Pelastussanoma

 

Päivittäistä seurantaa 
 
14.4.2017
 

Titanicin tuho ja Kim Ill-Sung syntymä olivat peräkkäin

Lehti USA:n ja Pohjois-Korean tämän hetekn tilanteesta:

Ulkoministeri Wang Yin mukaan konflikti voi puhjeta hetkellä millä hyvänsä.

Wang varoittaa, että jos sota syttyy, kukaan ei voita vaan kaikki häviävät. Hän sanoo, että ratkaisuja saadaan aikaan vain neuvottelemalla.

Pohjois-Korean on arveltu suunnittelevan ohjus- tai ydinkoetta huomiselle, jolloin tulee kuluneeksi 105 vuotta maan entisen johtajan Kim Il-sungin syntymästä.

Tuossa vasta puhuin että Titanic ja Abrahamin viisi armonaikaa muodostavat 100 +5 armonvuotta ja nyt tämä sama 105 vuotta toteutuu uudelleen. Elikkä vuoteen 2012 päättyvä inkakalenteri ei ollutkaan humpuukia, vaan siinä hetkessä, Pääsiäsenä vuonna 2012 toteutui Herran sanat:

1. Mooses 18:20 Niin Herra sanoi: ”Valitushuuto Sodoman ja Gomorran tähden on suuri, ja heidän syntinsä ovat ylen raskaat. Sentähden minä menen alas katsomaan, ovatko he todella tehneet kaiken sen, josta huuto on minun eteeni tullut, vai eivätkö; minä tahdon sen tietää.”

Sitten alkoi 5 vuoden armonaika… ja se on nyt ohi ja Herra tekee näin:

1. Mooses 18:33 Ja Herra lähti pois, sen jälkeen kuin hän oli lakannut puhumasta Aabrahamin kanssa, ja Aabraham palasi kotiinsa.

Huomaa! Abraham palasi kotiinsa! Joka viittaa selvästi ylösottoon.

LISÄKSI! Sain aamulla herättyäni Herran sanan:

ÄLKÄÄ ENÄÄ JULISTAKO RIKKAILLE JA HYVÄOSAISILLE, VAAN SAIRAILLE JA KUOLEVILLE ENÄÄ…
Sitten minulle näytettiin Rauno Helpin kevätkokous, jossa tämä sama sanoma toistettiin siellä toukokuun alussa julkisesti.

 

Takaisin