kannattaa presdidentti Vladimir Putinin nimittämistä pääministeriksi presidentinvaalien jälkeen.

 

Medvedev sanoi televisiossa pitävänsä äärimmäisen tärkeänä, että Putin saa korkeimman toimeenpanoviran eli Venäjän federaation hallituksen päämiehen tehtävän. Medvedev antoi ymmärtää, että hänen ehdokkuutensa presidentiksi kytkeytyy tarpeeseen jatkaa Putinin politiikkaa. Medvedev myös muistutti, että juuri Putin vei Yhtenäinen Venäjä -puolueen murskavoittoon parlamentin alahuoneen, duuman, vaaleissa. Presidentti Putin ilmoitti maanantaina tukevansa ensimmäistä varapääministeriä Dmitri Medvedeviä presidentiksi maaliskuun vaaleissa. Putin ei Venäjän perustuslain mukaan voi itse asettua ehdokkaaksi kolmatta kertaa.

 

Sananvalinnoista merkittävin, oli tuon missä Putinille annettaisiin "korkeimman toimeenpanoviran eli Venäjän federaation hallituksen päämiehen" virka. = TZAR!

 

8.12.2007

 

Putinin puolue nimeää presidenttiehdokkaan 17. päivä (pitihän se arvata 17. päivä, joka ei ole merkityksetön numerona)

Julkaistu 07.12.2007, klo 19.42 (päivitetty 07.12.2007, klo 19.42)

 Venäjän presidentin Vladimir Putinin Yhtenäinen Venäjä -puolue nimeää presidentinvaaliehdokkaansa tämän kuun 17. päivä. Asiantuntijoiden mukaan ei ole kuitenkaan varmaa, onko kyseessä lopullinen ehdokas, sillä Putin haluaa pitää vaihtoehdot avoimena mahdollisimman pitkään.

Todennäköisimpinä ehdokkaina pidetään varapääministereitä Sergei Ivanovia ja Dmitri Medvedeviä. Myös pääministeri Viktor Zubkov esiintyy ehdokasarvailuissa.

 

6.12.2007

 

Suomi –Israel yhteenkuuluvuus
Leo Meller 2005 

Aikoinaan mm. Sakari Topelius sanoi: ”olemme kuin toinen Jumalan suosikkikansa Israelin jälkeen” ja Gustaf Johansson sanoi: ”olemme osa kadonnutta Israelia”.
Olen usein maininnut suomalaisista puheen ollen että olemmeko kadonnutta Isaskarin sukukuntaa (Israelin jälkeläisiä). Joskus jopa Luterilaisen kirkon papit sanovat että suomalaisilla on geenejä Israelin verenperinnöstä.
Miksi kaksi näin pientä kansaa kaukana toisistaan voivat olla toistensa kanssa kovin samanlaisia ja niin sanomattoman haavoittuvaisia, mutta silti niin merkittäviä. Kuten Wilkerson sanoi: ”koko idässä odotetaan aina mitä suomessa tapahtuu, ennen kuin tekevät mitään”.

 

