Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
8.11.2019
 

Suomalaisia uskovia syytetään turhaan vihapuheista

Konservatiiviset uskovat käsittävät Raamatun kautta totena mm. homoseksuaalisuuteen liittyviä synnillisiä asioita siten, että homoushan ei ole syntiä, emmekä me vihaa ketään. Kristitty ei saa vihata mitään, ei yhtään mitään. Viha kuuluu Jumalalle. Raamattu opastaa meitä kääntämään toinen poski ja rukoilemaan vihamiehemme puolesta. Sellainen on oikea Kristitty!

On täysi valhe luulla, että aito kristitty vihaisi seksuaalivähemmistöjä, muslimeita tai mitään muitakaan uskonsuuntien harrastajia, eikä ateismiuskossa oleviakaan, sen enempää narkomaaneja, kuin juoppoja, tai varkaita, eikä mitään muutakaan. Meidän tehtävämme ei ole vihata ketään, vaan meidän tehtävämme on varoittaa ja kertoa mitä Jumala vihaa ja mitä synnistä seuraa. Me olemme Jumalan suu, joka varoittaa, eikä tuomitse.

Jos katsomme meidän näkökulmastamme, esimerkiksi homouden syntiä, niin se itse homous ei ole synti, vaan se on portti syntiin, elikkä alttius helmassa siihen syntiin, mikä seuraa haureuden syntinä. Siis homouden harjoittaminen on syntiä, eikä itse homous.

Voisin verrata homouden syntiä erikoisella tavalla veronkiertoon rikoksena. Toisille se on vain järkevää verosuunnittelua ja varainhoitoa, mutta veron luojalle, itse valtiolle, joka kerää veron, se on kylläkin rikollista. On paljon ihmisiä, jotka kokevat, että heillä on oikeus kiertää sanalla/lailla sitä väärin tulkitsemalla lain alkuperäistä tarkoitusta. Tällä tavalla he voivat väittää, etteivät ole mitään väärää tehneet ja vetoavat vielä noihin löytämiinsä porsaanreikiin. Tekeekö näiden porsaanreikien löytäminen sitten veronkierrosta sen enempää moraalisesti oikeutettua? Ei tee! Niinpä, ei tee!

No tietävätkö veronkiertäjät, että he kiersivät veroa? No totta kai, eiväthän he muuten kiertäisi edes. Elikkä synti on tahallista ja he tietävät sen juuri siksi mitä se on. He siis valehtelevat kaiken!

Sama siis pätee maailman näkemykseen monista asioista, joista Kristitty näkee sen, mikä totta on. Raamattu kaiken lisäksi juurikin sanoo tästä valheen verkosta näin:

Room. 1:24-27 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.

Ovat siis vaihtaneet totuuden valheeseen, sanoo Paavali tässä roomalaiselle seurakunnalleen. Tällä tavalla tämä valhe on jo ennustettu. He siis tietävät, että homoseksuaalinen elämäntapa ei ole rakkausliitto, vaan lihanhimoissa tehty seksuaalinen teko ja tästä syystä myös nuo homoparit, eivät selviydy pitkään yhdessä. Samoin kuin heidän kesken pariskuntina, on huomattavasti enemmän mustasukkaisuusdraamaa ja riitoja, koska he nimenomaan tietävät, että heidän liittonsa on valhe. Se ei ole rakkausliitto, vaan molemmin puolin se perustuu lihallisiin himoihin.

Kaiken takana on pelkkä seksuaalinen himo, lihan himo ja vieläpä väkivaltakin!

Tämän saman voi nähdä monella eri tavalla, kuten vaikkapa Tom of Finland taiteessa. Siellä on mm. vankilakuva, jossa muutama miespuolinen vanki ahdistelee erästä vankia, jolla on naisen kuva sänkynsä yllä, elikkä tämä on hetero. He siis haluavat raiskata heteromiehen, aivan samoin kuin Lootin aikaan enkelit, joihin kylän miehet aikoivat ryhtyä, eikä heille kelvanneet edes Lootin tyttäret. Kyseisessä tilannekuvassa on vangittu hetki, ennen väkivaltaa ja raiskausta. Asiasta ei voi kuin valheen kautta muuksi tilanteeksi tunnistaa. Se on taiteilijan aika ikävä fantasia, johon ei saisi sanoa että onpa siinä ihana kuva. Siinä on vain kauhea kuva, hetki ennen kuin vangit käyvät väkivalloin käsiksi heteromieheen.

Maailma ei halua nähdä asioita tällä tavalla, vaan se on sokaistunut ja sokaistettu uskomaan tähän valheeseen.

Kuulin haastateltuani erästä homomiestä, joka oli yli 20 vuotta siellä piireissä ollut, hän tilitti selvin sanoin, että niissä piireissä se uusi oli aina kiinnostavin ja halutuin, kunnes tämä loppuun kulutettiin ja hänet jätettiin yskin. Elikkä heillä ei ollut muuta tarvetta, kuin saada turmeltua joku joka oli vielä puhdas ja kun tämä oli turmeltunut, niin ketään se ei enää kiinnostanut, vaan tämä hyljättiin.

Tästä asiasta kehittyy nopeasti hyvin pelottavia asioita, joihin en edes puutu enää. Tässäkin kirjoituksessa oli jo riittävästi.

Joka tapauksessa, kun puhutaan rakkausliitosta ja muusta lihallisesta syystä parisuhteeseen, jopa heterosuhteissa, niin homma on rakennettu hiekalle. Tämä näkyy täysin selviönä esim. ohjelmasarjassa Ensitreffit alttarilla, jossa toisilleen tuntemattomat vihitään langenneen ja maalistuneen leipäpapin toimesta. Hedelmät ovat kamalia, eikä rakkaudesta näy merkkiäkään.

Raamattu sanoo monessa paikassa, että Jumala itse valitsee ja osoittaa kullekin sen oikean. Se, on sitten ihan eri asia, kuinka ihmiset sen sitten itse pilaavat ja sössivät.

 

Takaisin