Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
20.2.2020
 

Miksi peto- Islam tulee saamaan vallan?

Meistä saattaa nyt tuntua hassulta ja mielettömältä, että Islam saisi kaiken vallan kaikissa kansoissa. Siksipä petoa haetaan maailman mahtimiehistä ja samasta syystä peto nouseekin pienistä ja vaatimattomista puitteista.

Sakasassa tapahtui terrori-isku maahanmuuttajia vastaan ja samoin on näitä tapahtunut muualla. Ihmisten sympatiat kääntyy Islamin uskon puolelle, eikä kukaan enää muista, millainen tyrannia mm. ISIS on.

Meille syntyy ylösoton jälkeen tyhjiö, jonka Islam tulee täyttämään. Kristityistä tehdään äärioikeistolaisia terroristeja ja islamistit niiden uhreja. Tästä lähtökohdasta lähdetään 7-vuotiseen ahdistuksen ja vihana aikaan. Se voi toki olla kahdeksankin vuotta mutta yhtä hyvin vain sen Trumpin neljä. Sikäli voihan ne jatkaa pian uudella sopimuksella, jos ”rauhanruhtinas” on tehnyt aloitteen. Kaikki riippuu kuitenkin siitä, kuinka nopeasti PETO ILMESTYY PYHÄLLE PAIKALLE JA JULISTAA OLEVANSA JUMALA. Matteus 24:15-20, joten tuosta hetkestä lasketaan Dalielin ennustus 1290 päivää Jeesuksen näkyvään paluuseen ja 1335 päivää tuhatvuotiskauden alkuun.

 

Takaisin