Ajattelehan kahta lippua Suomi ja Israel. Sitten kun ajatellaan vanhoja papin asuja jolloin heidät puettiin koko valkoiseen ja Kasukka oli sininen. Sininen ja Valkoinen on Jumalan papin väri. Kun katselet alkuperäistä rukousviittaa, sekin on väriltään valkoinen ja sininen. Skandinaaviset maat seurasivat Tanskan lipun muotoja joka täytti hiljattain tuhat vuotta. Kun Suomi alkoi valmistella omaa lippuaan, niin siihen monen kokeilun jälkeen valittiin lopulta valkoisella pohjalla sininen risti, johon keskelle upotettiin pyhä tunnus, keltainen jalopeura. Suomella oli lippu vuosikymmeniä ennen kuin syntyi valtio nimeltä Israel. Israelin lipussa on kaksi valkoista linjaa ylhäällä ja alhaalla. Ylempi tarkoittaa pohjoista Israelia ja alempi eteläistä Juudaa, niiden keskellä on kilpi, Daavidin kilpi. Kun yhdistetään nämä liput pistämällä ne päällekkäin, sinulla on Jumalan papin värit, Israelin kuningaskunta ja Juuda, jotka yhdistyvät ristillä ja Daavidin kilven keskellä on Juudan jalopeura. Siinä on koko Raamattu.
Muistatteko sotaa 1967 jolloin Jerusalem vapautettiin? Juutalaiset vapauttivat sen kuudessa päivässä. Pääosin Israelilaiset ovat Juudan sukukunnista mutta kaikki Israelilaiset eivät silti ole Juudan maakunnasta, samalla tavalla kuin kaikki suomalaiset eivät ole savolaisia. Israelin asia ei siis ole yksin Israelin asia vaan koko maailman kristittyjen asia.
Kun tuo kuuden päivän sota käytiin ja se päivä jolloin tuo sota alkoi, Israelissa kaikkien merkittävien rakennusten saloissa liehui kahden maan liput. Toinen lippu oli Israelin lippu ja toisessa oli sininen risti, jossa oli keltainen jalopeura keskellä, se oli Suomen lippu. Koska mies Turusta, Rafael Paasio vieraili niinä tunteina kun kuuden päivän sota alkoi. Paasio lennätettiin pois maasta mutta kukaan ei ehtinyt laskea niitä Suomen lippuja ennen kuin sota oli loppunut ja Jerusalem vapautettu. Suomen lippu oli Kristuksen symbolina kun Israel voitti vihollisensa ja vapautti pyhän kaupungin, Jerusalemin.

Leo Meller 2005

 

...Jumala suojelee uutta kansaansa, eikä anna Suomen tehdä liittoa saatanan kanssa.
Älä saata meitä kiusaukseen ja päästä meidät pahasta".
Vaikka Venäjä on se paha, jota Jumala käyttää, estäessään sen liiton. Kun Jumala armahtaa, se ei todellakaan tarkoita sitä, että hyvinvointimme kasvaa entisestään, vaan juuri se onkin se pahempi paha, eli päin vastoin. Suomi kuolee pian, saadakseen lopulta elää taas... oppia uudelleen rukoilemaan, kiittämään ja Ylistämään Jumalaansa, jälleen molemmin käsivarsin, sekä Siunaamaan maailmaa.

Pelastussanoma 2006: Miten Suomelle lopulta käy
Se miten maailmalle kohta käy, näyttää Suomi ensin miten maailmalle käy. Vanha torniolaispappa toisteli -70 luvulla usein lausettaan: ”pian tulee aika jolloin venäjän johtaja katselee Kremlin muurilta valtakuntansa rajoja”. Kun venäläiset lähtevät auttamaan veljiään ja jättävät Suomen Lapin, olkaa suomalaiset valmiina. Maa on taas teidän rakkaat suomalaisveljet. Venäläiset saavat selkäänsä Natolta ja Israelilta, sitten ne tappavat lopuksi toinen toisiaan, niiden rippeet pakenevat Siperian aroille. Suomalaiset: ”Kävelkää silloin Karjalaan ja Petsamoon, ottakaa Suomemme alkuperäiset maat ja sen neidon muodot takaisin”. Älkää varastako, kuten yrittivät vanhukset jatkosodassa tehdä, vaan ottakaa vain omamme takaisin. Silloin teette oikein ja Jumalan tahdon mukaan. Annatte silloin myös Suomen viimeisen ennakkoilmoituksen maailmalle Jeesuksen paluusta ja silloin tuo alkuperäinen Suomineito ”morsian” molemmat kädet eteen ojennettuna on ottamassa sulhasensa vastaan kun hän taivaasta saapuu. Sillä niin käy tällekin maailmalle kun kaikki on viimein ohi. Jeesus, Herrain Herra ja kuningasten Kuningas tulee ja ottaa oman maansa haltuun ja alkaa hallita sitä jälleen. Silloin me suomalaiset palaamme asuttamaan tätä meille rakasta maata, nostamme siniristilippumme salkoon Jeesuksen voiton merkiksi, ilman Jumalattomia johtajiamme, jotka syöksivät tämän maan ja rakkaan Suomineitomme venäläisten raiskattavaksi. Tuona päivänä Suomineito alkaa jälleen molemmin käsin ylistää Herraa ja siunata koko maata. Se jos joku hellyttää minunkin mieleni.

