Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
24.4.2020
 

Profetia äkillisestä ja odottamattomasta tapahtumasta – morsiamen ylösotto

Tässä näyssä ja sanomassa on täydellinen harmonia, tasapaino ja rauha, jollaista kuulee harvoin. Tässä näyssä nimenomaan tapahtuu ensin morsiamen ylösotto ja sitten alkaa massiivinen herätys ja uudet tuulet puhaltamaan. Tässäkään ei kuitenkaan sanota, että se päättyy toiseen ylösottoon mutta itse tulkitsen morsiamen ylösoton ilmestyskirjan viidennen sinetin kohdalle, josta alkaa kuudes ja seitsemät kahdessa osassa ja kuudennen sinetin jälkeen taivaassa tapahtuva näky kertoo näin:

Älkää vahingoittako maata älkääkä merta, älkää myös puita, ennen kuin me olemme painaneet sinetin Jumalamme palvelijain otsaan”.

Ja tämän jälkeen tapahtuu kummia, nimittäin toinen ylösotto. En ole itsekään enää varma, meneekö siihen kuukausia vai vuosia, koska mitään laskennallista kiintopistettä ei oikeastaan ole. Aikoinaan oletin, että Israelin rauha olisi tasan puolivälissä sen rikkominen ja sillä olisi jokin laskennallinen kiintopiste mutta enää en osaa sanoa tästä varmaa.

Ilm. 7:13-14 Ja yksi vanhimmista puhui minulle ja sanoi: ”Keitä ovat nämä pitkiin valkeihin vaatteisiin puetut, ja mistä he ovat tulleet?” Ja minä sanoin hänelle: ”Herrani, sinä tiedät sen”. Ja hän sanoi minulle: ”Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.

 

Takaisin