Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
9.4.2018
 

Islam ja yksi sen päistä, ISIS – Sen kuolinhaava parantui

Jos tässä on ne pdot alla, joista sekä Daniel että myös ilmestyskirja puhuvat, niin tuo Islam on se peto joka on ollut ja jota ei ilmestyskirjan kirjoittamsen saikaan ollut mutta joka on tuleva ja on itse se kahdeksas, joka korottaa itsensä aina jumaluuteen saakka. Noniin siis tästä lähdetään:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja sitten mennään tähän, ISIS jonka kuolinhaavan odottaisin kohta parantuvan kun länsimaat ja Venäjä aloittavat keskinäisen välienselvittelyn. Se antaa ISIS:n rippeille tilaa nousta niin että tosiaan koko maa ihmtellen saa seurata pedon nousua.

Laittomuuden ihminen nousee siitä samasta ja ilmestyy aluksi Islamin messiaana ja uutena Mohamedina tai mikä nyt sitten lienee. MUTTA… täytyy muistaa heti perään, ettei peto nouse yksin, vaan sitä seuraa toinen peto joka on paljon näkyvämmässä roolissa kuin itse peto, josta tehdään se kuva. Nimittäin väärä profeetta tulee tekemään ne kaikki ihmieet ja tulee villitsemään kansat.

On siis turha puhua mistään maailmaa jostain pilvenpiirtäjästä johtavasta antikristuksesta, vaan hyvin karismaattisesta henkilöstä Lähi-Idässä. Kyllä koko muu maailma sotii ymärillä ja pitää huolen ettei huvipuistot avaudu enää, eikä MCDonaldsit, vaan koko maailama on yhtä surupuistoa ja McNälkäpäivää. Aivan kuin Hesekiel 7 sanotaan, silloin painuu ihmisen pää alas painuksiin ja se nöyrtyy, sillä ei kulta ja hopea kelpaa syötäväksi.

 

Takaisin