 

3.12.2007

 

Yhtenäinen Venäjä murskavoittoon duuman vaaleissa

Julkaistu 03.12.2007, klo 07.42 (päivitetty 03.12.2007, klo 07.55)

 

Putin äänestää

Kuva: EPA/ Dimitri Astakhov
Presidentti Vladimir Putin ja hänen puolisonsa Ludmila Putina

Presidentti Vladimir Putinin tukipuolueen Yhtenäinen Venäjän murskavoitto näyttää selvältä Venäjän parlamenttivaaleissa. Kun äänistä on laskettu noin 91,6 prosenttia, Yhtenäinen Venäjä on saamassa 63,2 prosentin ääniosuuden.

 

Vanha Bysantti nousee

Googin henki nousee

Tzar instituutio nousee

Ortodoksinen valta nousee

 

-Muuttunut vaarallinen Venäjä-

Varo Suomipoika

 

Duumaan on saamassa edustajia kolme muutakin puoluetta. Kommunistien ääniosuus on laskennan tässä vaiheessa 11,7 prosenttia, liberaalidemokraattien 8,4 prosenttia ja Oikeudenmukaisen Venäjän 8,0 prosenttia.
Mikään muu 11:sta vaaleihin osallistuneesta puolueesta ei yltänyt lähellekään seitsemän prosentin äänikynnystä. Enimmillään äänimäärät ovat 2,5 prosentin luokkaa. Äänikynnyksen ylittäneet puolueet jakavat parlamenttipaikat suhteellisen vaalitavan mukaan. Duuman jäsenet valittiin nyt ensi kertaa vain puoluelistoilta. Aiemmissa vaaleissa läpipääsyyn vaadittiin viisi prosenttia.

 

27.11.2007

 

Venäjän presidentti Vladimir Putin varoittaa jatkuvasti uudelleen ja uudelleen ulkomaita puuttumasta Venäjän sisäisiin asioihin.

Kremlissä ulkomaiden suurlähettiläille puhuneen Putinin mukaan viranomaiset ovat tehneet kaikkensa suojatakseen Venäjää sisäisiltä häiriöiltä ja palauttaakseen sen jatkuvan kehityksen raiteille. Putin korostaa, että Venäjä ei anna kenenkään puuttua tähän prosessiin ulkoa.

Joidenkin silmissä kehitys on hyvä, jos kehitytään tuohon suuntaan, toisille se taas on paha taantuma. Jumalan silmissä moni asia on samoin, jopa se, että kun huudat Jumalan nimeä, hän vaikenee. Kun huudat häntä niin lujaa, että taivaassa viimeinenkin sopukka on huutosi kuullut, Jumala on sinun tähtesi vieläkin hiljempää. Kun Jumala antaa onnettomuuden tulla päällesi, hän haluaa sinua varjella jostain todella pahasta.

 

26.11.2007

 

Venäjä valmis vuoropuheluun ohjuskilpikysymyksessä

Julkaistu 26.11.2007, klo 10.58 (päivitetty 26.11.2007, klo 11.04)

 

Sergei Ivanov

Kuva: AP Graphics Bank
Sergei Ivanov

Venäjän varapääministeri Sergei Ivanov sanoo Venäjän olevan valmis vuoropuheluun Yhdysvaltain uusimmista ehdotuksista ohjustorjuntakiistassa.

