Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
20.5.2017
 

No nyt on päiviä ja laskelmia

Tämä on oikea Jeesuksen takaisin tulemuksen pelkääjän painajainen ja osuu niin kohdalleen etten ole eläissäni nähnyt mitään vastaavaa.

Ilmeni uuden laskutoimituksen myötä myös se että häävieraat laskevat myös Omerin (50 päivää) Tisha be Avsta syksyllä Ros Hashanaan.

Laskin siis uudelleen raamatullisen eskatologian päivät morsiamen poisotosta aina tuhatvuotisen valtakunnan perustamispäivään saakka, siten kuin olen sen Raamatusta tulkinnut. Hämmästystä herätti niin paljon ettei meinannut into laantua ollenkaan, koska päivät suorastaan loksahtelivat täydellisesti yhdeksi kokonaisuudeksi. Kaikki nivoutui yhteen, niin päivinä kuin sitten juutalaisten pyhienkin mukaan. En muista että koskaan olisin saanut näin hienosti asiat ”stemmaamaan” ja niinhän se menee, että jos ne ovat raamatullisella pohjalla oikein, niin kaiken on ”stemmattava”, muutoin ne eivät ole Jumalan suunnitelmia.

Jos nyt oletetaan että morsian katoaa 5.6.2017 ja sitä seuraa suuren hädän hetki, maanjäristys, taloudet kaatuu, maailmansota on syttymäisillään jne. sellainen katastrofi jossa maan ylimykset ja kuninkaatkin pelkäävät.

Tätä seuraa se että Jumala lähettää neljä enkeliä maan neljälle kulmalle pitämään kiinni sodan tuulia siihen saakka, kunnes kaikki Jeesuksen omat ovat valittu ja merkitty, joilla on osa ns. ensimmäisessä ylösnousemuksessa. Ensimmäinen oli siis ensimmäinen jo Hanokille, Elialle, Moosekselle ja niillekin, jotka nousivat kun Jeesus antoi henkensä ristillä. Samoin se on/olisi myös morsiamelle ja samoin siis häävieraille. Eli vasta kun pakanakansojen täysi luku on sisälle tullut, on ensimmäisten ylösnousemusten aika ohi. Näin minä sen käsitän, elikkä loput pyhittyy sitten tuhatvuotiskaudella, kuten siellä Raamatussa sanotaan.

Mutta mikä jännä asia oli tänään kun laskin uudelleen tuon vanhan Tisha be Av 9. luvun sovituksen Matteus 24:15-20 raamatunpaikkaan, jossa rauha rikotaan ja se voidaan sovittaa suoraan Daniel 12. luvun lopussa kerrottuihin päivälaskentoihin, josta selviää nämä kaikki luvut.

Tämä laskelma osoitti että mm. heti ilmestyskirjan 6-7. lukujen tapahtumat pitävät täysin päivälleen paikkansa tässä laskelmassa.

Joh.ilm. 6:9-11 Ja kun Karitsa avasi viidennen sinetin, näin minä alttarin alla niiden sielut, jotka olivat surmatut Jumalan sanan tähden ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli. Ja he huusivat suurella äänellä sanoen: ”Kuinka kauaksi sinä, pyhä ja totinen Valtias, siirrät tuomiosi ja jätät kostamatta meidän veremme niille, jotka maan päällä asuvat?” Ja heille kullekin annettiin pitkä valkoinen vaippa, ja heille sanottiin, että vielä vähän aikaa pysyisivät levollisina, kunnes oli täyttyvä myös heidän kanssapalvelijainsa ja veljiensä luku, joiden tuli joutua tapettaviksi niinkuin hekin.

Viides sinetti oli siis morsiamen ja poisnukkuneiden pyhien ylösoton sinetti, jossa näille marttyyreille annettiin pitkät valkoiset vaipat, eli taivasruumiit. Samalla tietenkin nousee elossa oleva morsian.

Joh.ilm. 6:12:17 Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi, ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa, ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: ”Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?”

Kuudes sinetti on hädän hetken sinetti, joka avataan heti viidennen perään.

