Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
21.4.2015
 

Tämä on merkittävä tieto edelleen – Isis johtaja täyttäisi pian pedon tunnusmerkit

Pedon tunnusmerkitIsis-järjestön johtaja Abu Bakr al-Baghdadi, on haavoittunut vakavasti ilmaiskussa Irakin länsiosissa. Asiasta kertoo Guardian.

Yhdysvaltain johtama isku tapahtui lähteen mukaan jo maaliskuussa. Guardianin irakilaisen neuvonantajan sekä länsimaisen diplomaatin mukaan iskun tarkka päivä oli 18.3, ja paikkana oli al-Baaj lähellä Syyrian rajaa. Länsimaisen diplomaatin mukaan iskussa kuoli kolme miestä.

Tietolähde kertoo, että Baghdadin vammat olivat aluksi hengenvaarallisia, mutta hän on sitten toipunut hitaasti. Toistaiseksi hän ei ole kuitenkaan palannut järjestön operatiiviseen johtoon.

Isisin muut johtajat kokoontuivat iskun jälkeen jo suunnittelemaan uuden johtajan valintaa. Baghdadin kerrottiin haavoittuneet aiemmin kin, viime marras- ja joulukuussa. Tosin kumpaakaan näistä tiedoista ei ole saatu vahvistettua. Guardianin tietojen mukaan Baghdadi on oleskellut viime vuosina erityisen paljon al-Baajin, sillä Yhdysvallat ei partioi alueella säännöllisesti. Kaupunkin sijaitsee 200 metriä länteen Mosulista, Isisin ”pääkaupungissa”, jonka järjestö valtasi Irakilta.


Jarmo jatkaa: Tämä on merkittävä juttu, sillä vaikka olen ollut sillä kannalla, ettei Osama bin Laden ole kuollut, vaan hän on ”ikäänkuin kuollut” sanoo Raamattu, niin tämä uusi Isis johtaja saattaisi (ehkä) pian täyttää nuo tunnusmerkit. Hänet pitäisi todeta kuolleeksi ja sitten vasta, kuten Osama… on ehdolla ns. AK:n virkaan.

Eihän Raamattu ole vajavainen kirja, vaan Jumalan sanaa, joten jos siellä lukee että ikäänkuin kuollut, niin se ei tarkoita että joku olisi silloin täysin kuollut muttei se tarkoita myöskään sitä että tämä olisi vain haavoittunut vakavasti kuolematta. ”Ikäänkuin”, termi tarkoittaa vertauksellisuutta ja Jumala ei viisaudessaan anna Raamatun valehdella näitä tärkeitä lauseita. Toisin sanoen, tämänkin Isis johtajan täytyy edelleen täyttää täydellisesti pedon tunnusmerkit ja siksi minua naurattaa kaikenlaiset väittämät antikristuksista, joilla ei ole minkäänlaista raamatullista pohjaa, edes sen vertaa että ne olisivat kadonneet tai niillä olisi ollut jokin pieni valta, jotka ovat selkeitä pedon tunnusmerkkejä. Ei Venäjän tai USA:n presidenttiä voi huonolla huumorillakaan kutsua pienen vallan omaaviksi henkilöiksi. Heillä kummallakin on koko maailman suurimmat salkut käsissään, joilla on suurin vaikutusvalta mitä voisi kuvitella, eikä pieni, kuten Raamattu sanoo.

 

Takaisin