 

Venäjän vastaus ohjuskilpeen, on Suomi… Tarkemmin sanottuna Suomen lappi ja sieltä Tornionjokilaakso, jonne he sijoittavat oman ohjuspuolustuksensa, Norjan Natoa vastaan. Heidän puolustuksensa heikoin lenkki on juuri siellä. Sinne keskittyy suuret uhat.

 

Yhdysvallat lähetti Venäjälle viime viikolla kompromissiehdotuspaketin, joka koskee Yhdysvaltain Puolaan ja Tshekkiin kaavailemaa ohjuspuolustusjärjestelmää. Ivanovin kommentti on astetta myönteisempi kuin Venäjän aiemmat reaktiot ehdotuksiin. Viime viikolla Venäjän ulkoministeriö ilmoitti olevansa pettynyt Yhdysvaltain ehdotuksiin. Ivanov sanoi radiohaastattelussa, että Venäjällä on oikeus reagoida, jos Yhdysvallat joka tapauksessa sijoittaa ohjustorjuntajärjestelmänsä Eurooppaan. Ivanovin mukaan Venäjä ei kuitenkaan aio tulla vedetyksi mukaan asevarustelukilpaan, sillä sitä virhettä Venäjä ei aio toistaa. Aiemmin puolustusministerinä toiminutta entistä KGB-upseeria Sergei Ivanovia on pidetty mahdollisena presidentti Putinin seuraajaehdokkaana. Yhdysvallat haluaa sijoittaa Puolaan torjuntaohjuksia ja Tshekkiin tutkajärjestelmän. Yhdysvaltain mukaan järjestelmällä suojataan Eurooppaa mahdolliselta Iranin uhalta mutta Venäjän johto pitää suunnitelmia Venäjää vastaan suunnattuina.

 

22.11.2007

 

Googin henki herää

Valdimir Putin alkaa käyttäytyä sellaisella tavalla, joka selvästi on Googin hengen aikaansaamaa. Näyttää siltä, että herra Putin onkin se, joka nousee Tsaariksi. Minulta kysyttiin Peijaksen sairaalassa mielentilatutkimuksissa, omaa mielipidettäni, kun kirjoitin pelastussanoma 2006version, että miten suhtaudun itse kirjoituksiini, jossa lukee ennustuksia Iivana Julman noususta, viinapulloista ja paetkaa Helsingistä, koska Venäjä hyökkää . He halusivat etsiä älyttömimmät ja ristiriitaisimmat asiat, ilman niiden sisältöä ja eivät tietenkään ymmärtäneet sitä sisältöä. Peijaksen sairaalan lääkärit halusivat halventaa ja antaa minun huomata, kuinka typerä olin kirjoittaessani tällaista. Tunsinkin silloin itseni vähän typeräksi, mutta en kumminkaan voi koskaan perua sanojani, koska ne tulivat koko maailmankaikkeuden suurimmalta auktoriteetilta. Psykiatrinikin esitti samat kysymykset, eri tavalla, antaen minulle tilaisuuden ymmärtää, että oli vastuutonta kirjoittaa Iivana Julman noususta ja varottaa helsinkiläisiä tulevista täsmäiskuista. Tulevaa ei voi muuttaa, kuten ei menneisyyttä. Tästä on kyse. Olen nähnyt tulevaa ja tiedän menneisyyteni. Edes itse Jeesus Kristus ei muuttanut tulevaisuutta, vaikka hän tiesi jo aasinsa selässä, miten tämä kaikki päättyy. Minulla ei ole, eikä olisi ollut valtaa muuttaa tulevaisuutta. Jeesuksella olisi ilmeisesti ollut. Meidän Kristittyjen elämä on siitä mielenkiintoista, että meidän syntimme kuuluvat osana pelastussuunnitelmaan. Aabraham oli epäjumalanpalvoja, Mooses ja Paavalikin murhaajia. Kaikki suuria Jumalan suunnitelman edeltä viejiä ja merkkipaaluja. Synti, on se mistä Jumala tekee pelastuksen, ei virheettömyys. Tämä ei tarkoita sitä, että synti olisi hyväksyttävä, vaan juuri täysin päin vastoin. Karta syntiä ja kun kumminkin teet sitä, Jumala salli niin sinulle tapahtuvan, jotta me oppisimme jotain uutta. Olimmehan syöneet hyvän ja pahantiedon puusta.

