26.5.2009

 

Seitsemän jalkaa - musta vasikka - kaksi selkärankaa - kultainen palvonnan kohde

 

Ihmevasikalla seitsemän jalkaa ja kaksi selkärankaa

Keskiviikko 27.5.2009 klo 12.56

Eläinlääkärit hämmästyivät keisarileikkauksella syntynyttä vasikkaa. Coloradon Steamboat Springsissä syntyi torstaina erikoinen vasikka. (MATT STENSLAND / AP / LK)
 

Yhdysvaltain Coloradossa syntyi eläinlääkäreiden hämmästykseksi helatorstaina vasikka, jolla oli seitsemän jalkaa ja kaksi selkärankaa, Fox News -uutiskanava kertoi. Eräässä jalassa oli kaksi sorkkaa.

Keisarileikkauksella syntynyt eläin oli hengissä syntymänsä jälkeen 10 minuutin ajan.

Eläinlääkärin mukaan tapaus johtui siitä, ettei munasolu ollut jakautunut kunnolla kahdeksi alkioksi.


Ihmisen perussynti, palvonta. Kun Mooses oli saanut Jumalalta kymmenen käskyä kivitauluihin hakattuna, samaan aikaan kansa oli jo tehnyt vasikan jota palvoivat täyttä päätä. Ihmisillä on aina oltava jokin IDOL-kohde johon kiinnittää koko elämänsä kaiken huomion.
Viimeksi loppukesällä rantautui New Yorkin edustalle outo peto, joka jäi makaamaan hiekkarannalle. Nyt Jeesuksen taivaaseenastumisen päivänä syntyy musta "peto" vasikan muodossa, symbolisoi karjaeläimen olemusta, viatonta antikristuksenomaista, jolla on seitsemän jalkaa ja kaksi selkärankaa. Nuo kaksi selkärankaa ovat aivan varmasti "peto ja väärä profeetta". Sen sijaan nuo jalat kuvaavat ehkä Johanneksen ilmestyksen pedon päitä, toisin kuin yleisesti kuvitellaan sarvien lukumäärällä olevan merkitystä. Kymmenen sarvea on vallan symboli, täydellisen vallan. Sen sijaan seitsemän päätä on päättäjien päät ja kolme sarvea työnnetään pedon edestä, tarkoittaa kolmea valtaa, jotka työnnetään pois sen edestä. Tämä on se Raamatun paikka josta olen paljon jo ehtinyt puhua. Ilmestyskirjan kuninkaat, joista viisi oli kaatunut... jne. Noista viidestä yksi on kahdeksas, "Suuri Babylon" joka virkoaa eloon ja nousee uudelleen valtaan.
 

Johanneksen ilmestys 17:1:11  Ja tuli yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli ne seitsemän maljaa, ja puhui minulle sanoen: "Tule, minä näytän sinulle sen suuren porton tuomion, joka istuu paljojen vetten päällä, hänen, jonka kanssa maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet ja jonka haureuden viinistä maan asukkaat ovat juopuneet". Ja hän vei minut hengessä erämaahan. Siellä minä näin naisen istuvan helakanpunaisen pedon selässä; peto oli täynnä pilkkaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea. Ja nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä ja piti kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia. Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti". Ja minä näin sen naisen olevan juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajain verestä; ja nähdessäni hänet minä suuresti ihmettelin. Ja enkeli sanoi minulle: "Miksi ihmettelet? Minä sanon sinulle tuon naisen salaisuuden ja tuon pedon salaisuuden, joka häntä kantaa ja jolla on seitsemän päätä ja kymmenen sarvea. Peto, jonka sinä näit, on ollut, eikä sitä enää ole, mutta se on nouseva syvyydestä ja menevä kadotukseen; ja ne maan päällä asuvaiset, joiden nimet eivät ole kirjoitetut elämän kirjaan, hamasta maailman perustamisesta, ihmettelevät, kun he näkevät pedon, että se on ollut eikä sitä enää ole, mutta se on tuleva. Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu; ne ovat myös seitsemän kuningasta; heistä on viisi kaatunut, yksi on, viimeinen ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, pitää hänen vähän aikaa pysymän. Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen.

 

26.4.2009

 

Ehkä on nyt hyvä tehdä tiliä aiheesta 22.4.

 

Kuten jo aiemmin totesin, koko tapahtuma saattaa olla vain pelkkää symboliikkaa, koska Raamattu ei anna mahdollisuutta pilkan päättymiselle, ennen kuin ovi suljetaan. Emme siis voi antaa mitään sellaista profetiaa, joka lopettaisi pilkan noin vain ennen aikojaan. Tilanne on vain sellainen, siihen päivään asti kun morsian otetaan pois ja ovi sulkeutuu. Te pilkkaajamme, tämä on teidän varsinkin hyvä tietää. Me Uskovat olemme erilaisessa asemassa tässä suhtees-sa, koska tämä vain pelkästään koettelee meidän uskoamme, eikä muuta.

Luukas 17:26-35 Ja niinkuin kävi Nooan päivinä, niin käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä: he söivät, joivat, naivat ja menivät miehelle, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin; ja vedenpaisumus tuli ja hukutti heidät kaikki. Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat, mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki, samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy. Sinä päivänä älköön se, joka katolla on ja jolla on tavaransa huoneessa, astuko alas niitä noutamaan; ja älköön myös se, joka pellolla on, palatko takaisin.

Muistakaa Lootin vaimoa! Joka tahtoo tallettaa elämänsä itselleen, hän kadottaa sen; mutta joka sen kadottaa, pelastaa sen.

Minä sanon teille: sinä yönä on kaksi miestä yhdellä vuoteella; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään. Kaksi naista jauhaa yhdessä; toinen korjataan talteen, mutta toinen jätetään."

Morsian lähtee sekunnin sadasosassa, "silmänräpäyksessä me muutumme" ja se on taas toinen asia, mikä liittyy pedon esiinmarssiin. Peto täytyy tulla esiin, mutta tuleeko peto ennen morsiamen poisottoa, niin se onkin mysteeri. Ei Raamattu kerro suoraan sitä.

Vain luopumus täytyy tapahtua ja sitten peto astuu esiin. Luopumus on tapahtunut, sen voi jokainen nähdä ympärillään kun kirkot antavat pois Jumalan alkuperäistarkoituksen. Silti pedon on tultava esille jossain vaiheessa morsiamen poisottamisen aikoihin.
Ainoa kunnollinen esikuva meillä on Hanok, joka kuvastaa morsianta ja hän kulki yhteydessä Jumalaan 365 vuotta ja sitten häntä ei enää ollut, koska Jumala otti hänet pois. Thats it!

Se mitä tuo Islamin merkki taivaalla 22.4.2009 merkitsi, voi selvitä vasta viikkojen tai kuukausien kuluttua. Ei ole poissuljettua, että jokin Islamin kannalta merkittävä asia käynnistyi juuri tuona hetkenä ja päivänä jossain päin maailmaa. Sen kaiken tulemme näkemään ja tietämään sitten joskus.

 

22.4.2009 klo 12:00

 

Eräs huomio tästä päivästä!

 

Mikäli pedon nousu seuraa käänteistä parodiaa 1:1 Jeesuksen kuolemasta ja ylösnousemuk-sesta, niin meidän on syytä huomioida kolmen päivän marginaali. Hieman arveluttaa kirjoittaa näin, koska tämä kuulostaa hieman tekaistulta ja ns. backup suunnitelmalta. Kirjoitan sen silti, ennen kuin mitään ehtii tapahtua.
Eli jos pedon synty noudattaa samaa kaavaa. Kuuttomasta kuusta alkaen 26.3.2009 joka oli siis raamatullinen vuodenvaihde, josta alettiin laskea ensin 10 päivää, jolloin Israelin kansa ottaa itselleen karistan ja 14. päivän iltahämärässä täyden kuun hetkellä he teurastavat sen. Tämä oli vertaus Jeesuksen kuolemasta ristillä, mutta Jeesushan lepäsi haudassa kolme päivää ja kolme yötä, jolloin Hän nousi haudastaan.
Kun katsomme 22.4.2009 kohtaa, se on 13. päivää täydestä kuusta, mutta samalla 10. päivä Jeesuksen ylösnousemuksesta, joka toisaalta olisi sama kohta, jossa saatanan kansa ottaisi itselleen antikaritsan ja se päinvastoin, ei teurasteta, vaan se nousisi esiin pimeimmän kuun hetkellä 25.4.2009 joka on kolme päivää ja kolme yötä tästä päivästä lukien.
Kuten sanoin, niin tämä on vain spekulaatio, eikä tämä anna aihetta edes ihmettelyyn. Ei pedon nousu ole Jumalan lapselle mikään tärkeä juttu, vaan Jeesus Kristus on se tärkeä juttu. Pedon ilmestyminen ja nämä nykyiset tapahtumat vain antavat meille Luukkaan sanat:

Luukas 21:28 Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä." TULE HERRA JEESUS!

 

21.4.2009

Los Angeles, California, United States - Sunrise, sunset, dawn and dusk times, table

Date

Sunrise

Sunset

Length

Change

Dawn

Dusk

Length

Change

Today

06:14

19:29

13:15

 

05:48

19:55

14:07

 

22.4.2009

06:13

19:30

13:17

00:02 longer

05:47

19:56

14:09

00:02 longer

 

Spekuloidaanpa mitä huomenna voi tapahtua ja mitä ei ainakaan voisi tapahtua

 

Oikeastaan kaikki lähtee aina liikkeelle siitä mitä Raamattu sanoo tapahtuvan ja siitä minkä Raamattu kieltää tapahtumasta. Tämä on ainoa oikea lähestymistapa spekuloida huomisen mahdollisuuksia tapahtua jotain merkittävää.
Lähden ihan aluksi selvittämään Raamatun perusasioita, jotka ovat seuraavat:
Tapahtuu samalla tavalla kuin Nooan aikana, eli pilkkaajat saavat jatkaa pilkkaansa kuin Nooan aikana tekivät Nooalle joka rakensi arkkiaan. Pilkkakynnystä siis huominen päivä klo 16-19 välinen aika ei tule ylittämään, joten siitä voimme olla varmoja. Näin poistuu moni mullistava asia mahdollisuutensa, mutta eipä nuolaista vielä.
Toinen seikka joka lievittää huomisen tapahtuman suuruutta, on Hanokin esikuva, joka on morsiamen esikuva. Elian poistuminenhan on taas toisen ylösoton esikuva. Hanok lähti täysin yllätyksellisesti ja hiljaa kenenkään huomaamatta. Elia taas lähti tulisilla vaunuilla ja vieläpä niin, että Elisa jäähyväisteli tämän lähdön. Näiden kahden ero on siis merkittävä tässä mielessä. No tämä antaa pohjaa vain huomiselle tapahtumalle, joka ei ilmeisesti ole merkillinen, eikä merkittävä maailmaa seuraaville ihmisille, mutta huominen on hyvin merkittävä uudestisyntyneille kristityille. Se voi hyvinkin olla Osama Bin Ladenin esille tulemisen päivä. Niin minä se olen ainakin olettanut, koska vain Osamalla on mahdollisuus olla ensimmäinen peto. En siis puhu antikristuksesta vaan laittomuuden ihmisestä joka ilmestyy, jossa on se miekan haava. Tämä on ns. paha paimen, jonka oikea silmä on soennut ja toinen käsi kuivettunut. Nämä ovat
ensimmäisen pedon tunnusmerkit. Se mikä rooli tällä on, niin se on melkoisen hämärän peitossa vielä, paitsi että itsensä korottaminen jumaluuteen saakka. Samoin kuin moni muukin asia on vielä hämärää, kuten neljännen Danielin pedon synty ja sen lopullinen koostumus. Joku puhui tänään jopa Venäjän ja Naton yhdistymisestä yhdeksi. Siihen Kiina vielä, niin eihän sellaista vastaan kukaan voi sotia. Danielin pedothan ovat petomaita ja valtoja mutta neljäs peto on hirmuisin.
Laittomuuden ihminen on siis tietysti ihan eri asia ja sitä tässä ihmetellään.
Hyvät Rakkaat lukijat, huominen on maan päivä ja tuo Islamin symboli syntyy taivaalle kun Venus on koko talven loistanut merkkinä meille. Huomenna ON merkittävä päivä, se on selvä.
Ystäväni Markun kanssa me yhdessä etsimme vastausta Kuun ja Venuksen merkitykselle. Niinpä Markku löysi viime maaliskuun alussa tämän kummallisen 22.4. päivän, jossa nuo kaksi asiaa kohtaavat toisensa, Kuu leikkaa Venuksen eteen muodostaen USA:n länsirannikolla auringonnousun aikaan, Suomen aikana noin klo 16:50 tutun Islam kuvion. Se kaikki ei ole sattumaa, vaan merkittävää. Se että kuinka merkittävää ja mitä tapahtuu, niin ainakaan se ei pilkkakynnystä ylitä. Markku sen sijaan löysi Raamatusta myös kohdan, miten saatana lentää alas, koska meidän sopii olettaa hänen olleen vangittuna. Saatana lentää alas ikään kuin salama tulisi alas taivaasta. Niinpä peto jää rantahiekalle seisomaan ja se on vihainen. Tästä tämä kaikki sitten alkaa. Voimme olettaa tulevan jotain suurta salamaa, jopa ehkä ufoa tms. joka laskeutuu alas taivaasta kuin salama. Kuten sanoin, ei kuitenkaan niin merkittävää, että pilkkaaminen loppuisi, koska se ei tue Raamatun ilmoitusta.

 

20.4.2009

 

Hyvin kuvaavasti, Maan päivä 22.4. joka on ensi keskiviikkona

 


Maan päivän epävirallinen lippu.

Maan päivä (Wikipedia)

 

Maan päivää vietetään 22. huhtikuuta. Sitä kutsutaan toisinaan myös Maailman päiväksi. Päivää on vietetty vuodesta 1970 sen ja tarkoituksena on järjestää kansalaistoimintaa puhtaan veden ja ilman, sekä koko elinympäristön hyväksi.

Syyskuussa 1969 amerikkalainen senaattori Gaylord Nelson julisti Seattlessa, että keväällä 1970 tulisi järjestää ruohojuuritason toimintaa ympäristön hyväksi. Ensimmäistä Maan päivää vietettiin 22.4.1970. Tuolloin noin 20 miljoonaa amerikkalaista osallistui Maan päivän tapahtumiin.

Ajatus huhtikuun 22. päivän maailmanlaajuisesta ympäristöpäivästä levisi

nopeasti ympäri maailmaa. Vuonna 1990 yhteisenä puheenaiheena oli kierrätys. Tuona vuonna järjestettyjen ympäristötapahtumien katsotaan osaltaan edistäneen vuoden 1992 Rio de Janeiron YK:n ympäristökokouksen onnistumista. Vuoden 1990 Maan päivän tapahtumiin osallistui jopa 200 miljoonaa ihmistä 141 maasta.

Vuosituhannen vaihtuessa Maan päivän puheenaiheiksi tulivat ilmaston lämpeneminen ja puhdas energia. Myös internet yhdisti toimintaryhmiä eri puolilta maailmaa. Vuonna 2000 arvioitiin jopa 5000 Maan päivän toimintaryhmän olleen yhteydessä Internetissä. Kaikkiaan osallistujia lienee ollut satoja miljoonia ainakin 184 maasta.

Vuonna 2007 Maan päivä oli tähän mennessä vietetyistä laajin. Tapahtumia oli ympäri maailmaa Lontoosta, Madridista ja Kiovasta Euroopassa aina Manilaan Filippiineille ja Togon tasavaltaan Länsi-Afrikassa.

Vuonna 2008 myös Suomessa järjestettiin 22.4 useita Maan päivän tempauksia. Tapahtumia oli laidasta laitaan, esimerkiksi Helsingissä eri maiden diplomaatit keräsivät roskia Kaivopuistosta ja Espoon Lintuvaarassa yksi yläkoulun 7. luokka järjesti oman koulun lähimetsän siivoustapahtumansa.

Maan päivän epävirallisessa lipussa on Apollo 17n miehistön ottama kuva maapallosta, Sininen marmorikuula.

Vaikuttaa jopa siltä, ettei voi olla mahdollista olla tapahtumatta jotain ensi keskiviikkona.

 

19.3.2009

 

Reväistäänkö kolme sarvea pois pedon edestä, siis etukäteen ennen tämän ilmestymistä?

 

Bin Laden yllyttää syrjäyttämään Somalian presidentin

julkaistu tänään klo 12:30, päivitetty tänään klo 13:41

 

Al-Qaida -terroristiverkoston johtaja Osama bin Laden kannustaa somalialaisia maan uutta presidenttiä Sharif Sheikh Ahmedia vastaan. Uutistoimistot eivät ole voineet vahvistaa torstaina internetiin ilmestyneen ääninauhan aitoutta.

 

Nauha on nimetty "Taistelkaa, Somalian puolustajat" ja sillä puhuva henkilö kuulostaa terroristiverkoston johtajalta Osama bin Ladenilta.

- Viime vuosina maaperällänne käyty sota on sotaa islamin ja kansainvälisen ristiretken (länsimaiden) välillä, bin Laden sanoo.

- Tällaiset presidentit ovat vihollistemme sijaisia, heidän valtansa on alkujaan tyhjää, ja yhtenä heistä Sheikh Sharif on syöstävä alas, bin Laden jatkaa.

Ääri-islamilaiset taistelijat ovat sotineet kiivaasti Somaliassa hallitusta vastaan. Kapinallisryhmä Al Shabaab on nimennyt maltillisen poliitikon maineessa olevan presidentin vihollisekseen.

Helmikuun lopussa Somalian yhteenotot leimahtivat rajuimmiksi moneen viikkoon, kun juuri valittu presidentti saapui Mogadishuun muodostamaan uutta yhtenäishallitusta.

Osama bin Ladenin viesti on kolmas tänä vuonna. Aiemmin tässä kuussa Al Jazeera -tv-kanava lähetti ääninauhan, jolla bin Laden suomi maltillisia arabijohtajia lännen kanssa vehkeilystä. Tammikuussa hän kuulutti ääninauhalla uutta pyhää sotaa Gazaan, sanoi talouskriisin paljastaneen Yhdysvaltain hiipuvan vaikutuksen maailmanpolitiikassa ja lupasi kriisin tätä kautta heikentävän Israelia.


Daniel 7:
3-4 Ja merestä nousi neljä suurta petoa, kukin erilainen kuin toinen. Ensimmäinen oli kuin leijona, mutta sillä oli kotkan siivet. Minun sitä katsellessani reväistiin siltä siivet, ja se nostettiin maasta pystyyn ja asetettiin kahdelle jalalle niinkuin ihminen, ja sille annettiin ihmisen sydän. USA
 

Daniel 7:5 Ja katso, oli toinen peto, joka oli karhun näköinen. Se nostettiin toiselle kyljellensä, ja sillä oli suussa kolme kylkiluuta, hammasten välissä; ja sille sanottiin näin: "Nouse ja syö paljon lihaa". Venäjä?

 

Daniel 7:6 Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli taas toinen peto, pantterin kaltainen, ja sen selässä oli neljä linnunsiipeä. Sillä pedolla oli neljä päätä, ja sille annettiin valta. EU?

 

Daniel 7:7-8 ISLAM-Liitto Sen jälkeen minä näin yöllisessä näyssäni, ja katso, oli neljäs peto, kauhea, hirmuinen ja ylen väkevä; sillä oli suuret rautaiset hampaat, ja se söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa. Se oli erilainen kuin kaikki edelliset pedot, ja sillä oli kymmenen sarvea. Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellisistä sarvista reväistiin pois sen edestä. Ja katso, sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät, ja suu, joka herjaten puhui.

 


 

Jumalan viha syttyy:

Daniel 7:9-10 Minun sitä katsellessani valtaistuimet asetettiin, ja Vanhaikäinen istuutui. Hänen vaatteensa olivat valkeat kuin lumi ja hänen päänsä hiukset kuin puhdas villa. Hänen valtaistuimensa oli tulen liekkejä, ja sen pyörät olivat palavaa tulta. Tulivirta vuoti, se kävi ulos hänestä; tuhannen tuhatta palveli häntä, ja kymmenen tuhatta kertaa kymmenen tuhatta seisoi hänen edessänsä. Oikeus istui tuomiolle, ja kirjat avattiin.

 

Tuomiot pannaan täytäntöön:

Daniel 7:11-12 Minä katselin, ja silloin, niiden herjaavien sanojen tähden, joita sarvi puhui, minun katsellessani peto tapettiin, ja sen ruumis hävitettiin ja heitettiin tuleen palamaan. Ja muiltakin pedoilta otettiin valta pois; niiden elämän pituus oli määrätty aikaa ja hetkeä myöten.

Sarvesta kaikki siis alkaa...

 

18.3.2009

 

Selvennökseksi lukijoilleni, koska niin moni puhuu vain antikristuksesta

 

Johanneksen ilmestys 13:1-3 Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa.

 

Johanneksen ilmestys 13:11-13 Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme. Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden.


Ensimmäinen peto on siis haavoitettu ja toisella pedolla on karitsan sarvet. Ensimmäisestä pedosta tehdään kuva ja merkki. Toinen peto tekee ihmeitä ja molemmissa on sama voima.

 

2. Tessalonikalaiskirje 2:3-4 Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.

 

2. Tessalonikalaiskirje 2:6-10 Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.

Kumpi näistä pedoista siis asettuukaan Jumalan temppeliin, peto vai väärä profeetta? Minä olen hengessä saanut ilmoituksen, että väärä profeetta, eli peto nro. 2 asettuu temppeliin, eli ilmestysmajaan Pyhälle paikalle, tai sitten Al Aqsa:n, koska onhan sekin Jumalalle tehty, joka kuitenkin kieltää Jumalan pojan. Onhan muslimitkin Ismaelin jälkeläisiä ja siis langennutta uskontoa, osana porttoa.

Johanneksen ilmestys 17:16 Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ja peto, ne vihaavat porttoa ja riisuvat hänet paljaaksi ja alastomaksi ja syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tulessa.

Peto on siis toisen pedon mahdista huolimatta kaiken operatiivinen toiminnan hallitsija ja ne vihaavat uskontoa, joka on porttouskoa, eli kaikkea uskontoa ilman Ylkää Jeesusta Kristusta.

 

14.3.2009

 

Rievien välistä näkee Osaman aikomuksen työntää edestään kolme kuningasta

 

Osama bin Laden arvosteli maltillisia arabimaita

julkaistu eilen klo 15:59, päivitetty eilen klo 17:19

 

Al-Qaida-terrorisverkoston johtaja Osama bin Laden on verrannut Israelin iskua Gazaan juutalaisten joukkotuhoon toisessa maailmansodassa. Bin Laden myös arvosteli arabimaita Gazan jättämisestä oman onnensa nojaan. Hän esitti syytökset
al-Jazeera-uutiskanavan ääninauhalla, jonka alkuperää ei ole voitu varmentaa.

 

Nauhalla bin Laden sanoi joidenkin maltillisten arabimaiden johtajien juonitelleen länsimaiden kanssa muslimeja vastaan, kun Israel hyökkäsi joulukuun lopulla Gazaan.

Hän ei nimennyt mitään arabimaata erikseen. Al-Jazeera ei ole kertonut, mistä nauha on peräisin. Kanavan lähettämissä otteissa puhunut mies kuulostaa samalta kuin aiemmillakin ääninauhoilla bin Ladeniksi sanottu puhuja.

Edellinen ääninauha tuli julkisuuteen tammikuussa, kun Gazan hyökkäys oli käynnissä. Tuolloin bin Laden kehotti muslimeja pyhään sotaan Israelia vastaan.
 

2. Tessalonikalaiskirje 2:6-12 Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

 

Johanneksen ilmestys 13:3-5 Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?" Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta.

 

Sakarja 11:17 Voi hullua paimenta, joka lampaat hylkää! Käyköön miekka hänen käsivarteensa ja oikeaan silmäänsä. Hänen käsivartensa kuivettukoon, ja hänen oikea silmänsä soetkoon."

 

5.3.2009

 

 

1.3.2009

 

Osaman ilmestymisen päivä voi olla nyt selvinnyt. Se on 22.4.2009 ???
 


Kuun sirpin symboliikka ja täyden kuun symboliikka ovat kaksi samaa käsitettä, Kristus, joka hohtaa Jumalan valoa. Toinen on täyttä Jumalan valoa ja toinen vain sen verran, että näyttää hyvältä ja samalta kuulta mutta suurin osa pelkkää pimeyttä.
Täyttä kuuta seuraa eläimetkin villiintymällä, joka kuvastaa täyden kuun hetkeä, koska Kristus ei jätä ketään kylmäksi. Pedot huutavat ja ulvovat kuuta peloissaan tämän läsnäolosta ja monet ihmiset eivät saa nukutuksi kun kuu on täysi. Vaeltaja on onnellinen nähdessään pimeässä kulkea kun kuu loistaa ja valaisee tietä ja minä ainakin nukun rauhallisesti kuin tukki kuun loistaessa täytenä taivaalla.
Venus on siis morsian ja se on ihan sama kumman morsianta se kuvastaa. Morsianta vain, joka on alamainen Herralleen, Jumalan valon välittäjälle. Morsian on ajoittain hyvinkin kuuliainen Herralleen ja tämä osoittaa Herralle alamaisuuttaan monin tavoin.

 

Venus planeetan symboliikka:
Mars planeetan symboliikka:

Nämä kaksi planeettaa ja kuu, ovat mielenkiintoisessa asemassa 22.4.2009 eikä se voi olla tarkoittamatta mitään, eikä siis ole sattumaa. Venus on muutenkin kirkastunut kirkastumistaan, joka tarkoittaa taas  kristityn morsiamen kirkastusta, ennen tämän pois ottamista.
Koko ajan olen yrittänyt sanoa, että tämä Venus ja Kuu taivaalla, ovat kaksipiippuinen juttu. NIIN ON! Nyt sen itsekin huomasin, kun me Rakkaan veljeni, Markun kanssa aloimme avata eilistä kokemustani kun jälleen Venus ja Kuu olivat lähekkäin. Markku huomasi, että Venus menee osittain kuun taakse 22.4. jolloin Mars on vieressä. Näin yhtälö muodostuu...

Laitan hieman mail keskusteluamme:

Markku:
Mielenkiintoisesti pohdiskelit tuota kuuta sivullasi. Tuli mieleen tuosta islamin kuu symbolista, että se on pienenevä (alakuu jakso) sirppi. Onko antikristuksen kuu pienenevä ja Kristuksen kuu kasvava (yläkuu jakso)...siitäkö ne erottaa?

Jarmo:
Eilen tosiaan näin nämä kaksi aivan rinnakkain ja samalla tavalla oli uutena vuotena. Mutta silloin kuu oli suurempi ja nyt paljon pienempi. Juttelin jokin aika sitten suomi24 sivustolla jonkin astrologin kanssa, vaikken ymmärtänyt sen junktioista ja muista termeistä mitään. Sen ymmärsin, että Venus kirkastuu lisää vielä ilmeisesti parikin kuukautta. Se pitäisi selvittää, että miten lähelle kuu ja Venus kohtaavat vielä tänä keväänä ja missä asennossa kuu on kun ne ovat lähimmillään ns. konjunktiona maahan nähden. Nimittäin jos ne kohtaavat toisensa ihan rinnakkain ja kuu on täysi sirppi silloin, niin että tähti on paljon kirkkaampi kuin sirppi. Siitä ymmärrän täydellisesti antikristuksen hengen tulevan ihmiseksi. Pedon ilmestymisen. Toisaalta kuu ei voi olla ihan sirppi kun tuo tapahtuu, koska eihän Venus silloin voisi loistaa auringon säteitä. Ellei maan varjo tee kuusta sirpin muotoista. En ole varma.

 

Markku:
Mielenkiintoinen hetki 22.4. klo 14 Venus Kuu ja Mars vierekkäin ja  Kuu ja Venus toistensa päällä.
Jos tuossa 22.4 olisi jonkinlainen kuun ja Venuksen yhtymiskohta niin kuu olisi silloin pienentynyt 7 prosenttiin eli hyvin pieneksi sirpiksi..
katso liite Markku ***** kirjoitti 01.03.2009 kello 12:21

Jarmo:
OHHOOH!!! Niinkö? Tuo tietohan jo ennustaa:
No mutta Mars on mies! Osama Bin Laden
Venus on nainen - muslimi (kuten kristitty) Kuu /kuun sirppi on se antikristus.
Uskova (nainen/alamainen) katoaa antikristuksen hengen taa ja mies (perheen pää) nousee rinnalle/tilalle???
Jeesus oli karitsa, joka teurastettiin 14. päivä kuuttoman kuun laskutavalla pääsiäisenä. Se on nyt 9.4. täysikuu.

Tuosta päivästä laskettuna 13. päivä on tuo kyseinen päivä ja ilmestyskirja 13. luku kertoo siitä koko luvussa. Kun ajatellaan että Jeesus kuoli ristillä 14. päivä kuuttomasta, niin antikristus syntyy 13. päivä täydestä kuusta alaspäin ihan sirpin muodolla 22.4. Ihmeellinen yhtälö ja vaikuttaa aidolta/mahdolliselta.

Markku:
No onpas tosiaan melkoinen yhteensopivuus HUH HUH! Ilmankos nuo kuut ja tähdet on meitä vaivannutkin tämän talven! Ihmeellisesti uudetkin merkit viittaa tuohon samaan... kesäkuun ensimmäiseen päivään. Melkein pelottavaa, muttei kuitenkaan! Morsiamen lähtöhetki tarkentuu koko ajan.

Jarmo:
ARVAA MITÄ? Siitä päivästä 22.4. on tasan 40 päivää 1.6. HUUHHHHUUH!!! Jeesus vaelsi 40 päivää vielä maan päällä, ennen poistumistaan taivaaseen. Yhtälö täsmää 1 000 000% sti

Markku:
Näin on! Selvästi vaikuttaa siltä ettei tuo päivä ole salattu, niin kuin monet väittävät... vain tarkka kellonaika salassa... mutta voi hurja... päivämääränkin näkeminen on jotain ihan mieletöntä. Ei ole muuten paljon miettimisaikaa jäljellä niille, jotka eivät tahdo nähdä näitä asioita. Viime päivät olen ajatellut juuri tuota asiaa... miksi muut eivät näe sitä mitä esim. sinä minä näemme? Eihän tuossa tarvitse olla edes mitenkään uskonnollinen. niin pitäisi joku lamppu päässä syttyä..."aika on erilainen!"

Jarmo:
Niinpä. Se vanha Mooseksen kirjan kummitus alkaa kirkastua, joka mua on parisen vuotta kolkuttanut. En itsekään aina ymmärrä sitä kunnolla. Sitten me yhdessä teimme sitä viimeistä juttua, jossa laskin palmusunnuntaille Jeesuksen toisen näkyvän paluun. Sekin osoitti kummallisesti 1. ylösoton osuvan 1.6.2009 kohtaan ja nyt vielä tämä, joka ei pitäisi millään tavalla olla enää sidoksissa siihen. Niin sitten pomppaa tuo 40 päivää ja juuri siitä edellistä PDF tiedostosta tuo Jeesuksen vaellus ja ilmestymisaika itsestään 1.6.2009 kohtaan, jolloin hän nousi taivaaseen. Voi hyvänen aika Markku :D nyt jännittää.

 

5.2.2009

 

Obama Bin Hussein - VALA ILMAN RAAMATTUA - Leo Mellerin sanomaa Turussa 4.2.2009

 

Washington. Yhdysvaltain presidentti Barack Obama on vannonut virkavalansa toistamiseen, koska hän takelteli sanoissaan toissapäiväisessä seremoniassa. Syy oli tosin korkeimman oikeuden puheenjohtajassa, joka luki valatekstin hieman väärin. Tilaisuus uusittiin Valkoisessa talossa yöllä Suomen aikaa. Obaman edustajat kertoivat, että tällä kertaa kaikki sanat tulivat oikeassa järjestyksessä. Heidän mukaansa vala oli kuitenkin lainvoimainen myös ensimmäisellä kerralla. Aiemmin ainakin kaksi Yhdysvaltain presidenttiä on Los Angeles Times -lehden mukana vannonut virkavalansa uudelleen, Calvin Coolidge vuonna 1923 ja Chester A. Arthur 1881. Coolidge vannoi ensimmäisen virkavalansa notaari-isälleen ja vannoi myöhemmin toisen, varsinaisen virkavalansa, salassa isältään.

