Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
7.3.2017
 

Tuossa toissayönä näin unta että profetiat alkavat toteutua

Näin toissayönä sellaista unta että yhtäkkiä profetiat joita oli julkaistu ja monia joita oli haukuttu väärinä, alkoivatkin toteutua kirjaimelleen. Näin kuinka moni tajusi vasta kun profetia täyttyi kuinka tarkasti se profetia oli loppujenlopuksi ilmoitettu. Kaikki olivat ihmeissään tästä seikasta ja pelkäsivät.

Sitten yhtäkkiä taivaanrantaan tuli venäläinen hävittäjälaivue ja kuulin huudon, no nyt ne tulee. Koneet lensivät päältämme yli.

Moni asia on niin liipasimella että pian näiden asioiden on melkeinpä alettava vyöryä. Homoliittoja on alettu tehdä jatkuvasti, Trumpin asemasta puhutaan jo todella vakavaan sävyyn, jonka erottaminen nostaisi koko maan sisällisodan partaalle. Siellä on toinenkin puoli joka ei kyllä sietäisi sen erottamista, vaan alkaisi kauhea mielenosoitusten aalto.

ISIS alueet ovat kohta vallattu ja saadaan piste sodalle, joka saisi aikaan rauhan levant alueelle, joka olisi se mistä puhutaan Daniel 9:27 ja Matteus 24:15-17 jakeissa. Kevät näyttää… ja Omeriin on enää 90 päivää.

Mutta tuosta pedon esilletulemisesta vielä voisin veikkailla että Astana paikkana voisi olla melkoisen hyvä sille. Tuo uni minkä sain on myös merkittvässä asemassa, koska siinä oli jotain sellaista joka antoi uskoa että vanhat profetiat, jotka ovat jo niinkuin unohdettu ja tyrmätty väärinä, tulevatkin yllätykseksi monille täydellisesti toteutuneena esille. Tämä valaa jonkilaista liekkiä vielä jopa Osama bin Ladeninkin perään, jota ei ole varsinaisesti koskaan todistettu kuolleeksi. Siitä on vain pelkkiä valokuvia ja USA:n virallinen lausunto todistajineen, joka on hyvin kyseenalainen. Esimerkiksi miksi tuosta joukosta joka kävi tämän surmatyön suorittamassa, ei ole elossa montaakaan ja kuollieta on mennyt hiukan hämärästi pois. Se herättää yhtä paljon kysymyksiä kuin nämä lukuisat Putinin diplomaattien kuolemat.
Täytyy muistaa vielä että Osamaa ammuttiin päähän. Pedolla on kuolinhaava juuri päässä!

Lisäksi kolmen tärkeimmän merkin joukossa on tämä sekka että sillä oli pieni valta. KYLLÄ! Ja sitten se että hän on ollut kadonnut. Kukaan ei voi ilmestyä, ellei ensin katoa jonnekin.

Osamassa on kaikki pedon tunnusmerkit kirjaimellisesti ja täydellisinä.

 

Takaisin