Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
10.2.2022
 

Saako pian enää henkivakuutusta?

Ei mulla mitään tärkeää asiaa hengellisessä mielessä ole tälle päivälle mutta kun kuuntelin tässä kauppareissulla radiota ja sattui tulemaan mainos, jossa puhuttiin siitä kaikkein tärkeimmän asian vakuuttamisesta, kehottamaan ottamaan henkivakuutus. Oli pakko hetken miettiä, että kun British Airways lopetti jo aikaa sitten rokotettujen pilottien lentämästä mannerten välisiä lentoja ja rokotettuja urheilijoita on kaatunut kentille pian jo 700 ihmistä, niin raha puhuu. Kohtapa et saa henkivakuutusta, jos olet ottanut piikin. Katsokaa vaikka, niin raha on maailmassa se maailmalle rakkain asia ja kun se puhuu, niin kaikki seuraa sitä ja sen edellyttämiä ehtoja yritysmaailmassa. Tämä tarkoittaa, että rokottamattomat voivat saada kohta ainoastaan henkivakuutuksen. Faktat tulevat esille aina kun puhutaan rahasta. Muuten media kyllä häivyttää kaiken totuuden, jos se on agendan mukaista.

Ei tässä muuta tällä kertaa, paisti että olen julkistanut kaikki videoni juutuubissa, että nyt ne näkyy myös julkisesti. Aiemminhan ne näkyi vain täältä sivustolta käsin linkin takaa.

https://www.youtube.com/channel/UCsCqnJeO7oUOtiUVbXybZJw

 

Takaisin