Presidentti James Garfieldin kuoltua varapresidentistä presidentiksi siirtynyt Chester Arthur puolestaan vannoi ensimmäisen valan keskiyöllä heti Garfieldin kuoltua, mutta päätti vannoa sen vielä uudelleen virallisemmin palattuaan Washingtoniin muutama päivä myöhemmin.

 

Mellerin sanomaa Turussa 4.2.2009
Meller kertoi mielenkiintoisen näkökulman Obamasta. Hän on koko Amerikan historian ensimmäinen presidentti, joka ei ole virallista presidentinvalaa tehnyt käsi Raamatulla. Hän takelteli sen ensimmäisen valansa, kuten tiedämme, eikä sitä pidetty siksi pätevänä. Ensimmäisessä valassa hänen kätensä oli vanhan Lincolnin Raamatun päällä. Mutta toinen vala tehtiinkin juuri keskiyön kynnyksellä valkoisessa talossa ja siinäpä ei käytetty Raamattua ollenkaan, vaan todisteena kuvassa Obamalla ei ollut Raamattua ollenkaan.

 

Jostain syystä Obama takeltelee käsi Jumalan sanalla Raamatulla. Ilman Raamattua onnistuu. Käsi Koraanin päällä vielä parempi.

Vaalipäivää edeltävänä päivänä tapahtui muutakin. Meller näytti kutsukirjettä, joka on lähetetty maililla alan harrastajille, eli okkultisteille ja salatieteiden harrastajille, saatanan palvojille jne. Tuossa kirjeessä oli siis kutsu Washingtoniin, jonne heitä tulikin tuhatpäinen joukko. Heidän tehtävänään oli lakaista rituaalisesti, eli siivota entisten presidenttien kristilliset jäljet Washingtonista, jotta tämä "messias", pääsisi harjoittamaan vapaasti uuden maailmanjärjestyksen syntyä, joka ei tunne valtakunnan rajoja. Obaman sanoma olikin: USA on valmis ottamaan nyt koko maailman hallinnan ja johtajuuden itselleen.
Lisäksi vaaliprosessin aikana Obama kielsi jyrkästi lausumasta hänen muslimitaustaista Hussein, nimeään missään vaiheessa. Mutta kun vaalit olivat ohi, Obama vaati käyttää Hussein nimeä liitteenä. Häneltä kysyttiin, mistä moinen mielenmuutos, hän vastasi, että tällä nimellä tehdään vielä paljon siltoja USA:n ja muslimimaiden välille.
Meller heitti ilmoille myös sellaisen arveluksen, että Obama parin kolmen kuukauden sisällä lentää Air Force Onellaan johonkin Islamistiseen suurkaupunkiin, josta hän kuuluttaa koko maailmalle hänen rauhansuunnitelmansa.
Meller näytti useita kuvia, joita monissa ulkomaisissa lehdissä oli kuvailtu Obamaa. Hätkähdyttävimpiä olivat kuvat, joissa Obama oli sädekehä päänsä päällä ja taivaallinen valo loisti hänen ylleen pilvien välistä ja Obama päästää rauhankyyhkyn lentoon käsistään.
HUH HUH... ja VOI, VOI ja VOI.

Tähän loppuun täytyy muistaa, ettei Obama ole se, jota suurin osa Kristittyä maailmaa, nyt hänen olettaa olevan. Hän on vain osa sitä ja hänessä on SELVÄ antikristuksen henki. Se ei silti tarkoita, että Osama Bin Laden ei olisi se konkreettinen ja profeetallinen peto nro1.
Obama ei ole kadonnut, eikä hän näin voi ilmestyä. Osama taas on. Eikä hänellä ole ollut pientäkään valtaa oikeastaan demokraattisessa oppositiossa. Ei voi olla. Lisäksi hän tarvitsee kuolinhaavan ja Osamalla on nämä kaikki ominaisuudet jo valmiina.
Eksytys sen sijaan tulee olemaan väkevä ja Obama on yksi sitä osastoa.

 

Iltalehti kertoi meille mitä Obama tuo tullessaan koko maailmalle:

ISLAM IS THE LIGHT

Oikeammin:

ISLAM IS HELLIGHT,

Dark side, dark light, from HELL!

 

1.2.2009

 

Osama Bin Laden, paha paimen, ei ole sellainen minkä meille on media syöttänyt

 

Osama Bin Laden on paljon älykkäämpi ja vaikutusvaltaisempi, kuin olemme saaneet hänestä mediakuvaa. Osama on hyvin vaikutusvaltaisen suvun jäsen, joilla on rahaa uskomattoman paljon. Osamalla olisi mahdollisuus koska tahansa tulla ja ottaa koko muslimimaailman valtikka haltuunsa, mutta hän odottaa oikeaa hetkeä. Se hetki on Jumalan käsissä, eikä Osaman.
Tämä mies on äärimmäisen paha ja ennen kaikkea uskomattoman vahingollinen Israelille, mutta sekin selviää aikanaan.
Tämä mies esiintyy aluksi rauhanmiehenä, mutta kerää ympärilleen uskomattoman suuren armeijan rauhan aikana, jolla hän sitten kesken kaiken, kun Danielin kirjan "hävityksen kauhistus" asettuu Pyhälle paikalle? Nibiru saapuu kauhistuksen siivin ja ilmeisesti sitten "Iivana Julma" asettuu Jerusalemiin ja pystyttää jonkin ilmestysmajan tapaisen tms. sinne, jossa tuo iljetys häpäisee Israelin Jumalan.
Kaikkea ei voi tietää, voi vain arvailla ja kuunnella mitä Herralla Jeesuksella on Pyhän Hengen kautta sanottavaa meille.
Me voimme nähdä monenlaisia enteitä, koska Jumala on antanut lapseuden hengen meille jotta me ymmärtäisimme häntä. Esimerkiksi alla olevasta kuvasta voimme päätellä ja huomata Osama Bin Ladenin aikeet syrjäyttää miekalla Arabimaiden johtajia edestään, kun tämän aika on nousta esiin.
Alla olevassa kuvassa Osama hymyilee leveästi ja miekka lävistää yhden tärkeimmistä Arabimaiden johtajista. Keitä nuo kolme ovat, se ei ole selvillä, vaan sen näyttää sitten aika, jolloin Osama ilmestyy. Koko maa seuraa ihmetellen petoa.
.

 

15.1.2009

 

Osama näyttäytyy siis ilmeisesti vasta keväällä kun näkee ensin mitä Obama tuo tullessaan
 

Obama: Bin Laden yhä ykkösvihollinen

julkaistu tänään klo 01:11, päivitetty tänään klo 08:21

Osama bin Laden vuonna 1998. Kuva: AP Graphics Bank

Yhdysvaltojen seuraavan presidentin Barack Obaman mukaan maan suurin vihollinen on yhä Osama bin Laden.
 

Barack Obama sanoi keskiviikkona lehdistötilaisuudessa, että suurin uhka Yhdysvaltojen turvallisuudelle on edelleen terroristiverkosto Al-Qaida sekä sen johtaja Osama bin Laden.

Obama sanoi myös huolehtivansa valtakaudellaan siitä, etteivät terroristit pääse muodostamaan itselleen turvapaikkoja, joista iskeä amerikkalaisia vastaan.

Keskiviikkona julkitulleella ääninauhalla Osama bin Laden kehotti kannattajiaan pyhään sotaan Israelin Gazan-hyökkäyksen vuoksi. Nauhan aitoutta ei ole kyetty vahvistamaan.

 

Kun Osaman taustalla olevaa karttaa katsoo vähän tarkemmin, niin siinä saattaa näkyä jopa vihje hänen tämän hetken olinpaikastaan. Kuka tietää!?

 

30.12.2008

 

Inarilaismiehen korva leikattiin irti

29.12.2008 19:36

Poliisi epäilee inarilaismiestä poikkeuksellisesta pahoinpitelystä. Inarin-Utsjoen poliisi sai tänään ilmoituksen, että paikkakuntalaiselta mieheltä oli leikattu korva irti. Poliisilla ei ole tietoa teon vaikuttimista tai sitä edeltäneistä tapahtumista.Poliisi epäilee tekijäksi keski-ikäistä inarilaismiestä, joka löydettiin teon jälkeen lähistöllä olevasta talosta. Vahvasti päihtyneen miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyn lisäksi myös rattijuopumukseen. Pahoinpitelyn uhrin korva ommeltiin takaisin paikoilleen, mutta paranemisesta ei vielä ole tietoa.

Tämähän ei ole sattumaa, vaan suoraa puhetta Jumalan kertomasta, jonka voi laittaa aikajanaan merkkinä... Getsemanen puutarhan tapahtumat alkavat toistua ja sen surausta on nimenomaan monet pelastussanoman peruspilarit, joiden mukaan voidaan ennustaa tulevaa. Tässä tulee Pietarin tarina, suoraan kavalluksen hetkellä, kun Israel hyökkää Hamasia vastaan.

Olen sanonut jo kauan sitten, että Suomi näyttää vertauskuvat ennen varsinaista tapahtumaa. Tämä tapahtuma tapahtuu nimenomaan siellä mistä julistus lähtee, Inarin järven rannalta.

Sanomani henki on Kiitos ja Ylistys yksin Hänen voimansa, Herra Jeesus Kristus, Halleluja!

 

29.12.2008

 

Tästä alkaa ilmestymiset... niin minä ajattelen tätä... tästä se alkaa.

 

28.12.2008

 

Gorbastako kristus? häh? Ei nyt ihan mahdottomia.

 

Sanokaa nyt hyvät ihmiset minulle, miten Vladimir Gorbatsov voi olla ja ilmestyä? Mikä ihmeen miekan haava hänen käteensä on iskenyt ja onko hän siis silmäänsäkin haavoittunut ja sokeutunut. Onko Venäjän presidentin valta jotenkin pieni valta? Uskokaa, jo! Osama Bin Laden on ainoa henkilö, joka voi täyttää nuo vaatimukset, eikä kukaan muu. Selvää on vielä viimeisen tietojen mukaan se, että hän asuukin Mekassa ja voi siellä paksusti. Hän voisi milloin tahansa tehdä Arabien vallankaappauksen ja alkaa johtaa koko muslimiväestöä maailmassa. Sekö olisi pieni valta, mitä? Antikristus voisi olla täysin siinä.

 

27.12.2008

 

Markku laittoi mailin silmävammasta tarkennukseksi:

 

Hei Jarmo!

Pohdin lisää silmä asiaa ja halusin tietää, että miksi väärän paimenen oikea silmä täytyy olla viallinen?!. Löysin Matteuksen evankeliumista tällaisen kohdan:
Matteus 6:22-23 Silmä on ruumiin lamppu. Jos siis silmäsi on terve, niin koko sinun ruumiisi on valaistu. Mutta jos silmäsi on viallinen, niin koko ruumiisi on pimeä. Jos siis se valo, joka sinussa on, on pimeyttä, kuinka suuri onkaan pimeys!

-Markku

Oivallinen huomio kaiken Raamatun kerronnan seasta. Tällaiset ovat aina PH:n työtä. Minunkin jutuistani moni sanoo, että en ymmärrä jutuistasi mitään. Niinpä! Voi kun haluaisin silti sanoa.

 

13.12.2008

 

Osama Bin Laden varmistuu ilmestyskirjan pedoksi ja Paavali kutsui tätä nimellä "laiton"

 

Markun taannoiset puheet pitivät paikkansa:

Hei Jarmo!
Luin eilen Raamattua ja törmäsin mielenkiintoiseen kohtaan. Sakarjan luvussa 11 ja jakeessa 17 kuvataan huonoa paimenta eli antikristusta. Siinä on tarkka kuvaus antikristuksen kuolinhaavasta, mikä on oikeassa silmässä:
Raamattu 1933
Voi hullua paimenta, joka lampaat hylkää! Käyköön miekka hänen käsivarteensa ja oikeaan silmäänsä. Hänen käsivartensa kuivettukoon, ja hänen oikea silmänsä soetkoon."

Katso ja hämmästy: http://www.jimtv.fi/nettitv/default.asp?videoID=3509&currentPage=0&liftCategory=0&liftType=0

Lyhyt pätkä keskellä dokumenttia todistaa, että vasen käsi on Osamalla surkastunut ja lisäksi toimittajat kertoo olkapään hankalasta liikkumisesta. Lisäksi yhdessäkään uudemmasta videopuheessa Osaman vasen käsi ei liiku kun oikea taas kyllä liikkuu. Silmästä ei osaa nyt sanoa mitään, ehkä myöhemmin.

Markku lähettää klo 13:41 ja lisätty kokonaisuudessaan:

Yhdessä kuvassa näkyi selvästi käden/kämmenosan/ranteen/sormien surkastuneisuus
Dokumentissa kerrottiin pommiräjähdyksestä, jossa Osama on lentänyt n. 5m ja loukkaantunut

Hei Jarmo!
Katsoin eilen Osama dokkarin JIM kanavalta. Muutama mielenkiintoinen kohta siinä oli....mm. kuvatodiste Ladenin käsivammasta! Kertomus siitä kuinka Bin Laden pakeni VALKOISELLA ratsulla (muistathan kuka ratsastaa ilmestyskirjassa valkoisella ratsulla!? Eikös se ole Jeesus!). Ladenin todennäköisin piilopaikka nykyään ohjelman mukaan on Saudi Arabia. Jenkkien kädet on sidottu, koska he eivät voi rynniä sotilaiden kanssa muslimien pyhään paikkaan mekkaan. Ladenin pyrkimyksenä väitettiin olevan vallankumous Saudi Arabiassa, joka mahdollistaisi hänen nousunsa islamilaisen maailman johtajaksi. Laitan muutaman kuvan liitteeksi dokumentista. t.Markku
 

 

6.12.2008

 

Tämä Liittyy siihen toiseen petoon, jolla on karitsan sarvet -Iivana Julmaan
 

Patriarkka Aleksei II haudataan Moskovaan

Julkaistu 06.12.2008, klo 12.48 (päivitetty 06.12.2008, klo 14.10)

Kuva: RUPOOL

Venäjän ortodoksisen kirkon johtaja, patriarkka Aleksei II haudataan Moskovaan.

 

Patriarkan viimeinen leposija on Ihmeiden katedraalissa. Aleksei II astui patriarkan virkaan samassa katedraalissa vuonna 1990, kun patriarkka Pimen kuoli. Aleksei II:n hautajaiset ovat tiistaina 9. joulukuuta. Päivämäärä päätettiin tänään lauantaina Venäjän ortodoksikirkon pyhässä kirkolliskokouksessa. Samassa kokouksessa päätetään myös patriarkan seuraajasta. Patriarkka Aleksei II kuoli perjantaiaamuna 79-vuotiaana. Hänen syntymänimensä oli Aleksei Mihailovits von Rüdiger. Hän oli merkittävä muutosjohtaja Venäjän ortodoksisessa kirkossa.

 

 


Tämän olettaisin liittyvän Iivana Julma uneeni kesällä 2006, jonka voimakkuus oli hämmentävän kova. Unessa oli kirkon pohja, ilman rakennusta ja sitten tuli sanoma: ”Tähän asettuu Iivana Julma". Ja sitten minulle sanottiin todella kovaa seuraava lause: "MUISTA! SE ON IIVANA JULMA, VAIKKA MUUT SANOISIVAT MITÄ TAHANSA”.

Mitä Iivana Julma sitten oli? TZAR (kuninkaiden kuningas) ja hän tappoi oman poikansa.

 

27.11.2008

 

Aikataulu täsmää - Amerikkalaiset jäävät Irakiin vuoteen 2011

Julkaistu 27.11.2008, klo 15.42 (päivitetty 27.11.2008, klo 15.42)

 

Irakin parlamentti päätti sallia Yhdysvaltain joukkojen jäämisen Irakiin vielä kolmeksi vuodeksi. Parlamentin enemmistö hyväksyi Yhdysvaltain kanssa neuvotellun turvallisuussopimuksen, jonka mukaan amerikkalaiset joukot poistuvat Irakista vuoden 2011 lopussa.

 

Kaikkialla eteläisessä Kaukoidässä, Intia, Pakistan, Thaimaa, Bangladesh, Indonesia ja monet muut, ovat jäämässä islamistien kynsiin. Hallitukset kaatuvat ja Islam valtaa noiden maiden hallinnon. Lopulta peto ilmestyy juuri siellä ja nousee syvyyksistä, korottaen lopulta itsensä jumalaksi. Kuninkaat tulevat idästä ja asettuvat Eufrad virran rantaan hieman ennen kun rauha Israelin kanssa yksipuoleisesti rikotaan. Tuon armeijan koko on ilmeisesti 2 miljoonaa miestä. Sen jälkeen saapuu Harmageddoniin suuntaava Kiinan, Venäjän, Saksan ja skandinaaviset armeijat, jotka kokoontuva samaan paikkaan, kunnes Eufrat virta kuivuu. Tuo joukko on peräti 200 miljoonaa miestä ja Eufratin kuivuttua se hyökkää Israeliin. Tapahtuman luulen sijoittuvan jonnekin 2014-15 vaiheille.

Mutta mikä ihmeen antikristus? Antikristus on henkiolento, joka ilmestyy ihmisenä. Tuomas kertoi palstallaan keskeisimmät seikat tuosta antikristuksesta. Antikristus elää elämänsä päinvastoin kuin Kristus.

Mikä ihmeen väärä profeetta? Peto ja väärä profeetta ovat selvääkin selvempiä lihallisia ihmisiä, koska Ilmestyskirja kertoo heistä että heidät tullaan lopulta heittämään elävältä tuliseen järveen. Ei henkiolentoja heitetä elävältä, koska ne eivät ole ns. lihallisia elossa olevia, vaan henkiä. Henget sidotaan tuhanneksi vuodeksi. Näin sen Raamattu on ilmoittanut, joten peto ja väärä profeetta päätyvät tuonelaan odottamaan tuhannen vuoden loppuun kulumista, jonka jälkeen heidät herätetään samalla tavalla kuin muutkin syntiset, viimeiselle tuomiolle, jonka jälkeen sataa tulta ja tulikiveä kaiken päälle, jolloin myös henget kuolevat. Heiltä on täytynyt tuolloin siis ottaa pois jotain, joka on pitänyt heidät elollisina olentoina tuhansia vuosia. JUMALAN ARMO!

 

20.11.2008

 

Huomenna 21.11. tulee kuluneeksi 7 vuotta
 

Taliban-liike ilmoitti keskiviikkona 21.11.2001, että se on kadottanut yhteyden terroristijohtaja Osama Bin Ladeniin.

Huomenna tulee siis kuluneeksi 7 vuotta Osama Bin Ladenin katoamisesta pois julkisuudesta miekan haavan saaneena.

Mitä siis nyt tapahtuu? Sitä on vaikea teitää.
Jouko Pihon sivuille on tullut jälleen pitkän tauon jälkeen profetiaa, unia ja näkyjä. Se on hyvä merkki, mutta ne eivät kuitenkaan kerro vielä paljon mitään.
Raamattu vihjaa ylösoton, ennen kaikkea morsiamen ajankohdan keväälle. Ainakin kaksi Raamatun paikkaa on selvä kuin pläkki ja moni muu siihen viittaava kertoo sen olevan kesän kynnyksellä, jolloin ihmiset käyvät vielä normaalisti töissä. Eli ei vielä olisi ainakaan kesäloma aika, mutta kukkaset kukkivat ja puut ovat vihreinä. 2. Mooses 23. luku sen sijaan kertoo jopa päivän ja se on Helluntain jälkeinen maanantai. Se on ehdolla ensi kesänä 1.6.2009. Moni sanoo aina minulle, että älä laita aikoja sinne sivuillesi. Minä vastaan yhtä aina ja poikkeuksetta, että laittaisin jopa huomisenkin, jos sille olisi perusteet, niin paljon minä odotan Jeesusta Kristusta tulevaksi hakemaan meitä pois. Jeesuksen Kristuksen aito odottaminen ei koskaan ole väärin!

 

16.11.2008

 

Irak ja USA sopuun - amerikkalaisjoukot poistuvat 2011

16.11.2008 11:53, päivitetty 16.11. 19:00

Irakin hallitus on hyväksynyt sopimuksen, jonka mukaan amerikkalaisjoukot lähtevät maasta vuonna 2011. Hallitus käsitteli sopimusta edellisen kerran viime kuussa, mutta ei päässyt yhteisymmärrykseen. Yhdysvallat on sen jälkeen uusinut sopimustekstiä. Sopimus korvaa vuoden lopussa umpeutuvan YK:n mandaatin. Sopimus menee seuraavaksi Irakin parlamentin käsiteltäväksi. Parlamentin on määrä käsitellä asiaa runsaan viikon päästä.

Irakissa on tällä hetkellä yli 150 000 amerikkalaissotilasta.

STT-Reuters-AFP


Täsmällistä kuin kello... koska USA:n on poistuttava ennen kuin Osama Bin Laden joukkoineen saapuu Eufrat virran rantaan, jonne se asettuu joksikin aikaa. Siitä se siirtyy Jordanian eteläosaan, meren ja ihanan maan väliin, josta sen on hyökättävä syyskuun alussa (Korjaus) ilmeisesti siis tishri kuun 12-13. päivänä? vuonna 2012 Israeliin. Vai Adar kuun, eli vasta helmikuussa 2013. Sen on rikottava rauha 1290 päivän kohdalla, joten kun siitä hetkestä lasketaan takaisin 1290 päivää, on rauhan tultava ensi keväänä tai syksyllä.
Paras lisätä tämä tänne, koska uskon tämän olevan profetia:

Ester 3:6-8 Kun hänelle oli ilmoitettu, mitä kansaa Mordokai oli, vähäksyi hän käydä käsiksi yksin Mordokaihin: Haaman etsi tilaisuutta hävittääkseen kaikki juutalaiset, Mordokain kansan, Ahasveroksen koko valtakunnasta. Ensimmäisessä kuussa, se on niisan-kuussa, kuningas Ahasveroksen kahdentenatoista vuotena, heitettiin Haamanin edessä puur'ia, se on arpaa, jokaisesta päivästä ja jokaisesta kuukaudesta, kahdenteentoista kuukauteen, se on adar-kuuhun, asti. Ja Haaman sanoi kuningas Ahasverokselle: "On yksi kansa hajallaan ja erillään muiden kansojen seassa sinun valtakuntasi kaikissa maakunnissa. Heidän lakinsa ovat toisenlaiset kuin kaikkien muiden kansojen, he eivät noudata kuninkaan lakeja, eikä kuninkaan sovi jättää heitä rauhaan.
Ester 3:1-2 Kun Mordokai sai tietää kaiken, mitä oli tapahtunut, repäisi Mordokai vaatteensa, pukeutui säkkiin ja tuhkaan ja meni keskelle kaupunkia ja huuteli kovia ja katkeria valitushuutoja. Ja hän meni kuninkaan portin edustalle asti, sillä sisälle kuninkaan porttiin ei saanut mennä säkkiin puettuna.

Niin no, ennalta tietäminen on aika mahdotonta, mutta se ei haittaa, koska kun rauha Israeliin tulee, niin jokainen voi alkaa laskea päiviä vapautukseen, kuin joulukalenterista ikään.
Ja kun Eufrat lopulta kuivuu, enkeli vuodattaa kuudennen maljansa, lähtee Venäjän, Kiinan ja Saksan miljoonapäiset armeijat liikkeelle, kohti Jerusalemia, jonka kukkuloille ne tuhoutuvat. Tässä kohtaa Suomi vapautuu ja pian Jeesus Kristus saapuu kirkkaudessaan näkyvällä tavalla.

 

14.11.2008

 

CIA: Bin Laden paitsiossa al-Qaidasta

Julkaistu 14.11.2008, klo 07.43 (päivitetty 14.11.2008, klo 09.22)
 

Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelun CIA:n johtajan mukaan Osama bin Laden on syrjässä terroristiverkosto al-Qaidan päivittäisistä toiminnoista.

 

Bin Laden roolin heikkenemisestä huolimatta al Qaida on Yhdysvaltain suurin yksittäinen uhka, arvioi CIA:n johtaja Michael Hayden. Hänen mukaansa bin Laden piileskelee yhä Luoteis-Pakistanissa ja hänen kiinnisaamisensa on CIA:n ykköstavoite. Hayden varoittaa myös, että al-Qaidan vaikutusvalta leviää edelleen osissa Afrikkaa ja Lähi-Itää. Osama bin Ladenia pidetään Yhdysvalloissa syyskuun 11. päivänä vuonna 2001 tehtyjen terrori-iskujen pääsuunnittelijana.
 

MUTTA! Valta USA:ssa on jo vaihtumassa ja Obama pelkästään nimenä muistuttaa meitä Osamasta, joka on muslimi-ääri-islamisti. Obaman isällä on muslimiveri, joten ei omena kauas puusta putoa ja veri vettä sakeampaa.

Sitä paitsi! USA on jatkuvasti härnännyt pakistanilaisia ohjushyökkäyksillään, joista toistuvasti ja poikkeuksetta syntyy siviiliuhreja. On täysin selvää, kuinka suuret antipatiat Pakistanilla on USA:a kohtaan. Eikä pois suljeta sitä, että Pakistan on maailman islamistisin maa, joka on paras kasvualusta Osama Bin Ladenin nousulle.

Johanneksen ilmestys 13:3 Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa.

Lopuksi totean: Mitä aikoo Obama tehdä kun saa käsiinsä salaiseksi luokiteltua aineistoa syyskuun yhdennentoista tapahtumista. On täysin selvää, että Bush on peittänyt jälkensä mahdollisimman hyvin, mutta uskon, että totuus tulee esiin ja sitten tapahtuu kummia. Bush ja hänen hallitus pannaan vastuuseen, mutta Obama ei tajua mikä vaara piilee kun se söhäisee salaisen palvelun johtopalleja, jotka ovat operaatiosta vastuussa. BANG! Alkaa uudet vaalit.

 

7.11.2008 (pelastussanoma sivusto ei näy netissä, enkä tiedä vieläkään miksi)

 

Mutta Neitsyt Marian kivinen kuva vuorostaan huuhtoutui rannalle

Ensin ilmestyi peto rannalle ja sitten kivinen kuva. Sopii oikein hyvin ilmestyskirjan esikuviin. Nämä tapahtumat ovat todisteena aikuisille, joilla ei ole lapseuden henkeä ymmärtää, mitä Jumala heille haluaa puhua ja varoittaa. Eivät nämä ihmiset ymmärrä muutenkaan, koska Raamattu on heidän mielestä vain kirjallinen taideteos. Minulle se taas on puhdasta Jumalan sanaa, jota on paras lukea, jos mielii elämässä saavuttaa todellisen voiton. Tämän maailman voitot kerätään ahneudella, itsekkyydellä ja valheilla. Tehdään juuri sen verran hyvää, että voi mennä hyvällä omalla tunnolla nukkumaan koska pahat teot olivat 99% elämää ja se pieni häviävä määrä siunaa kaiken muun. Sellainen ero meillä on tätä maailmaa rakastavien ja Taivastenvaltakuntaa havittelevien välillä. Peto joka nousee syvyyksistä, vaatii ensin ainakin pidättäjän pois ottamisen ja se
pidättäjä ei voi oikeastaan mikään muu olla kuin seurakunta. MUTTA! Suuri mutta... se ei tarkoita että pidättäjän tarvitsee olla elossa oleva seurakunta, vaan kuten Paavali sanoi, "se joka vielä pidättää". Kun Paavali sanoi sanan "vielä", sehän tarkoittaa silläkin hetkellä olevia, toisin sanoen jo silloin ja nyt Pyhittyneinä ja vanhurskaina kuolleita. Lisäksi Paavli kertoi, ettemme me elossa olevat ehdi ennen heitä, eli kuolleita, joten minä ainakin voin vetää sellaisen johtopäätöksen, että pidättäjä on kuolleet ja sitten ilmestyy peto. Sitten sen jälkeen heti perään elossa oleva seurakunta poistuu ylösottotapahtuman kautta pois maan päältä.
Peto huuhtoutui rannalle heinäkuun lopussa ja nyt kolme ja puoli kuukautta myöhemmin kivinen Neitsyt Marian kuva. Tämä kuvastaa hyvin antikristuksen syntymää.

 

14.10.2008

 

Kun Osama astuu esiin - olen kertonut tämän ennenkin:

Hän tulee esille täydellisen marttyyrin kuvasta. Hän on kuin paraskin Raamatullinen Stefanus. Hän saa kaiken säälin ja sympatian, hän on rauhan mies, koska USA on tehnyt hänestä sen mikä hän on. Hän tulee kiistämään lavastettuna kaikki terroriteot, niin laivojen, kuin Afrikan lähetystöjen, kuin WTC tornien iskut. Hän siirtää kaiken vastuun USA:n mätään hallitukseen, joka pakotti hänetkin seitsemäksi vuodeksi maan alle, vedoten öljystä aiheutuvaan terrorisotaan monia maita vastaan. Lisäksi hän tietysti oli menettää henkensä ja vammautui loppuiäkseen USA:n ohjushyökkäyksillä.
Koko maailma tietää jo nyt, ettei Osama ollut WTC iskujen eikä Pentagoniin suunnatun iskun takana, vaan USA:n salainen palvelu. Osaman aika tulee ja hän ilmestyy ajallansa. Hän ilmestymisensä jälkeen haalii kokoon suuren sotajoukon ja asettuu hetkeksi Eufrad virran rantaan ja jää odottamaan kun enkeli antaa luvan lähteä liikkeelle. Sitten hän hyökkää Israeliin alakautta, Egyptistä Juudeaan ja sieltä Gazaan, jossa ei ehditä edes kissaa sanoa, kun tuo miljoonapäinen joukko hyökkää sinne. Kukaan ei ehdi edes paitaa hakea sisältä, niin kiire tulee pakoon. Israel on kauhuissaan ja kohta laukaisee jo ydinohjuksia. Tämä päättyy ikävästi, joten lopetan tähän...
...ja jatkan tästä. Monien erilaisten vaiheiden jälkeen, kun aika on kypsä ja Jaakobin ahdistus on päättymässä, huutavat Israelin miehet yhdessä Jeesusta Kristusta avukseen ja silloin hän tulee, kuin salama, joka näkyy idästä ja päättyy hamaan länteen saakka. Silloin se suuri ja julkinen Jeesuksen paluu tapahtuu.

 

13.10.2008

 

Älkää Rakkaat lukijani unohtako voimallista untani Iivana Julmasta!
 

Venäjän ortodoksikirkko jäädyttää Eurooppa-yhteistyön

Julkaistu 13.10.2008, klo 15.12

 

Venäjän ortodoksinen kirkko on ilmoittanut keskeyttävänsä osallistumisensa Euroopan kirkkojen konferenssin (EKK) toimintaan. Syynä on erimielisyys Viron ortodoksikirkkojen jäsenyydestä EKK:ssa.


Kuva muodostui päähäni ja ääni sanoi:
"Tässä on kirkon perusta ja sinne asettuu Iivana Julma,
MUISTA! Se on Iivana Julma vaikka muut sanoisivat mitä tahansa".

Minä niin tietysti toivoisin, että olisitte kaikki minun kanssani kun lähdemme Herraa vastaan. Se olisi hienoa! Mutta me odottelemme päivää, jonka vain Raamattu ilmoittaa meille oikeaksi: Laulujen laulu 2:10-13 Rakkaani lausuu ja sanoo minulle: "Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule. Sillä katso, talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan. Kukkaset ovat puhjenneet maahan, laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme. Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnökset ovat kukassa ja tuoksuavat. Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule. Silloin Rakas ystäväni me lähdemme. Tämä tulee myös 2. Moos. 23. kaksi kakkua! herralle uutislahjaksi, elävät ja kuolleet syntiset, syntisyytensä tunnustaneet Jeesuksessa Kristuksessa. Tulessa puhdistuvat tulevat myöhemmin.


