Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
24.9.2019
 

Maailman vaikutusvaltaisin mieskö olisi antikristus?

En vaan millään jaksa tajuta, miksi sana antikristus on niin houkutteleva, koska sen takaa täytyy etsiä lopunajan pahuuden merkkihenkilöä, josta Paavali kutsui nimellä laittomuuden ihminen ja Johannes puolestaan ilmestyksen luvussa 13 ensimmäinen peto nimikkeellä. Ja vaikka Johannes selvääkin selvemmin kirjoittaa, että näitä petoja on kaksi, niin ei kelpaa kenellekään asiaa pohtia siltä kantilta, saati sitten pohtia Raamatun ennustettujen pedon tunnusmerkistöjen kautta, kuka ja mikä se voisi olla.

Vasemmalla kuva, jonka sain eräältä henkilöltä maililla, joka jatkuvasti tuputtaa, että AK sitä ja AK tätä.

On niin turhauttavaa kertoa enää missään kenellekään, pedon todellisista tunnusmerkeistä. Niistä on selvät kuvaukset olemassa, joiden avulla voidaan poissulkea jokaisen maan päämiehet tyystin ulos siitä listalta. Sillä on alussa pieni valta, näin sanotaan ja Trumpilla on vaatimattomasti koko maailman suurin valta, ainakin sotilasmahdiltaan. Toistaiseksi.

Pedon pitää myös ilmestyä ja tämä termi ”ilmestyä” täytyy olla jälkikäteen tarkasteltavissa ja ymmärtää, että se todella oli ilmestyminen, eikä sellainen päde mihinkään muuhun kuin kadonneisiin, jos tästä tiedetään jo ennalta, että sillä on ollut pieni valta.

Samoin täytyy muistaa, että laittomuuden ihminenkin on tarkoituksenmukainen termi, johon pitää päteä jälkikäteen sama kriittinen tarkastelu, jossa vain ja ainoastaan ihmisten silmissä laiton, voi olla laittomuuden ihminen, koska me olemme kaikki laittomuuden ihmisiä Jumalan silmissä, joten kaikkea tätä pitää voida tarkastella jälkikäteen ja todeta, että tosiaan, tämä totta totisesti oli Jumalan sanaa!

 

Takaisin