Joh.ilm. 7:1-3 Senjälkeen minä näin neljä enkeliä seisovan maan neljällä kulmalla ja pitävän kiinni maan neljää tuulta, ettei mikään tuuli pääsisi puhaltamaan maan päälle eikä meren päälle eikä yhteenkään puuhun. Ja minä näin erään muun enkelin kohoavan auringonnoususta, ja hänellä oli elävän Jumalan sinetti, ja hän huusi suurella äänellä niille neljälle enkelille, joille oli annettu valta vahingoittaa maata ja merta, ja sanoi: ”Älkää vahingoittako maata älkääkä merta, älkää myös puita, ennenkuin me olemme painaneet sinetin Jumalamme palvelijain otsaan”.

Samaan aikaan myös avataan seitsemäs sinetti, koska pasuunat soivat ensin.

Joh.ilm. 8:1-6 Ja kun Karitsa avasi seitsemännen sinetin, tuli taivaassa äänettömyys, jota kesti noin puoli hetkeä. Ja minä näin ne seitsemän enkeliä, jotka seisoivat Jumalan edessä, ja heille annettiin seitsemän pasunaa. Ja tuli eräs muu enkeli ja asettui alttarin ääreen pitäen kultaista suitsutusastiaa, ja hänelle annettiin paljon suitsukkeita pantavaksi kaikkien pyhien rukouksiin kultaiselle alttarille, joka oli valtaistuimen edessä. Ja suitsukkeiden savu nousi pyhien rukousten kanssa enkelin kädestä Jumalan eteen. Ja enkeli otti suitsutusastian ja täytti sen alttarin tulella ja heitti maan päälle; silloin syntyi ukkosenjylinää ja ääniä ja salamoita ja maanjäristystä. Ja ne seitsemän enkeliä, joilla oli ne seitsemän pasunaa, hankkiutuivat puhaltamaan pasunoihin.

Eli neljä hevossinettiä avattiin heti kun Jeesus astui Taivaaseen. Sen jälkeen kesti pitkään kunnes nyt avataan peräperää kaikki loput sinetit, alkaen morsiamen ylösotosta. Siksi puolen hetken hiljaisuus alkaa heti kun hädän hetki on tullut.

Sitä en sitten tiedä sanoa ainakaan varmasti että merkitäänkö nuo kaikki loput pakanakansat Israelin kansaksi tuon puolen hetken aikana ja vasta sitten päästetään enkelit pasuunoille. Se on hyvin looginen mahdollisuus.

Elikkä mennään takaisin peruslaskentaan, jos morsian katoaa 5.6.2017 niin siitä tasan puoli hetkeä 6kk osuu suoraan 5.1.2018 jolloin pidettäisiin suure maailmanrauhan konferenssi tms. jossa tehtäisiin ainakin Levant alueella 7-vuotinen rauhansopimus.

Siitä lasketaan 1290 päivää, joka pitää osua Tisha be Av 9:lle (vuosi 5781) elikkä se olisi sunnuntai 18.7.2021 ja se ei osu sapattiin, kuten Matteus 24:15-20 antaa ymmärtää. Kesähän se varmuudella on, koska Tisha be on aina kesällä joka tapauksessa. Tämäkin on vain Jumalan vihje meille että me tajuaisimme että Jumalalle päivillä on merkitystä.

No sitten ilmeni jännä seikka, nimittäin häävieraat joutuvat myös laskemaan Omerin syksyllä 2021 ja siinä kohtaa rauha rikkoutuu, ydinsota alkaa kuumottaa ovella ja häävieraat (5+5 neitsyttä) joutuvat odottamaan sen 50 päivää Tisha be Av 9.stä tiistaille 7.9.2021 pasuunansoiton päivään, Tishri 1. saakka ja kuinka ollakaan, juuri tiistai on Israelissa perinteinen hääjuhlien viettopäivä. Silloin tapahtuu Joh.ilm. 7. luvun jakeet 9-17:

