Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
14.6.2021
 

Kesänkö kynnyksellä ollaan vielä?

Aikain merkkejä Raamattu kehottaa seuraamaan, koska ne me tunnemme, sanoi Jeesus itse. Sen sijaan aikaa itseään me emme tunne. Tässä on iso ero, jos me pistämme nämä kaksi käsitettä rinnakain. Aika itsessään ei ole mitattavissa käsitettävänä asiana, koska aika itsessään on meille ylivoimainen ymmärtää. Me olemme aikaan sidottu ja Jumala ei taas ole ja tämä tekee meidän elämämme, kuin olisimme kuulustelukopissa, jossa on takaa läpinäkyvät peiliseinät, jossa meitä seurataan muttemme näe seuraajia. Ajasta pois pääsy olisi vain lasiseinän takana mutta minkäs teet?

Raamattu on ainoa ohjenuoramme, jota me voimme käyttää ja senkin on aika kuluttanut käännöstöiden yhteydessä yhä hankalammaksi ja hankalammaksi. Vaikkapa nyt käsite, talvi on mennyt ja kesä on tullut. Mitä tällä todellisuudessa kuningas Salomon oikein tarkoitti. Onko tässä kyse kesästä ylipäätään, vai kesän kynnyksestä ja että mitä kohtaa kesästä tällä tarkoitetaan, keskikesää, vai siitä kun sateet menivät ja kesä juuri tuli. Tämä viimeinen on se, mihin minä olen ymmärrykseni luottanut. Se hetki meni jo armotta ohi ja uusi kierros sikäli alkoi taas kerran.

Odottaisin silti vielä juhannukseen saakka, ennen kuin alan hylkäämään tämän kesän mahdollisuuksia.

Aikain merkkejä sen sijaan on hyvä seurata ja niistä oppia näkemään, missä ajassa mennään. Maailman on mentävä tiettyihin kuoppiinsa, jotta ylösotto voisi tapahtua. Tätä asetelmaa tässä on jo useamman vuoden ajan toki viritelty ja välillä näyttänyt, että no nyt se on siinä mutta niin vaan asiat on ikäänkuin valunut läpi sormien ja kadonnut taas näkyvistä.

Operaatiokeskus tekee myös huikeen hienoa työtä juuri tässä aikain seuraamisessa, vaikkei se teekään sitä profetaalisesti. Klasu tekee sitä lähinnä teknisesti, vaikka uskova mies onkin. Hän on ehkä jopa viisas, kun ei tuo liikaa uskoa tähän kliinisesti omalla tavallaan suoritettuun uutisseurantaan, jota hän tekee. Hyvä näin, Herra johtakoon häntä.

USA:n vaalit ja sen jälkipuinti näkyy nyt siinä, ettei se käy käden käänteessä. Nyt on vasta ensimmäinen osavaltio saanut laskettua kunnolla vaalituloksiaan ja demokraatit taistelee vastaan, minkä ehtii.

Ei oo helppoa, eikä mikään käy tosta vaan nyt heti!

Nyt odotellaan Arizonan tarkastuslaskennan tuloksia ja siellä on kaiken huipuksi kadonneita kuponkeja, joka tarkoittaisi Klasun kertomana sitä, että vaalit sen osavaltion osalta tulisi mitätöidä perustuslain vastaisena sääntörikkomuksena.

Onko siis USA:n vaalit ja sen aiheuttama valtakunnan hajoaminen nimenomaan merkki ylösoton läheisyydestä? Kyllä ilman muuta on, koska jos USA hajoaa, niin se tarkoittaisi Lähi-Idän rauhan samanaikaista suojelijan poistumista kokonaan ja Israelin ypöyksin jäämistä, joka on ennustettu lopunajan keskeisimpiä asioita ja ennen kaikkea Raamatun ennustuksia.

