Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
27.5.2021
 

Pidetään päät ylhäällä ja katse Kristuksessa

Meillä on hyvät mahdollisuudet saada vielä askelmerkit kohdalleen. Vajaa viikko aikaa vielä ja sää lämpenee, joten Tuomaksen helleunikin saa lihaa luiden pälle. Siis joka ei tiedä tätä unta, niin Tuomas veli näki tämän muistaakseni 2007 keväällä, että varas tuli yöllä ja tämä oli pukeutunut t-paitaan, aurikolaskeihin ja hellehattuun. Huolettomasti varas kulki talossa, kuin kotonaan.

No siinä unessa oli muutakin, kuten soitto poliisille, jossa poliisipäällikkö oli liian kiireinen juttelemaan, eikä tätä kiinnostanut. Taustalla kuului hälinää ja ääniä, kuin oltaisiin jotain juhlia valmistamassa. Noh, 1.6. jälkeen on aina näitä yo ym. juhlia.

Mitä muihin profetioihini tulee, kuten omani Israel VS. Iran tilanteessa, niin se voi millon tahansa tapahtua. Israelin on pakko, siis aivan PAKKO tehdä Iranille jotain todella vakavaa, ennen kuin se saa ydinaseen. Israel ei kerta kaikkiaan voi antaa ydinasetta Iraniin. Ennen pitkää se onnistuu käyttää sitä Israelia vastaan. Se ei siis voi koskaan sitä saada, mikäli Israel asialle mitään voi.

Toisin sanoen, Israel hyökkää Iraniin suurella voimalla, ehkä suuremmalla mitä se on ikinä koskaan käyttänyt. Tämä tapahtuu samana päivänä, kun me lähdemme ja tämä sama syy/seuraus katkaisee idän ja lännen välit ydinsodan kynnykselle, jonka seurauksena mm. Suomi miehitetään.

Tässä tuli tätä asiaa aika paljon, joten emme ole menemässä vielä vuoden päähän, vaan katsomme tämän vielä loppuun.

Kesä ei ole vielä tullut, sateet eivät ole vielä menneet ohi ja profetiat ovat vielä näkyvillä, kuten Ylivainion kullankeltainen viljapelto.

Leikkuumiehiä odotellessa tässä mennään!

 

Takaisin