Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
3.2.2018
 

Alkaako tästä hetkestä nousta herätys Suomeen?

Sininen verikuu valaisi nimenomaan Inarissa täydellisenä ja miksi se oli juuri ”sininen verikuu”? Suomen väri! Herää kysymys, että oliko tuo superverikuu myös viimeinen merkki että aika on täysi ja nyt alkaa se kuukausi jossa loppu alkaisi. Sopisi hyvin päättyä tempaukseen keväällä, kesän kynnyksellä, kuten Laulujen laulussa asia ilmenee.

Erään kyseenalaisen julistajan profetian osa kuuluu näin:

….Minä näin, kuinka presidentti Sauli Niinistö valittiin uudelleen toiselle kaudelle johtamaan Suomen kansaa, koska Jumala on hänet siihen profeetallisesti asettanut. Hänen toisella kaudellaan tulee tapahtumaan voimakas Herran kohtaaminen, jonka johdosta hänen sydämensä palaa ilmiliekeissä Herran asioiden puolesta. Tämä asettaa kansaan voimakkaan halun palata Herran luo. Kuulin Herran sanovan: ”Lapsen syntymä on merkkinä uuden päivän aamunkoitosta Suomessa….

Kaiken huipuksi toin eilen esille tuossa olevan huomion yhtymäkohdan mahdolliseen Sauli Niinistön syntyvään lapseen ja googletin heti että koskahan sille on laskettu aika. Kuinka ollakaan se laskettu aika oli helmikuussa 2018 ja kopioin asian meidän keskutelupalstalle ilman seuraavaa tietoa…

ja tuo samainen profetia jatkuu…

…ja siitä, että laajennan ja kasvatan valtani kunniaa kansan keskuudessa. Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu…

Ja samassa kun olin sen saanut kirjattua, ilmestyi lehdistöön iso uutinen: Sauli ja Jenni on saanut pojan!

Onko tämä kaikki sattumaa?

 

Takaisin