Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
3.11.2019
 

Ei voi ostaa, eikä myydä…

Tässä katselin Arto Luukkasen videon, jossa tämä haastattelee Tommy Robinsonia, joka on ollut vangittuna pelkkien Islam faktojen julkituomisen vuoksi. Eikä siinä kaikki, videolla käy myös ilmi että hän on myös bannattuna PayPal maksuvälineen toimesta, eikä siis voi ostaa rahalaitoksen tarjoamalla maksuvälineellä… hmm! Tuttua!?

Olen jo hyvin pitkään, siis toista kymmentä vuotta ollut jo varma siitä, että peto jolla on seitsemän päätä ja kymmenen sarvea, on Islam. Olen välillä myös arvelut sen olevan Venäjäkin, koska sekin kärsi kuolinhaavan. Sen tyrmää se lause Raamatussa, että yksi pedon päistä oli kuoliaaksi haavoitettu (ISIS). Venäjällä ei ole haaroja, kuten Islamilla ja Venäjä on valtio, joten se ei voi olla kuninkuus, vaan sen on oltava ilman kuninkuutta, kuten järjestö, firma, uskonto tms.

Sen on siis pakko olla vain Islam!

Niinpä voinkin vallan hyvin ottaa tämän verratakseni sitä ilmestyskirjan jakeisiin pedosta, joka saa vallan ja pedon merkki, jota ilman ei voi ostaa, eikä myydä. Tämä kaikki kääriytyy Islamin uskonnon ympärille. Maailma tulee ottamaan avosylin Islamin vastaan, kuten Englannissa jo on tapahtunut ja samoin on käymässä naapurimaallemme Ruotsille. He tanssivat Isalmin mukaan, koska eivät halua leimautua raisisteiksi. He ovat portto pedon selässä, jonka peto tulee raatelemaan.

Katsokaa ja kuunnelkaa tämä video.

 

Takaisin