Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
6.5.2021
 

Jenkkilästä lisää ”diippi” tietoa Klasulta

Noin kuukausi sitten Klasu puhui, että Biden olisi käännytetty Pentagonista. Tässä Klasu jatkaa saatuaan lisää tietoa asian taustoista. Kukaan ei ole tietenkään varma mistään mutta tämä on hyvä kuitekin katsoa, etenkin meille, jotka Jeesusta odotamme. Me voimme rivien välissä nähdä ajan merkit. Toivon että katsotte Klasun mainokset myös, jotta hän saa YouTubesta ansionsa. Minulla ei ole varaa ostaa Klasulle mitään jäsenyyksiä, koska olen yhtä varaton kuin hänkin.

https://www.youtube.com/watch?v=zbAqtJ6TnWQ

Mutta tämän hetken tietomme on tässä… tai siis oletamme tietävämme tämän verran. MUTTA… paljonko enemmän NYT JUURI tietää Vladimir Putin asiasta ja mitä hän miettii juuri nyt tästä kokonaisuudesta? Se on huikee juttu sinänsä Suomen kannalta. Sen selittää sitten lähiviikot!

 

Takaisin