Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
10.6.2022
 

Alkaa polttaa

Tuomaksen vanha helleuni taitaa ainakin toteutua omerille!

Tuomas veli näki aikoinaan unen, kuinka varas olisi liikkeellä. Hän oli piiloutunut johonkin kaappiin, josta hän näki varkaan tulevan sisälle. Varkaalla oli päällään t-paita, hellehattu ja aurinkolasit.

Unessa hän soitti 112 numeroon, jossa oltiin kiireisiä, eikä joudettu tulemaan. Siellä oli jotkut juhlat järjesteillä tms.

No nyt on ainakin tämän säätiedotuksen mukaan tulossa SOSIHELTEET!

Niilo Ylivainion viljapeltounikin on jo saanut arvoisensa mittasuhteet, koska Suomikin jo joutuu turvautumaan natohakemukseen, turvatakseen rajansa. Samalla kun Putin tänäänkin piti härskin puheen, verraten itseään Aleksanteri suureen, joka vain otti haluamansa. Putinin sanoin, he tulevat ottamaan kaiken sen takaisin, jonka ovat menettäneet. Karua!

Nyt meillä on tähteellä enää tämä viikonloppu ja sitten omerin laskenta päättyy, sunnuntaina klo 18:00, jonka jälkeen lasketaan se 24h jakso, joka on se 3. Mooseksen 23. luvun mukaisesti 50. päivään saakka laskettuna.

Onhan siellä Raamatussa sellainenkin lause, että se päivä on pilvinen päivä. Niin onkin, nyt onkin sellaisia pilviä taivaalla, että koko maailma pelkää mitä sieltä vielä tulee. Tämä on vasta alkua ja asetelma on siis juuri oikea morsiamen lähdölle Herraamme vastaan pilvissä.

 

Takaisin