 


 

Kirjoitus ja kuvan muistiinpanot ovat alkuperäisiä ja näyn seuraavana aamuna tehtyjä tarkistuksia ja päätelmiä. Kuka tahansa ottaa sen minkä saa ja hänelle annetaan. Ottakaa mikä hyvää on ja jos joku joskus huomaa tämän sanan merkityksen, on uneni saanut puolestaan oman merkityksen.

 

 

8.10.2008

 

Rakas veljeni Markku löysi antikristuksen vammat

 

Tänä aamuna juuri äsken Markku lähetti mailin:

Hei Jarmo!
Luin eilen Raamattua ja törmäsin mielenkiintoiseen kohtaan. Sakarjan luvussa 11 ja jakeessa 17 kuvataan huonoa paimenta eli antikristusta. Siinä on tarkka kuvaus antikristuksen kuolinhaavasta, mikä on oikeassa silmässä:
Raamattu 1933
Voi hullua paimenta, joka lampaat hylkää! Käyköön miekka hänen käsivarteensa ja oikeaan silmäänsä. Hänen käsivartensa kuivettukoon, ja hänen oikea silmänsä soetkoon."  

Kun Bin Laden astuu julkisuuteen, onko hänen oikea silmänsä vammautunut ja toinen kätensä kuivettunut. Jos näin on, nämä seikat helpottaa antikristuksen tunnistusta.
Yksi seikka jäi myös askarruttamaan The Passion of the Christ elokuvassa, nimittäin Jeesuksen silmät! Miksi ohjaaja on vioittanut Kristuksen oikean silmän?! Onko tämä viesti siitä, että antikristuksella on todellakin oikea silmä sokea.? 
Elokuva oli vaikuttava ja todentuntuinen... en halua sitä kiistää, enkä aliarvioida Kristuksen vammoja, pois se minusta! Halusin tällä kommentilla  vain kertoa, että onko elokuvan yksi tehtävä syöttää meille Kristuksesta väärä kuva alitajuntaan mm. tuo vammautunut silmä! Tämä auttaisi hyväksymään antikristuksen, jonka toinen silmä on muurautunut umpeen.

-Markku

Piirsin Osamasta mahdollisuuksieni mukaan kuvan, joka ei nyt ole hänen oma kätensä, koska en löytänyt kunnollista surkastunutta kättä muutenkaan ja piti silti jotain vaan vääntää. Vammat ovat tässä. Käden surkastumaa ei sanota kummalla puolella se on. Minä piirsin vasemman, joka olisi ehkä jotenkin loogista. Joka tapauksessa, kun Osama Bin Laden ilmestyy, niin jos hän näyttää tältä, HÄN SE ON, ILMAN MUUTA!
Kiitos Markun hyvän huomion ja johdatuksen...

 

Lisäys klo 14:15 Markku löysi linkin ja vammautunut käsi on siis oikea käsi. No ei mikään mitään todista, koska vain Raamattu puhuu täyttä totta. Käsi mikä käsi, sovitaan näin.
http://www.youtube.com/watch?v=tmA5s-ADyZw
Tästä tuli mieleeni myös eräs toinen puolestaan hauska tapaus samasta elokuvasta, jonka lähde ei taatusti tiennyt mistä puhui (Ketonen & Myllyrinne) katso:
http://www.youtube.com/watch?v=V7zFg8IVXRo&feature=related

 

21.9.2008

 

Taliban-liike ilmoitti keskiviikkona 21.11.2001, että se on kadottanut yhteyden terroristijohtaja Osama Bin Ladeniin.

Tulee siis pian kuluneeksi 7 vuotta Osama Bin Ladenin katoamisesta pois julkisuudesta miekan haavan saaneena.

 

26.8.2008

 

Pääministeri Maliki: Yhdysvaltalaisjoukot poistuvat viimeistään 2011

Julkaistu 25.08.2008, klo 16.36

Irakin pääministerin Nuri al-Malikin mukaan Yhdysvaltain kanssa käydyissä turvallisuusneuvotteluissa on päästy yksimielisyyteen amerikkalaisjoukkojen poistumisesta. Maliki ilmoitti päätöksestä maanantaina heimojohtajille pitämässään puheessa Bagdadissa.

 

Osapuolet ovat päässeet yhteisymmärrykseen vieraan vallan läsnäolon lopettamisesta Irakissa vuoden 2011 loppuun mennessä, Maliki muotoili. Vielä perjantaina Yhdysvallat kiisti päässeensä Irakin kanssa käymissään neuvotteluissa yhteisymmärrykseen amerikkalaisjoukkojen vetäytymisaikataulusta. Tuolloin irakilaisten pääneuvottelija Muhammed al-Haj Hammoudi sanoi, että neuvottelijat ovat viimeistelleet sopimuksen, jonka mukaan joukot vetäytyvät Irakista kokonaan vuoden 2011 loppuun mennessä. Kaupungeista joukot poistuisivat jo

ensi kesään mennessä. YK:n turvallisuusneuvoston antama valtuutus Irakissa olevalla Yhdysvaltain johtaman liittouman joukoille päättyy tämän vuoden lopussa. Irak ja Yhdysvallat ovat jo kuukausia neuvotelleet joukkojen asemasta sen jälkeen.
 

Moni ajattelee, ettei Osama Bin Laden voi mitenkään olla ”se ensimmäinen peto, joka ilmestyy”. Mitä sillä tarkoitetaan, niin se nimenomaan ratkaiseekin koko homman. Jokainen arvailija on asettanut tälle nimen ”antikristus” joka hallitsee koko maailmaa, olevan jokin valkokaulusherra, joka lopulta nousee jostain suuresta rahatalousmaasta tai se on jokin entinen uskonnollinen johtaja, tms. Kukaan muu ei oikeastaan voi tässä maailmassa antaa niin hyvää ennakkokuvaa laittomuuden ihmisestä, kuin Osama itse. Täytyyhän miehen olla jopa kadonnut, ikään kuin kuolinhaavan kautta vironnut. Hänellä on oltava ollut pieni valta, eli pieni valta ei tarkoita suurta valtaa. Yksinkertaisesti. Osamalla oli pieni valta ja sillä siisti. Sillä on oltava ihmisen lempeät silmät ja suu joka herjaten puhuu. Kuka ihmeessä on selvempi kuin Osama, jolla on koko ajan ollut suu, joka herjaten on puhunut ääninauhoissaan.

Tämä henkilö ilmestyy, eikä se saa koko maailmaa koskevaa jättimäistä valtaa koskaan koko maailmasta mutta Israelia ympäröivällä alueella kyllä. Siitä kuvastaa termi, koko maan kattava valta. Sen sijaan suuret petovallat, kuten Venäjä, saavat ja käyttävät suurta valtaa, koska peto on saatana, eikä yhtä ainoaa suurta ole. Jos olisi, miten se sotisi, jos sotaa kerran on oleva loppuun saakka? Jo Markus 3. luvussa jakeet 23-27 Jeesus itse totesi näin: Niin hän kutsui heidät luoksensa ja sanoi heille vertauksilla: "Kuinka saatana voi ajaa ulos saatanan? Ja jos jokin valtakunta riitautuu itsensä kanssa, ei se valtakunta voi pysyä pystyssä. Ja jos jokin talo riitautuu itsensä kanssa, ei se talo voi pysyä pystyssä. Ja jos saatana nousee itseänsä vastaan ja riitautuu itsensä kanssa, ei hän voi pysyä, vaan hänen loppunsa on tullut. Eihän kukaan voi tunkeutua väkevän taloon ja ryöstää hänen tavaraansa, ellei hän ensin sido sitä väkevää; vasta sitten hän ryöstää tyhjäksi hänen talonsa.

Näin ollen petoja on useita, kuten Daniel ja Johannes ilmestyksessäänkin toteavat. On vain yksi suuri, Venäjä ja Kiina, Goog ja Maagog, jota vastaan tuntuu olevan mahdoton sotia. Näin kertoo ilmestyskirja. Osama Bin Laden on alueellinen johtaja, joka saa vallan 2300 päiväksi, jonka jälkeen Jeesus tulee. Tämä valta on Israelin alueella ja jopa niin, että Osama kerää suuren sotajoukon, jossa on mukana myös Goog ja Maagog, Venäjä ja Kiina. Nämä kaikki hyökkäävät lopulta Israelin kimppuun.

Mitä sitten tapahtuu vuonna 2011 paikkeilla ja sen jälkeen? Osama Bin Laden asettuu joukkoineen Eufrad virran rantaan juuri noihin aikoihin ja kuten näkyy, USA:n on välttämättä oltava poistunut alueelta. Tämä hetki on se, tärkeä hetki, jolloin Laodikean vapautus on lähellä ja Suomen vapautus lähestyy myös. Mikäli osaan laskea edes jotenkin, pääsevät Laodikean penseä seurakunta pois joskus myöhäissyksyllä 2012 juuri ennen Nibirun tuloa. Hävityksen kauhistuksen tuloa, kauhistuksen siivillä, koska silloin jokapäiväinen uhri, Jeesus Kristus ja häävieraat poistetaan häihin. Armotalouskausi lakkaa ja armo poistuu hetkeksi. Jumalan vihan viini lasketaan maan päälle ja tätä aikaa on jopa lyhennettävä. Jeesus siis poistuu vain hetkeksi, kunnes Hän palaa kaikkine Pyhinensä näkyvällä tavalla. Israel ei uhraa, vaan se uhri on Jeesus. Kuninkaiden kuningas saapuu siellä joskus 2016-17 vaikeaa arvata.

 

Valtapeli on monessa paikassa Raamatun mukainen. Pakistan on maailman muslimien kehto ja täältä se kaikki alkaa.

"työntäen kolme edestään, joka on ollut itse ennen vallassa ja on nyt kahdeksas, mennen lopulta kadotukseen"

 

Sama kaava Venäjän hallitsijamuotojen suhteen
 

1. Kiovan ruhtinaat ja suuriruhtinaat v 882-1240 = 358 vuotta

Keskimääräinen hallitusaika 8 vuotta ja 6 kk

Todella veristä! 

2. Vladimirin ruhtinaat ja suuriruhtinaat 1168-1318 = 150 vuotta

Keskimääräinen hallitusaika 10 vuotta 9 kk

Veristä! 

3. Moskovan ruhtinaat ja suuriruhtinaat 1283-1533 = 250 vuotta

Keskimääräinen hallitusaika 25 vuotta

Normaali hallintoaika 

4. Venäjän tsaarit 1533-1696 = 163 vuotta (Iivana Julma on nouseva syvyyksistä)

Keskimääräinen hallitusaika 14 vuotta 10 kk

Aika veristä!

5. Venäjän keisarit 1682-1917 = 235 vuotta

Keskimääräinen hallitusaika 16 vuotta 9 kk

Melko lyhyt hallintoaika

6. Neuvostoliiton johtajat 1917-1991 = 74 vuotta                             

Keskimääräinen hallitusaika 9 vuotta 3 kk

Hallituskaudet määrittää

7. Venäjän Presidentit 1991-2008 = 17 vuotta (Vladimir Putin)

Keskimääräinen hallitusaika 8 vuotta 6 kk

Hallituskaudet määräävät
8. -> VLADIMIR PUTIN – TZAR Iivana Julma 2009 -> TODELLA VERSITÄ
Hän joka on ollut, jota ei enää ole, on nouseva syvyyksistä ja menevä kadotukseen.  

 

25.8.2008

 

Kummallisia ja mieltä ärsyttäviä sanayhdisteitä ja muuten yhdisteitä

 

Kiina aloittaa olympialaiset 08.08.08 = Maagog valmistautuu

Georgian sota alkaa = Googin sota alkaa, peto herää eloon PETOMAA

Bidenistä Obaman varapresidenttiehdokas = petopari (peto ja väärä profeetta)

Biden ja Obama = Osama Bin Laden, peto herää eloon (lähes palindromi) PETO HENKILÖ

Väärä profeetta, kuten Kiina (Maagog) valmistautuvat taustalla

 

Ei nämä keskenään ole mitään pataa ilmestyskirjan tai Danielin kanssa, mutta Venäjä ja Kiina tosin kyllä edustavat Googia ja Maagogia. Biden ja Obama eivät ole pedon kanssa paljoakaan tekemisissä, kuten ei Georgiakaan ole petovalta. Nämä ovat sekaisin, kuin seinäkello ja vaikeita hahmottaa, mutta selvästi nämä vihjaavat ajan käyvän vähiin. Pedot erottuvat ja hahmottuvat esille. Aika käy todella vähiin, eikä yllä oleva kammottava hässäkkä ole ihan sattumaa. On hyvin vaikea kuvitella että Biden ja Obama ovat puhdasta sattumaa Osama Bin Laden sanan lähes palindroimiksi.

 

Joe Biden tuo Barack Obaman kampanjaan testosteronia

Joe Biden on Barack Obaman varapresidenttiehdokas. Valinta tuo Obaman kampanjaan kokemusta ja testosteronia, arvioi Marko Maunula blogissaan. Räväkkä ja huumorintajuinen Biden tarjoaa hyvän kontrastin viileän ja herraskaisen Obaman rinnalle.

   

 

15.8.2008

 

Kutsuuko tämä maailmanlaajuinen epäjumalanpalvelus pedon esille?
 

Buddhalaiset yrittävät meditaatioennätystä Täsmälleen antikristuksen ajatuksia täynnä Hyi olkoon!

Yli 20 000 buddhalaista lähes 600 kaupungissa ympäri maailmaa meditoi samanaikaisesti kolme päivää ja yötä 18. - 21. elokuuta.

Timanttipolku-buddhalaisuus ry:n mukaan tapahtuman tarkoituksena on kehittää myötätuntoa ja tukea sitä kautta vapautta ja rauhaa maailmassa. Suomessa tapahtumaan osallistuu meditoijia yhdeksästä kaupungista: Helsingistä, Hyvinkäältä, Jyväskylästä, Kouvolasta, Lahdesta, Lappeenrannasta, Porista, Tampereelta ja Turusta. Meditaatiomaraton käynnistetään Saksan Immenstadtista keskiyöllä 18. elokuuta. Maratoniin osallistuvat buddhalaiset keskukset ympäri maailmaa ovat koko tapahtuman ajan videostreaming-yhteydessä Immenstadtiin. Maratonin aikana on odotettavissa yli sata miljoonaa mantraa. 

ONKO TÄSSÄ KYSE PEDON KUTSUMISESTA ESIIN?
Se voi jopa tarkoittaa pikaista lähtöä maanantaina pois, nimittäin nimenomaan 18. päivä on maanantai. Toivotaan niin!

 

14.8.2008

 

Saatana on vangittuna tälläkin hetkellä ja vapautuu pian?

Tuomas esitti mielenkiintoisen teorian, onko saatana itse nytkin vangittuna. Tässä on mielenkiintoinen, joskin sellainen aihe, josta ei kannattaisi pitkästi puhua ja siksi kilpistänkin aiheen pelkäksi kommentiksi perusteluineen suuremmitta spekuloinneitta.

Ajatelkaas että jos ja kun, tiedät kohtalosi, tunnistat kaikesta että nyt tilanne johtaa siihen minne pitikin, ethän sinä päästä tilannetta siihen, vai mitä? Mikäli saatana olisi vapaa, hän estäisi kaiken Jumalan suunnitelman mm. koko ajan syntyvän Israelin rauhan suhteen. Ei saatana esimerkiksi antaisi antikristuksen hengelle mahdollisuutta tulla, siitä yksinkertaisesta syystä, että sittenhän loppu tulisi. Varsinkin kun mekin tiedämme Jumalan muuttaneen suunnitelmiaan välillä. Olen hieman joutunut pohdiskelemaan tuota epäkohtaa ja ihmetellyt, että miksi saatana toimisi tässä itseään vastaan. Siksi koska hän ei voi asialle mitään. Hän on vangittu tai rajoitettu estämään joidenkin asioiden kulku.

Ajatteles sitäkin vanhaa tarinaa Jeesuksesta ja Pietarista. Jeesus kysyi kuka minä olen, johon Pietari vastaa, olet Jumalan poika. Pietari saa siitä kehut ja palkaksi taivasten valtakunnan avaimet. Heti tämän jälkeen Jeesus kertoo kuolevansa julmalla tavalla kärsien ensin häpeästä ja muusta. Pietari yrittää estellä Jeesusta sanoen, ettei Jeesus saisi mennä sinne ja ettei hän antaisi niin tapahtua. Jeesus vastaa karusti ”väisty saatana”. Miksi saatana halusi ettei Jeesus kuolisi, koska myöhemmin sama saatana meni Juudakseen joka kavalsi Jeesuksen, jolloin nimenomaan niin kävi, että Jeesus kuoli. Tässä oli kysymys samasta saatanasta mutta toinen suojeli Jeesusta ja toinen ristiinnaulitsi hänet. Miksi näin? Saatana tietää mikä on Jumalan tahto, mutta todellakin minä luulen, että saatana vangittiin joidenkin tapahtumien ajaksi

ja yksi oli nimenomaan ristiinnaulitseminen. Saatana ei ikimaailmassa olisi sitä antanut tapahtua, vaikka koko kristillinen teologia muuta sanookin. Juudaksen kavalluksen kyllä, koska ei saatana tiennyt seurauksista, vaan hän halusi eksyttää Juudaksen, olihan tämä opetuslapsi ja näin Jeesuksen läheisten luottamus häneen olisi osittain saatu horjutettua. Kyllä saatana varsin hyvin tiesi, että Jeesus pääsisi pälkähästä koska tahansa. Onhan hän sentään Jumalan poika. Yllätys tulikin varmaan saatanalle siinä, että Jeesus kuolikin ja tätä saatana ei olisi halunnut. Todiste siitä on nimenomaan Pietarin ja Jeesuksen välinen puhe, jossa saatana yritti estää ristintapahtuman jo ennalta. Jos saatana on nyt vangittu, niin hänethän päästetään irti, nimen omaan pedon päästessä irti ja valtaan. Saatana itse siis päästetään irti, jolloin on liian myöhäistä enää perua tapahtumien kulkua ja se tarkoittaa sitä, että saatana on kaiken raivonsa vallassa, koska hän tietää kaikesta kaiken. Pelottavaa, hyvin pelottavaa.
Tässä on ollut nyt puhe taas jälleen asioista, jolla ei ole varsinaisen pelastuksen kanssa mitään tekemistä, joten on yksi ja hailea, mitä saatana ajattelee, mitkä ovat hänen motiivinsa mihinkin. Mitä väliä sillä on, mitä valehtelija ja murhaaja ajattelee mistäkin ja sillä piste. Halusin tuoda vain erään näkökulman, en vahvaa eksytystä, joksi moni tätäkin taas luonnehtii. Kun spekuloi asioita, on otettava ihan aluksi huomioon, eksyttääkö ja himmentääkö kerronta Raamatun ilmoitusta. Mikäli Raamattu ilmoittaa jotain ihan muuta, kannattaa vaihtaa kanavaa. Tässä siis tuskin oli siitä kyse. Saatanan valtakunta on muutenkin turha puheenaihe, joten mun vika, ku alotin!

 

9.8.2008

 

Hengetön peto nousi rannalle ja pedolle henki tuotiin Baikalin pohjasta? tuloksena on sota!
 

Venäjä on toipunut kuolinhaavastaan ja nyt saanut sodan veren maun suuhunsa, eikä sitä enää pidättele mikään. Mitä sitten? Petomaa ja fyysinen peto nousevat parasta aikaa henkiin. Molemmat ovat saaneet kuolinhaavan, ovat lähtöisin syvyyksistä ja menevät kadotukseen, koska niillä on sama henki. Vanhan lohikäärmeen, perkeleen ja saatanan henki.
 

Johanneksen ilmestys 13:1-5 Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?" Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta.


Mietihän skenaariota, jossa pedon henki on jo olemassa ja puuttuu enää fyysinen olento, peto. Oletetaan että inhimillinen peto on juuri tuo Osama, joka on siis kadonnut, sillä on ollut valta jne. joka ikinen kuvaus sopisi pedon tunnusmerkkeihin kun vertaa Osamaan. Venäjä ja USA ovat konfliktissa keskenään ennemmin tai myöhemmin. Nuo maat eivät kerta kaikkiaan voi sulautua yhteen. USA on kaiken lisäksi konkurssikypsä järkyttävän hallintonsa alla. Suurimmat pankit ovat tehneet miljarditappioita ja USA:n valtio on satoja miljardeja velkaa. Sen sijaan Venäjä ja Kiina ovat kuin kaksi marjaa Goog ja Maagog, jotka muodostavat sen pedon, jota vastaan ei voi kukaan taistella. Osama Bin Laden ilmestyy varmasti hyvin pian, kunhan saa turvatakuut ja ne antaa ilmeisesti juuri Kiina tai Venäjä. Osama noustuaan rauhoittaa muslimiterrorismin ja alkaa rauhanruhtinaan nousu. Tämä on täysin looginen yhtälö ja kun katsellaan ilmestyskirjaa pidemmälle, sekä tutkitaan profetioita, huomataan selvästi, kuinka Goog ja Maagog keräävät suuren armeijan Israelia vastaan. Tuota tapahtumaa kumminkin edeltää jokin syy, eli mikä se on? Osama Bin Laden löytää itselleen
profeetan, joka asettaa hävityksen kauhistuksen Jerusalemiin alkaen palvoa siellä ilmeisesti jotain Allahia, en tiedä? Tämä häpäisee Pyhän paikan ja Osama seisoo siellä myös. Tällä samalla hetkellä Kiinan ja Venäjän armeijat ovat Irakissa, Bagdadissa. Osama on kerännyt miljoonapäisen joukon Egyptiin ja hyökkää Juudeaan, katkaisten näin rauhansopimuksen. Kaikki tapahtuu yhtenä yönä, samalla hetkellä kun Osama on tullut Jerusalemiin, eikä Israel osaa varautua. Matteus 24 kertoo kaiken. Israel puolustautuu, mutta hyökkäävä osapuoli on niin voimakas, että Israel käyttää ydinaseita naapurimaihin ja tämä laukaisee kaikki muut Israelia vastaan. Tästä alkaa harmageddon, jonka Jeesus itse tulee lopettamaan.

 

4.8.2008

 

Entistä vahvemmaksi käy tuntemus siitä, että Osama on ko. peto (iljettää jo valmiiksi koko ajatus)

 

Pakistanin luoteisosan taisteluissa runsaasti kuolonuhreja

Julkaistu 04.08.2008, klo 15.42

Pakistanin luoteisosassa on käyty rajuja taisteluja viikon sisällä.  

Pakistanin armeija sanoi, että yhteenotoissa levottomassa Swatin laaksossa kuoli lähes sata islamistitaistelijaa. Lisäksi 14 sotilasta sai surmansa. Paikallisten viranomaisten mukaan myös ainakin 25 siviiliä ja kahdeksan poliisia on kuollut viikko sitten uudelleen kiihtyneissä taisteluissa. Taistelut uhkaavat hallituksen ja kapinallisten välistä haurasta rauhansopimusta.

 

Ajatteles yksinkertaisesti, että kun tuolla alueella taistellaan kiivaasti ja sitten tulee uutinen: "OSAMA BIN LADEN ON LÖYTYNYT JA HUHUTAAN ETTÄ HÄN ON SAANUT SURMANSA TAISTELUISSA PAKISTANIN POHJOISOSISSA". Sitten tulee tietoa, että Osama ei olekaan kuollut vaan haavoittunut hyvin vakavasti ja makaa jossain alueella olevassa sairaalassa. Sitten kohta tulee uutta tietoa, että Osama toipuu kuin ihmeen kautta ja on jo jalkeilla vaikka vammat olivat olleet kuolemaan johtavia vakavuudeltaan. Ihan aluksi USA vaatii Osaman luovuttamista itselleen, mutta siitä kieltäydytäänkin Pakistanin ja/tai Afganistanin hallituksien toimesta välittömästi, koska he haluavat itse tuomita Osaman. Tästä alkaa Osaman nousu suuruuteen, jolla ei ole rajoja. Käy juuri toisin kuin olisi länsimaissa oletettu.
Aluksi Osaman maine puhdistetaan kertomalla totuus, mitä WTC torneille oikeasti tapahtui ja Osamasta tehdäänkin marttyyri ja suuri rauhanmies. USA on saanut asiansa päätökseen, eikä kukaan halua enää sen palveluksia maailmalla. Danielin leijonalta reväistään siivet, joten USA on muutenkin ajautunut taloudelliseen katastrofiin. Tämän jälkeen Venäjästä tulee koko maailman herra, eikä Osama jätä sitä tilaisuutta käyttämättä, lämmittäessään suhteensa Kremliin. Minulla on lisäksi vahva käsitys siitä, että se nimenomainen toinen peto, väärä profeetta tulee nimenomaan Kremlistä, tai ainakin siltä suunnalta.

Ei taida olla kovin vaikeaa kuvitella tämän skenaarion lopputulosta. Lue se Johanneksen ilmestyksestä.

 

2.8.2008

 

PETO NOUSEE PIAN - HYVIN PIAN ja jää, asettuu rannalle
Ystäväni Markku lähetti linkin, joka vain vahvistaa ja yhdistää todeksi monta hiljakkoin tullutta uutta profetiaa
 

"Rantahirviöllä" useita silminnäkijöitä

1.8.2008 16:38

Oudot kuvat otuksesta rannalta hämmentävät maailmaa.

Tällä viikolla levisi internetiin kuvia oudosta oliosta, joka ei näytä päällisin puolin miltään tunnetulta eläimeltä. Väitetään, että kuvat otettiin merenrannalla New Yorkin osavaltiossa Montaukissa.
Montaukin mysteeri on noussut nyt uutisotsikoihin ympäri maailmaa, mutta mitään ratkaisua sille ei ole löytynyt.
Useat ovat tuominneet kuvat taitavan kuvankäsittelyn tulokseksi.
Kuitenkin newyorkilainen Newsday-lehti on löytänyt ihmisiä, jotka ovat vannoneet nähneensä olion makaamassa kuolleena rannalla.
- Se oli jotain, mitä en ollut nähnyt koskaan aiemmin. Aivan kuin se olisi kuollut vihaisena, rannalla kolmen ystävänsä kanssa ollut Ryan O'Shea kertoi Newsdaylle.

O'Shean ja tämän ystävien jälkeen kolme parikymppistä naista näki myös Newsdayn mukaan "Montaukin hirviön". Heidän joukossaan oli Jenna Hewitt, 26, joka sanoo ottaneensa ympäri maailmaa levinneet kuvat olennosta.
Netissä käydään kiihkeää keskustelua siitä, mikä otus viruu kuvassa. Teorioita on koirista ja saukoista kilvettömiin kilpikonniin ja valaan sikiöihin. Omaa luokkaansa ovat spekulaatiot mutanteista ja paholaisista. Pidetään myös mahdollisena, että koko juttu on jonkin mainostoimiston junailema temppu.
On oleellinen kysymys, mitä ihmettä sitten tapahtui raadolle.
Kohukuvat ottanut Hewitt väitti New York -lehdelle, että jokin vanha mies vei sen mukanaan ja sanoi, että aikoo täyttää sen.

Julian 13v näky - Jeesus vedestä
(kutakuinkin näin olen antanut näyn eteenpäin ystävilleni)

Julia 13v näki valvenäyn 17.7.2008 illalla, Kallioniemen leirikeskuksessa, juuri kun hän oli ummistanut silmänsä ollen edelleen täysin valveilla. Minun piti kysellä näystä moneen kertaan yksityiskohtia, jotta näyn katkeamisen epäselvyys suhteessa Jeesukseen selviäisi, kuitenkaan johdattelematta häntä ja hänen alkuperäistä kokemustaan mihinkään suuntaan.

Näyssään Julia seisoi Adventtikirkon kesäleirillä Kallioniemessä, pallokentän rannassa, vain muutaman metrin rantaviivasta maalle.
Jeesus nousi järven vedestä vähän niin kuin sukellusveneen periskooppi. Ensin näkyi vain puoli päätä ja se lähestyi rantaa, tullen lopulta kokonaan veden pinnalle. Jeesuksen katse ei ollutkaan lempeä, vaan pikemminkin julma, arvosteleva ja pelottava. Tähän näky katkeaa hetkeksi.
Näky jatkuu ihan heti perään täsmälleen samasta paikasta. Jeesus seisoo jo rannalla, siirtyy ihan Julian eteen pallokentälle. Jeesus näyttää ihan samalta joka nousi vedestä, mutta on silti ihan eri Jeesus. Julia halaa tätä Rakastettavan ihanaa, aitoa, lempeää ja ystävällistä Jeesusta.
Sitten Jeesus sanoo Julialle: "mene ja herätä kaikki leiriläiset ja tuo heidät kaikki tänne". 

Julia lähtee ja herättää kaikki leiriläiset ja tuo heidät rantaan, jossa Jeesus odottaa heitä. Sitten Jeesus sanoo heille kaikille: "menkää ja hakekaa kaikki ystävänne, sukulaisenne ja tuttavannekin tänne".
Tähän näky päättyi.

Näyssä oli ristiriita aluksi, koska en voinut ymmärtää Jeesusta nousevan vedestä ja niinpä jouduin kyselemään. Julia kertoi jo ensimmäisellä kerralla näyn kummallisesta katkoksesta, joka selvensi että kyse on kahdesta näystä.

Mitä tulee tuohon Jeesuksen lähetyskäskyyn, niin se on kyllä tosiaan erilainen kuin on nykymaailman malli isoine lavoineen ja massatapahtumineen. Tällaista herätystä minä uskon monien juuri odottavan. Voin sanoa suoraan että minä en ole odottanut sellaista koskaan tulevan. Tämä herätys alkoi yhdestä, joka herätti kaikki lähellä olevat ja kaikki herättivät taas kaikki omat tuttavansa jne.

 

On enää siis päivien kysymys, kun peto nousee merestä ja silloin se tarkoittaa viimeistään pikaista ylösottoa. Tässä ajassa ja hetkessä kun nyt elämme, on nimikristittyjen pian herättävä epäilykseen ja lopulta epätoivoon, joka ahdistaa ihmisiä. Tämän ahdistuksen ja epätoivon olen nähnyt mm. suomi24 keskustelupalstoilla, jossa ylösotto jakaa ihmiset kolmeen ryhmään ja kristinuskosta muuten puhuttaessa kahteen ryhmään. Nämä ryhmät ovat nimenomaan jumalattomat, nimellisesti kristityt, uskonsa lähes menettäneet ihmiset ja sitten jää hyvin pieni kaistale jäljelle uudestisyntyneitä Pyhän Hengen johdatuksessa olevia kristittyjä. Peto nousee ja katsokaa mitä sitten tapahtuu...

  Mirka Nurkan näky 31.7.2008
Olin tänään ulkona aurinkotuolissa lepäämässä, mutta en unessa, kun äkkiä silmiini tuli kuva enkelistä, joka lähestyi minua yläviistosta. Koin hengessäni, että enkeli sanoi: ”Tule ja katso!” Avasin silmäni, ja ajattelin, että mitähän minä tuossakin uneksin. En ole koskaan aiemmin nähnyt enkeliä.

Hetken päästä rukouksessa ollessani aloin nähdä tulenliekehtivää massaa ja tajusin, että liikuin kuin alaspäin maan uumeniin. Näky ei ollut kuitenkaan pelottava tai ahdistava. Paikka, jossa tuo liekehtivä, kuin sula maan sisus velloi, oli kuin syvä kuilu. Aloin nousta pohjalta ylöspäin. Nousu kesti ja kesti, nousin aina vain ylemmäs. Alaspäin katsoessani kuilu näytti niin syvältä, ettei sen todellista syvyyttä pystynyt silmämääräisesti millään arvioimaan. Viimein tulin tuon kuilun yläreunalle.

