Pelastussanoma

 

Miekka Suomelle 
 
28.2.2020
 

Nato vakuuttaa tukeaan Turkille – mutta…

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006422755.html

Tämä saattaa olla ”Molotov–Ribbentrop-sopimus” samalla, koska Venäjä saattaa tämän tilanteen keskellä sopia USA:n kanssa Suomesa.

Venäjä ei luovu mistään hinnasta pääsyä laivoillaan Mustalta mereltä Välimerelle, sen se tulee takaamaan vaikka väkivalloin mutta se saattaa pidättäytyä Turkin kanssa laajamittaisesta sodasta, jos se saa vastapainoksi Suomen. Näin Turkki saisi M5 moottoritien Syyriassa.

Kuulostaa ihan varteenotettavalta sopimukselta Venäjän kannalta ja USA.llahan ei tavallaan ole juuri suuremmin hävittävää, eikä silti voitettavaakaan, muuta kuin ettei tarvitse alkaa äärettömän kalliiseen ja vaaralliseen sotaan Venäjän kanssa.

Tämä tilanne voisi juurikin mennä asemasodan kaltaiseen tilanteeseen, johon odottaisin sen menevän.

 

Takaisin