Joh.ilm. 7:9-17 Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeihin vaatteisiin, ja heillä oli palmut käsissään, ja he huusivat suurella äänellä sanoen: ”Pelastus tulee meidän Jumalaltamme, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsalta”. Ja kaikki enkelit seisoivat piirissä valtaistuimen ja vanhinten ja neljän olennon ympärillä ja lankesivat kasvoilleen valtaistuimen eteen ja kumartaen rukoilivat Jumalaa, sanoen: ”Amen! Ylistys ja kirkkaus ja viisaus ja kiitos ja kunnia ja voima ja väkevyys meidän Jumalallemme aina ja iankaikkisesti, amen!” Ja yksi vanhimmista puhui minulle ja sanoi: ”Keitä ovat nämä pitkiin valkeihin vaatteisiin puetut, ja mistä he ovat tulleet?” Ja minä sanoin hänelle: ”Herrani, sinä tiedät sen”. Ja hän sanoi minulle: ”Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä. Sentähden he ovat Jumalan valtaistuimen edessä ja palvelevat häntä päivät ja yöt hänen temppelissään, ja hän, joka valtaistuimella istuu, on levittävä telttamajansa heidän ylitsensä. Ei heidän enää tule nälkä eikä enää jano, eikä aurinko ole sattuva heihin, eikä mikään helle, sillä Karitsa, joka on valtaistuimen keskellä, on kaitseva heitä ja johdattava heidät elämän vetten lähteille, ja Jumala on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä.”

Sekä Paavalin sanat, jossa hän nimenomaan puhui edellä pakanakansojen oksastamisesta 12 Israelin sukukuntaan, kuten edellä ilmestyksessä luetellaan jokainen suku erikseen. Paavali sanoo päätteeksi näin:

Room. 11:25-26 Sillä minä en tahdo, veljet-ettette olisi oman viisautenne varassa-pitää teitä tietämättöminä tästä salaisuudesta, että Israelia on osaksi kohdannut paatumus-hamaan siihen asti, kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut, ja niin kaikki Israel on pelastuva, niinkuin kirjoitettu on: ”Siionista on tuleva pelastaja, hän poistaa jumalattoman menon Jaakobista.

Tuossa Paavali viittaa toiseen säkkipukuiseen, joka tulee Siionista! Toinen on pakanakansojen säkkipukuinen, joka niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, hän tulee Suomen Inarista. Hän on Pohjolan Valo.

Kun vihdoin pakanakansojen täysi luku on sisälle tullut, alkaa hääjuhla ja kaikilla ei ollut häävaatteita päällään ja kuningas huomasi sen ja sanoi että heittäkää tuo takaisin maan päälle, jossa on itku ja hammasten kiristys. Maan päällä vuodatetaan Jumalan vihan maljoja ja siellä on itku ja hammasten kiristys. Osa siis joutuu poistumaan Taivaasta ja tämä on myös Raamtullinen tosiasia.

Sitten kun lasketaan Danielin 12: luvun loppuun saakka, niin katsokaa kuinka Danielkin hienosti pohjustaa kaksi ylösottoa, ennen kuin puhuu nuo päivät loppuun sanoilla:

Daniel 12:10-12 Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät. Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää. Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää.

Elikkä Daniel hienosti kertoi kuinka monet puhdistetaan ja koetellaan, aivan kuten häävieraat joutuvat ikään kuin tulen läpi saamaan pelastuksensa.

Mutta sitten Daniel puhuu suoraan nuo ajat. Rauha rikotaan kun hävityksen kauhistus asetetaan. Se kerrotaan Matteus 24 luvussa ja siitä päivästä on oleva 1290 päivää elikkä 28.1.2025 kun Jeesus tulee näkyvällä tavalla ja siitä vielä 45 päivää (1335 päivää) on 15.3.2025 joka osuu Suusan Purimiin, jolloin olet pelastunut tuhatvuotiskaudelle ilman ylösoton armoa ja pääset mahdollisesti pyhittymään siellä tuhatvuotiskaudella sitten. Siellä on moni asia vallan täysin toisin kuin minkä me tässä ja nyt ymmärrämme.

 

Takaisin