Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
16.7.2022
 

Baba Wangan ennustukset vuodelle 2022

Operaatiokeskusken uutisraportissa oli juttua bulgarialaisen sokean naisen, Baba Wangan enustuksista tälle vuodelle. Siellä on paljon toteutuneita ja näyttää tulevan jatkossakin. Mutta koska Paavali sanoi, että profetia on vajavaista, niin se myös on Baba Wangankin kohdalla. Mutta mielenkiintoista ja siksi… kuunteles tästä kohdasta alkaa:

https://youtu.be/eQq8ItD0X-0?t=1470

Tuossa sanotaan, että kohtaamme ufot. No meillehän on jo pitkään kerrottu, kuinka ufot nappaa ihmisiä ja palauttaa ne sitten leikeltyinä ja tutkittuina takaisin maan päälle. Onko tää tuttua? No on, koska ylösottoa pidetään tulevaisuudessa ufojen tekemänä suurena operaationa maan päällä ja tästä juuri Baba Wangan ennustuksessa on kyse.

Samoin siellä on ennustus ikuisesta valosta, joka valaisee koko maapalloa. No tämä on suoraan Sakarja 14. luvun ennustus tuhatvuotiskaudesta.

Sitten siellä oli ennustus että ihminen matkaa Venus planeetalle vuonna 2028 ja Elon Musk aikoo juuri tuona vuonna päästä Mars planeetalle.

Sitten vuonna 2043 muslimit hallistsisi koko Eurooppaa… No tämäkin menee mättäille, nimittäin kyllä joo hallitsee, muttei muslimit, vaan Jeesus hallitsee koko maailmaa.

Profetia on vajavaista ja varsinkin, jos profetian saajalla ei ole Jeesus sydämessä, niin lihallisen sydämen mielihalut värittää saatua profetiaa ja jos mieli näkee muslimeissa hyvää, niin häne silmissään ”ne hyvikset” tulevat hallitsemaan ja silloin tämä näyn saaja luulee näitä muslimeita heiksi, jotka hallitsevat tuolloin, vaikka kyse on Jeesuksesta ja Hänen Pyhistään.

 

Takaisin