Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
8.3.2021
 

Poikkeuksellinen hallitustoimi, vaaliensiirto

Tässä on tullut sellanen olo, että onko nyt toteutumassa viimein se Meri-Lapin profetia, hallituksen salaisesta sopimuksesta:

Suomen hallituksessa paljastuu asioita, jotka aiheuttavat suuren hämmingin maassa. Kaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet salaisen sopimuksen ja tuo sopimus aikaansaa maahan jopa mielenosoituksia ja levottomuutta. Maahan julistetaan poikkeustila. Myöhemmin torstaina tähän samaan asiaan saatiin lisää selvennystä. Nuo ministerit ovat saaneet ja tehneet päätöksen pimeyden aikaansaamana ja pimeyden henki on vaikuttanut asiaan. Lisäksi Suomen hallituksessa tapahtuvaan sekaannukseen ja hämminkiin tuli lisää valaistusta. Sopimus jonka kaksi miesministeriä ja yksi naisministeri ovat tehneet, päätöksen alkulähde on pimeydestä ja syvyydestä. (Vanhanen on teosofi ja Katainen vapaamuurari?) Tulee suuri hämminki Suomeen. Päättäjät antavat ristiriitaisia määräyksiä ja ohjeita ja välillä ei tiedetä kuka maata johtaa. Tänään tuleva määräys kumotaan huomenna ja maassa on poikkeustila.

Kuulostaa tältä hetkeltä, eikös vain? Ja jos ensi torstaina saadaan lisäselvitystä asiaan, niin tämä alkaa olla toetutuneiden profetioiden sarjassa.

Päättäjät antaneet ristiriitaisia määräyksiä ja päivässä ovat muuttaneet täysin 180 astetta mieltään. Juuri näin on nyt kirjaimellisesti tapahtunut!

 

Takaisin