En ymmärtänyt tätä näkyäni, ja kysyin: "Herra, mikä paikka tämä on?” Sain vastauksen: "Tämä on syvyyden kuilu ja minulla on sen avaimet." Kuilun reunalle ilmestyivät karvaiset ja kirjavat kuin karhun tassut. Vain tassut ja kynnet ylsivät tuohon reunalle. Sen edemmäs se ei kuilusta tullut. Kysyin jälleen: "Herra, mikä on tuo, joka yrittää nousta kuilusta ylös?” Vastaukseksi sain: "Se on peto." Ymmärsin, että sen ei ollut vielä aika tulla, vaan jokin pidätti sitä.

Kun näky oli ohi, ymmärsin, että pedolla tarkoitettiin Antikristusta. Muistin Ilmestyskirjan (luku 17=) enkelin, joka Johannekselle näytti pedon, joka tulee vielä nousemaan syvyydestä, mutta joutuu lopulta tuhon omaksi, koska Herra Jeesus tulee tuhoamaan sen suunsa henkäyksellä. Ilm. 20:1-3 taas kertoo, että nimenomaan enkelillä oli kädessään syvyyden avain ja isot kahleet.

Tessalonikalaiskirjeen toisessa luvussa puhutaan juuri Vastustajasta, Antikristuksesta, ja siitä mikä sitä vielä pidättää. Ennen tuota päivää tapahtuu uskosta luopuminen ja ilmaantuu itse laittomuus ihmishahmossa, kadotuksen ihminen, kuten Paavali tässä kohden kertoo. Miettimään jäin vain sitä, miksi tällainen näky?  Ehkäpä sen aika on pian käsillä. Laittomuus tässä ajassa on valitettavan näkyvästi jo vallalla.

 

23.7.2008

 

Danielin leijonasta

 

Jouko Pihon sivuilta löytynyt uni:

 

Amerikkalainen James Collier näki merkittävän varoitusunen 15.7.2008. Collier oli unessa jalkapallostadionin ulkopuolella, kun hän kuuli ottelun kuuluttajan ilmoittavan, että yksi pelinjohtaja (quarterback) ei voinutkaan pelata sairauden takia. Tämä poisjoutunut pelinjohtaja oli valkoinen, vanhempi ja kokeneempi pelaaja. Tilalle tuli toinen pelinjohtaja, joka oli pitkä ja hoikka musta kaveri, jonka iho oli kuitenkin vaaleampi kuin muilla mustilla. Mies näytti Barack Obamalta. Juuri kun ilmoitettiin, että tämä toinen pelinjohtaja astuisi ensimmäisen pelaajan tilalle, joku ampui häntä päähän.

Kun James Collier heräsi unesta, hän sai Herralta selityksen: kyse on tämän syksyn USAn presidentinvaaleista ja siitä, että McCain sairastuu ja Obama ammutaan kuoliaaksi, joten USA tulee yhtäkkiä olemaan tilanteessa, jossa sillä ei ole yhtään presidenttiehdokasta.

 

Tässä epämääräisessä ajassa MORSIAN LÄHTEE! YKSIN ISÄ TIETÄÄ SEN HETKEN. Pimeys laskeutuu 2006 ja sitä kestää hamaan 2009 asti...

 

Daniel 7:4 Ensimmäinen oli kuin leijona, mutta sillä oli kotkan siivet. Minun sitä katsellessani reväistiin siltä siivet, ja se nostettiin maasta pystyyn ja asetettiin kahdelle jalalle niinkuin ihminen, ja sille annettiin ihmisen sydän.

 

Daniel:8:5-10 Sitten minä tarkkasin, ja katso: tuli kauris päivän laskun puolelta, kulki koko maan ylitse eikä maata koskettanut; ja kauriilla oli keskellä otsaa uhkea sarvi. Ja se tuli aivan sen kaksisarvisen oinaan luokse, jonka minä olin nähnyt seisovan päin jokea, ja karkasi sen kimppuun vihansa väessä. Ja minä näin sen käyvän kiinni oinaaseen ja kiukuissaan puskevan oinasta ja murskaavan sen molemmat sarvet. Eikä oinaalla ollut voimaa kestää sen edessä, vaan kauris heitti sen maahan ja tallasi sitä; eikä ollut ketään, joka olisi voinut pelastaa oinaan sen vallasta. Ja kauris tuli ylen suureksi; mutta kun se oli väkevimmillään, särkyi suuri sarvi, ja sen sijalle kasvoi neljä uhkeata sarvea, taivaan neljää tuulta kohti. Ja yhdestä niistä puhkesi esiin sarvi, alussa vähäpätöinen. Se kasvoi suuresti etelään päin ja itään päin ja Ihanaan maahan päin. Ja se kasvoi taivaan sotajoukkoon asti ja pudotti maahan osan siitä sotajoukosta ja tähdistä ja tallasi niitä.

 

Tässä minä näen tällä hetkellä oinaan kaksi sarvea, Iranin ja Irakin. Joskus näen muitakin, mutta nyt ne näyttäisivät tältä. Eipä Daniel itsekään näistä tiennyt, mutta Aleksanteri suuren valloituksen jälkeen Aleksanteri itse löysi itsensä profetiasta. Se ei siis ole mikään ihme juttu. Minäkin olen löytänyt itseni täysin outojen ihmisten näkemänä niistä. Aleksanteri suuren kohtalo siis toistuu USA:n tekemänä. Aleksanteri suuri kuoli Babyloniassa sairauteen, mihin sitten USA? Mitä ovat nuo neljä valtaa, jotka jäävät alueelle USA:n jälkeen? Kurdit, Shiiat, Sunnit ja Talibanit? Sitten talibaneista nousee pieni sarvi, Osama Bin Laden. Tämä kokoaan parin miljoonan armeijan ja hyökkää Israelin Juudeaan Egyptin puolelta aikanansa.

Markus 13:14-16 Mutta kun näette hävityksen kauhistuksen seisovan siinä, missä ei tulisi-joka tämän lukee, se tarkatkoon-silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille; joka on katolla, älköön astuko alas älköönkä menkö sisään noutamaan mitään huoneestansa; ja joka on mennyt pellolle, älköön palatko takaisin noutamaan vaippaansa.

Matteus 24:15-18 Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa-joka tämän lukee, se tarkatkoon- silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille; joka on katolla, älköön astuko alas noutamaan, mitä hänen huoneessansa on, ja joka on pellolla, älköön palatko takaisin noutamaan vaippaansa.

Daniel 12:9-12 Niin hän sanoi: "Mene, Daniel, sillä ne sanat pysyvät lukittuina ja sinetöityinä lopun aikaan asti. Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät. Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää. Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää.

Markus 13:17-18 Voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä! Mutta rukoilkaa, ettei se tapahtuisi talvella.

Matteus 24:19-20 Voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä! Mutta rukoilkaa, ettei teidän pakonne tapahtuisi talvella eikä sapattina.

1335 päivää Israelin rauhasta on piinan helpottava toinen ylösotto. SUURI SADONKORJUU!

 

11.7.2008

 

Venäjä ja Kiina kumosivat YK:n Zimbabwe-pakotteet

Julkaistu 12.07.2008, klo 00.24 (päivitetty 12.07.2008, klo 00.35)

 

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov

Kuva: Reuters-TV

Venäjä ja Kiina ovat kumonneet Zimbabwea vastaan kaavaillut pakotteet YK:n turvallisuusneuvostossa. Maat käyttivät päätöksen kumoamiseen veto-oikeuttaan turvallisuusneuvoston istunnossa perjantaina illalla.

 

YK:n päätös olisi asettanut Zimbabwen asevientikieltoon ja langettanut presidentti Robert Mugabelle ja hänen hallintonsa jäsenille matkustuskieltoja sekä taloudellisia pakotteita. Turvallisuusneuvoston jäsenmaista yhdeksän äänesti päätöksen puolesta. Viisi maata, mukaan lukien veto-oikeuttaan käyttäneet Venäjä ja Kiina, vastustivat pakotteiden langettamista. Zimbabwea itsevaltaisesti hallitseva presidentti Robert Mugabe voitti maan kiistellyt presidentinvaalit opposition ehdokkaan vetäydyttyä kesäkuussa järjestetyltä toiselta kierrokselta väkivaltaisuuksien vuoksi.

 

Venäjä pitää Yhdysvaltain ohjuskilpeä tarpeettomana

Julkaistu 11.07.2008, klo 17.31 (päivitetty 11.07.2008, klo 18.01)

 

Venäjän mielestä Iranin ohjuskokeet osoittavat, että Yhdysvaltain Eurooppaan havittelema ohjuskilpi on tarpeeton. Venäjän ulkoministerin Sergei Lavrovin mukaan ohjuskokeet vahvistivat vain sen, että Iranilla on ohjuksia, jotka kantavat 2000 kilometrin päähän. Ohjukset eivät yletä Tshekkiin tai Puolaan, jonne Yhdysvallat aikoo sijoittaa tutka-aseman ja torjuntaohjuksia.

Puheet Iranin ohjusuhasta ovat Lavrovin mukaan kuvittelua, jonka tarkoitus on perustella ohjuskilpeä. Lavrov tuomitsi Moskovassa pidetyssä tiedotustilaisuudessa myös Iranin uhkaamisen voimatoimilla. Venäjän tulkinta Iranin ohjuskokeista on päinvastainen kuin Yhdysvaltain. Ulkoministeri Condoleezza Rice sanoi kokeiden osoittavan, että ohjuskilpi on tarpeellinen. Myös Euroopan Unionin puheenjohtajamaa Ranska ilmoitti perjantaina huolensa Iranin ohjuskokeista ja kehotti Irania neuvotteluihin. EU:n ulkopoliittinen edustaja Javier Solana tapaa Iranin pääneuvottelijan Saeed Jalilin ensi viikon lauantaina Genevessä.

 

Pedon nousu ja sen tapa tulla suureksi jota vastaan ei voi edes taistella, on aika selvää jo, se on jo niin suuri. Tämä peto on yhdistyttävä ja liittouduttava lähes kaiken suuren mahdin kanssa. Venäjä ja Kiina ovat kaksistaan jo niin suuri, että ne voivat mm. nostaa Osama Bin Ladenin heti esiin tultuaan sellaiseen asemaan, joka takaa hänen turvallisuutensa USA:n nähden. Venäjä eikä Kiina kumpikaan ei kanna varsinaisesti kaunaa Osamalle, joten tämä saisi vapaasti nousta, joka on ehdoton välttämättömyys, koska kukaan järkevä ihminen ei usko, että Osama olisi mitään, eikä ainakaan yhtään mikään ilmestyskirjan ennustama peto. Niin vaan on, enkä minä ainakaan ole löytänyt yhtään muuta henkilöä, jolle kuvaus paremmin sopisi.

Mikäli USA:n ja Venäjän suhteet katkeaisivat pohjamutia myöden, olisi aika selvääkin, että Osama tulisi esiin piilostaan ja saisi vapauden ja turvallisuustakuunkin. Myöhemmin kun Obama astuu USA:n presidentin virkaan, tekee hänkin Osaman kanssa liiton, koska silloin Osama on ilmeisesti jo saanut vallan, tämä esiintyy rauhanmiehenä ja on vakuuttanut jo monia tai ainakin hyvää vauhtia saamassa luottamusta. USA:ssa on lähes kaikki ihmiset jo tietoisia siitä, että Osama ei ollut tehnyt WTC terrori iskuja, vaan Bush ja Kristityt sen tekivät. USA:ssa on täysi konkurssihelvetti päällä ja armoton lama, jonka kaltaista ei jenkit ole koskaan kokeneet. Maa on sisällissodan partaalla, eikä ketään voisi vähempää kiinnostaa, kuin jonkun terroristin pää, jossain Afganistanin takamailla. Osama tulee saamaan vallan, nopeasti ja tehokkaasti.

 

15.6.2008

 

Bush yrittää vielä kerran napata bin Ladenin

15.06.2008 11:26 

Osa bin Laden.

Presidentti George W. Bush ei ole vieläkään luopunut toivosta pidättää terroristijohtaja Osama bin Laden ennen virkakautensa loppua. Brittilehti Sunday Timesin mukaan Yhdysvaltain ja Britannian erikoisjoukot ovat aloittaneet suuroperaation Pakistanin heimoalueilla.

Yhdysvaltain puolustusministeriön lähteet kertoivat lehdelle, että sotilaat pyrkivät ajamaan al-Qaidan taistelijat ja bin Ladenin Afganistanin vastaiselle rajalle, missä pommikoneet ja Yhdysvaltain armeija ovat odottamassa. Terroristijohtajan piilopaikkaa ei

varmuudella tiedetä, mutta hänen otaksutaan lymyilevän Luoteis-Pakistanissa-
Jos Bush pystyy kautensa lopussa sanomaan tappaneensa Saddam Husseinin ja pidättäneensä Bin Ladenin, hän voi väittää tehneensä maailmasta turvallisemman paikan, huomautti amerikkalainen tiedustelulähde.

Vaikuttaa nyt hieman siltä, ettei Osama ilmesty ainakaan lähiaikoina... Ellei sitten tapahdu jotain tavallisuudesta hyvin poikkeavaa?

 

31.5.2008

 

Tarvitseeko pedon edes ilmestyä? "varas tulee varkain" sekin on ilmeisesti vielä epävarma kysymys, koska Paavalikin kertoo että se ilmestyy ainakin ennen kuin on Herran päivä. Lisäksi ennen Herran päivää on Auringon ja kuun muuttuminen. Tuolla puhutaan tarkennuksesta, ”se suuri ja julkinen”, joka voisi viitata että Herran päiviä voi olla tavallaan montakin. Herran päivinä voi hyvinkin pitää kaikkia ylösottopäiviä, mutta ainakin se suuri ja julkinen paluun päivä, ON HERRAN PÄIVÄ. Tämä kaikki saa minut joskus hyvin hämilleni ja siksi on vaikeaa uskoa kaikkea omaa kokemaanikaan, koska olenhan minä jo kolme kertaa vetänyt vesiperän.

 

2. Tessalonikalaiskirje 2:3-4 Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala. Siis mikä päivä?

 

1. Tessalonikalaiskirje 5:1-2 Mutta aikakausista ja määrähetkistä ei teille, veljet, ole tarvis kirjoittaa; sillä itse te varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä. ...ahaa, siis Herran Päivä. Mikä se on? Mitä päiviä ne on?

 

Apostolien teot 2:16-21 Vaan tämä on se, mikä on sanottu profeetta Jooelin kautta: 'Ja on tapahtuva viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, että minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, ja nuorukaisenne näkyjä näkevät, ja vanhuksenne unia uneksuvat. Ja myös palvelijaini ja palvelijattarieni päälle minä niinä päivinä vuodatan Henkeni, ja he ennustavat. Ja minä annan näkyä ihmeitä ylhäällä taivaalla ja merkkejä alhaalla maan päällä, verta ja tulta ja savupatsaita. Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja julkinen. Ja on tapahtuva, että jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.'

 

Huomaatteko, kun kolme porttia paljastuu. Ensin morsian, sitten 10 neitsyen tarinan vertaus ja lopuksi kaikki, jotka vain huutavat Herraa avukseen, kuten Joh. 3:16 lupaa. Mutta... Apostolien teot 2:20 Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja julkinen. Niinpä, ja siksi tämä lause ei vielä kerro sitä, pitääkö pedon ilmestyä nyt vai ei. Ylösottopäiviä, Herran Päiviä on siis ilmeisesti kaikki ylösottopäivät mutta ainakin se viimeinen niistä vasta on se suuri ja julkinen.

 

Joel 2

1 Puhaltakaa pasunaan Siionissa, toitottakaa torvia minun pyhällä vuorellani. Jokainen maan asukas on vapiseva, sillä Herran päivä tulee. Niin, se on lähellä:

2 pimeyden ja synkeyden päivä, pilvien ja pilkkopimeän päivä. Vuorille levinneenä niinkuin aamurusko on lukuisa ja väkevä kansa, jonka vertaista ei ole ollut ikiajoista asti eikä tämän jälkeen enää tule, tulevaisten polvien vuosiin saakka.

3 Sen edellä käy kuluttava tuli, sen jäljissä polttava liekki. Niinkuin Eedenin puutarha on maa sen edessä, sen jäljissä on autio erämaa, eikä jää ketään, joka olisi siltä pelastunut.

4 Ne ovat näöltänsä kuin hevoset, ja niinkuin ratsut ne juoksevat.

5 Ryskyen kuin sotavaunut ne hyppivät vuorten huipuilla, räiskyen kuin tulen liekki, joka kuluttaa oljet; ne ovat kuin väkevä kansa, sotarintaan asettunut.

6 Niitten edessä kansat vapisevat, kaikki kasvot kalpenevat.

7 Ne juoksevat kuin sankarit, kuin soturit ne nousevat muurille. Jokainen kulkee tietänsä suoraan, ei mutkittele polullansa.

8 Toinen ei sysi toistansa: jokainen kulkee omaa suuntaansa. Heittoaseitten välitse ne syöksyvät pysähtymättä.

9 Kaupunkiin ne hyökkäävät, ryntäävät muurille, nousevat taloihin, tulevat ikkunoista sisään kuin varas.

Tähän saakka on puhuttu mitä ilmeisesti juuri taivaan enkeleiden toteuttamasta ensimmäisestä ylösotosta, joka alkoi käskyhuudolla, ”leikkaa maa”…

10 Niitten edessä maa vapisee, ja taivaat järkkyvät; aurinko ja kuu käyvät mustiksi, ja tähdet kadottavat valonsa.

11 Ja Herra antaa äänensä jylistä sotajoukkonsa edellä, sillä ylen lukuisa on hänen väkensä, sillä väkevä on hänen käskynsä täyttäjä, sillä suuri on Herran päivä ja sangen peljättävä; kuka voi sitä kestää?

12 Mutta vielä nytkin, sanoo Herra, kääntykää minun tyköni kaikesta sydämestänne, paastoten, itkien ja valittaen.

Sitten alkaa pelko ja katumus, sydämen kääntymys ja katumus, ei vaatteiden eli ulkoisen itsensä takia, vaan sisäisen sielun syvä katumus ja kääntyminen

13 Reväiskää rikki sydämenne, älkää vaatteitanne, ja kääntykää Herran, teidän Jumalanne, tykö; sillä hän on armahtavainen ja laupias, pitkämielinen ja armosta rikas, ja hän katuu pahaa.

14 Ehkä hän vielä katuu ja jättää jälkeensä siunauksen: ruokauhrin ja juomauhrin Herralle, teidän Jumalallenne.

15 Puhaltakaa pasunaan Siionissa, kuuluttakaa pyhä paasto, kutsukaa koolle juhlakokous.

16 Kootkaa kansa, pitäkää pyhä seurakuntakokous, kerätkää vanhukset, kootkaa lapset ja rintoja imeväiset; lähteköön ylkä huoneestansa ja morsian kammiostansa.

Vihkiminen on pidetty ja ylkä sekä morsian ovat jo isän kodissa ja lähtevät sieltä liikkeelle, alkaa hääkulkue, jossa haetaan häävieraat häätaloon, jotta saataisiin se täyteen juhlijoita.

17 Eteisen ja alttarin välillä itkekööt papit, jotka toimittavat Herran palvelusta, ja sanokoot: "Säästä, Herra, kansaasi äläkä anna perintöosaasi häväistäväksi, pakanain pilkattavaksi. Miksi pitäisi sanottaman kansain seassa: 'Missä on heidän Jumalansa?'"

18 Niin Herra kiivaili maansa puolesta ja sääli kansaansa.

19 Ja Herra vastasi ja sanoi kansalleen: Katso, minä lähetän teille viljaa, viiniä ja öljyä, niin että te tulette niistä ravituiksi. Enkä minä anna enää häväistä teitä pakanain seassa.

20 Ja mikä pohjoisesta tulee, sen minä karkoitan teistä kauas ja syöksen sen kuivaan ja autioon maahan, sen alkupään Idänmereen ja sen loppupään Länsimereen. Ja siitä nousee löyhkä, nousee katku. Sillä suuria se on yrittänyt.

21 Älä pelkää, maa. Iloitse ja riemuitse, sillä Herra on tehnyt suuria.

22 Älkää peljätkö, metsän eläimet, sillä erämaan laitumet viheriöivät, sillä puu kantaa hedelmänsä, viikunapuu ja viiniköynnös antavat voimansa.

23 Ja te, Siionin lapset, iloitkaa ja riemuitkaa Herrassa, teidän Jumalassanne, sillä hän antaa teille syyssateen, vanhurskauden mukaan, vuodattaa teille sateen, syyssateen ja kevätsateen, niinkuin entisaikaan.

24 Ja puimatantereet tulevat jyviä täyteen, ja kuurna-altaat pursuvat viiniä ja öljyä.

25 Ja minä korvaan teille ne vuodentulot, jotka heinäsirkka, syöjäsirkka, tuhosirkka ja kalvajasirkka söivät, minun suuri sotajoukkoni, jonka minä lähetin teitä vastaan.

26 Ja te syötte kyllälti ja tulette ravituiksi ja kiitätte Herran, teidän Jumalanne, nimeä, hänen, joka on tehnyt ihmeitä teitä kohtaan. Eikä minun kansani joudu häpeään, iankaikkisesti.

27 Ja te tulette tietämään, että Israelin keskellä olen minä. Ja minä olen Herra, teidän Jumalanne, eikä toista ole. Eikä minun kansani joudu häpeään, iankaikkisesti.

28 Näitten jälkeen minä olen vuodattava Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, vanhuksenne unia uneksuvat, nuorukaisenne näkyjä näkevät.

29 Ja myös palvelijain ja palvelijattarien päälle minä niinä päivinä vuodatan Henkeni.

30 Minä annan näkyä ihmeitä taivaalla ja maassa: verta ja tulta ja savupatsaita;

31 aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä.

32 Ja jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu. Sillä Siionin vuorella ja Jerusalemissa ovat pelastuneet, niinkuin Herra on sanonut; ja pakoonpäässeitten joukossa ovat ne, jotka Herra kutsuu.

 

Kun tämän Joelin kirjan luvun lukee, siitä käy selvästi esille venäjän paha voima, suuri herätysliikehdintä ja Pyhän Hengen suuri voitelu Herran Sanan kanssa yhdessä. Se kaikki päättyy lopuksi auringon muuttumiseen mustaksi ja kuu muuttuu vereksi. Toisesta ylösotoista Joel ei sen sijaan puhu mitään, eikä edes vertausteitse mainitse niitä, koska se aika tulee vasta tämän luvun jälkeen..

 

30.5.2008

 

Tony Blair perusti uskontosäätiön - antikristusko? No eikä, miten hän voisi muka ilmestyä?

Julkaistu 30.05.2008, klo 20.06
 

Ison-Britannian entinen pääministeri Tony Blair on perustanut uskontojen keskinäiseen yhteisymmärrykseen tähtäävän säätiön.  

Faith Foundation -säätiön perustamistilaisuus oli perjantaina New Yorkissa. Blairin hanketta ovat tukeneet Bill ja Hillary Clinton. Blair kääntyi katolilaiseksi erottuaan pääministerin virasta viime kesäkuussa. Blair on ilmoittanut Bill Clintonin Global Initiative -säätiön hankkeensa esikuvaksi. Global Initiative keskittyy köyhyyden, ilmastonmuutoksen sekä terveys- ja koulutusongelmien ratkaisemiseen. Idealismista on tullut uutta realismia. Maailmaa ei voi ymmärtää, jos ei ymmärrä uskon tärkeyttä, Blair sanoi perustamistilaisuudessa. Säätiön tähtäimenä on muun muassa vastustaa uskonnollisia ääriliikkeitä kaikissa uskontokunnissa. Säätiö tulee toimimaan yhdessä Yalen yliopiston kanssa, jossa Blair tulee vetämään kurssin uskosta ja globalisaatiosta.

 

Moni tyyppi voisi jollain tasolla olla se paljon puhuttu ilmestyvä antikristus. Tony Blair se ei varmasti ole mutta hänen uusi roolinsa on kyllä varsin antikristillinen. Tehtävänä on tietysti eliminoida Kristittyjä, nehän ovat nimenomaan juuri fundamentalisteja. Sitten tulee mies nimeltä Kim Jong Il, joka on luultavasti elossa tai ei. Hänkin voisi ilmestyä ja jopa on korottanut itsensä Jumalan asemaan jo aieminkin, mutta mietihän kuinka vaikeaa miehen on noin vain ilmestyä, samoin kuin monen muun, joka ei ole kadonnut. Ilmestyminenhän tarkoittaa kadonneena ollutta. Entäpä kuolin haava, termillä "ikäänkuin". No, entäpä mitä on laittomuus? Kuka heistä on laiton? Minä olen sitä mieltä että vain Osama Bin Laden voi olla sellainen henkilö joka oikeasti täyttää nuo kaikki kriteerit pedon henkilöitymän kuvauksesta. Itse asiassa minua hieman risoo, kun niin monet puhuvat vain antikristuksesta, koska se on ”vastakristus”. Mutta sen jo sanoo Raamattukin, että se on ollut jo silloin olemassa ja tulee paljon antikristuksia vielä esille, jotka sanovat että ”minä se olen”. Antikristuksen henki on saatanan paha henki, vähän samalla tavalla kuin Jumalan Pyhä Henki on Jeesuksen henki, jonka hän lähetti meidän puolustajaksemme, näkyvän Kristuksen tilalle.
Puhun siis itse mieluummin vain pedosta "yksi" ja sitten toisesta pedosta, joka on itse asiassa se paljonkin puhuttu "väärä profeetta", nimiseksi nimetty henkilö, joka tekee ne ihmeet ensimmäisen pedon nähden, kuten ilmestyskirja kertoo asian olevan. Nämä kaksi henkilöä, Jeesus tappaa sanansa henkäyksellä ja heittää heidät ikuiseen tuleen. Puhun siis Osama Bin Ladenista ensimmäisenä petona ja sitten on olemassa oma näkyni unessa, joka oli vahva kuin ukkonen pääni sisällä, joka näytti minulle ensin Pyhän maan yläpuolelta Jerusalemin yltä, tyhjän tontin, jossa oli pelkät kivilaatat pohjana ja jonkinlaiset merkkikepit ympärillä. Ei siis kattoa, eikä seiniä, ei mitään rakennustarpeita edes, vain kirkon pohja ja ääni lausui: ”tämä tässä on kirkon pohja ja sinne asettuu Iivana Julma. Muista! Vaikka muut sanoisivat mitä tahansa, se on Iivana Julma”. Tämä uni oli kuin moukarilla olisi päätä kumisteltu, niin vahva ja voimallinen se oli. Siihen on melkeinpä jo pakko luottaa.

 

24.5.2008

 

Medvedev: Venäjän ja Kiinan kumppanuus vakauttaa maailmaa

Julkaistu 24.05.2008, klo 15.03 (päivitetty 24.05.2008, klo 15.55)

Medvedev Kiinassa

Kuva: Reuters-TV

Venäjän presidentti Dmitri Medvedev on painottanut Venäjän ja Kiinan strategista kumppanuutta viimeisenä vierailupäivänään Kiinassa. Kyseessä on Medvedevin ensimmäinen matka presidenttinä entisen Neuvostoliiton alueen ulkopuolelle.

Medvedevin mukaan muun maailman on syytä ottaa huomioon Venäjän ja Kiinan yhteinen voima ja se, että maiden kumppanuus on tasapainottava tekijä maailmassa. Medvedev totesi joidenkin vastustavan Venäjän ja Kiinan strategista kumppanuutta, mikä tulkittiin viittaukseksi länsimaihin ja erityisesti Yhdysvaltoihin. Medvedevin mukaan Venäjä ja Kiina puolustavat kansainvälistä lakia ja YK:n vahvaa roolia. Molemmat maat ovat syyttäneet Yhdysvaltoja ja muita länsimaita kansainvälisten lakien rikkomisesta Irakissa ja Kosovossa. Kylmän sodan aikaiset kilpakumppanit ovat lähentäneet sotilaallisia ja taloudellisia suhteitaan Neuvostoliiton kaaduttua. Medvedevin vierailun aikana maat tuomitsivat yhdessä Yhdysvaltain suunnitelmat

rakentaa laaja ohjuspuolustusjärjestelmä. Yhdysvallat on suunnitellut sijoittavansa ohjustorjuntajärjestelmän Puolaan ja Tshekkiin. Amerikkalaisten ovat tehneet ohjuspuolustusyhteistyötä myös Japanin kanssa. Maat sopivat myös uuden uraaninrikastuslaitoksen rakentamisesta Kiinaan. Venäjän rakentaman ja toimittaman uuden laitoksen arvo on miljardi dollaria.
 

Johanneksen ilmestys 13:1-9 Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?" Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta. Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat. Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot. Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta. Jos kenellä on korva, hän kuulkoon.


Olen monesti sanonut, ettei petoja ole vain yksi ihminen, vaan myös kansallinen kokonaisuus ja henkisen maailman versio. Kansallinen versio pedosta on pantteri. Venäjä on kokenut miekanhaavan jo 1917 ja alkoi varsinaisesti toipua siitä 1991 tapahtumien jälkeen, jota kaikki tosiaan ovat ihmetelleet. Danielin pedot esiintyvät minun arvioiden mukaan alla olevan kuvan mukaan, eli siellä on lopuksi kaikista pedoista osia. (Kun sanon että minun arvioni mukaan, se tarkoittaa sitä että se arvio on kaikkea muuta kuin faktaa). Sille annettiin 42 kk tehdä anarkian keskellä valtapeliä, joten se kaikki tapahtuu vasta kun Israelin rauha rikotaan. Silloin peto yhdistyy suureksi kokonaisuudeksi, eli luultavasti koko maailmaa kohdanneen vain 3 kk kestäneen ydinsodan jälkeen, jolloin kaikesta siitä syytetään juuri Israelia. Tämä on se minun arvioni. Sen sijaan kun kerrotaan että pedon merkki kiusaa ihmisiä viisi kuukautta, niin ensinnäkin se siru RFID joka ihmisiin asennetaan on kansainvälisen maksujärjestelmän yksi osa, joka ei ole sidoksissa niinkään tähän voittamattomissa olevan pedon kanssa ihan suoraan, koska ne ovat hieman eri asioita ja ovat myös käytössä kaikkialla maailmassa.

   

 

21.5.2008

 

Pakistan sopi rauhan Swatin islamistitaistelijoiden kanssa

Julkaistu 21.05.2008, klo 23.35

Pakistanin uusi hallitus on solminut rauhansopimuksen Swatin laakson talibantaistelijoiden kanssa. Sopimukseen kuuluu muun muassa hallituksen joukkojen asteittainen vetäminen alueelta.

 

Islamistitaistelijat puolestaan lupaavat sulkea koulutusleirinsä ja pidättäytyä itsemurhaiskuista. Luoteis-Pakistanin alueella aletaan myös soveltaa sharia-lakia. Naton ja Yhdysvaltain mukaan kyseisen kaltaiset sopimukset auttavat terroriverkosto al-Qaidaa ja talibanliikettä. Valkoisen talon edustajan mukaan Yhdysvallat seuraa tilannetta tarkasti ja sitä, miten kapinalliset noudattavat sopimusta. Pakistanin armeija aloitti viime lokakuussa suurhyökkäyksen puhdistaaksen Swatin laakson paikallisen Taliban-johtajan Maulana Fazlullah uskollisista kannattajista. Yhteenotoissa on kuollut satoja ihmisiä.

