Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
4.12.2017
 

Petosarvi työntää kolme sarvea edestään

Nämä ovat aina mielenkiintoisia asioita, koska puhutaan Raamatun keskeisistä lopunajan profetioista:

https://yle.fi/uutiset/3-9961527

Veriset taistelut Jemenin pääkaupungissa kiihtyvät entisestään – ex-presidentti Saleh ehkä kuollut

Huthi-kapinalliset räjäyttivät ex-presidentti Salehin talon. On epäselvää, onko Saleh kuollut.

Olen paljon puhunut että 2014 arabikevään Libyan Gaddafi ja sitä ennen Egyptin Mubarak olivat ne ensimmäiset kaksi sarvea ja kolmas olis ollu Assad, mutta koska tuo Syyrian presidentti vaan näyttää killuvan vallassaan, niin voihan se kolmas este olla toki tämä Jemenin Salehkin. Silloin niitä olisi kolme sarvea nyt nurin ja pedon aika voisi sikäli alkaa. Tosin odotan ehdottomasti ylösottoa ensin.

Toisaalta kun ISIS jota kaavailen neljänneksi Danielin ja ilmestyskirjan pedoksi, se saa miekanhaavan ja noustessaan se raivaa edestään kolme. No se kuolettava miekanhaavahan on jo julistettu tapahtuneen ja ISIS on kerrottu nujerretuksi ja Raamattu sanoo että koko maa ihmetteli pedon nousua. No tuon miekanhaavan ja nousun aikana nämä kolme sarvea pitää kaataa, joten onko Saleh sitten se ensimmäinen este? Uskon hyvin että voisi olla. Se on todella looginen väittämä Raamatun ilmoittamaan nähden.

Seurataan tilannetta!

 

Takaisin