Asia meni vähän sivuraiteille, mutta Googin henki nousee ja näyttää siltä että Putin on se, joka sen hengen itselleen lopulta ottaa. Se on Iivana Julman henki, eli siis ei Iivana itse, vaan se vanha henkiolento, joka teki Iivana Julmasta Iivana Julman. Lisäksi hän oli ensimmäinen Tzar - Kuningasten kuningas, polveutuen Rooman keisarista Caesar. Tsaari oli valtion päämies, mutta myös uskonnollinen johtaja. Tästä tulevat kahden alueen kuninkuudet, maallisen ja hengellisen. Huh, mikä yhtälö.

Laitan tähän vielä linkin aiemmista tutkimuksista Tsaarin paluu.

 

21.11.2007

 

Putin arvosteli länsimaita

Julkaistu 21.11.2007, klo 12.55 (päivitetty 21.11.2007, klo 19.32)

 

Vladimir Putin tilaisuudessa

Kuva: RUPOOL

Vladimir Putin

Kuva: EPA / Sergei Chirikov

 

Venäjän presidentti Vladimir Putin on syyttänyt länsimaita Venäjän politiikkaan sekaantumisesta.  

Tukijoidensa järjestämässä mielenosoituksessa Moskovassa puhunut Putin sanoi, että vastustajat kotona ja ulkomailla haluavat heikentää Venäjää. Putin kehotti venäläisiä tukemaan johtavaa Yhtenäinen Venäjä -puoluetta.
Presidentti Putin puhui noin 5000:lle tukijalleen Luzhnikin stadionilla Moskovassa. Tilaisuuden järjesti äskettäin perustettu Putinin tukijoiden liike.

Putinin jatkokaudesta vihjataan Venäjällä
Venäjän parlamentin ylähuoneen puhemies Sergei Mironv on puhunut jälleen Putinin kolmannen presidenttikauden puolesta.
Mironov tulkitsi lehdistötilaisuudessa Venäjän perustuslakia niin että se sallisi Putinin asettumisen ehdolle maaliskuun presidentinvaaleissa, kertoo uutistoimisto Itar-tass. Yleinen käsitys on, että Venäjän perustuslaki rajoittaa presidentin kaudet kahteen eikä Putin näin ollen voi olla vaaleissa ehdokkaana.

 

Tsaarin henki on heräämässä ja vanha Bysantti nousee... Putin on itsevarmempi ja ahneempi päivä päivältä. Sitä paitsi, kansa vaatii vanhoja alueita takaisin. Venäjän vallan rajat ennen vallankumousta.

 

20.11.2007

 

Putin: Venäjän oltava valmiina vastaiskuun ydinasein

Julkaistu 20.11.2007, klo 13.29 (päivitetty 20.11.2007, klo 13.35)

 

Venäjän presidentin Vladimir Putinin mielestä Venäjän ydinasevoimien on oltava valmiita antamaan nopea ja asianmukainen vastaisku mihin tahansa hyökkäykseen.

 

Putinin sanoi myös tavatessaan Venäjän johtavia kenraaleja, ettei Venäjä jää välinpitämättömästi katsomaan NATO:n voimien kasvattamista lähellä sen rajoja. Presidentti Putin pahoitteli sitä, että Venäjä ei tähän mennessä ole saanut Yhdysvalloilta vastausta ehdotukseensa yhteisestä ohjusvalvonnasta. Venäjän on Putinin mielestä jatkettava tehostetusti taistelua ääriaineksia ja terrorismia vastaan.

- Ääriryhmät ovat yhä vakava uhka, samoin Venäjän rajan tuntumassa olevat konfliktialueet, Putin sanoi.

 

On syytä avata tämä palsta...