Pelastussanoma

 

Pedon nousua seurataan 
 
8.2.2012
 

Mikään ei pelasta Assadia Mubarakcin ja Gaddafin kohtalolta

– Bashar Assadin joukot surmasivat keskiviikon aikana jo 47 siviiliä Homsin kaupungin Ishaat lähiössä ja lähestyen Bab Amro aluetta maan keskiosassa. Tällä alueella armeijan tykistö ja panssarit ovat surmanneet ainakin 150 ihmistä. Assadin pahin pelko lienee, että ellei hän saa kapinaliikettä aisoihin ajoissa, mikään ei pelasta häntä Mubarakin ja Gaddafin kohtalolta.

http://www.jpost.com/MiddleEast/Article.aspx?id=256956

Daniel 7:24-26 Ja ne kymmenen sarvea ovat kymmenen kuningasta, jotka nousevat siitä valtakunnasta. Ja heidän jälkeensä nousee eräs muu, ja hän on erilainen kuin edelliset, ja hän kukistaa kolme kuningasta. Hän puhuu sanoja Korkeinta vastaan ja hävittää Korkeimman pyhiä. Hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain, ja ne annetaan hänen käteensä ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi. Sitten oikeus istuu tuomiolle, ja hänen valtansa otetaan pois ja hävitetään ja tuhotaan loppuun asti.

 

Takaisin