Tämä jos joku saattaa olla oleellisen merkittävä askel Osaman esiinmarssiin. Varsinkin jos USA kyseenalaistetaan ja niinhän sille tehdäänkin. Leijonalta reväistään siivet ja se asetetaan pystyasentoon.
Täytyy koko ajan muistaa, että amerikkalainen hapatus on luonut meille kristityille ihan omanlaisensa illuusion niin kutsutusta antikristuksesta. Tuo kuvaus ja termikin on minun mielestäni aika huono, koska meillä on olemassa Kristus ja sitten on kristillisyys. Tuo termi kuvastaa päinvastaisuutta ja henkimaailmaa. Niinpä meille on luotu kuva kuin antikristus olisi jokin koko maailman valloittava henkilö. Ei, vaan se on vain peto numero yksi ja sitten tulee toinen peto joka on niin sanottu väärä profeetta. Eivätkä nämä tule hallitsemaan koko maailmaa missään vaiheessa, vaan vain suurta, lähes kaikkia maita ja maa-alueita Lähi-idässä pois lukien Israel.

 

18.5.2008

 

Osama bin Ladenilta jälleen uusi nauha internetissä

Julkaistu 18.05.2008, klo 23.58 (päivitetty 19.05.2008, klo 01.22)

Osama bin Laden

Kuva: YLE, Lähde: AP Graphics Bank
 


Ihmisen silmät ja...

Terroriverkoston al-Qaidan johtajalta Osama bin Ladenilta on jälleen julkaista uusi puhe ääri-islamistisella verkkosivustolla.

 

Terroristijohtajan mukaan "jokaisella muslimilla on uskonnollinen velvollisuus taistella Israelin sortoa vastaan Gazassa." Hän sanoi ääninauhalla myös, että palestiinalaisalueita ei pystytä vapauttamaan ilman taisteluita Israelia tukevia arabivaltioita vastaan. Äänitteen aitoutta ei ole toistaiseksi varmistettu. Al-Qaida-verkoston voimahahmo julkisti edellisen viestinsä perjantaina. Tuolloinkin bin Laden kannusti muslimitaistelijoita pyhään sotaan Israelia vastaan palestiinalaisalueiden vapauttamiseksi. Osama bin Ladenin uskotaan olevan elossa ja asuvan Afganistanin ja Pakistanin rajaseudulla. Asiantuntijoiden mukaan bin Laden ei enää johda al-Qaidan toimintaa, vaan toimii hajanaisen terroristiverkoston henkisenä johtajana.

 

Bin Laden aikeissa ohjeistaa muslimeita

Julkaistu 18.05.2008, klo 16.31

Terroristijohtaja Osama bin Laden on aikeissa esittää "hyvin painokkaan" viestin kaikille maailman muslimeille.

 

Tulevasta lausunnosta kerrottiin al-Qaidaan yhdistetyillä islamistisilla verkkosivuilla. Viestin sanottiin tulevan "pian", mutta muita yksityiskohtia ei annettu. Edellisen kerran bin Laden esiintyi videotallenteella perjantaina. Sillä kertaa viesti oli suunnattu länsimaille, mutta sen aitoutta ei ole toistaiseksi osattu varmistaa. Osama bin Ladenin uskotaan joka tapauksessa olevan elossa ja asuvan jossakin Afganistanin ja Pakistanin rajaseudulla. Asiantuntijoiden mukaan bin Laden ei enää johda al-Qaidan toimintaa, vaan toimii hajanaisen terroristiverkoston henkisenä johtajana.


Bin Laden arvuuttelee aivan varmasti itselleen, uskaltaako tulla esiin. Haluaisi muttei tiedä uskaltaako. Hän tietää kyllä USA:n saaman kansainvälisen kritiikin ja tuntee varsin hyvin häneen kohdistuvan etsinnän tason. Häntä ei enää juurikaan kukaan etsi kuumeisesti. Hän tietää että länsimaat uskovat jo täysin hänen elossa olemiseen, muttei tiedä sitä asiaa, kuinka länsi reagoi jos hän ilmestyy ja missä ilmestyy. Niinpä Osama joutuu nyt miettimään, miten hän ilmestyy todistettavasti esiin. Halu on kova, sen tiedän ja silloin hän saa suuren määrän islamistien suosionosoituksia, lähes palvonnan kohteeksi saakka. Hän on Muslimeille suuri sankari ja jos hän saa suuren suosion, häntä on lännenkin kunnioitettava rauhan aikaansaamiseksi ja sitähän tässä kaikki haluaa. Osamasta tulee sitten vaa´an kieli ja tämä takaa pian myös hänen turvallisuutensa suhteessa länsimaihin.
Mutta yksi asia on selvää, että seurakunta poistuu siinä kohtaa taivaskotiin ja hääseremoniaan Chupan alle, Isän taloon ja siitä alkaa suurten ahdistusten ajat ja suurin herätys koko ihmiskunnan historiassa.

 

17.5.2008

 

USA ja Bush lähtee, Osama ja Obama nousevat ja Israel joutuu ahtaalle
 

Obama ja McCain kinastelevat USA:n ulkopolitiikasta

Julkaistu 17.05.2008, klo 11.45

 

Demokraattien todennäköinen presidenttiehdokas Barack Obama ja hänen republikaanikilpailijansa John McCain ovat ajautuneet ankaraan sanasotaan Yhdysvaltain ulkopolitiikasta.

 

Etelä-Dakotassa puhunut Obama moitti erityisesti Iranin ydinohjelmaan liittyvän kiistan hoitoa ja syytti republikaanihallintoa valehtelusta. He yrittävät huijata ja pelotella teitä. He eivät kerro totuutta, Obama väitti ja lisäsi, että keskustelemattomuus Iranin kanssa on "täysin epäonnistunut" linja, jota McCain pyrkii jatkamaan. Obama kuvasi myös väistyvän hallinnon Irakin-politiikkaa katastrofaaliseksi ja muistutti, että al-Qaidan johtohahmo Osama bin Laden on kaikesta sotimisesta huolimatta yhä vapaalla jalalla. George Bushilla ja John McCainilla on paljon vastattavaa, Obama sanoi ja syytti jälkimmäistä lisäksi takinkäännöstä suhteessa palastiinalaisten Hamas-järjestöön. Demokraattiehdokkaan mielestä McCain oli aiemmin todennut, että Yhdysvaltain on "ennemmin tai myöhemmin" puhuttava terroristijärjestöksi luokittelemansa Hamasin kanssa. McCainin mukaan Obama puhui valikoitua totuutta unohtaessaan, että neuvotteleminen voisi tulla kyseeseen vain tiukkojen reunaehtojen vallitessa.
 

 

Pelosi yllätysvisiitille Irakiin

Julkaistu 17.05.2008, klo 14.57

 

Yhdysvaltain edustajainhuoneen puhemies Nancy Pelosi on saapunut yllätysvierailulle Bagdadiin, kertovat irakilaiset ja USA:n suurlähetystön virkailijat.

 

Pelosin on määrä keskustella Irakin pääministerin Nuri al-Malikin sekä Yhdysvaltain edustajien kanssa. Lähteet puhuivat nimettöminä kunnes Irakin hallitus on tiedottanut asiasta. Kalifornian demokraattiedustaja Pelosi tunnetaan Irakin sodan kiivaana vastustajana. Hän kuuluu puolueessaan enemmistönä olevaan siipeen, jonka mukaan Yhdysvaltain joukot tulisi kotiuttaa mahdollisimman nopeasti.

 

Tässä kokonaisuudessa tulee apuun Obama ja olen kauan jo miettinyt mikä rooli tuolla Nancy Pelosilla on, mutta näyttää rooli vahvistuvan ja alkaa vuoropuhelu terroristien kanssa. Alkaa aika jota kuvailtiin jossain vaiheessa näin: Sanasota sai alkunsa presidentti Bushin torstaisesta puheesta Israelin parlamentille. Siinä Bush vertasi terroristien ja ääriainesten miellyttämisyrityksiä olosuhteisiin, jotka loivat väärän turvallisuuden tunteen natsien noustessa valtaan 1930-Saksassa.

Enää puuttuu USA:n tunnustus siitä, että WTC tornit ja 11.9. tapahtumat olivat sisäsiittoisia, joiden taustalla olikin raha ja tavoitteena saada aikaan pitkäaikainen sota terrorismia vastaan. Loputon sota, jolla rikastettaisiin USA:n rikkaita.

Antakaa minä kerron "ihan hölmön" salaisuuden: Jumalalla on kaikki valta ja kaikki oikeus ja mahdollisuus tehdä ihmisestä sokea tai antaa sille näön, nähdä totuus. Kohta, aivan kohta sivu kääntyy, jolloin Jumalan suuri muutos tapahtuu koko ihmiskunnassa. Sokeat parantuvat ja rammat kävelevät. Sitten se kaikki anarkia, vihanpito ja toisaalta myös valtava herätys alkaa. Ihmiset etsivät Jumalaa joka puolestaan vuodattaa Pyhän Henkensä koko maailman päälle. Ihmeellinen tilanne.

 

16.5.2008

 

Bin Ladenilta odotetaan uutta lausuntoa Israelista

Julkaistu 16.05.2008, klo 04.49
 

Internetistä on löytynyt ilmoitus uudesta Osama bin Ladenin puheesta. Viestin mukaan bin Ladenilta on tulossa julki lausunto, jossa hän ottaa kantaa 60 vuotta kestäneeseen Israelin miehitykseen palestiinalaisalueilla.

 

Länsimaisille suunnattu video ilmestynee jollain islamistisella verkkosivulla muutaman päivän kuluessa. Toistaiseksi ei ole takeita, onko tulevan tallenteen taustalla todella terroristijohtaja bin Laden. Al-Qaida-verkoston voimahahmo julkisti edellisen viestinsä maaliskuun lopulla. Tuolloin bin Laden kannusti muslimeja kamppailemaan Yhdysvaltain Irakin-joukkoja vastaan, mitä hän piti osana "Palestiinan vapauttamista".

Minä en odota tuolta iljekkeeltä mitään muuta kuin sen ilmaantumista julkisuuteen, koska se tietäisi minun ja monen muun odottavan kristityn poispääsyä tästä maailmasta, joka ei ole meidän maailmamme.

 

7.5.2008

 

Sanotaan että antikristus on tuo siellä ja tämä toinen oikeastaan täällä, mutta kuka heistä on kadonnut ilmestyäkseen?
 

- kuka heistä on laiton myös maallisessa mielessä?
- kenellä on ihmisen silmät ja suu joka herjaten puhuu?
- entäpä se ikäänkuin miekanhaava, kuolinhaava. Kenellä heistä on kuolinhaava?
- kenellä heistä oli pieni valta? Vain tämä pätee lähes kaikkiin, nimittäin Venäjän ex.  

  presidentti ei ole pieni valta.

 

On vain yksi mies joka täyttää kaiken edellisen: Osama Bin Laden. Missään kohtaa Raamattua ei mainita että tuo ko. peto hallitsisi koko maailmaa. Eihän 3. maailmansotakaan voisi muuten syttyä, koska ei saatanakaan sodi sentään itseään vastaan. Sen sijaan Osama saa hallintaansa kaikki ympärysmaat Israelista itään, aina Pakistaniin saakka, jotta kymmenen kuningasta Osaman kanssa voisivat hallita aluksi yhden hetken ja sitten Osama erottuu muista. Luulenpa että ensimmäinen hetki on Osaman nousua, tarkoittaa käytännössä aikaa ilmestymisestään siihen saakka kun Israel tekee rauhan Palestiinan kanssa. Siitä alkaa se yksi hetki kymmenen kuninkaan yhteisvaltaa siihen päivään, kun loppuun on aikaa vielä tasan 2300 päivää, joka on pedon täyden vallan aika. Tämä ensimmäinen hetki, joka on Osaman nousun hetki on samaan aikaan Kristittyjen menestyksen aikaa herätykselle.

Osama saa myöhemmin rinnalleen uskonnollisen johtajan, ilmeisesti Iranista. Tästä johtajasta tulee väärä profeetta, joka saa myös valtansa pedolta, saatanalta.

 

1.5.2008

 

Irakissa selvitellään Iranin ja kapinallisten yhteyksiä

Julkaistu 01.05.2008, klo 13.14 (päivitetty 01.05.2008, klo 17.05)

 

Irakin hallitus on lähettänyt valtuuskunnan naapurimaahan Iraniin keskustelemaan shiiataistelijoiden aiheuttamasta huolesta. Irakilaiset ovat huolissaan, että Iran aseistaa ja kouluttaa Irakin shiiakapinallisia.

Uutistoimisto AP:n haastattelemien nimettömien hallituslähteiden mukaan viisi irakilaista shiiapoliitikkoa matkusti Iraniin eilen. Heillä on mukanaan todisteita, tunnustuksia ja kuvia, joiden perusteella Iran hankkii aseita ja kouluttaa Yhdysvaltojen ja Irakin sotilaita vastaan Irakissa taistelevia kapinallisia. Valtuuskunnan tavoitteena on selvittää Iranin johtajien sekaantumista asiaan.

Valtuuskunta haluaa tavata myös Muqtada al-Sadrin

Uutistoimisto AFP:n mukaan valtuuskunnan oli määrä keskustella Iranissa myös radikaalin shiiajohtajan Muqtada al-Sadrin kanssa. Al-Sadrin neuvonantajan mukaan shiiajohtaja kuitenkin kieltäytyi ottamasta vastaan irakilaispoliitikkoja. Valtuuskunta olisi halunnut tavata Al-Sadrin neuvotellakseen shiiajohtajaa tukevan Mahdin armeijan ja Irakin turvallisuusjoukkojen välisten taistelujen lopettamisesta. Viime viikkoina eri puolilla Irakia käydyissä taisteluissa on kuollut satoja ihmisiä. Sadrin neuvonantaja sanoi, että valtuuskunta koostuu Irakin parlamentin jäsenistä ja sitä johtaa parlamentin puhemies. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Sadrin avustajat myöntävät shiiajohtajan olevan Iranissa.

Koko maa seurasi ihmetellen pedon nousua ja se peton on SUURPERSIA - Muslimit ja sen henkilöitymä on Osama Bin Laden. Voitte vain arvata kuinka hyvää pataa "Ahmed Ahnedinejah Ahne" on ja olisi Osaman kanssa. Vieläpä kun ne kaikki 10 kuningasta, jotka alueella valtaa pitävät, saavat hallita yhden hetken yhdessä pedon kanssa, eli Osaman. Sitten tämä syöksee edestään kolme ja ottaa koko alueen herruuden, ihan Pakistanista Jordan joen rantaan.

 

23.4.2008

 

Täytyy vain muistaa koko ajan, ettei mitään tapahdu, ennen pedon ilmestymistä...

 

20.4.2008

 

New York Times: Pentagon valjasti TV-kommentaattorit propagandaan

Julkaistu 20.04.2008, klo 12.33 (päivitetty 20.04.2008, klo 14.27)
 

Yhdysvaltain armeijan paraati Washington DC:ssä

Kuva: Public Domain
Yhdysvaltain armeijan paraati Washington DC:ssä
 

Yhdysvaltain puolustusministeriö on valjastanut television uutiskanavien usein käyttämistä sotilasasiantuntijoista propagandaryhmän muokkaamaan kansalaisten mielipiteitä Irakin sodasta ja terrorisminvastaisista toimista, kertoo sanomalehti The New York Times.

Lehden mukaan entisistä sotilaista koottu ryhmä esiintyy riippumattomina asiantuntijoina, mutta lehden saamien tietojen mukaan Pentagon kykenee säätelemään heidän sanomaansa. Sotilailla on lehden tietojen mukaan tiiviit yhteydet Yhdysvaltain sotilasteollisuuteen esim. yhtiöiden hallituksen jäseninä tai konsultteina. Osa heistä kampanjoi sodan puolesta jo ennen sen alkamista. Sotilaiden puolueettomuutta vähentävät tekijät eivät tule katsojien, eikä useinkaan edes tiedotusvälineen tietoon. Sotilasasiantuntijat esiintyvät usein televisiolähetyksissä ja heillä on

erittäin suuri vaikutus yhdysvaltalaisten mielipiteille. Lehden mukaan Pentagon antaa asiantuntijoille tarkan evästyksen aina, kun tiedotusvälineissä esiintyy asevoimille kriittisiä tietoja. Ryhmän toiminta alkoi kesällä 2005. Asiantuntijat ovat lehden mukaan antaneet todellisuutta myönteisemmän kuvan mm. yhdysvaltalaisten sotilaiden varustuksen tasosta Irakissa ja Guantanamon vankileirin olosuhteista.
 
Nyt on jo tullut ilmi niin monta USA:n Bushin hallituksen tekemää, petosta ja täsmällisen laskelmoitua juonta, etten millään enää usko, että edes UMPITYHMÄ amerikkalainenkaan enää uskoo moista soopaa, mitä heille tähän saakka on suollettu. Loppu tulee menemään kuin dominopalikat kaatuisi ja se on sen hallituksen lorun loppu. Raamattu puhuu monesti häpeään joutumisesta. Mielestäni tämä on mm. sitä häpeään joutumista, joutua tunnustamaan koko maailmalle, kuinka tyhmä on. Amerikkalaisille on voitu työntää siis kerta kaikkiaan mitä
tahansa skeidaa, jonka tiedotusväline ulos vaan kehtaa puskea. Jos joku mainos kertoo, että tupakka on terveellistä, niin se on sitten terveellistä, koska eihän Amerikan televisio ja CNN valehtele. Tämän kokonaisuuden myöntäminen mahtaa olla häpeä vailla vertaa. Tosin se häpeä, joka tulee lopussa, on häpeästä pahin, kun uskominen ei ole enää Uskoa, vaan totista totta. Nyt kumminkin alkaa tapahtua se maailmanhistorian käännekohta, missä USA joutuu koville. talous romahtaa ihan millä hetkellä tahansa, hallitus kaatuu, jos sen ei anneta pelata loppuun peliään. Armeija vedetään melko varmasti kohta kokonaan pois Afganistanista ja Irakista. Kansan mitta on varmasti pian ihan täynnä, kun lakkaavat uskomasta joulupukkiin, nimeltä George ja pyhään bluffisotaan terroristeja vastaan. Mihin tämä sitten pian johtaa, on Osaman ilmestyminen. Toivoisin vain että äijä työntäisi turpansa esille jo tänä keväänä, koska jos ei työnnä, emme mekään pääse ihan vielä pois tästä mätänevästä maailmasta.
Matteus 27:45 Mutta kuudennesta hetkestä alkaen tuli pimeys yli kaiken maan, ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen, saattaa vihjaista ajan. Kukapa tietää? Koska tuo luku jatkuu mielenkiintoisella tavalla, kun Jeesus/kristillinen maailma on ristillä. Jae 46 Jatkuu: Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: "Eeli, Eeli, lama sabaktani?" Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit? Huutaako jäljellejäävä seurakunta yhdeksännellä hetkellä ylösotetun morsiamen perään? Tätä kysymystä sopii mielestäni miettiä, koska minä sain Jumalan Armosta tuon luvun jakeet  jostain syystä avattavakseni kesällä 2006 jolloin pimeys todellakin laskeutui maan päälle, jota Lordi säesti Euroviisuvoitollaan. Tuosta hetkestä 2006 alkoi tosiaan pimeys, Libanonin sota ja maailma huomasi ensimmäisen kerran varsin voimakkaana eteen tulevan ilmaston lämpenemisen, joka vain kiihtyi ja nyt vasta osa tutkijoista on alkanut ymmärtää, ettei olekaan enää edes mitään tehtävissä.

 

14.4.2008

 

Tämä video pelkästään vahvistaa Osama Bin Ladenin olevan se ensimmäinen peto

Linnki: http://video.google.com/videoplay?docid=-7810993921354002750&q=zeitgeist+tekstit&total=1&start=0&num=10&so=0&type (1h 56 min)

Katsokaa kuinka kaikki vyörytetään hienosti Kristinuskon päälle. Mukaan tulee arvaamaton voima ja laajuus.

Johanneksen ilmestys 17:8-13 Peto, jonka sinä näit, on ollut, eikä sitä enää ole, mutta se on nouseva syvyydestä ja menevä kadotukseen; ja ne maan päällä asuvaiset, joiden nimet eivät ole kirjoitetut elämän kirjaan, hamasta maailman perustamisesta, ihmettelevät, kun he näkevät pedon, että se on ollut eikä sitä enää ole, mutta se on tuleva. Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu; ne ovat myös seitsemän kuningasta; heistä on viisi kaatunut, yksi on, viimeinen ei ole vielä tullut, ja kun hän tulee, pitää hänen vähän aikaa pysymän. Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen. Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa. Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle.

Se on nouseva syvyydestä ja menevä kadotukseen, eli henki. Se henki on eri henki kun antikristuksen henki, koska tämä asettuu Osama Bin Ladeniin. Ja ne maan päällä asuvaiset, joiden nimet eivät ole kirjoitettu elämänkirjaan, eli siis...
- se on ollut
- sitä ei enää ole (ilmestyskirjaa kirjoittaessa)
- se on tuleva
- nainen on uskonto
- seitsemän kuningasta (valtaa)
- viisi on kaatunut
- kuudes on (Rooma ilmestyskirjan kirjoitushetkellä)
- viimeinen pysyy jonkin aikaa (muslimit)
- on itse kahdeksas (Muslimit tai jokin Suur Persia)
 
Osama Bin Laden on se peto, muuta henkilöä en voi kuvitella. Nyt hänen mainettaan jo puhdistetaan kaikkialla maailmassa. Kohta hänestä tehdään elävä marttyyri ja pyhimys. Tietysti Osama haluaa tulla esiin ja parrasvaloihin, sitten se kaikki pahuus alkaa. Kaikki talouskatastrofit laitetaan kristittyjen syyksi, kuten näette filmiltä, jossa kaikki entiset sodatkin oli saatu kristittyjen syyksi. Sitä se tulee olemaan ja vainot alkavat.
Mitä tuohon sen valtaan tulee, niin kaikkialla maailmassa vainotaan kyllä kristittyjä, koska he ovat kaikkeen sotiin ja katastrofeihin syyllisiä. Sen sijaan mitä tulee noihin ilmestyskirjan kuninkuuksiin, ei se tarkoita mitään globaalia maailmanvaltiutta, vaan paikallista. Osama nousee mitä ilmeisimmin Pakistanin Jammun seuduilla esille ja sieltä tämä etenee kohti Jerusalemia laajentaen koko ajan kannatustaan ja työntäen edestään kokonaista kolme kuningasta. Ei se siis niin monimutkaista ole... annetaan miehelle vain valta.

 

2.4.2008

 

Bush pelotteli Eurooppaa bin Ladenilla

Julkaistu 02.04.2008, klo 05.29 (päivitetty 02.04.2008, klo 18.02)
 

George Bush

Kuva: ROTVR

Yhdysvaltain presidentin George Bushin mukaan Nato-maiden on syytä vahvistaa joukkojaan Afganistanissa, koska al-Qaida-terroristiverkoston johtaja Osama bin Laden on viime aikoina uhkaillut Eurooppaa.

 

Nato-kokouksen alla Romaniassa puhunut Bush sanoi, että ellei Nato-johtoinen liittouma pysy niskan päällä Afganistanissa, al-Qaida ja Taliban-liike ottavat maan tukikohdaksi tehdäkseen terrori-iskuja länsimaihin. Bush myös toisti tukensa Ukrainan ja Georgian Nato-jäsenyydelle. Molempien maiden kanssa pitäisi Bushin mielestä solmia jäsenyyttä alustava sopimus. Euroopassa hanketta on vierastettu Venäjän voimakkaan vastustuksen vuoksi. Venäjä vastustaa myös ohjuspuolustusjärjestelmää, jonka Yhdysvallat aikoo pystyttää Puolaan ja Tshekkiin. Bush sanoi puheessaan pitävänsä suunnitelmasta tiukasti kiinni ja aikovansa painostaa asiassa Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia, jonka hän tapaa viikonloppuna.
 

Kaikkien aikojen Nato-kokous alkamassa
Naton kaikkien aikojen laajin huippukokous alkaa keskiviikkona Romanian Bukarestissa. Nato-maat, rauhankumppanit, jäsenkandidaatit, YK, Afganistan, EU ja Venäjä osallistuvat kolmipäiväiseen kokoukseen, jonka pääaiheet ovat sotilasliiton laajentuminen ja Afganistan. Kokouksen turvatoimet ovat massiiviset. 35 000 sotilasta, poliisia, salaisen palvelun työntekijää ja muuta turvallisuushenkilöstöä on vastuussa Nato-kokouksen turvajärjestelyistä. Afganistanin ISAF-joukoissa on saman verran sotilaita, eli noin 40 000. Kokouksen pääaihe on Naton laajentuminen itään ja Balkanille. Yhdysvallat ajaa ponnekkaasti Ukrainaa ja Georgiaa jäseniksi Venäjän vastustuksesta huolimatta. Kroatia, Albania ja Makedonia odottavat kutsua sotilasliiton jäseneksi.

Nyt on kait jo selvää kaikille, että Osama on hengissä, sen myöntää jo USA:n presidenttikin. Toisin sanoen mikään ei enää estä Osamaa ilmestymästä siinä suhteessa, että hän olisi enää jotenkin turvassa ja kuoleman takana piilossa. Nyt kun hänen arkkivihollinen George Bush myöntää tämän, on Osamalle tullut aika. Hän on jo joutunut viimeisestä nauhastaan odottamaan varmuutta sille, miten hänen mahdollisiin tehoetsintöihin reagoidaan. Häntä ei olla ilmeisesti etsitty yhtään sen enempää, eli yksikään palkkionmetsästäjä ei ole yrittänyt hakea 50 milj. dollarin palkkiota pois. Koko maailman etsityin laiton voi siis mitä ilmeisimmin ilmaantua julkisuuteen ainakin koemielessä, koska hänen oma kuolema ei enää suojaa hänen piiloaan.
Minä olen varma siitä, että olen yksi niitä hyvin, hyvin harvoja, jotka edes kuvittelevat juuri Osaman olevan se (ilmestyvä antikristus) joka ei ole mikään antikristus, vaan ensimmäinen peto. Antikristus on henki, joka mainitaan vain Johanneksen mukaan. Muutenkin antikristus on ennenaikainen termi käytettäväksi ja hän asettaa lopuksi itsensä Jumalan asemaan. Luulen että vasta sitten kun Osama joukkoineen on Irakissa, saa antikristuksen henki vallan ja se astuu asumaan siinä vääräksi profeetaksi tunnistetussa henkilössä, joka alkaa suorittaa palvontaa ja tekee suuria ihmeitä. Sopisi loistavasti antikristuksen kuvaukselle, joka on sama kuin väärä profeetta. Jeesustakin kuvattiin usein myös profeettana. Ensimmäinen peto on se oikea henkilö, joka meidän täytyy nyt tunnistaa, jolla oli miekanhaava ja se ikäänkuin kuoli. Jolla on ollut ennen pieni valta ja häntä kutsutaan myös laittomaksi, jolla on ihmisen silmät ja suu joka herjaten puhuu. Hän työntää edestään kolme muuta sarvea ja hän hallitsee 2300 päivää sen seitsemän vuoden (2580 päivää) jaksosta, jossa tapahtuu kaikki loppu. Tuo seitsemän vuotta jaetaan kahteen ajanjaksoon 1290 päivää ja toiset 1290 päivää. Ensimmäisen 1290 päivän jälkeen 1335 päivän kohdalla on toinen Pyhien poisottaminen. Sen sijaan ensimmäisen ylösoton ja lähi-idän rauhan välistä ajan pituutta ei taida kukaan tietää. Ainoa asia joka voi olla viittaus siihen, kuinka kauas veri roiskuu hevosten kuolaimiin asti ja siitä 1600 vakomitan päähän. (vakomitta on noin 200m eli 1600 vakomittaa on 320 kilometriä) Tämä vakomitta voi tietysti tarkoittaa päiviä, eli 1600 - 1335 päivää on 265 päivää, joka sopisi hyvin nykyaikatauluun Israelin rauhalle, jolloin rauha syntyisi joskus ensi keväänä. Mikäli ylösotto olisi jo tänä keväänä.
Merkityksellistä huomioitavaa on varsinkin se, että sitä päivää koko maailmanhistoria on odottanut Jeesuksen taivaaseen astumisesta asti, yhtä varmana kun hän taivaaseen astui, hän on sieltä alaskin tuleva. Eli jos olet aito Kristitty, et epäile hetkeäkään, vaan odotat häntä joka ikinen aamu tulevaksi. Tule Herra Jeesus, tule. Ei meidän odotus ole mitään sellaista, jota muka uskomme tapahtuvan, vaan se on nyt totista totta ja totisempaa kuin koskaan aiemmin.

 

30.3.2008

 

CIA: Al-Qaida kouluttaa länsimaisia taistelijoita

Julkaistu 30.03.2008, klo 19.47

 

Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelun CIA:n johtaja sanoo, että terroristiverkosto Al-Qaida kouluttaa länsimaalaisilta näyttäviä taistelijoita. CIA:n johtajan Michael Haydenin mukaan Al-Qaida toivoo, että länsimaalaisen näköiset taistelijat voisivat päästä helposti Yhdysvaltoihin kiinnittämättä rajaviranomaisten huomiota.

 

Hayden sanoi yhdysvaltalaisen NBC-televisiokanavan haastattelussa, että Al-Qaida on tehnyt Pakistanin syrjäisistä heimoalueista itselleen suojapaikan, jossa se suunnittelee uusia iskuja Yhdysvaltoja vastaan. Hayden vahvisti Yhdysvaltojen uskovan, että myös Al-Qaidan johtaja Osama bin Laden piileskelee yhä Pakistanin ja Afganistanin raja-alueella.

Iranilla jotakin salattavaa
CIA-johtaja ilmaisi myös uskovansa, että Iran pyrkii kehittämään ydinaseohjelman. Haydenin mukaan Iranin uhmakas suhtautuminen YK:n turvallisuusneuvoston pakotteisiin osoittaa, että islamilaisella tasavallalla on jotakin salattavaa rikastetun uraanin tuotannossaan. Hayden sanoi, että Iran näyttäisi haluavan ainakin säilyttää mahdollisuuden ydinaseen hankkimiseen. Joulukuussa Yhdysvaltojen tiedustelupalvelut sanoivat, että Iran keskeytti ydinaseohjelmansa vuonna 2003. Tiedustelupalvelujen arvion mukaan Yhdysvaltojen hallinto oli liioitellut Iranin ydinaseuhkaa ainakin kahden vuoden ajan. Iran on kiistänyt ydinaseohjelman olemassaolon.


Kaikki spekulaatio jota länsi käy Osama Bin Ladenin etsimiseen, tämä imuroi ja haluaa näyttäytyä heti kun mahdollista. Osama Bin Laden rakastaa itseään kuin saatana itseään. Hän haluaa näyttää naamansa heti kun saa siihen tilaisuuden. Mikäli länsivallat antavat Osaman olla, ikään kuin se olisi mennyttä ja ollutta koko WTC juttu, tämä tulee heti esille. Mikäli länsi antaa ymmärtää, että nyt on tärkeämpiäkin asioita kuin Osaman etsiminen, hän ilmestyy. Iranin ydinohjelma, Israelin ja palestiinalaisten asia voisi olla sellainen. Uskon vakaasti että kohta se ilmestyminen tapahtuu. Tiedän varmuudella sen, että ylösoton päivä on keväällä, israelilaisen kevätsadon korjuun aikaan ja se on maanantaiaamu. Tuo päivä on kaikella todennäköisyydellä vieläpä helluntain jälkeinen maanantai aamu klo 9:00 Suomen aikaan. Toisin sanoen joka vuosi sama juttu. Ja mikäli peto ei pian ilmesty, siirtyy odotus taas ensi kevääseen. Pedon täytyy siis varmuudella ensin ilmestyä, eikä Israelin rauha ole ollenkaan välttämätön tapahtuma. Puhumattakaan että tuo äijä olisi rauhansopimuksen allekirjoitustilaisuudessa. Ne ajatukset ovat peräisin Hollywoodista. Eikä juutalaiset tule rakentamaan temppeliä, koska se tulee olemaan ilmestysmaja, jonne tuo sama pian ilmestyvä ensimmäinen peto vie kuvansa, jolle uhrataan ja sitä sen kuvaa palvotaan. Se kuva jopa puhuu, joten sen täytyy olla kuvapatsas. Kun Jeesus kuoli ristillä, ei kukaan enää koskaan minkäänlaista uhria tässä maailmassa tarvitse, vaan Jeesus on se kaikki. Kun puhutaan jokapäiväisen uhrin poistamisesta, se tarkoittaa sitä, että toisen ylösoton kohdalla Jeesus ei ole silloin juutalaisten uhrina, joten sen tulkinta menee siten, että he jäävät siinä kohtaa tänne vihaan, jo siksikin, koska Jeesus on hääjuhlassaan jonne nimenomaan pakanoiden täysi luku on sisälle tullut. Toivottavasti ymmärsit pointtini, koska se on tämän tulkinnassa oleellinen seikka. Kuningas kutsui vain yksin heidät poikansa häihin, mutta nämä eivät halunneet tulla ja tämä on siis juutalaisten kohtalo. Siksi Kuningas käski etsiä kaikki ja ihan kaikki, kahteen kertaan, kun ensimmäisellä kerralla ei hääjuhlasali tullut täyteen. Lopuksi siellä oli jopa sellaisia, jotka oli pakko heittää takaisin pimeyteen, koska heillä ei ollut häävaatteita. Juutalaiset eivät siis saa häihin tulla. Juutalaiselle kansalle on oma pelastuksensa ja siihen liittyvä tuomiokin olemassa, jossa Jeesus tulee lopulta heidän avukseen Sakarja 14.

