Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
11.4.2016
 

Voiko järjestö ISIS kadota, jotta se voisi sitten ”ilmestyä”?

Olen aina ollut loogisen ajattelun puolestapuhuja. Minulle ei kelpaa koskaan puolivillaiset selitykset, joita moni suoltaa Raamatun tulkinnassa ja vetoamalla sitten kun joutuu selittelemään, aina Jumalan viisauteen. Raamattu on ihmistä varten kirjoitettu, eikä Jumalaa varten, joten ihmisten siis ehdottomasti pitää Raamattuun kirjoitettu asia myös loogisesti ymmärtää.

Tästä lähtökuopasta minä haluan katsoa näitä kaikkia ennustettuja tapahtumia ja symbolisestikin kirjoitettuja profetioita. Nämä jakeet ja sanat eivät saa muodostaa mitään ylitsepääsemätöntä tiedettä, vaan ne on oltava avattavissa ainakin rukouksessa.
Eli jos Raamattu antaa selviä vihjeitä pedon ulkoisesta habituksesta ja ennen kaikkea siitä, mikä erottaa minkäkin elementin. Monikaan ei näe asioita siten että kun Raamatusta on koottuna erilaisa viittauksia jostain, niin se ei välttämättä olekaan sama kuin jossain joka on yleisetsi luultu sen tarkoittavan samaa asiaa. Eli ei välttämättä osata kohdistaa kuvauksia oikeisiin elementteihin.
Esimerkiksi henkilö, ryhmä tai tunnistettava joukko ja kansa, ovat kaikki erilaisia elemettejä. Sitten tulee vielä henkimaailma, enkelimaailma ja se ”the thing” maailma jota kutsutaan ufoilmiöksi. Nämä saattavat tuoda lisää mausteita tunnistaa mistä on milloinkin kyse.
Nyt on jo sen verran paljon eroteltavaa, että tämä meneekin hankalaksi, koska on Danielin pedot, ja ilmestyskirjan pedot, seitsenpäiset pedot ja sen selässä vielä se kuuluisa päihtynyt portto. Sitten on yksittäisiä asioita, kuten ainakin peto, lohikäärme ja väärä profeetta. Nämä yksittäiset asiat voi nähdä siitä että niille on kuvattu olevan selvästi lihallinen ruumis, koska ne heitettiin lopussa tuliseen järveen.

Asiaan siis jo!

Nyt kun puhutaan pedosta, jolla oli kymmenen sarvea ,joista kolme reväistiin se yhden edestä, niin kyse on melkoisella varmuudella Islamista, jolla on monia päitä ja sarvia, eli johtajia. Nämä sarvet voivat olla myös haaraorganisaatioita, kuten ISIS.
Elikkä siis, voisiko ISIS olla nyt se katoava peto? Mielestäni ei voi, koska se kadonnut täytyy olla kadonnut ihmislihassa… ilmestyäkseen.

Jos ISIS tuhotaan ja oletetaan että se saa miekanhaavan päähänsä, niin pään vielä ymmärtää, että se pää oli Syyriassa ja se tuhotaan mutta sitten sen täytyy ilmestyä ja koko maa seurasi ihmetellen pedon nousua. Tämän sanoman täytyy täyttyä loogisesti, eikä sillä tavoin puolivillaisesti sinnepäin. Ihmisten täytyy huomata että OHHOH, tuossahan kävi juuri niin kuin Ilmestyskirjassa se sanottiin.

Elikkä sanan täytyy toteutua, ollakseen Jumalan antama näkysanoma Johannekselle tai Danielille.

Osama bin Laden on edelleen mysteerimies ja täyttäisi täydellisesti jo päähän ammutun kuolinhaavankin osalta laukauksen muodossa, joka ammuttiin toukokuun 5. päivä vuonna 2011 Afganistanissa ja ruumis vain pudotettiin ilman todisteita valtamereen. Mies siis kadotettiin totaalisesti, eikä siitä kukaan osaa sanoa varmaa miten asia oikein on mennyt.

Elikkä jos Osama vaikka olisi tämä lihassa tuleva Islamistien suuri johtaja, joka korottaa itsensä Allahiksi saakka, niin kyllä se tekisi ISIS:llekin vielä tilaa nousta uudelleen ja pedon nousua varmasti seuraisi koko maailma.

Tähän tuskin saamme varmuutta, ennekuin nämä asiat alkavat tapahtua!

 

Takaisin