Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle



 
 
23.12.2010
 

Suomen itäisen rajan rajapyykki III/236 karhun kynsissä jo kolme kertaa

Karhu repi rajamerkin palasiksi Ilomantsissa

Maakunta (14.09.2010)

Karhu repi lasikuidusta tehdyn Suomen rajapaalun kappaleiksi Ilomantsissa. Venäjän rajamerkki selvisi vähemmällä: se oli vain kiskaistu maasta ja nakattu sivuun.

– Suomen rajapaalu oli ankkuroitu niin lujasti maahan, että karhu joutui särkemään sen, karhun tekoset valokuvannut Topi Ylä-Mononen jatkaa.

Kerta ei ole ensimmäinen, kun karhu purkaa ”turhautumistaan” tai ”kiukkuaan” rajapaaluihin.

– 1990-luvun puolivälissä karhu taittoi Suomen rajamerkin nurin lähellä Niemijärveä Ilajalla, Ylä-Mononen kertoo. Lähellä oli tuolloin RKTL:n haaska, jossa oli nähty karhu käpälässään näädän raudat. Syynä menettelyyn saattoi näin ollen olla ”kiukku”.

Samoihin aikoihin 1990-luvun puolivälissä karhu oli purrut sälöjä irti rajamerkistä III/236. Vuonna 2008 karhu kaatoi suomalaisen merkin, jossa oli sama numero. Tänäkin syksynä karhu tuhosi jostain syystä merkin III/236.


Yllä olevan jutun artikkelin lähetti eräs lukijani 18.12. ja jutussa on sen verran paljon kuvannollista symboliikkaa sekä nimenomaan yliluonnollisuuden merkit. että on kerta kaikkiaan häpeällistä että tällainen juttu on päässyt ohi. Onneksi sain julkaista tämän lopulta.

Nämä ovat Pyhän Hengen puhetta ja varoittelua. Kauan sitten 1920 luvullahan Arkkipiispa Johanssonhan sai enkeli-ilmestyksen, jossa hänelle esiteltiin suurta miekkaa, jonka Suomi joutuisi kaksi kertaa maistamaan, mutta kolmannella kerralla se iskeytyy kahvaa myöden suomineidon rintaan.

Tässä idän rajapyykkikarhun repimissä rajapyykeissä on tismalleen sama kaiku. On tullut aika repiä Suomi alas juuriaan myöden, koska sen synnit haisevat mädäntyneelle sialle Jumalan edessä ja asialle täytyy tehdä jotain, jotta suomalaisilla olisi vielä mahdollisuus pelastua.

Jos joku keksii tälle merkinnälle III/236 jonkin selityksen, niin mailaa ihmeessä. 23.6. kolmas? info@pelastussanoma.fi

 

Takaisin