 

21.3.2008

 

Tuleva petos (puhdas arvaus)

Osama uhoaa nyt kovaa, vailla katetta puheilleen, eikä vielä tiedä että pian hänelle tullaan ehdottamaan (saatana liittyy tässä kohtaa) että mitäpä jos tehtäisiin valheellinen rauha, eli petos. Tehdään kauppa, Osaman armahdus VS Lähi-idän rauhanpyrkimys. Parannellaan koko muslimimaailman asemia petoksen kautta ja sitten kun olemme tarpeeksi vahvoja, pyyhkäisemme Israelin koko kartalta mereen. Aluksi esitämme tarinan ja teatteria, joka uppoaa kaikkiin länsimaihin, jolloin saamme suuren suosion. Suosiosta tulee jopa niin suuri, että jotkin maat muuttuvat kokonaan muslimimaiksi. Saadaan sympatiaa kun teemme Amerikasta pahan ja me olemme marttyyreita ja kärsijöitä, oikeasti rauhanmiehiä.
Tällä tavalla ensitöikseen Osama saa aikaan Lähi-idän rauhan ja valjastaa Hamasin alaisuuteensa. Rauhan yksi osapuoli on sitten joku juutalainen poliitikko, joka ottaa ja kavaltaa Israelin rahasta. Tästä alkaa valerauha, joka tosin on vielä kuukausien päässä edessäpäin.

 

20.3.2008

 

CIA: Uudella nauhalla puhuu Osama bin Laden

Julkaistu 20.03.2008, klo 00.31 (päivitetty 20.03.2008, klo 16.31)

 

Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA on vahvistanut, että keskiviikkoiltana Suomen aikaa julki tulleella ääninauhalla puhuu al-Qaida-johtaja Osama bin Laden.

Ajatteles termiä "laiton", jollaiseksi Raamattu häntä kuvailee...

INTERNATIONAL WANTED
GET
OSAMA BIN LADEN
 $ 50 000 000 USD
(dead or alive)

 

2. Tessalonikalaiskirje 2

3 Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi,

4 tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.

5 Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille?

6 Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy.

7 Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,

8 niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,

9 tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä

10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.

11 Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,

12 että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.
 

WANTED!

Onko laittomuuden salaisuus kansainvälinen kiinniottopalkkiojärjestelmä. Arvaat mihin kohta tullaan. Koska sellaista järjestelmää ei ole ollut vielä ainakaan Paavalin aikaan. Silloin oli ehkä jonkinlainen paikallinen etsintä järjestelmä, eikä globaali, kuten Interpol tms. Käsittääkseni jo Paavalin tätä kirjoittaessa heitäkin kumminkin etsittiin JULKISEN VIRKAA SUORITTAVAN HALLINNON toimesta nimeltä järjestelmällisesti. Jeesustakin etsittiin. Mutta kun etsintään liitetään muutakin, kuin suullinen tieto ja ehkä jokin piirros. Mutta kun siihen lisätään henkilönumero, valokuva, sormenjäljet, DNA ja muut tuntomerkit, alkaa laittomuuden salaisuus paljastua. Laittomuuden salaisuus voisi olla jokin globaali kansainvälinen sopimus, jota tässä lopulta sovelletaan, lakimuutoksin LAITTOMUUDEN SALAISUUS...

Lopulta laittomuuden salaisuus onkin itse PEDON MERKKI ?! Sitähän se tietysti lopulta sitten onkin: Word Wide Web, GPS ja RFID siru koska se kaikki on jo olemassa silmiemme edessä.

LUOPUMINEN ENSIN PIDÄTTÄMÄSTÄ LAITONTA - INTERPOL/USA LUOPUVAT ??? ASIAA VASTAAN (HAMAS/TERRORISTIT) OSAMAN ETSINTÄKUULUTUKSESTA JA SITTEN
LAITTOMUUDEN IHMINEN ILMESTYY....

RIKOLLISEN ETSINTÄJÄRJESTELMÄ ja RIKOLLINEN = KRISTITTY

MUTTA NYT HERÄÄ KYSYMYS: ALKAAKO SAATANALLINEN DIALOGI TÄSTÄ?
OTTAAKO JOKU NYT VÄLITTÄJÄN ROOLIN USA/OSAMA JUTUSSA?
Joka tapauksessa, koko maa seuraa pedon nousua ja siksi voisi hyvin olla.

 

Osama bin Laden uhkaa EU:ta

Julkaistu 20.03.2008, klo 00.31 (päivitetty 20.03.2008, klo 05.04)

 

Osama bin Laden noin kymmenen vuotta sitten

Kuva: AP Graphics Bank
Osama bin Laden noin kymmenen vuotta sitten

Al-Qaida-johtaja Osama bin Ladenin mukaan Euroopan unionia odottaa "vakava rangaistus" profeetta Muhammedin pilakuvien julkaisun vuoksi. Hän ei kuitenkaan tarkenna uhkaustaan. Bin Ladenin mukaan pilakuvat ovat osa ristiretkeä, jossa myös paavi Benedictus XVI on näytellyt tärkeää osaa.

Äänitallenne bin Ladenin puheesta julkaistiin al-Qaidan viestejä aiemminkin julkaisseella islamistisella verkkosivulla myöhään keskiviikkoiltana Suomen aikaa. Julkaisu oli ajoitettu Irakin sodan alun viisivuotispäiväksi, joskin muslimimaailma juhlii torstaina myös Muhammedin syntymäpäivää. Sivuston mukaan nauhalla puhuva mies on bin Laden, ja tallenteen kuvituksena on kuva hänestä aseen kanssa. Tallenteen autenttisuutta ei kuitenkaan ole vielä varmistettu.

Viime vuonna bin Laden, tai häneksi ilmoitettu mies, esiintyi internet-tallenteilla viisi kertaa. Bin Ladenin on arveltu piileskelevän Afganistanin ja Pakistanin rajaseudun heimoalueella. Yhdysvallat ja sen liittolaiset ovat etsineet bin Ladenia New Yorkin vuoden 2001 terroristi-iskuista lähtien. Viime kesänä Yhdysvaltain senaatti tuplasi elävästä tai kuolleesta bin Ladenista tai hänen löytämiseensä johtavasta vihjeestä maksettavan palkkion 50 miljoonaan dollariin. Viimeksi Muhammed-pilakuvia julkaistiin viime helmikuussa. Tuolloin 17 tanskalaislehteä julkaisi kuvan pommia turbaanissaan piilottelevasta Muhammedista vastauksena poliisin paljastamalle suunnitelmalle murhata kuvan piirtänyt Kurt Westergaard. Alun perin pilakuvasarja julkaistiin tanskalaisessa Jyllands-Postenissa vuonna 2005. Paavi Benedictus XVI keräsi kritiikkiä muslimivaikuttajilta toissa vuonna. Hän lainasi puheessaan 1300-luvulla elänyttä kristillistä keisaria, joka puhuessaan väkivallan ja uskonnon suhteesta sanoi profeetta Muhammedin tuoneen maailmaan uutena vain pahoja ja epäinhimillisiä asioita.

Mitään ylösottoa ei tapahdu, ellemme selkeästi näe pedon ilmestyvän. "Koko maa seurasi ihmetellen petoa". Ja siksi pedon ilmestyminenkään ei saa olla mikään tostavaan, joku ex julkisuuden henkilö, kuten Gorba tai muut. Jos koko maa seuraa pedon nousua, on sen oltava koko tiedotusvälineiden ykkösuutinen kaikkialla. Vain kuolleena on sellaisia tyyppejä, jotka voidaan pedon henkilöitymä listalle laittaa ja todennäköinen elossa oleva pedon mitat täyttävä henkilö on yksin Osama Bin Laden. Ihmisen silmät ja suu joka herjaten puhuu, "laiton", kuvauksellinen, vain kadonnut voi ilmestyä, hänellä on ennen ollut pieni valta, hän on saanut kuolinhaavan, miekanhaavan ja virkosi, älytön lapsi kun hän aikanansa ilmestyy, hän ei tule esiin edes kohdusta. Ja todellakin, Raamattu ei valehtele, joten kukaan Iranin uskonnollinen johtaja, eikä hihhuliarabit, Jordanian prinssit eikä muutkaan ruotsalaisideologit, eivät täytä noita mittoja... tms. eivät ole kadonneet ja sitä paitsi se kuolinhaavakin. Entäpä entinen pieni valta. Onko Venäjän pressa jokin pieni valta? Katsokaa asiaa nyt objektiivisesti Raamatun läpi. Sieltä nettiantikristusehdokaslistalta saa vetää tyyppejä isolla kumilla veks. Sitä paitsi termiä antikristus, jos käyttää, on muistettava ettei sitä raamatussakaan käytä kukaan muu kuin Johannes ja hänen teksteistään voi selvästi huomata, että kyseessä on antikristuksen henki. Minä puhun yksinomaan kahdesta pedosta, joista ensimmäisen ilmestyttyä seurakunta lähtee ja joka teettää itsestään kuvan jota on palvottava. Jossain vaiheessa tulee toinen peto. Nämä pedot ovat vähän samat henkilöt kuin olivat Jeesukselle: Juudas 1/12 joka kavalsi, sitten nämä pedot: Pilatus, Herodes ja ylipapit. Huomatkaa että Pilatus ja Herodes olivat siihen asti vihamiehiä, kunnes he teloittivat Jeesuksen. Jeesus tuomiotilanteessa ja ristillä loppuun asti kuvataan maailmana. Vertaa kristilliseen maailmaan ja Kristuksen ruumiin jäseniin. Viholliset löydät sitten ympäriltä.

 

8.3.2008

 

Näillä hetkillä Osaman on siis noustava, mikäli tämä on se peto numero yksi.

Vuosi on vaihtunut ja hänen katoamisestaan on kulunut jo 2300 päivää. Jos tuo peto haluaa parodioida Jeesusta jollain tavalla, hän nousee esiin 23.3. joka on Jeesuksen haudastaan ylösnousemisen päivä. Se olisi Osamalle hyvin kuvaava ilmestyspäivä nousta haudasta. Saas nyt nähdä sitten...

 

7.3.2008

 

 

+ 1 päivä = 50 päivää ja maanantai

 

22.2.2008

 

Joko uskotte. Kosovo oli pedon kohtu, josta peto syntyi. Se on vauva vielä mutta älytön lapsi.

 

Ilmapiiri kiristyy Kosovon Mitrovicassa

Julkaistu 22.02.2008, klo 15.49 (päivitetty 22.02.2008, klo 22.24)

Mellakoita Mitrovicissa

Kuva: Georgi Licovski / EPA

Ilmapiiri vastikään itsenäistyneessä Kosovossa näyttää kiristyvän entisestään. 5 000 mielenosoittajan joukko yritti päivällä väkisin ylittää etnisesti jakaantuneen Mitrovican kaupungin sillan albaanien asuttamalle puolelle.

 

Mielenosoittajat huusivat "Kosovo on miedän" -iskulausetta. He myös heittelivät tien tukkineita YK:n poliisijoukkoja kivillä ja tyhjillä lasipulloilla. Poliisit eivät kuitenkaan ampuneet mielenosoittajia kyynelkaasulla, kuten uutistoimisto AP aikaisemmin kertoi. Kosovon albaanijohto julisti maakunnan itsenäiseksi Serbiasta sunnuntaina.

Ei ole olemassa yhtä lopunajan petoa eikä kahta, vaan kaiken edustus, hengellinen, henkilö ja kokonainen kansa. Lisäksi petoja oli neljä, joten niitä voit nähdä missä vaan. Ne ovat tulleet oman kotisi ovelle jo kolkuttamaan. Elämme tilannetta jossa ei ole yksi antikristus vaan sekin on henki. On yksi ainoa antikristuksen henkilöitymä, mutta sillekin on lopulta tuomio annettu ja sama pätee ensimmäistä petoa, hänkin on henkilö ja luulen niin, että hän on Osama Bn Laden, koska vain hänellä oli valta ja on kadonnut..


Serbia kutsuu turvallisuusneuvostonsa koolle

Serbian presidentti Boris Tadic on kutsunut kansallisen turvallisuusneuvoston hätäkokoukseen maan pääkaupungissa Belgradissa eilen sattuneiden mellakoiden vuoksi. Tadicin mukaan viime yön tapahtumat eivät saa toistua. Lausunnossaan Tadic tuomitsi rähinöinnin ja sanoi, että väkivallalle ei ole mitään puolustusta eivätkä eiliset hyökkäykset eri maiden lähetystöihin olleet oikeutettuja. Turvallisuusneuvoston kokoontumisen ajankohtaa ei täsmennetty presidentin tiedotteessa. Kansallinen turvallisuusneuvosto on Serbian ylin turvallisuuselin. Siihen kuuluvat maan presidentti, pääministeri, puolustus- ja sisäministerit sekä armeijan esikuntapäällikkö.

Mielenosoituksesta mellakka torstai-iltana
Kymmenientuhansien serbien rauhallinen mielenosoitus muuttui torstaina illalla mellakoinniksi, jonka yhteydessä mielenosoittajat muun muassa tunkeutuivat Yhdysvaltain suurlähetystöön ja sytyttivät osan siitä tuleen. Muutamien satojen nuorukaisten joukko tärveli myös useita muita suurlähetystöjä, poltti pikaravintoloita ja ryösti merkkivaateliikkeitä. Mielenilmauksien taustalla on serbien tyytymättömyys Kosovon itsenäistymistä kohtaan. Serbian levottomuudet on tuomittu laajalti maailmalla.

 

16.2.2008

 

 

8.2.2008

 

Thaci: Kosovon tunnustaisi sata valtiota

Julkaistu 08.02.2008, klo 14.16 (päivitetty 08.02.2008, klo 14.34)

Hashim Thaci

Kuva: Valdrin Xhemaj / EPA

Kaikkiaan noin sata valtiota on valmis tunnustamaan Kosovon itsenäisyyden. Kosovon pääministeri Hashim Thaci sanoo, että asia on varma, kaikki tietävät sen nyt ja itsenäisyysjulistus tulee pian.

Satakunta valtiota on jo vahvistanut Thacin hallitukselle valmiutensa tunnustaa uusi valtio heti julistuksen jälkeen. Thaci kertoi hallituksensa saamista vahvistuksista tavattuaan Kosovon YK-hallinnon johtajan Joachim Rückerin Pristinassa. Thaci ei nimennyt mitään valtiota täsmällisesti, mutta Yhdysvallat ja useimmat EU:n jäsenmaista tukevat itsenäisyyttä 90-prosenttisesti albaanien asuttamalle, mutta vielä nyt muodollisesti Serbiaan kuuluvalle maakunnalle. Serbia vastustaa Kosovon itsenäisyyttä ja sen tukija Venäjä on estänyt maakunnan itsenäisyyshankkeen etenemisen YK:n turvallisuusneuvostossa. Serbian hallituksessa Kosovon asioista vastaava ministeri Slobodan Samardzic sanoi luotettaviin Kosovosta saamiinsa tietoihin viitaten, että Kosovon albaanihallitus julistaa laittoman itsenäisyyden 17. päivä tätä kuuta.

Synnytystuskat ovat jo pitkällä. Pääkin näkyy jo. Montakohan maata itsenäisyyden tulee lopulta tunnustamaan, 153 ehkä? Kosovo on pelkkä symboli ja todistus siitä, kuinka Jumala puhuisi ihmisille, jos nämä vain haluaisivat nähdä ja kuulla. Jeesus paransi näön ja kuulon monilta ja niin käy taas. Rammat kävelevät ja spitaaliset parantuvat. Jeesuksen tulo on lähellä.

Kosovo on kuin kohtu, eikä siis voi olla sattumaa, että se itsenäistyy juuri nyt. Tämä itsenäistyminen ei voi tarkoittaa muuta kuin ensimmäisen pedon ilmestymisen symbolista kuvaa. Hoosea 13:13 Jossa lukee, että se ei aikanansa synny kohdusta. Ja Johanneksen ilmestyksessä ja Danielin kirjassa se nousee merestä ja toinen maasta. Tuo toinen peto onkin sitten se antikristuksen hengen ohjaama väärä profeetta. Peto itse, jonka kuva viedään Jerusalemiin, on juuri tämä ensimmäinen.

Minä oletan sen olevan Osama Bin Laden ja toisen pedon olevan ortodoksipappi tms. Iivana Julman henki, joka on antikristuksen henki. Iivana Julma (Julma Jumala) tappoi siis oman poikansakin. Nämä ovat minun tietämäni asiat tästä, mikäli minulle on suotu niistä mitään tietää. Haluaisin olla nöyrä tämän asian kanssa, mutten täysin voi, koska olen saanut niin paljon tämän asian tiimoilta. Olen nähnyt itse niin vaikuttavat unet yhtenä sarjana muutamassa päivässä tai ehkä viikon parin aikana, etten voisi niitä mitenkään ohittaa. Niinpä en voi sanoa muuta, koska luotan niihin niin täysin ja tiedän ne tulleen Pyhän Hengen tuomana.

 

2.2.2008

 

Huivikiellon kumoaminen, pankkikorttipetos, arvokuljetusryöstö, piilolinssit, meikit, hiusten värjäys =  www.siru666.devil.com

 

Turkin pääkaupungissa Ankarassa on osoitettu mieltä huvikiellon poistamista vastaan. Kymmenettuhannet mielenosoittajat vaativat, ettei yliopistossa saisi edelleenkään pitää hiukset peittävää islaminuskon mukaista huivia.

Islamista juurensa hakenut hallituspuolue AKP ja kansallismielinen oppositiopuolue MHP ovat kuitenkin sopineet yhteisrintamasta huivikiellon poistamiseksi. Turkin parlamentti käsittelee suureksi yhteiskunnalliseksi kysymykseksi noussutta huivikiellon poistamista ensi tiistaina.

Islamistiset maat etunenässä ottavat käyttöönsä satelliittipaikantimien - GPS:n ja aktiivisen RFID sirujen yhteistuotteen, ihonalaisen mikrosirun: Verichip. Nämä ihmiset todennäköisesti Turkin tapaisessa maassa pakkomerkitään sirulla, jos aikovat huivia käyttää. Näin henkilöllisyys on taattu ja sirukin menee käyttäjälleen oikeaan osoitteeseen, jumalattomaan ihmiseen, jossa ei ole Kristusta pelastajana.

 

26.1.2008

 

Al Qaida ja Osama ovat vainotuimmat

Peto saa vallan 2300:ksi päiväksi, joka on 6 vuotta ja 4 kuukautta. Tiistai 11.9.2001 Yhdysvallat terroristi-iskujen kohteena ja maanantai 8.10. USA:n Isku Afganistaniin. Tämä mies, Osama Bin Laden on ollut nyt maan alla paossa jo reilusti yli 6 vuotta. Taleban-liike ilmoitti keskiviikkona 21.11.2001, että se on kadottanut yhteyden terroristijohtaja Osama bin Ladeniin. Tasan kuusi vuotta siitä, tuli kuluneeksi 21.11.2007 joka on 2190 päivää ja 2300:n päivään olisi vielä 110 päivää siitä. Tänään on kulunut siitä jo 66 päivää, joten jäljelle jää enää 44 päivää odotettavaa, nouseeko kuolleena pidetty piilostaan vai ei. Se päivä on päivän, tai parin laskuvirhemarginaalilla maanantai 3.3.2008 jolloin on kulunut se sama 2300 päivää Osaman katoamisesta. Voi olla että Osaman laihat vuodet ovat ensin ja lihavat tulevat sitten perään, juuri päin vastoin kuin Joosefilla Egyptissä.
Kun Osama nousee esiin, on tämä nykyinen tilanne hänet pedannut paljon vartijaksi, millä asenteella hän nousee esiin, koska hän on koko terroristisen ääri-islamistien arkki-isä. Eli sillä lailla. Ajatelkaas nyt, jos USA:n talous romahtaa just kohta ihan pohjaan, eikä tulevaisuutta näy. Mitä jenkit tekevät? Pakkaavat kamat ja häipyvät rapakon taa. Kuka ottaa ohjat? Islamistiset ääriryhmät. Kun Osama ilmestyy, mitä Jenkit tekevät? Eivät yhtään mitään, ketään ei kiinnosta, vaikka koko Afganistan palaisi. Jenkeillä on silloin jo omia murheita ihan tarpeeksi korjattavana omassa maassaan. Kun Osama on pelannut arvatenkin kortit oikein, hän onkin yllättäväsi rauhantahtoinen mies. Hän tulee ja vain hänen onnistuu rauhoittaa Al Qaidan, Hamasin ja muut ääriainekset hetkessä. Oikeastaan Osama onkin oikea "rauhanruhtinas". Hän saa näyttämään kaiken, jopa länsimaiden silmissä Bushin vanhalta sylkykupilta ja marttyyriltä, joka on maannut montuissa ja luolissa kaikki nuo vuodet syöden juuria ja kuoriaisia. Näin hän tulee esiin ja saa koko sen kolkan maailmasta haltuunsa. Vähitellen hän syrjäyttää edestään muita ja saapuu aluksi Irakiin ja Bagdadiin, sieltä Syyriaan, Damaskoon, kunnes päätyy Israelin edustalle, Jordan joen rantaan. Hänen tulee kova halu saada oma kuvansa Israelin Pyhimpään paikkaan, jossa aikoinaan Liiton Arkkia säilytettiin. Se sama halu, joka oli mm. keisari Galigulalla ja monella muulla täysjulmurilla narsistilla. Antikristuksen henki, haluaa Pyhimpään paikkaan, jonne mies lopulta suuntaa. Tämä mies saa apurikseen jonkin ällöttävän pappismiehen, tai noidan, mikä lienee "Väärä-Harry" Profeetta Potter isona.

 

21.1.2008

 

Pakistanin Musharraf lupaa kunnioittaa vaalitulosta

Julkaistu 21.01.2008, klo 13.09

Pervez Musharraf

Kuva: Reuters-TV

Pakistanin presidentti Pervez Musharraf lupaa luovuttaa vallan maan oppositiolle, jos se voittaa ensi kuussa järjestettävät parlamenttivaalit. Oppositio, äärimuslimit saavat pian Pakistanin, eikä Osama enää pelkää ketään.

 

Musharraf lupasi Euroopan-vierailunsa aluksi Brysselissä, että Pakistan palaa "vapaisiin, läpinäkyviin, rauhallisiin ja reiluihin vaaleihin". Musharraf tapaa kahdeksanpäiväisen matkansa aikana useita eurooppalaisia johtajia ja yrittää vakuuttaa heidät maansa pyrkimyksistä demokratiaan. Kyseessä on vallan vuonna 1999 kaapanneen entisen kenraalin ensimmäinen ulkomaanmatka uudelleenvalintansa jälkeen. Musharrafin suosio on kotimaassaan kaikkein alhaisimmillaan vallankaappauksen jälkeen. Parlamenttivaaleja siirrettiin kuudella viikolla entisen pääministerin Benazir Bhutton murhan jälkeen.

Ensimmäinen peto syntyy täällä, tässä maassa ja syrjäyttää kolme sarvea, joista yksi on jo kaatunut, vaikka petoa ei edes näy vielä. Silti symbolinen kohtu on Kosovo.

Jeesuskin oli konkreettinen pelastus ja konkreettinen hänet kattava symboli, Liiton Arkki, jota Israel kantoi ja omin käsin jopa tekivät. Niin parodioi itseään myös pedon synty kohdusta, jonka Henki hedelmöitti, joka ei synny silti edes kohdusta Hoosea 13:13 vaan syntyy maasta, Pakistanista. Kosovon itsenäistymisen kautta nousee peto maasta.

 

 

17.1.2008

 

Merisuola on tärkein kotikonstein säilömiseen liittyvä aine. Kun raakaperuna kelluu vesisuola liuoksessa, suolaa on riittävästi ja voit säilöä esim. veretöntä lihaa helposti vaikka vuoden! Pimeyden varalle esim. sähköjen katketessa, on Sanan (raamattujen) lisäksi parasta: Öljyä, (puita) myrskylyhtyjä, kynttilöitä, tulitikkuja, leditaskulamppuja ja pattereita pien radioihin. (Ledissä todella pieni virran kulutus.) Säilykkeitä löytää aika helposti joissa on parasta ennen jopa 2009–2010! Ruisleipiä katonrajaan vartaisiin kuivumaan. Veden varastointi on kerrostaloissa vaikein asia lämmityksen ohella varsinkin talviaikaan. Jos kuivaa tilaa on niin kahvia, teetä, kaakao, riisiä, makaroneja, jauhoja, kuiva hiivaa, maitojauhetta, sokeria, suolaa, merisuolaa, ruokaöljyä, etikkaa ym. (vitamiineja, lääkkeitä, sidetarpeita jne.) vuoden tarpeisiin… on kova sana vielä joskus! Metsän antimet on myös hyvä hyödyntää mahdollisuuksien rajoissa, esim. puolukka survos on hyvin säilyvää. Unohtamatta varustautua useilla (ainakin 10–20 kpl) 10 L ämpäreillä kannella veden kuljetusta, varastointia sekä esim. suolaliuoksessa säilömistä varten. (Miksei jokunen saavikin) Vettä kannattaa varastoida vähintään 40 litraa / henkilö / 2 viikkoa.

Olen lapsi, lapsi kuin lapsen kuuluu olla. Leluillani leikin ja isääni ihailen, kuin luojaani. Ihan kuin luojaani, isääni ihailen. Hän minut loi ja hän minut äidistäni synnytti. Kohtua kohti tulin...
Rakkain olet kaikista HERRA JEESUS!

 

RAKKAAT LAPSENI.
Katsokaa te kuulitte myrskyn, tuo myrsky tulee sen on Jeremia pyhä profeetta teille huutanut sanassaan. Ja Baarug on sen kirjoittanut ylös Jeremian huulilta. Tuo aika on juuri se mitä te elätte, myrskyn ensimmäinen siunauksen ja kohina kuuluu. Mutta älkää peljätkö, sillä tuossa myrskyssä Jumalattomat saavat rangaistuksen. Minun Isäni on näyttävä voimansa. Tuo myrsky tulee suunnasta, joka on lännen ja luoteen välinen. Se tulee teidän maahanne tuosta suunnasta. Ja tuo myrsky menee ympäri koko maanpiirin. Tuon kaltaista myrskyä ei ole maanpiiri koskaan kohdannut. Te tulette näkemään kuinka vesi nousee meressä, järvessä, joessa, kolme jalkaa. Joutomaa menee mereen. Te näette taivaalla tulisia palloja, veren punaista savua. Jumala järkyttää taivaan ja maan voimia. Te tulette näkemään kuinka maa repeää.

 

10.1.2008

 

Peto, antikristus ja väärä profeetta Raamatussa

 

Antiksristus: Kristus, on peräisin kreikan sanasta Χριστος ja heprean sanasta Messias, voideltu eli siunattu. Anti, on taas käänteinen, epäaito tai väärennös.

1. Joh. 2:18   Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika.

1. Joh. 2:22   Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan.

1. Joh. 4:3     ja yksikään henki, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta; se on antikristuksen henki, jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on jo nyt maailmassa.

2. Joh. 1:7     Sillä monta villitsijää on lähtenyt maailmaan, jotka eivät tunnusta Jeesusta Kristukseksi, joka oli lihaan tuleva; tämä tämmöinen on villitsijä ja antikristus.

 

Väärä profeetta:

Jer. 6:13 Sillä kaikki, niin pienet kuin suuretkin, pyytävät väärää voittoa, kaikki, niin profeetat kuin papitkin, harjoittavat petosta.

Jer. 8:10 Sentähden minä annan heidän vaimonsa vieraille, heidän peltonsa valloittajille. Sillä kaikki, niin pienet kuin suuretkin, pyytävät väärää voittoa, kaikki, niin profeetat kuin papitkin, harjoittavat petosta.

Matt. 24:11 Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.

Ap. t. 13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus.

1. Joh. 4:1 Rakkaani, älkää jokaista henkeä uskoko, vaan koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta; sillä monta väärää profeettaa on lähtenyt maailmaan.

Ilm. 16:13 Ja minä näin lohikäärmeen suusta ja pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista.

Ilm. 19:20 Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa.

Ilm. 20:10 Ja perkele, heidän villitsijänsä, heitetään tuli-ja tulikivijärveen, jossa myös peto ja väärä profeetta ovat, ja heitä vaivataan yöt päivät, aina ja iankaikkisesti.

 

Tähän väliin haluan laittaa, että oma mielipiteeni on sellainen, että antikristus ja väärä profeetta ovat sama asia. Antikristuksen henki on ollut aina, joka riivasi monia profeetaksi itseään tituleeraavia saatanan lieassa kuljeskelevia ihmispoloja kautta maailman historian. Yksi tällainen on Tsaari Iivana Julma, joka kruunasi itsensä kuninkaiden kuninkaaksi, sillä perusteella, että hän hallitsi maata nimeltä Venäjä sekä kreikkalaiskatollista uskontoa tuossa maassa. Lopuksi hän tapatti oman poikansa, joka hyvin kuvastaa sen hengen harjoittamaa jumalanpilkkaa.

Nämä molemmat saavat voimansa saatanalta, eli lohikäärmeeltä.

Ensin syntyy ensimmäinen peto, joka nousee merestä. Meri on Raamatun symboliikassa kansoja kuvaava elementti. Ensimmäinen peto ei myöskään kuvasta mitään erityisen uskonnollista voimaa, vaan enemminkin poliittista ja valtaa haluavaa. Tämän pedon sanotaan nostavan itsensä Isän ja Pojan yläpuolelle, asettuvan Jumalan temppeliin, julistaen olevansa Jumala. Poliittisen vallan ja asetelman muuttuminen uskontosävytteiseksi vaatii yleisen uskonnollisen taipumuksen, eli tähän tarvitaan väärä profeetta, joka eksyttää kaikki. Tätä väärää profeettaa tuo ensimmäinen peto käyttää hyväkseen, muuttamalla poliittinen käsitys uskonnolliseksi, nostamalla lopuksi itsensä Jumalan asemaan. Kaikilla ihmisillä on siinä vaiheessa selvä käsitys siitä, että ateismia, eikä kehitysoppia voi olla olemassakaan, vaan kaikki ovat syntyneet Jumaluuden luomisen kautta ja tuo peto, joka asettuu Jumalan temppeliin, voisi olla se, joka kaiken loi. Hänen väärä profeettansa saa aikaan eksytysuskovaisuuden, vailla vertaa. Näin syntyy pedon kuvat ja merkit, joita on pakko kuoleman uhalla kumartaa. Mitä taas GPS siruun tulee, sekin on myös yksi erillinen osa kirousta, joka syntyy pedon kautta, jonka maailmansota lopuksi lopettaa. 