Tässä siis puuttuu nyt vielä monen osavaltion vaalituloslaskenta ja se jälkimaininki. Kestääkö tämä kesän loppuun ja mitä sitten tapahtuu. Onko se siinä, vai kuinka nopeasti asiat etenisivät siihen pisteeseen, että Israel todella jäisi omilleen?

Siis USA:n liittovaltion sortuminen ja koko maailman voimasuhteiden täydellinen muuttuminen olisi se hetki, joka pistäisi lopuanajat käyntiin aivan varmasti.

Silloin voisimme todeta, että NYT SE TAPAHTUU!

No mitäs Israelissa sitten tapahtui samaan aikaan, on se, että siellä vihdoin ja viimein saatiin pääministeri vaihdetuksi ja valtaan nousi kivenkova ukko, Naftali Bennett, joka on ex. Israelin erikoisjoukkojen kommandosotilas.

Vaikuttaa siis siltä, että Israeliin on Jumala valinnut kovimman johtajan ikinä, kovimpiin aikoihin mitä Israel on koskaan kokenut.

Minulla on hengessä ollut aina kutkuttava tunne Netanjahusta, ettei tämä voisi olla Israelin lopunajan pääministeri. Hän oli liian pehmeä siihen ja liian diplomaattinen.

Nyt Israel on saanut siis uuden pääminsterin 12 vuoden jälkeen, joka lukuna on siis, kuinka ollakaan, Israelin sukukuntien luku. Benjamin Netanjahun aika on ohi ja hän toimi Israelin pääministerinä vuodesta 2009 tähän hetkeen saakka. Olemme siis siirtyneet uuteen aikaan!

Tämä ei edelleenkään selitä meille mitään morsiamen ylösoton ajankohdasta mutta kertoo vahvaa kieltä aikain merkeistä, kuten aloituksessa jo kirjoitin. Aikain merkit me ymmärrämme. MUTTA SILTI…

Ajatelkaa toisen maailmansodan jälkeen Jeesusta Herraamme odottavia ihmisiä, jotka olivat jo täysin varmoja siitä, että Hitler olisi ns. peto ja joku Göbbels tämän väärä profeetta. Sitten koko maa kaatui, Hitler sanottiin tappaneen itsensä, jota tänäkään päivänä ei uskota täysin varmuudella. Hän siis omasi aivan samat tuntomerkit yhdistettynä ilmestyskirjan petoon, joka sai kuolinhaavan päähän ja se parani.

Toisen maailmansodan jälkeiset uskovat siis olivat varmoja, että kohta Hitler nousisi jostain esille. Mutta mitä tapahtui, yhtäkkiä eräs ennustus, jota ei oltu käsitetty ajassa, se tapahtui silmiemme edessä. Israelin valtio syntyi. Se mikä oli ennustettu, se tapahtui ja näin Hitlerin muisto sai jäädä muistoksi ja Raamatun ennustus toteutui ja samalla krittityt joutuivat näkemään asiat aivan uudessa valossa ja Raamattu antoi Pyhän Hengen kautta uskoviin uutta ymmärrystä.

Näin meidän pitää nytkin siis ajatella. Jeesushan itse sanoi aikain merkkejä tarkoittaen: Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.

USA:n suhde Israeliiin päättyy ja Israel jää yksin. Tämä ei ole vielä toteutunut ja siksi Jeesus ei vielä korjaa omiaan mutta se saattaa tapahtua hyvinkin nopeasti. Me vaan enää seuraamme ja katsomme, kuinka asiat hitaasti etenee kohti sitä tilannetta, josta Raamattu on puhunut. Hesekiel 38. kertoo pohjoisen liitosta, jossa on mukana myös Afrikan maita ja muita Lähi-Idän maita, jotka haluaa tuhota Israelin. Kaikki nämä on oltava valmiina tapahtumaan.

Olenhan minäkin kärsimätön odottamaan, tottakai, eikä se väärin ole, päin vastoin, niinhän Jeesus meidän toivookin olevan, epätoivoissaan odotamme hänen saapumistaan. Se on morsiamen merkki, odottaa ylkäänsä.

 

Takaisin