Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
16.3.2021
 

Luvattu maa Jouko Piholle on maapalanen

Nyt minä olen oikeasti huolissani Jouko Pihon ajatuksista ja hengestä, nimittäin hänen puheensä ja hengen profetiansa ovat olleet kautta linjan itsekeskeisiä ja menestysteologisia, maasta lähtöisiä. Hänen elämästään tuntuu puuttuvan Jeesus yhä enemmän ja liekkö enää ollenkaan. Siitä kaikesta olen huolissani.

Nyt Joukolta tuli uusi profetia ja tämä vahvistaa sanomani:

Jouko Pihon 14.3.2021 saama sanoma suomalaisten Luvatusta maasta

Sain tänä aamuna 14.3.2021 sanoman suomalaisten Luvatusta maasta.

Herra alkoi puhua henkeeni englanniksi: ”I will give the Finnish people the Promised Land.” Eli suomeksi: “Minä annan suomalaisille Luvatun maan.”

Sen jälkeen Herra antoi minulle ymmärrystä siitä, että Luvattuja maita on oikeastaan kaksi: toinen on Karjala ja toinen on Israel.

Jumala on luvannut eri profeettojen kautta, että Karjala palautuu vielä takaisin Suomen yhteyteen. Yksi tunnetuimmista on viipurilaisen kalastajan Mikko Reposen v. 1947 saama profetia: ”Hän, jolla on valta taivaassa ja maan päällä, vie meidät, Karjalan siirtokansan, vielä entisille kotimaille Karjalaan.”

Reponen sai ajankohdan kuvauksenkin, milloin paluu Karjalaan tapahtuu: ”Vihan tuulien puhaltaessa aukee Karjalan maa takaisin. Sitten kun suuret myrskyt käyvät, niin ne vasta siirtävät karjalaiset jäännökset vanhoille paikoille.” Myrskytuulet viittaavat Kolmanteen maailmansotaan.

Reponen sai vielä v. 1950 tarkennuksen profetiaansa: ”Karjala saadaan lahjaksi eikä sodalla, ja Venäjä tulee meidän ystäväksemme.”

Karjala on siis Suomelle takaisin luvattu maa.

Toinen Luvattu maa on Israel, mikä johtuu siitä, että Suomessa on paljon juutalaisten ja israelilaisten jälkeläisiä (osa ei edes tiedä sitä), jotka Jumala haluaa siirtää lopunaikana heidän oikeaan kotimaahansa, Luvattuun Israelin maahan, josta heidän esi-isänsä aikanaan karkotettiin pois, mutta nyt Jumala kerää omiaan ympäri maailmaa ja kehottaa heitä palaamaan kotiin.

Voi itku, nyt rukouksia Joukon puolesta, hän on hyvä mies mutta ”pihalla ja pihoilla” ja pahasti.

Niin, tietenkin minun täytyy kertoa mikä minun luvattu maa on: Se on se, kun Jeesus tulee näkyvästi takaisin ja perustaa MAAPALLOLLE, KOKONAAN valtakuntansa, jota kaikki tunnustaa ja kaikki kunnioittaa. Ei ole enää Kiinaa, Venäjää, eikä Amerikkaa. Silloin on koko maailma, joka on meille se maa, jossa elämme.

Mutta! On olemassa myös se maa, joka lasketaan Jerusalemin päälle. Se on noin 2500×2500 km maa-alaltaan ja siellä asuvat Pyhät, jotka Jeesus pyhitti verellään. Siellä meillä on koti ja meidän luvattu KAUPUNKI.

 

Takaisin