 

Peto: On siis ensimmäinen peto ja toinen peto. Merestä syntyvä ja maasta syntyvä, joista tämä jälkimmäinen kantaa antikristuksen henkeä.

Jes. 35:9      Ei ole siellä leijonaa, ei nouse sinne raateleva peto; ei sellaista siellä tavata: lunastetut sitä kulkevat.

Dan. 7:5      Ja katso, oli toinen peto, joka oli karhun näköinen. Se nostettiin toiselle kyljellensä, ja sillä oli suussa kolme kylkiluuta, hammasten välissä; ja sille sanottiin näin: "Nouse ja syö paljon lihaa".

Dan. 7:6      Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli taas toinen peto, pantterin kaltainen, ja sen selässä oli neljä linnunsiipeä. Sillä pedolla oli neljä päätä, ja sille annettiin valta.

Dan. 7:7      Sen jälkeen minä näin yöllisessä näyssäni, ja katso, oli neljäs peto, kauhea, hirmuinen ja ylen väkevä; sillä oli suuret rautaiset hampaat, ja se söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa. Se oli erilainen kuin kaikki edelliset pedot, ja sillä oli kymmenen sarvea.

Dan. 7:11    Minä katselin, ja silloin, niiden herjaavien sanojen tähden, joita sarvi puhui, minun katsellessani peto tapettiin, ja sen ruumis hävitettiin ja heitettiin tuleen palamaan.

Dan. 7:23    Hän vastasi näin: "Neljäs peto on neljäs valtakunta, joka syntyy maan päälle, erilainen kuin kaikki muut valtakunnat. Se syö kaiken maan ja tallaa ja murskaa sen.

Tit. 1:12      Eräs heistä, heidän oma profeettansa, on sanonut: "Petturi Kreetan mies, peto ilkeä, laiskurivatsa".

Ilm. 11:7      Ja kun he ovat lopettaneet todistamisensa, on peto, se, joka nousee syvyydestä, käyvä sotaa heitä vastaan ja voittava heidät ja tappava heidät.

Ilm. 13:2      Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan.

Ilm. 17:3      Ja hän vei minut hengessä erämaahan. Siellä minä näin naisen istuvan helakanpunaisen pedon selässä; peto oli täynnä pilkkaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.

Ilm. 17:8      Peto, jonka sinä näit, on ollut, eikä sitä enää ole, mutta se on nouseva syvyydestä ja menevä kadotukseen; ja ne maan päällä asuvaiset, joiden nimet eivät ole kirjoitetut elämän kirjaan, hamasta maailman perustamisesta, ihmettelevät, kun he näkevät pedon, että se on ollut eikä sitä enää ole, mutta se on tuleva.

Ilm. 17:11    Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen.

Ilm. 17:16    Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ja peto, ne vihaavat porttoa ja riisuvat hänet paljaaksi ja alastomaksi ja syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tulessa.

Ilm. 19:20    Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa.

Ilm. 20:10    Ja perkele, heidän villitsijänsä, heitetään tuli-ja tulikivijärveen, jossa myös peto ja väärä profeetta ovat, ja heitä vaivataan yöt päivät, aina ja iankaikkisesti.

 

Pedo… (n, t, lta, sta, lla, lle jne…)

1. Moos. 31:39   Pedon haaskaamaa en ole sinulle tuonut, se oli minun itseni korvattava; minulta sinä sen vaadit, olipa se viety päivällä tai viety yöllä.

2. Moos. 23:29   Mutta minä en karkoita heitä sinun tieltäsi yhtenä vuotena, ettei maa tulisi autioksi eivätkä metsän pedot lisääntyisi sinun vahingoksesi;

3. Moos. 26:6     Ja minä annan rauhan teidän maallenne, ja te saatte levätä, kenenkään peljättämättä; ja minä hävitän pahat pedot teidän maastanne, eikä miekka käy teidän maanne ylitse.

3. Moos. 26:22   Minä lähetän teidän sekaanne metsän pedot riistämään teiltä lapsenne, raatelemaan karjaanne ja vähentämään teidän lukuanne, niin että teidän tienne tulevat autioiksi.

5. Moos. 7:22     Ja Herra, sinun Jumalasi, karkoittaa nämä kansat sinun tieltäsi vähitellen. Älä lopeta heitä yhtäkkiä, etteivät metsän pedot lisääntyisi sinun vahingoksesi.

1. Sam. 17:46     Tänä päivänä Herra antaa sinut minun käsiini, ja minä surmaan sinut, katkaisen sinulta pään ja annan filistealaisten sotajoukon ruumiit tänä päivänä taivaan linnuille ja metsän pedoille; ja kaikki maat tulevat tietämään, että Israelilla on Jumala.

Job 5:23  Sillä kedon kivien kanssa sinä olet liitossa, ja metsän pedot elävät rauhassa sinun kanssasi.

Job 37:8  Pedot vetäytyvät piiloon ja pysyvät luolissansa.

Ps. 74:19  Älä anna pedolle alttiiksi metsäkyyhkysesi sielua, älä iäksi unhota kurjiesi elämää.

Ps. 79:2  He antoivat sinun palvelijaisi ruumiit taivaan linnuille ruuaksi, maan pedoille sinun hurskaittesi lihan.

Ps. 148:10  te pedot ja kaikki karja, te matelijat ja siivekkäät linnut,

Hes. 29:5  Minä viskaan erämaahan sinut ja kaikki virtojesi kalat. Sinä putoat kedolle, ei sinua korjata, ei koota. Metsän pedoille ja taivaan linnuille minä annan sinut ruuaksi.

Hes. 34:28  Eivätkä he enää ole pakanain ryöstettävinä, eivätkä metsän pedot heitä syö, vaan he asuvat turvassa, kenenkään peloittelematta.

Dan. 7:6  Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli taas toinen peto, pantterin kaltainen, ja sen selässä oli neljä linnunsiipeä. Sillä pedolla oli neljä päätä, ja sille annettiin valta.

Dan. 7:7  Sen jälkeen minä näin yöllisessä näyssäni, ja katso, oli neljäs peto, kauhea, hirmuinen ja ylen väkevä; sillä oli suuret rautaiset hampaat, ja se söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa. Se oli erilainen kuin kaikki edelliset pedot, ja sillä oli kymmenen sarvea.

Dan. 7:12 Ja muiltakin pedoilta otettiin valta pois; niiden elämän pituus oli määrätty aikaa ja hetkeä myöten.

Dan. 7:17 "Nuo suuret pedot, joita on neljä, ovat neljä kuningasta, jotka nousevat maasta.

Dan. 7:19 Senjälkeen minä tahdoin saada varmuuden neljännestä pedosta, joka oli erilainen kuin kaikki muut ja ylen hirmuinen; jolla oli rautaiset hampaat ja vaskiset kynnet, joka söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa;

Dan. 7:20  sekä pedon pään kymmenestä sarvesta ynnä siitä sarvesta, joka puhkesi ja jonka edestä kolme putosi; jolla sarvella oli silmät ja herjauksia puhuva suu ja joka näytti suuremmalta kuin ne muut;

Hoos. 13:8  Minä käyn heidän kimppuunsa kuin karhu, jolta on riistetty poikaset, revin heidän sydänkalvonsa ja syön heidät siinä paikassa kuin naarasleijona. Metsän pedot raatelevat heidät.

Ilm. 13:1 Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä.

Ilm. 13:4 Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?"

Ilm. 13:11 Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme.

Ilm. 13:12 Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani.

Ilm. 13:14 Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi.

Ilm. 13:15 Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.

Ilm. 13:17 ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.

Ilm. 13:18 Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.

Ilm. 15:2 Ja minä näin ikäänkuin lasisen meren, tulella sekoitetun, ja niiden, jotka olivat saaneet voiton pedosta ja sen kuvasta ja sen nimen luvusta, seisovan sillä lasisella merellä, ja heillä oli Jumalan kanteleet.

Ilm. 16:2 Ja ensimmäinen lähti ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa.

Ilm. 16:10 Ja viides enkeli vuodatti maljansa pedon valtaistuimelle, ja sen valtakunta pimeni; ja he pureskelivat kielensä rikki tuskissansa

Ilm. 16:13 Ja minä näin lohikäärmeen suusta ja pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista.

Ilm. 17:3 Ja hän vei minut hengessä erämaahan. Siellä minä näin naisen istuvan helakanpunaisen pedon selässä; peto oli täynnä pilkkaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.

Ilm. 17:7 Ja enkeli sanoi minulle: "Miksi ihmettelet? Minä sanon sinulle tuon naisen salaisuuden ja tuon pedon salaisuuden, joka häntä kantaa ja jolla on seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.

Ilm. 17:8 Peto, jonka sinä näit, on ollut, eikä sitä enää ole, mutta se on nouseva syvyydestä ja menevä kadotukseen; ja ne maan päällä asuvaiset, joiden nimet eivät ole kirjoitetut elämän kirjaan, hamasta maailman perustamisesta, ihmettelevät, kun he näkevät pedon, että se on ollut eikä sitä enää ole, mutta se on tuleva.

Ilm. 17:12 Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa.

Ilm. 17:13 Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle.

Ilm. 17:17 Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät.

Ilm. 19:19 Ja minä näin pedon ja maan kuninkaat ja heidän sotajoukkonsa kokoontuneina sotiaksensa hevosen selässä istuvaa vastaan ja hänen sotajoukkoansa vastaan.

Ilm. 19:20 Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa.

 

7.1.2008

 

Kosovossa sopu vallanjaosta

Julkaistu 07.01.2008, klo 18.54 (päivitetty 07.01.2008, klo 18.55)

Hashim Thaci

Kuva: EPA / Valdrin Xhemaj
Hashim Thaci
 

Kosovon pääpuolueet ovat päässeet sopuun vallanjaosta. Sopimuksen mukaan Kosovon demokraattisen puolueen PDK:n johtajasta Hashim Thacista tulee alueen pääministeri. Toiseksi suurimman puolueen LDK:n johtaja Fatmir Sejdiu pysyy Kosovon presidenttinä.

PDK saa johdettavakseen Kosovon hallituksessa seitsemän ministeriötä, LDK viisi. Sopimuksen hieronta vei aikansa, sillä Kosovon vaalit pidettiin marraskuussa. Kosovon serbivähemmistön puolueet saavat johtoonsa sosiaaliministeriön ja pakolaisministeriön. Thaci ja Sejdiu allekirjoittivat hallitussopimuksen maanantaina. Kosovon 120-jäseninen parlamentti äänestää sopimuksesta keskiviikkona. Hallituksen tärkein tehtävä on vakiinnuttaa Kosovon asema itsenäisenä ja demokraattisena valtiona, entinen kapinallisjohtaja Thaci sanoi. Uuden hallituksen uskotaan julistavan Serbiaan muodollisesti kuuluvan Kosovon itsenäiseksi alkavan kevään aikana. Sekä Serbia että Venäjä vastustavat tiukasti Kosovon itsenäisyyttä.

Tässä on jokin kummallinen yhtälö olemassa joka liittyy oleellisesti, mutta symbolisella tavalla kaikkien petojen syntyihin.

Kosovo on kuin kohtu, joka pursuaa verta ja pahuutta menneisyydessä, ollen täynnä veristä syntiä, eikä tulevaisuuskaan näytä ruusuiselta.

Kosovo on myös äärimmäisen omituinen paikka historiansa suhteen, aivan kuusisataa luvulta saakka. Vielä 1300 luvulla kun Kreikkalaiskatolisuus ja Tsaarit aloittivat oman synkän olemisensa. Täältä alkoi Bysantti ja tänne päättyi Bysantti, ollen silti aina mitättömänä "ei kenenkään maana".

Maa on kartalla kuin kohtu. Toivottavasti Suomineito saa pitää omansa, ja synnyttää sitten jotain ihan muuta. Tämä on aivan samanlainen kuin kohtu.

Raamatusta löytyy aiheesta paljon mielenkiintoista.

 

 

 

30.12.2007

 

Bin Ladenilta uusi ääninauha

Julkaistu 29.12.2007, klo 21.47 (päivitetty 30.12.2007, klo 01.39)
 

Osama bin Ladenilta on ilmestynyt internetissä uusi ääninauha. Al-Qaida-johtaja bin Laden varoittaa lauantaina internetiin postitetulla nauhalla Irakin sunniarabeja liittymästä al-Qaidan vastaiseen taisteluun tai mihinkään yhteishallitukseen.

 

Bin Ladenin mukaan Yhdysvallat tahtoo luoda Irakiin kansallisen yhteishallituksen kontrolloidakseen öljyvaroja, rakentaakseen sotilastukikohtia sekä hallitakseen aluetta. Yhdysvaltain hallituksen mukaan bin Ladenin viesti on todiste Irakin turvallisuustilanteen paranemisesta. Valkoisen talon tiedottaja sanoo yhä useamman irakilaisen vastustavan al-Qaidaa ja terroristijärjestöjen ideologiaa. Yhdysvaltain mukaan bin Ladenin ääninauha muistuttaa myös siitä, että al-Qaidaa vastaan käytävä taistelu on yhä tärkeä.

"Hyökkäykset uhkaavat Israelia"
Bin Laden totesi myös harvinaisen suorasanaisesti hyökkäysten uhkaavan Israelia. Videolla hän vakuuttaa palestiinalaisille pyhän sodan laajenevan heidän tuekseen. Suurin osa 56-minuuttisesta videosta käsittelee Irakia. Videon aitoutta ei ole varmennettu, mutta uutistoimisto AP:n mukaan videon ääni muistuttaa bin Ladenin ääntä. Video ilmestyi islamilaisella militanttisivustolla.

 

Se on hyvä pitää mielessä, ettei Osamalla ole mitään henkilökohtaista Israelia kohtaan. Toinen oleellinen seikka on se valta, jonka Osama tulee saavuttamaan. Se ei ole aluksi järin suuri, vaan valtaa tulee asteittain lisää, kun hän etenee kohti Israelia. Aikaa kuluu yllättävän paljon ja Raamattu ei esimerkiksi kerro mitään sellaista, jonkalaiseksi maailmanvaltojen yhdeksi diktaattoriksi monet tämän on kuvitellut. Antikristus ei ole Osama, vaan se puolestaan on Osaman jälkeen nouseva pappi, joka mitä luultavimmin nousee Venäjältä ja on Ortodoksijuutalainen. Tämä väärä profeetta tulee tekemään kaikki kummat ihmeteot, joilla se eksyttää väkeä. Petomaat säilyvät sellaisenaan ja niillä on omat johtajansa. Olen sanonut jo kauan sitten että miksi joku kummallinen antikristus saisi koko maailman herruuden ja tuhoaisi sitten itse itsensä. Eihän siinä ole mitään järkeä, vaikkei nyt muutenkaan missään ole. Mutta peto ei tapa itseään, vaan vihaa kaikkia muita. Osman nousu on siis hyvin hidasta, mutta silti varmaa, aina siihen asti, kun hän ja se jokin muu iljetyspappi seisovat Pyhällä paikalla Jerusalemissa. Tässä on se lopun merkki, josta Matteus 24 luku kertoo. Silloin päättyy ahdistusten ajat ja alkaa varsinainen Jumalan vihan aika, jolloin Jumalan viha laimentamattomana kaadetaan maan päälle, eli vihan maljat.

 

28.12.2007

 

Al-Qaida ilmoittautui Bhutton murhaajaksi

Julkaistu 28.12.2007, klo 08.04 (päivitetty 28.12.2007, klo 12.04)

 

Benazir Bhutton kannattajat kantavat tämän arkkua sairaalasta Rawalpindissa

Kuva: EPA/T. Mughal - Benazir Bhutton kannattajat kantavat tämän arkkua sairaalasta Rawalpindissa

Terroristiverkosto al-Qaida on ilmoittanut olevansa vastuussa oppositiojohtaja Benazir Bhutton surmaamisesta. Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan Afganistanin al-Qaidan johtaja Mustafa Abu al-Yazid olisi kertonut puhelimessa al-Qaidan tilanneen iskun.

Pakistanin sisäministeriön mukaan on mahdollista, että Bhutton salamurhan takana on al-Qaida, sillä oppositiojohtaja on ollut pitkään sen tappolistalla. Viranomaiset tutkivat murhaa. Bhutto ammuttiin vaalitilaisuudessaan Rawalpindissa, lähellä Pakistanin pääkaupunkia Islamabadia. Ampuja räjäytti myös paikalla pommin, joka surmasi useita ihmisiä.

 

Se on pieni sarvi... joka nousee muiden välistä. Täsmälleen samanlainen ja samasta pedosta on kyse Venäjän kanssa, mutta ne ovat eroina siinä, että tämä on pedon henkilöitymä, Osama ja Venäjä on petovalta, eli valtio.

 

Kuka on ainoa maailmassa oleva ihminen, jolla on ollut pieni valta ja joka on kadonnut? Osama.

Kuka on se henkilö, jolla on ihmisen silmät ja suu, joka herjaten puhuu? Osama

Kuka on hyvin kuvauksellinen ja läpipaha sekä itseriittoinen, kuin Osama, joka nauttisi tilanteesta jossa hänen kuvaansa kumarrettaisiin? Osama.

Kuka voisi olla niin katkera ihmisille, jotka pitivät häntä yli kuusi vuotta maan alla, että aloittaisi sen kaiken luvatun julmuuden? Osama

 

Daniel 7

1 Belsassarin, Baabelin kuninkaan, ensimmäisenä hallitusvuotena Daniel näki unen, päänsä näyn, vuoteessansa. Sitten hän kirjoitti tämän unen.

2 Kertomuksen alku on tämä: Daniel lausui ja sanoi: Minä näin yöllä näyssäni, ja katso, taivaan neljä tuulta kuohutti suurta merta.

3 Ja merestä nousi neljä suurta petoa, kukin erilainen kuin toinen.

4 Ensimmäinen oli kuin leijona, mutta sillä oli kotkan siivet. Minun sitä katsellessani reväistiin siltä siivet, ja se nostettiin maasta pystyyn ja asetettiin kahdelle jalalle niinkuin ihminen, ja sille annettiin ihmisen sydän.

5 Ja katso, oli toinen peto, joka oli karhun näköinen. Se nostettiin toiselle kyljellensä, ja sillä oli suussa kolme kylkiluuta, hammasten välissä; ja sille sanottiin näin: "Nouse ja syö paljon lihaa".

6 Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli taas toinen peto, pantterin kaltainen, ja sen selässä oli neljä linnunsiipeä. Sillä pedolla oli neljä päätä, ja sille annettiin valta.

7 Sen jälkeen minä näin yöllisessä näyssäni, ja katso, oli neljäs peto, kauhea, hirmuinen ja ylen väkevä; sillä oli suuret rautaiset hampaat, ja se söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa. Se oli erilainen kuin kaikki edelliset pedot, ja sillä oli kymmenen sarvea.

8 Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellisistä sarvista reväistiin pois sen edestä. Ja katso, sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät, ja suu, joka herjaten puhui.

9 Minun sitä katsellessani valtaistuimet asetettiin, ja Vanhaikäinen istuutui. Hänen vaatteensa olivat valkeat kuin lumi ja hänen päänsä hiukset kuin puhdas villa. Hänen valtaistuimensa oli tulen liekkejä, ja sen pyörät olivat palavaa tulta.

10 Tulivirta vuoti, se kävi ulos hänestä; tuhannen tuhatta palveli häntä, ja kymmenen tuhatta kertaa kymmenen tuhatta seisoi hänen edessänsä. YLÖSOTTO TAPAHTUU JA VIHAN AJAT ALKAVAT Oikeus istui tuomiolle, ja kirjat avattiin.

 

27.12.2007

 

Oppositiojohtaja Bhutto murhattu Pakistanissa

Julkaistu 27.12.2007, klo 15.29 (päivitetty 27.12.2007, klo 22.13)

 

Oppositiojohtaja Benazir Bhutto on murhattu Pakistanissa. Hänet murhattiin vaalitilaisuudessaan Rawalpindissa, lähellä Pakistanin pääkaupunkia Islamabadia.

 

Ensimmäinen poissa... kaksi jäljellä. Mielenkiintoista nähdä missä vaiheessa peto ilmestyy. Veikkaan keväällä, huhtikuun paikkeilla, mutta vallan hän saa vasta paljon myöhemmin. Miten minä nyt olettaisin... Ensin ylösotto, siitä 265 päivää, Israelin rauhaan, siitä taas yhdeksän kuukautta, saa peto täyden vallan, jota kestää toiseen ylösottoon vajaa kolme vuotta. Kuten tänään Tuomas sanoi, Kristuksen seuraajien pahimmat viholliset tulevat olemaan USA, Venäjä ja Saksa. Siellä, missä raato on, sinne kotkat kokoontuvat.

 

20.12.2007

 

Venäläistieto: Iranin voimala käynnistyy aikaisintaan 2008

Julkaistu 20.12.2007, klo 09.58 

Iranin rakenteilla oleva ensimmäinen ydinvoimala käynnistyy aikaisintaan ensi vuoden lopulla. Asiasta kertoo voimalaa rakentava venäläisyhtiö Atomstroiexport.

Venäjä aloitti maanantaina ydinpolttoaineen toimittamisen uuteen Bushehrin ydinvoimalaan. Viranomaiset ovat sanoneet toimitusten alkavan noin puoli vuotta ennen reaktorin käynnistämistä. He olivat kuitenkin vaitonaisia varsinaisesta käynnistyspäivästä. Yhdysvallat ilmoitti maanantaina tukevansa sitä, että Venäjä toimittaa rikastettua uraania Iranin tulevaan ydinvoimalaan. Yhdysvallat vaatii kuitenkin, että Venäjä myös ottaa haltuunsa Bushehrissa syntyvän ydinjätteen. Aiemmin Yhdysvallat on painostanut Venäjää luopumaan projektista, koska sen pelätään edesauttavan Iranin epäiltyä ydinasehanketta.

Kongressi hyväksyi Irakin sodan rahoituksen

Julkaistu 20.12.2007, klo 10.23 (päivitetty 20.12.2007, klo 12.13) 

Yhdysvaltain kongressi on hyväksynyt Irakin sodan rahoituksen ensi vuodelle. Edustajainhuone hyväksyi yöllä selvin luvuin laajan rahoituspaketin, johon sisältyy 70 miljardin dollarin määräraha sotilasoperaatioille Irakissa ja Afganistanissa.

Lain puolesta äänesti 272 ja sitä vastaan 142 edustajaa. Laki läpäisi toissa päivänä senaatin käsittelyn ja se menee seuraavaksi presidentti George Bushin hyväksyttäväksi. Bush on sanonut voivansa hyväksyä lain, koska demokraatit ovat luopuneet aikeistaan liittää siihen aikaraja Irakista vetäytymiselle.

Bush on torjunut demokraattien aiemmat yritykset vetollaan. Presidentin kannan kumoamiseksi tarvittaisiin kahden kolmasosan kongressienemmistö, mutta demokraatit eivät ole onnistuneet saamaan tuekseen riittävästi republikaaniedustajia. Nyt hyväksytty sotarahoitus on osa yhteensä 555 miljardin dollarin pakettia, jolla rahoitetaan liittovaltion menoja ensi syyskuuhun saakka. Joidenkin arvioiden mukaan 70 miljardin määräraha riittää pitämään sotilasoperaatiot käynnissä toukokuuhun tai kesäkuuhun asti. Bushin republikaanihallinto oli alun perin pyytänyt lainsäätäjiltä Irakin ja Afganistanin sotia varten liki 190 miljardia dollaria, eli myönnetyt varat jäävät alle puoleen siitä.

Ensimmäisen pedon ilmestyminen on se viimeinen ajanmerkki, josta ei enää muuta ole kuin ylösotto jäljellä. Israelin rauhaa ei tarvitse olla, koska sen ei ole välttämättömyys tulla ihan heti, mutta heti perään kylläkin. Peto saa vallan 2300 päiväksi, joka lasketaan Jeesuksen näkyvästä paluusta taaksepäin, ottaen huomioon vielä päivien lyhenemisen, joten tehtävä ei olekaan ihan helppo. Joka tapauksessa, pedon ilmestymisestä kuluu vielä lähes vuosi vallankahvaan. Samaan aikaan, juuri ylösoton jälkeen on myös ydinohjushyökkäys, joka tehdään Iraniin ja se katkaisee idän sekä lännen välit, joka vie neljä enkeliä maan neljälle kulmalle pitämään sodan tuulia, jopa melko pitkäksikin aikaa. Tätä siis edeltää ylösotto, joka jää uutisoinnissa kaiken muun varjoon. Siihen kuuluu myös Suomen miehitys ja monta muuta suurenluokan uhkaa. Tästä alkaa ahdistuksen ajat, itkuherätys ja vihan ajan vuodet. Herra keräsi viinin vihan suureen viinikuurnaan ja...

Johanneksen ilmestys 14

13 Ja minä kuulin äänen taivaasta sanovan: "Kirjoita: Autuaat ovat ne kuolleet, jotka Herrassa kuolevat tästedes. Totisesti-sanoo Henki-he saavat levätä vaivoistansa, sillä heidän tekonsa seuraavat heitä."

14 Ja minä näin, ja katso: valkoinen pilvi, ja pilvellä istui Ihmisen Pojan muotoinen, päässänsä kultainen kruunu ja kädessänsä terävä sirppi.

15 Ja temppelistä tuli eräs toinen enkeli huutaen suurella äänellä pilvellä istuvalle: "Lähetä sirppisi ja leikkaa, sillä leikkuuaika on tullut, ja maan elo on kypsynyt".

16 Ja pilvellä istuva heitti sirppinsä maan päälle, ja maa tuli leikatuksi.

17 Ja taivaan temppelistä lähti eräs toinen enkeli, ja hänelläkin oli terävä sirppi.

18 Ja alttarista lähti vielä toinen enkeli, jolla oli tuli vallassaan, ja hän huusi suurella äänellä sille, jolla oli se terävä sirppi, sanoen: "Lähetä terävä sirppisi ja korjaa tertut maan viinipuusta, sillä sen rypäleet ovat kypsyneet".

19 Ja enkeli heitti sirppinsä alas maahan ja korjasi maan viinipuun hedelmät ja heitti ne Jumalan vihan suureen kuurnaan.

20 Ja kuurna poljettiin kaupungin ulkopuolella, ja kuurnasta kuohui veri hevosten kuolaimiin asti, tuhannen kuudensadan vakomitan päähän. (jos minä oikein ymmärrän, tuo tuhatkuusisataa vakomittaa, on myös päiviä ja jos rauhasta kestää ylösottoon 1335 päivää, niin ensimmäisestä ylösotosta 1600 päivää kestää toiseen ylösottoon, joka tarkoittaa rauhaa vasta 265 päivää ylösotosta, eli rauha tulisi vasta keväällä 2009). Tiedä häntä? Kuurna poljettiin nimenomaan kaupungin ulkopuolella, eli Jerusalemin ulkopuolella asuvat pakanat ja onhan tuo 265 päivää myöskin keskosen odotusaika, joka viittaa hyvin tyhmiin neitsyihin.

Ajan merkkeinä:

-         hyökkäys Iraniin täytyy tehdä viimeistään puolen vuoden päästä, koska reaktori otetaan käyttöön silloin, vaikkei se olekaan ihan ydinaseen mittari

-         USA:n kongressi rahoitti hassusti sotaa juuri ja juuri saman puoli vuotta

-         pedon ilmestyminen vaatii USA:n vetäytymistä jotta se iljetys uskaltaa esiin

 

Jos katsot ja mietit näitä yhtälöitä, huomaat että olen myös perustellut tulevaisuuden näkymiä. Perustelen vain oletukseksi, mutta samalla koko sydämestäni toivon, että Jeesus tulisi silloin, en siksi että olisin oikeassa, vaan siksi että tämä maallinen helvetti vihdoin päättyisi.

 

14.12.2007

 

 

13.12.2007

 

Pakistanialaiset haluavat Musharrafin lähtevän

Julkaistu 13.12.2007, klo 09.07 (päivitetty 13.12.2007, klo 09.28)

Pervez Musharraf

Kuva: U.S. Gov / Public Domain

Suurin osa pakistanilaisista haluaa presidentti Pervez Musharrafin luopuvan vallastaan. Amerikkalaisen tutkimuslaitoksen International Republican Instituten tekemän kyselyn mukaan 67 prosenttia vastanneista oli sitä mieltä, että Musharrafin pitäisi erota heti, ja 70 prosenttia katsoi, että hänen hallituksensa ei ansaitsisi tulla uudelleenvalituksi.

Mielipidesuunta, joka tulee kansasta, ei yleensä pysähdy, ainakaan ilman kansan mielipiteen tukahduttamisen yritystä, vaan etenee kansan tahdon mukaisesti vallan vaihtoon. Valta jos vaihtuu kansan jyrkän mielipidemuutoksen seurauksena, kansasta suurin osa on ailahtelevaa ja se vaihtaa takkia mustasta valkoiseen. Eli seuraava presidentti on luonnollisesti äärimuslimi. Kansan vakaa osuus näkyy yllä olevan mittauksen kolmen prosentin tasaisuudessa, joilla oli selvä konservatiivinen kanta. Kansasta on silti reilusti yli puolet radikaaleja massan vietävissä olevia, joka on loistava alusta johtaa asenteella.


Kaksi kolmasosaa kertoi vastustavansa Musharrafia ylipäätään ja haluavansa muutosta. Vain kolmasosa ilmaisi suoran tukensa presidentille. Myös Yhdysvaltain tukema suunnitelma vallan jakamisesta Musharrafin ja oppositiojohtaja Benazir Bhutton sai vain vähän kannatusta. 60 prosenttia vastanneista oli sitä mieltä, että suunnitelma ei tyydytä heitä. Sen sijaan yli puolet ilmoitti haluavansa nähdä vallankahvassa oppositiorintaman, johon kuuluvat entiset pääministerit Bhutto ja Nawaz Sharif. Kysely oli ensimmäinen, joka tehtiin poikkeustilan julistamisen jälkeen. Pakistanissa järjestetään parlamenttivaalit 8. tammikuuta. Musharraf on valittu jo uudelleen presidentiksi, mutta hän voi joutua syytteeseen poikkeustilan julistamisesta, ellei hänen puolueensa saa kahta kolmasosaa parlamenttipaikoista.
Kyselyyn haastateltiin 3 520:tä pakistanilaista eri puolilla maata.

 

2.12.207

 

Musharrafin aika ohi Pakistanissa?

Julkaistu 30.11.2007, klo 16.15 (päivitetty 01.12.2007, klo 18.45)

 

Musharraf ojentaa komentajansauvaa Ashfaq Pervez Kayanille, taustalla sotilas tekee kunniaa

Kuva: EPA
Musharraf (oik.) ojentaa asevoimien komentajan sauvaa seuraajalleen

Pakistan palasi siviilivaltaan marraskuun lopussa. Mies huipulla ei vaihtunut, hän vain luopui univormustaan. Sitä ennen Pervez Musharraf oli tehnyt kaikkensa varmistaakseen, että ylin valta Pakistanissa säilyy hänellä edelleen. Yhä useampi Pakistania tunteva tarkkailija arvelee kuitenkin, että poikkeustilasta huolimatta - tai sen vuoksi - valta on lipeämässä kaappaajansa käsistä.

Siellä on nyt kolme ehdokasta. Hienoa... tai sitten ei. Joka tapauksessa homma menee, kuten pitikin. Radikaalimuslimit ottavat lopulta vallan ja ydinaseet. Osama nousee ja syöksee nuo kaikki edestään... Ja että miksikö? No siksi koska Osamasta tehdään sankari. Suurin sankari, marttyyri ja pyhimys, koko islamistisessa maailmassa. Osama saa pian kaiken vallan.

