Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
22.8.2021
 

Pedon ilmestyminen voi tapahtua minä hetkenä hyvänsä – valvokaa

Nyt jos milloin, kannattaa pitää pyhävaatteet päällä ja olla valveilla, sillä messiaaniset ajat ovat alkaneet ja tilanne raamatullisesti alkaa olla rakentunut siihen pisteeseen, että se kulminoituu kaikkialla maailmassa hetkeen, jota olemme innolla odottaneet. Herramme ei hae meitä pois liian aikaisin, eikä liian myöhään, vaan juuri oikealla hetkellä.

Peto voisi ilmestyä (huom. ensimmäinen peto) periaatteessa milloin tahansa ja uskon, että se tapahtuu jossain noista maista, Afganistan, Tadzikistan, Kirgisia-alueilla, koska sieltä suunnalta idän kuninkaat tulevat Pyhään Maahan.

Pedon nousua koko maa seuraa tällä hetkellä juuri ihmetellen, miten se on saanut hankituksi niin paljon aseitakin USA:n jättämiä sotasaaliita, tuhansia ajoneuvoja, satoja lentokoneita, miljoonia erilaisia varusteita, rynnäkköaseineen kaikkineen patruunoineen ja kranaatteineen. He varustautuvat USA:n asevoimien varusteilla ja välineillä ja se on jo pelkastään kansallinen häpeä USA:lle itselleen.

Pedon nousua toisaan voidaan vain ihmetellä, kuinka se on saanut niin suuren vallan. Toinen peto jääkin sitte odottamaan aikaansa. Ei toinen ilman toista, eikä toista pidä kutsua sen paremmaksi tai suuremmaksi kuin toista. Sen voi jokainen havaita Raamatusta lukemalla molempien kuvaukset ajatuksella ja eikä eksytellä itseään antikristuksilla.

Vuonna 2001 Taleban sai kuolettavan miekanhaavan ja kaikki piti sitä jo menneinä ja roskajoukkoina, johon kukaan ei enää tarvitse kiinnittää huimiota. Asiat muuttuivat yhdessä hetkessä, kun Joe Bidenistä tuli USA:n presidentti.

Sitten kun katsomme muuta maailmaa, niin havaitsemme jo pakkotoimien alkaneen eri puolilla maailmaa eri painopistein. Pedon merkkiä jaellaan kiivaasti ja se yhdistyy hyvää vauhtia lupaan voida myydä ja ostaa. Hullummaksi vaan menee koko ajan, joten kyllä me elämme sitä aikaa, että nyt pidetään ystävät vaan omasta kruunustamme kiinni, nimittäin sadonkorjuuaika on tullut, vilja on kypsä korjattavaksi ja luste on sidottu jo kimppuihin hyvinkin selvästi.

Edessä on ikäänkuin ajan pysähtyminen, periodin vaihdos uuteen aikaan, jossa pahuus tiivistyy sellaiseen pahuuteen, jota maailma ei vielä ole edes kokenut. Henkivallat ovat aivan raivoissaan koko ihmiskunnalle, koska se tietää että aikaa ei ole enää kikkailuun ja leikkimiseen ihmissieluilla. Yksinkertaisesti henkivallat joutuvat tajuamaan, että nyt on loppu tullut, joka tarkoittaa myös sadonkorjuun aikaa.

Pelastussanoma on tehty tätä aikaa varten!

Pelastussanoman profetia on nimenomaan siksi, jotta sinä päivänä, kun maailma pysähtyy järkyttävään uutiseen joukkokatoamisista, niin lohtu on Jumalan tekemässä suunnitelmassa, jota onnekseni olen saanut julistaa nyt tänään, tullessa viisitoista vuotta täyteen. Ensimmäisen pelastussanoma version julistin netissä 22.8.2006 ja se vei minut Peijakseen mielentilatutkimukseen vasten omaa tahtoani, elikkä olin suljetulla osastolla ilman minkäänlaisia yhteyksiä ulkomaailmaan, aivan kuin Joona kalan vatsassa, ennen kun meni Niiniveen kertomaan Jumalan antamaista tuomioista. Kansa tulee jälleen kääntymään, mutta tuomio ei silti poistu. Niin kävi silloinkin, tuomio vain siirtyi ja kansa pelastui.

Vielä tuosta Peijaksesta sen verran, että tasan 15 vuotta sitten, tämä tapahtui, kun elokuun 22. päivä julkaisin pelastussanoman ja sitten 29.8.2006 minut kutsuttiin lääkärin vastaanotolle, joka oli ansa, josta minut vietiin suljetulle. Siellä vietin ne kolme päivää ja pääsin siis 1.9.2006 ulos. Tämä tietenkin saattaisi olla profetiakin, vaikka en koskaan oikeen tykkää, että omia tapahtumia lähdetään viemään ja niiden kautta laskemaan jotain. Mutta kaikki on mahdollista ja tässä luvussa näkyy myös luku 15 joka on palveluvuosieni määrä näköjään, ainakin tähän hetkeen saakka.

No, meni niin tai näin, niin katsellaan nyt tarkkaan vielä tämä syksy maailman tapahtumia. Se on sellaisessa tilassa, että nyt voi tapahtua minä hetkenä hyvänsä mitä tahansa, mm. Israelin tilanne, joka on uutisilta jäänyt kokonaan huomaamatta, koska Afganistaniin kaikkien päät ovat nyt kääntyneet.

Valvokaamme ja pitäkäämme silmät auki, katse kohti Kristusta Jeesusta, yksin Häntä odottaen!

 

Takaisin