Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
2.9.2021
 

Elämme ajassa, jossa henkien tunnistaminen on tärekää

Katsokaa ympärillenne, katsokaa ja lukekaa missä hengessä ihmiset elävät. Osa henkien tunnistamisesta on varsin helppoa, jopa niin yksinkertaista, että kuunnelkaa mielipide Jeesuksesta ja Israelista. Näistä kahdesta te voitte jo päätellä mihin henkiin heidän ajatuksensa ovat ohjautuneet.

Voimme nähdä esim. sateenkaari-ihmisten kautta, mitä muuta he intensiivisesti kannattavat ja kovaan ääneen. Juuri tämä kertoo teille, missä hengessä kukin liikkuu.

Samoin tämä vihervasemmistolainen kommunismin ihailu. Sekin näkyy heidän puoltajiensa suilla varsin selkeästi.

Me elämme sitä aikaa, kun enkelit nimenomaan kiertävät maata ja sitovat heitä kimppuihin. Heidän ajatuksensa paljastaa heidät, vaikka he huutaisivatkin Herra, Herra ja kävisivät kirkossa. Sillä vihamies kylvi lustetta ja nyt se näkyy heidän edesottamuksissaan.

Katsokaa myös toisianne, teissä näkyy yhtenäinen piirre, jota kutsutaan Jeesuksen tuoksuksi. Me välitämme ympärillemme erityistä jälkeä, jonka me kyllä näemme noepasti. Katsokaa mihin kristillinen yhteisö pistää voimavarojaan ja mitä he karttavat. Näistä asioista näette missä hengessä kukin liikkuu.

Jos ihminen kovin maailmaa intohimoisesti puolustaa, hän ei ole Kristuksen hengessä. Osa heistä saattaa tosin olla vielä niin nuoria, etteivät he ole oppineet hengellisyytensä kautta ymmärtämään kunnolla asioita ja tätä nykyisen tilanteemme vakavuutta. Nuoret saattavat olettaa, että Jeesuksen paluu on vielä vuosikymmenten päässä, eivätkä näe asiaa samalla tavalla, kuin se joka on elänyt täällä jo kymmeniä vuosia ja erottaa tämän muutoksen.

Henkien tunnistamisen armolahjaa soisin kaikkien rukoilevan ja opettelevan näkemään ja kokemaan.

 

Takaisin