 

Radikaali islamilaisuus nousussa
Taliban-liikkeen kapinan yltyminen naapurimaassa Afganistanissa oli jo jonkin aikaa heijastunut Pakistanin rajaseudulle, jonka vuoria talibanit pitävät turvapaikkanaan Afganistanin Nato-johtoisilta joukoilta.
Onpa väitetty itsensä al-Qaida-johtaja Osama bin Ladenin piileskelevän maastossa, jota on sotilaallisesti likipitäen mahdoton valvoa, vaikka Pakistan on keskittänyt sinne kymmeniä tuhansia sotilaita. Samaan aikaan islamismin aate oli saanut lisää jalansijaa myös Pakistanin puolella.

Kasvojensa alaosan peittänyt nuorukainen liekkimeren edessä

Kuva: EPA/Olivier Matthys

Iso käänne tuli kesällä, kun Pakistanin armeija hääti väkivalloin islaminopiskelijat, jotka olivat linnoittautuneen pääkaupungin Islamabadin Punaiseen moskeijaan. Sata ihmistä kuoli. Punaisella moskeijalla on suuri uskonnollinen ja poliittinen merkitys radikaalin islamin opinahjona, jonka johtajat ovat avoimesti tuomineet Musharrafin Yhdysvaltain ystävänä. Punaisen moskeijan valtauksen jälkeen yltyivät sekä armeijan taistelut militantteja vastaan että itsemurhaiskut. Väkivaltaisuuksissa kuoli neljän seuraavan kuukauden aikana 800 ihmistä. Pahin oli pommi-isku, joka tehtiin kotimaahan palanneen entisen pääministerin Benazir Bhutton riemusaattoon. Yli 130 ihmistä kuoli.

Radikaali islaminopiskelija poltti syntinä pidettyjä videonauhoja viime keväänä


Bhutton paluu oli osa Musharaffin muuttunutta suunnitelmaa: edelleenkin hän voittaisi presidentinvaalit ja antaisi asevoimien johdon haluamalleen miehelle, mutta pääministeriksi olisi sittenkin parasta valita joku muu kuin oman puolueen edustaja. Ilmiselvin vaihtoehto oli Pakistanin kansanpuolueen Bhutto, joka oli asunut kahdeksan vuotta omaehtoisessa maanpaossa mutta säilyttänyt silti suosionsa kotimaassa. Niinpä Musharraf ja Bhutto sopivat vaivihkaa vallanjaosta, ja Bhutto palasi lokakuussa kotiin.

 

25.11.2007

 

Sharif palasi Pakistaniin

Julkaistu 25.11.2007, klo 09.55 (päivitetty 25.11.2007, klo 17.46)

 

Nawaz Sharifin juliste kadulla

Kuva: Reuters-TV

Pakistanin entinen pääministeri Nawaz Sharif on saapunut takaisin kotimaahansa. Sharifia kuljettanut lentokone laskeutui sunnuntaina iltapäivällä Lahoren lentokentälle.

 

Puuttuva (katso edellinen juttu (?)) kuva tuli, kuten odotettavissa olikin. Osama Bin Laden ei voi päästä Pakistanin valtaistuimelle, koska ei ole pakistanilainen. Sen sijaan hän syrjäyttää varmaan muut seuraavan vuoden sisällä. Keinoa en osaa sanoa, mutta koska Pakistan on koko maailman suurin muslimimaa, on selvää, että juuri sieltä se peto nousee. Merestä. kolme sarvea ovat pian valmiina työntää edestä, kunhan nyt ensin nämä asettuvat ehdolle ja sitten joskus ensi keväänä peto ilmestyy.

 

Heti saavuttuaan Lahoreen Sharif sanoi Britannian yleisradioyhtiölle BBC:lle, että aikoo tehdä kaikkensa Pakistanin diktatuurin lopettamiseksi. Ennen Sharifin saapumista Pakistanin turvallisuujoukot olivat pidättäneet joukon entisen pääministerin tukijoita ja olivat yrittäneet estää pääsyn lentokentälle. Monta sataa juhlivaa Sharifin kannattajaa onnistui kuitenkin murtautumaan metalli- ja piikkilankaesteiden ohitse lentokenttäterminaaliin. Kannattajat kantoivat Sharifia ja hänen veljeään olkapäillään ja huusivat iskulauseita. Lentokentältä entinen pääministeri lähti luodinkestävässä autossa kohti Lahoren keskustaa. Sadat kannattajat ympäröivät Sharifia kuljettaneen auton. Sharif yritti palata Pakistaniin ensimmäisen kerran jo pari kuukautta sitten, mutta hänet karkotettiin takaisin Saudi-Arabiaan vain muutaman tunnin kuluttua. Tällä kertaa Pakistanin presidentti Pervez Musharraf on antanut Sharifille luvan palata takaisin.

Sharif osallistunee parlamenttivaaleihin
Sharifin on määrä johtaa puoluettaan tammikuun parlamenttivaaleissa. Hän antoi ymmärtää, että puolue voisi osallistua vaaleihin vain, jos Musharraf lopettaa hätätilan ja palauttaa perustuslain voimaan ennen vaaleja. Musharraf julisti Pakistaniin hätätilan tämän kuun alussa. Hän sanoi hätätilan olevan vastaveto uskonnollisten ääriliikkeiden vaikutusvallan kasvulle. Monet oppositioryhmät ovat uhanneet boikotoida parlamenttivaaleja vastalauseena Musharafin määräämälle poikkeustilalle. Toinen tänä syksynä maanpaosta palannut pääministeri Benazir Bhutto on kertonut aikovansa pyytää Sharifia muodostamaan yhteisen oppositiorintaman Musharrafia vastaan. Kenraali, sittemmin presidentti Pervez Musharraf syrjäytti Sharifin vallankaappauksella vuonna 1999. Sharif tuomittiin muun muassa terrorismista, mutta elinkautinen vankeustuomio muutettiin Sharifin ja hänen perheensä karkotukseksi.

 

8.11.2007

 

Musharraf: Vaalit ennen helmikuun puoltaväliä -> Sopii hyvin kuvaan ja aikatauluun...

Julkaistu 08.11.2007, klo 13.54 (päivitetty 08.11.2007, klo 15.32)

?

Pakistanin presidentti Pervez Musharraf vahvisti torstaina, että maassa järjestetään vaalit ensi talven aikana.

Musharraf kertoi toimittajille, että vaalit on tarkoitus järjestää ennen helmikuun 15. päivää. Musharraf sanoi myös, että hän aikoo lupua armeijan ylipäällikkyydestä, muttei kertonut valtion television mukaan tarkkaa päivämäärää.
Alunperin vaalit piti toteuttaa jo tammikuussa, ennen kuin presidentti julisti poikkeustilan viime lauantaina. Musharraf on sanonut poikkeustilan syyksi kasvaneet ääri-islamilaisten hyökkäykset Pakistanissa. Muun muassa Yhdysvallat on useaan otteeseen kehottanut Musharrafia pitämään lupauksensa vapaista vaaleista.

Bhutto pitää riittämättömänä
Pakistanin entinen pääministeri Benazir Bhutto on ehtinyt tuomitsemaan Musharrafin ilmoituksen riittämättömäksi. Bhutto vaatii edelleen, että Musharraf luopuu armeijan ylipäällikkyydestä jo ensi viikolla. Bhutto haluaa, että Musharraf ilmoittaa tarkan ajan, milloin hän luopuu uniformustaan.
Bhutton ja hänen kannattajansa ovat uhanneet järjestää marssin Lahoresta Islamabadiin, mikäli presidentti ei luovu armeijan komentajuudesta ja kumoa poikkeustilajulistusta.

Yhdysvallat kiitteli ilmoitusta
Valkoinen talo on puolestaan kehunut Musharrafin ilmoitusta vaalien järjestämisestä. Valkoisen talon edustajan mukaan on hyvä, että presidentti selkeytti päivämäärää pakistanilaisille.
Yhdysvaltain presidentti George Bush patisti aiemmin Pakistanin presidenttiä Pervez Musharrafia kumoamaan maan poikkeustilan ja luopumaan sotavoimien komentajuudesta.

 

4.11.2007

 

Äärioikeisto marssi Moskovassa

Julkaistu 04.11.2007, klo 13.19

 

Ainakin 2 000 äärioikeistolaista on osallistunut mielenosoitusmarssiin Venäjän pääkaupungissa Moskovassa.

Marssijat tekivät natsitervehdyksiä sekä huusivat muun muassa maahanmuuttajien vastaisia iskulauseita.

Äärioikeistolaiset kansallismieliset ryhmät järjestivät marssin yhdessä ortodoksikristittyjen ryhmien kanssa.

Venäjällä vietetään sunnuntaina kansallisen yhtenäisyyden päivää.

 

27.10.2007

 

Yhdysvalloissa Irakin sodan vastaisia marsseja

Julkaistu 28.10.2007, klo 01.47 (päivitetty 28.10.2007, klo 02.01)

 

Eri puolilla Yhdysvaltoja on marssittu Irakin sotaa vastaan. Tuhannet mielenosoittajat kokoontuivat mm. New Yorkissa, Los Angelesissa ja Chicagossa vaatimaan sodan välitöntä lopettamista sodan mahdollistaneen Yhdysvaltain senaatin päätöksen viisivuotispäivänä.

 

Mielenilmaukseen osallistuneiden kylteissä syytetiin presidentti Bushia sotarikoksista ja vaaditiin kongressia rahoittamaan sodan sijasta kansallista terveydenhuoltoa. Järjestäjien mukaan San Franciscon mielenilmaukseen odotetaan 100 000 osanottajaa.

Tämä vie leijonalta siivet ja sitten kun todellakin, Jenkit poistuu, Osama tulee VARMASTI esiin piilostaan. No mitä sitten? Kellään ei ole oikeastaan enää mitään Osamaa vastaan, ehkä jopa sympatiaa, koska mies on ollut mullan alla kokonaista kuusi vuotta. Jenkkejä kohtaan sitä paitsi on kaikilla vähän jo antipatioita, sen verran ne ovat Georgen ja kumppaneiden voimin hölmöillyt siellä. Varsinkin kun joku mehukas tarina liitetään vielä mukaan, kun oikein alkaa Bushin arvostelu ja Osaman ylistys rauhanmiehenä. Pelottava ajatus, hyvin pelottava. Mietihän esimerkiksi sitä kuinka kuvaukselliset kasvot Osamalla on. Mitenkäs se nyt menikään, kun ja kenestä kuva tehdään? Toinen merkittävä asia on se, että Osama on ainoa vallassa ollut henkilö, joka oikeasti on kadoksissa, varmasta elossa olostaan. Kun Osama nousee, on selvää että koko maa ihmettelee pedon nousua. Kaikki tämänkaltainen spekulaatio täsmää, eikä se ole mahdollista kenenkään muun kanssa. Vain kuvauksellisia on olemassa, muttei kadonneita.

 

 

26.10.2007

 

Karzai vaatii Yhdysvaltoja vähentämään Afganistanin ilmaiskuja

Julkaistu 26.10.2007, klo 01.54

 

Kuva: US Department of Defense

Afganistanin presidentti Hamid Karzai vaatii Yhdysvaltoja vähentämään ilmaiskuja Afganistanissa. Karzain mukaan kapinallisia vastaan tehnyt ilmaiskut vaativat liikaa siviiliuhreja.

Juttu menee nyt niin, että mitä turvallisemmaksi Osama itsensä tuntee, sitä varmemmin hän myös ilmestyy. Osama haluaa tulla esiin ja silloin Pyhä Jeesuksen Seurakunta sanoo Good Bye, olkaa omillanne. Tästä hetkestä alkaen mm. minä olen huolenpidostani velvollisessa osassa ja tiedän myös kaksi muuta. Tiedän sen… Sitten alkaa Pohjolan Valo. Lyhyenläntä, tukeva synkkä mies, joka arvaa jo kohtalonsa, muttei voi olla varma. Hän menee silloin metsään, nöyrtyy sydäntä särkevällä tavalla, kuin Paavali sielunsa menettäneenä, pudottautuen ihmisestä alimmaksi, aina säkkipukuun saakka. Kaksi nöyrää julistajaa odottaa tietäen kaiken tulevan. He valmistautuvat odottaen pohjoisen miestä, avustaen tätä alkuun, näillä eteläsuomen nurkilla ja sitten alkaa tapahtua.

 


Hänen mukaansa iskuille on myös olemassa vaihtoehtoja. Presidentti Karzai puhui asiasta CBS-televisiokanavan "60 Minutes" -ohjelmassa. Koko haastattelu julkaistaan sunnnuntaina. Afganistanin viranomaisten ja avustustyöntekijöiden arvioiden mukaan tänä vuonna Naton ilmaiskuissa on kuollut yli 370 siviiliä. Nato on eri mieltä luvusta, mutta myöntää, että joitakin siviilejä on saanut surmansa kapinallisia vastaan tehdyissä iskuissa. Siviilikuolemien pelätään kiihdyttävän vastustusta kansainvälisiä joukkoja ja länsimaiden tukemaa Karzain hallitusta vastaan. Presidentti Karzai on toistuvasti vaatinut Yhdysvaltoja ja Naton joukkoja tekemään kaikkensa, jotta ilmaiskuissa kuolisi mahdollisimman vähän siviilejä.

 

22.10.2007

 

Osama bin Laden kehottaa irakilaistaistelijoita liittymään yhteen

Julkaistu 22.10.2007, klo 21.24 (päivitetty 22.10.2007, klo 22.11)

 

Kuva: Reuters-TV

Al-Qaida-johtaja Osama bin Laden puhuu ilmeisesti jälleen uudella ääninauhalla. Al-Jazeera-televisiokanavalla esitetyssä nauhassa terroristijohtaja varoittaa irakilaistaistelijoita hajaannuksesta ja heimoajattelusta ja kehottaa heitä sen sijaan liittymään yhteen. Hän myös neuvoi välttämään yhden henkilön tai ryhmän seuraamista fanaattisesti.

Hetki lyö, viime hetki lyö… koska peto saa täyden vallan vasta 9kk kuluttua ilmestymisestään. …nään jo sen, hetken viimeisen…


Nauhan aitoudesta ei ole vielä varmuutta, eikä siitä, koska se on tehty. Televisiokanava ei kertonut kuinka se sai nauhan käsiinsä. Bin Ladenin puheita sisältäviä nauhoja on tullut tänä syksynä aiemminkin julki. Syyskuussa julkaistulla ääninauhalla bin Laden kehotti pakistanilaisia kapinaan presidentti Pervez Musharrafia vastaan. Hän myös muistutti Yhdysvaltain haavoittuvuudesta syyskuun alkupuolella julkaistulla videolla.

 

20.10.2007

 

Nimi: Ensimmäinen peto

Osaman nimi voidaan translitteroida eri kieliin useilla tavoilla, kuten Usama ibn Ladin (suomalaisen standardin SFS 5755 mukaan), Usama bin Laden (FBI:n ja BBC:n suosima muoto), Ussamah Bin Ladin, Oussama Ben Laden, bin Laden ja Binladen. Arabialaisia sukunimiä, kuten "bin Ladenia", ei pidä käyttää länsimaisen sukunimen lailla yksinään. Asiallinen tapa on käyttää joko pelkästään etunimeä "Osama" tai koko nimeä "Osama bin Laden".

 

Osama Bin Laden vietti enimmän osaa lapsuudestaan ja nuoruudestaan Jeddassa, Saudi-Arabiassa. Hänen isänsä oli jemeniläissyntyinen Muhammad ibn Ladin (k. 1968) ja äitinsä syyrialaissyntyinen Alya Ghanim. Vanhemmat erosivat pian Osaman syntymän jälkeen, ja hän jäi äitinsä luokse Saudi-Arabiaan. Hän oli vanhempiensa ainoa poika, mutta hänellä on yli 50 sisarpuolta isänsä avioliitoista 10–20 naisen kanssa. Kun isä kuoli, Osama peri ensiarvioiden mukaan noin 300 miljoonan Yhdysvaltain dollarin omaisuuden; myöhempien arvioiden mukaan omaisuus olisi "vain" 25 miljoonan arvoinen.

 

Osama bin Laden opiskeli Jeddassa Al Thagherin Model School -lukion oppilaana. Hänen uskotaan omaksuneen uskonnollisen vakaumuksensa opiskeluaikoinaan Islamistisen veljeskunnan tapaamisissa. Hän on itse kertonut opiskelleensa taloushallintoa Kuningas Abdulazizin yliopistossa. Osama bin Laden kerrotaan usein omaavan joko rakennusinsinöörin tai julkishallinnollisen alan tutkinnon, ei kumpaakaan, tai molemmat.

 

11.10.2007

 

Pehmopirusta oikeaksi piruksi - EKSYTYS

Ihminen valmistellaan ottamaan herransa vastaan, saatana itse hahmossaan. Saatana on kasvoton ja kehoton olento, jota ei voi kuvailla Jumalaakaan kummemmin, eli ei oikeastaan ollenkaan. Saatana joutuu aina pukeutumaan valepukuihin, joista valkoiset ovat ne, joihin lankeaa pehmoihminen ja punaiset ne, joihin lankeaa kova ihminen. Ihmistä valmistellaan hitaasti tekemällä saatanasta hyvis. Jopa lapset kasvatetaan siihen, ettei saatanaa ole ja pahakin on oikeasti hyvä. Tähän on tultu ja jos joku kaukaa moraalisen maaiman ajoilta herätettäisi kuolleista tähän nykysuvaitsemisaikaan niin sydärinhän se sais. Tupakka on aivan kamala synti, jota rajoitetaan keinolla millä hyvänsä mutta huumeruiskuja jaellaan vapaasti. Synti naamioidaan myös vapaaksi kasvatukseksi jne.

"Voi kuinka söpöjä, ostetaan meidän pikku Joonakselle tuollainen nalle, se sopis sille, ku meidän Joonashan on just tollanen ihana pikkupirulainen." Kuten huomaat nallella on sydän kädessään ja tekstissä lukee "i love you". Kuten me kristityt tiedämme, saatan rakkauskäsitys kilpistyy pornoon, homoseksuaalisuuteen ja pedofiliaan, sekä noiden lukemattomiin variaatioihin, kuten seuraavat kuvat alkavat paljastaa kun lapsi kasvaa.

Alku on tätä... sitten mennään seuraavaan asteeseen ja sitä seuraavaan. Mennään valkoisen pirun mukana, kunnes kuvaan tulee mukaan porno jne. Saatana on saanut sinut jo, mikäli teet noita käsimerkkejä ja kannat symboleita. Tätähän hän nimenomaan ihmisen haluaa tekevän, kumartamaan häntä. Saatanalle tämä ei vaan vielä riitä, koska he eivät tiedä mitä he tekevät, vaan ovat eksytyksen uhreja, siis syyntakeettomia. Siksi hänen täytyy viedä nämä ihmispolot vielä jotenkin muutenkin syvemmälle ja ennen kaikkea kauas pois Jumalasta. Hard metallic rock, on se yksi ja hyvin tehokas veturi tietoiseen saatananpalvontaan. Tietoisen valinnan eteen heidät on saatettava, nimenomaan TIETOINEN VALINTA.

Katsokaa tuota keskimmäistä kuvaa, kuinka autuas ilme miehellä on kasvoillaan, kantaa ristiä kaulassaan ja palvoo saatanaa. Mies on tehnyt tehtävänsä ja hyvin voidaan tuon ristin tilalle kiinnittää se Raamatussa mainittu myllynkivi tilalle.

 

Johanneksen ilmestys 13

1-3. Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa.

Vasemmalla olevan kuvan kikkaroin parista palasesta, leikkaa ja liimaa tyyliin... Se kuvastaa pikemminkin fiilistä, kuin totuudenmukaisuutta. Kuvassa ovat kumminkin kaksi päätä, tosin kuin jakeessa 11 nousee toinen peto, joka ei tässä kuvassa pitäisi vielä olla, silti sen siihen laitoin karitsan sarvineen, koska se kuvastaa kokonaisuutta. Mielestäni seitsemän päätä tarkoittaa enemmänkin symbolista merkitystä kuin niiden todellista lukumäärää. Kymmenen sarvea puolestaan kuvastaa täydellistä valtaa, jonka ne saavat.


4 Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?"
Mikäli jokin valta saa täyden vallan, kuten tämä peto on saava, sen täytyy koostua ainakin osin myös YK:sta, koska sillä olisi osuutta kaikkeen symboliikkaan, joita kolmella pedolla on, eli leijonan kita, pantterin ruumis ja karhun jalat. Kuulostaa aivan Lähi-idän kvartetilta.

5 Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta.
Neljäkymmentä kaksi kuukautta on tasan kolme ja puoli vuotta. Ne ensimmäiset kolme ja puoli. Siinä ajassa tapahtuu koko Pohjolan valon herätys, valtavia Jeesukseen uskovien ihmisten loputon vaino ja massamurhat, säkkikankaaseen nöyrtyneiden Herran palvelijoiden julma teloitus Jerusalemissa ja antikristuksen nousu ja lopuksi penseän Laodikean seurakunnan onnellisen jäännöksen ylösotto.

6 Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat.

7 Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot.

8 Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta.

9 Jos kenellä on korva, hän kuulkoon.

10 Jos kuka vankeuteen vie, niin hän itse vankeuteen joutuu; jos kuka miekalla tappaa, hänet pitää miekalla tapettaman. Tässä on pyhien kärsivällisyys ja usko.

11 Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme.

12 Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani.

13 Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden.

Uskon että 1335 päivää ovat kuluneet, joka on jo yli kolme ja puoli vuotta, hyvin pian antikristuksen suurten ihmeiden jälkeen. Mutta senhän tietää jo siitäkin, kun hän seisoo pyhällä paikalla Matteus 24:15 silloin vihan maljat kaadetaan maailman päälle ja rauha otetaan pois maasta.

14 Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi.

15 Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.

16 Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,

17 ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.

Jos minä turvallisuusvalvojan ominaisuudessa pelkästään, ajattelen tilannetta, jossa katosi jo aiemmin 50 miljoonaa ihmistä ja sitten katoaa jälleen taivaan tuuliin jopa satoja miljoonia, voisi taivaalla oleva satelliittisysteemi olla hyväkin kontrollointivaihtoehto. Euroopan Galileo on kokonaisuudessaan taivaalla 2012 jolloin se saa vahingoittaa ihmisiä 5 kuukautta, kuten Raamattu profetoi. Tuon ajan pysäyttää ydinsota, joka ei sekään kestä kuin kolme kuukautta, joten siinäpä on hämmästyttävän helvetilliset kahdeksan kuukautta. Ei ole ihme jos Raamattukin karmeudessaan sanoo niitä voi-huuto maljoiksi.

18 Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.

Tässähän se viisaus piileekin, kuka laskee luvun jonka yhtälön vastaus on jo valmiiksi vastattu. www = (ENA + muuttuva GPS) = RFID

 

7.10.2007

 

Pakistanin pohjoisosissa verisiä taisteluja

Julkaistu 07.10.2007, klo 17.26 (päivitetty 07.10.2007, klo 17.43)

 

Pakistanin joukkkojen ja ääri-islamilaisten taistelijoiden yhteenotot Afganistanin rajalla ovat vaatineet kymmeniä kuolonuhreja. Pakistanin armeijan mukaan Pohjois-Waziristanin alueella on sunnuntaina käyty kaksi suurta taistelua.

Uutistoimisto AP:n mukaan taisteluissa on kuollut 50 taliban-mielistä taistelijaa ja 20 Pakistanin armeijan sotilasta. Ensimmäisessä yhteenotossa kapinalliset väijyttivät sotilassaattueen. Armeija vastasi tulitukseen ja käytti tukenaan taisteluhelikoptereita. Myöhemmin taliban-liikettä tukevat taistelijat hyökkäsivät Pakistanin armeijan saattuetta vastaan samalla alueella. Sunnuntaina leimahtaneet yhteenotot Pohjois-Waziristanissa jatkuvat edelleen. Taistelut alueella voimistuivat heinäkuussa, kun Pakistanin armeija ryntäsi Islamabadissa moskeijaan. Myöhemmin armeija on vahvistanut läsnäoloaan Afganistanin rajalla estääkseen aseellisten ääri-islamilaisten toiminnan voimistumisen. Pakistanin armeijalla on seudulla tuhansia sotilaita, joiden on tarkoitus estää aseellisen ääri-islamilaisten toiminnan voimistuminen.

 

Tällaiset taistelut saattaisivat tuoda Osamankin esiin. Jos osama saisi kuolettavan haavan tällaisen taistelun aikana ja hänet toimitettaisiin sairaalaan vakavasti haavoittuneena, ehkä jopa kuolleeksikin todistettuna. Varsinkin jos haava olisi päässä. Jos hänet todistettaisi aivokuolleeksi, tai vakavan aivovaurion saaneeksi, jolla ei ole toipumisen mahdollisuuksia ja sitten uutisointi alkaisi seurata Osaman toipumista. USA ei olisi varmaan enää kiinnostunut ”Kasvi-Osamasta”, vaan keskittyisi oikeastaan enää alueelta poistumiseen. Tämän jälkeen alkaisi Osaman saamat sympatiat herätä, tulisi esille todistajia, jotka kertovat hänestä positiivisia valheita rauhan miehenä. Lopun voikin sitten jo arvata...

Tässä on nyt kumminkin minun laatima skenaario.

 

2.10.1007

 

Profetian ulottuvuudet

Profetia, kuten pedon nousu, sen haava jne. ei kilpisty yhteen yksittäiseen tapahtumaan. Petoja on sekä henkilö, että maa. Näillä näkymin petomaa on Venäjä, joka sai kuolinhaavan, kommunismin romahdettua ja toipuu maan tavalla hitaasti. Toinen on Osama Bin Laden, joka sai Jenkeiltä kuolinhaavan ja toipuu huomattavasti nopeammin. Jumalalla on siis valtavasi ristikkäisiä vertauksia, pitkin historiaa, jopa niin, että ateisteillekin on tutuksi tullut sanonta, "mitä historia on meille opettanut". Venäjä työntää edestään kolme valtioita, samoin kuin tekee Osama, työntäen edestään nurin kolme hallitsijaa. Eikä tämä jää tähän, luulen ja uskon, että maailmassa on paljon samanlaisia asioita nähtävillä tähän samaan aikaan, todistukseksi niille, jotka eivät usko. Heidän täytyy saada niin monta todistetta, ettei heidän tarvitse sitten selitellä Jumalan edessä, että "mutkun mutkun". Maailma täyttyy ja on jo täyttynyt kaikesta laskennallisesta mahdottomuudesta, kuten Israel, joka virkosi 1917, kuin näivettynyt viikunapuu, jälkeen kansaksi portteineen ja muureineen, huipentuen 1946 seitsemänkymmenen tuhannen juutalaisen muuttoon sinne ja heti perään löytyvät Kuolleen meren kirjakääröt, sitten itsenäisyys ja Nooan arkin esiin paljastuminen. TÄYSIN IDIOOTTIMAISEN MAHDOTON YHTÄLÖ toteutua ilman Jumalallista kättä. On siis selvää, että jos et ole vielä uskossa, niin olisi korkea aika, koska kohta tunnet itsesi TÄYDELLISEKSI IDIOOTIKSI. Entäpä sitten Nooaa edeltävät ajat, kuka poistui? Vain hävisi taivaan tuuliin? Enok. Miksi Enok? Raamattu sanoo, että hän vaelsi koko elämänsä Jumalan kanssa yhteydessä. Vain viisaat tajuavat yhtälön, että täh, minäkö? Olen poikkeustapaus, enkä mikään viisas. Äiti kerto että... joo.

 

Kauris on USA ja se oinas oli Irak ja Afganistan. Daniel 8:3 Minä nostin silmäni ja katsoin. Ja katso, oinas seisoi päin jokea, ja sillä oli kaksi sarvea; ja sarvet olivat korkeat, ja toinen oli toista korkeampi; ja korkeampi puhkesi esiin myöhemmin. Sama pätee hallitsijaihmisiin, Saddam ja Omar (ja Osama, kuin suurvisiiri). Neljä sarvea kasvoi kauriin jättämän tuhon keskelle, joista yksi on juuri työntämässä päätään pesästään. Leijona/kauris viedään takaisin kotiinsa ja siltä katkaistaan siivet, eli länsiliittouman joukot. Nämä neljä sarvea jäävät keskenään hallitsemaan aluetta, Pakistan, Afganistan, Iran ja Irak. Kaikki nuo maat, voivat tuoda kristitylle elämällemme päätöksen, heti kuin sen sallitaan tapahtua. Puhumattakaan Israelin, vähimmistä veljistämme, joiden puolesta meidän on syytä rukoilla niin että otsa on ruvella maata vasten ja polvemme puhki kuluneet.

 

20.9.2007

 

PALJASTETAAN TOTUUS LORDISTA...

Oikea Putaansuu, leikkiputaansuu, alias "LORDI, joka nousee pimeyden laskeutuessa. - Leikkipalvonta, jonka takaa paljastuu kuva, kuka onkaan palvonnan todellinen kohde. Saatanaakaan en katsokaas osaa piirtää.

Miettikää tarkkaan, Rakkaat lukijani, ketä te palvotte, vaikka leikillänne. EI huumeidenkäyttäjistäkään kukaan sanonut, että "JOO, NYT MÄ HALUUN VAPISEVAKS LOMMOPOSKINARKKARIKS JOLLA ON C-HEPA JA AIDS" Koska jokainen heistä vain halusi pitää hauskaa. Turha on jälkeenpäin enää itkeä, etten minä tiennyt. Kaikki tyynni, heistä jokainen palvoo samaa saatanaa, valehtelijaa ja murhaajaa.

 

Bin Laden aikoo julistaa sodan Pakistanille

Julkaistu 20.09.2007, klo 10.42 (päivitetty 20.09.2007, klo 11.08)

 

kuva bin ladenin aiemmasta videosta

Kuva: EPA

Al-Qaida-johtaja Osama bin Laden aikoo julistaa sodan Pakistanin presidentille Pervez Musharrafille ja Pakistanin armeijalle. Islamistinen verkkosivu ilmoitti julkaisevansa Osama bin Ladenin uuden videon, jossa hän esittää uhkauksensa.

 

Jaaha… no ei taaskaan ollut yllätys. Juurihan mä kaks päivää sitten uumoilin, kuka on eka!

Ja Pakistan on sitten se eka, jonka sarvi syrjäyttää edestään!

 

Videon julkaisuajankohtaa ei kerrottu. Bin Ladenin videot on saatettu aiemmin julkisuuteen päivän parin kuluessa etukäteisilmoituksesta.Aiemmin tänään al-Qaidan kakkosmies Ayman al-Zawahri sanoi, että Yhdysvallat on häviämässä sodat Afganistanissa, Irakissa ja muilla rintamilla. Samalla yli tunnin kestävällä videolla muut al-Qaidan edustajat lupasivat liikkeen voimistavan taisteluaan Afganistanissa, Pohjois-Afrikassa ja Darfurin alueella Sudanissa.

 

Aloitin pitää erillistä seurantaa Osama Bin Ladenin noususta, kun koko maa seurasi ihmetellen petoa, jossa oli kuolinhaava ja se parani.

Kummallista että katselin historiaani, jolloin löysin ensimmäisen "hettoni, mitäpä jos..." kesäkuun ihan alussa 2007. Silloin uskoin Tony Blairin olevan ensimmäinen peto. Näin ei sitten ollutkaan, vaan profetia saattaa kilpistyä ihmeellisten asioiden yhteyteen. Osama on ensimmäinen peto, joka saa vallan lohikäärmeeltä. Nousee toinen peto, josta tulee väärä profeetta, joka tekee ihmeitään ensimmäisen pedon nähden ja joka tekee ensimmäisestä pedosta kuvan ja merkin, jota on kumarrettava kuoleman uhalla. Osamaa siis täytyy palvoa, se on lähtökohta. Profeetta on se antikristus, niin oletan. Uskon edelleen, että antikristus, joka tulee jälkeenpäin nousemaan, on se Iivana Julma. Uneni ei voi olla muusta kuin Hengestä, niin vanha ja voimallinen se oli. "MUISTA, VAIKKA MUUT SANOISIVAT MITÄ... SE ON IIVANA JULMA"