"Vuori räjähti ..!"

Keskustele näyistä, unista ja profetaalisista kirjoituksista
Sinettisormus

"Vuori räjähti ..!"

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

TÄNÄÄN; 26.4.2018.
Aamulla herätessäni ja rukoillessani, näin muutaman kuvan. Näin vuoren joka räjähti. Ensin koin että se räjähti kokonaan, mutta sitten näytettiin, että se oli kuin tulivuoren purkaus? Tosin mitään tuli massoja en nähnyt. Ja kovin oli pimeää ...
Sitten näin vielä kuinka taivaalla pilvet avautuivat kauniisti, kuin oveksi ja valo virtasi sieltä meille alas.
Noiden kuvien välillä minulle näytettii tekstiä valkoisella pohjalla, mutta en kyennyt lukemaan sitä. Viimeisen kuvan vuori jälkeen näytettiin vielä tuollainen teksti kuva ja koin sen olevan minun blogi sivuni tekstiä, se oli muotoiltu juuri tavallani ...
Herra siunatkoon meitä ja olkoon meille armollinen.
Amen.

Kuva
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag ... 9ZrTd-0Ifg
Sinettisormus

Re: "Vuori räjahti ..!"

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Josko tuo oli enne näky? Mene ja tiedä ...
Mutta, se voi tarkoittaa jonkun henkistä puolta:

Vuori

Vuorenhuiput ovat perinteisesti taivaan ja maan kohtaamispaikkoja, ne tarjoavat siten energeettisesti kulkuväylän yhdeltä tasolta toiselle. Lisäksi vuoret ovat tavoitteiden, maallisista haluista luopumisen sekä korkeamman potentiaalin ja henkisyyden etsinnän vertauskuvia. Vuori voi myös edustaa unissa suurta estettä tai haastetta, joka on voitettava ja vuorelle kiipeäminen kuvaakin päättäväisyyttä ja kunnianhimoa.

Tulivuori

Purkautuva tulivuori on voimakas ilmiö, joka voi unessa viitata syvän tason emotionaaliseen toimintaan ja tämän dynaamisen, luovan energian vapautumiseen. Näin tapahtuessa tulivuoresta maan pinnalle tai meren pohjalle purkautuva laava voi tavoittaa kenet tahansa purkauksen ympärillä olevan. Mikäli purkauksen taustalla ovat tukahdetut tai hallitsemattomat vihan ja raivon tunteet, kannattaa pitää huolta siitä, etteivät viattomat sivulliset vahingoitu prosessissa.

Nukkuva tai sammunut tulivuori kuvastaa menneiden ongelmien hiipumista, tulivuoren tulet on sammutettu eli ongelmat on ratkaistu ja laitettu lepoon.

Herra, Jeesus Kristus, jos tämä on jollekkin henkilökohtaisesti, eikä enne tulevasta, anna tuolle ihmiselle rauha, näytä että Sinä olet rakastaen hänen luonaan alati. Älä anna tämän ihmisen mielen järkkyä, sillä Sinun luonasi on Rauha ja Rakkaus.
Amen.
Sinettisormus

Re: "Vuori räjahti ..!"

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Ehkä sinä lukija, tiedostat ja tunnistat tästä tämän sisäisen myllerryksesi. Siksi Jeesus tahtoo sinun Rauhoittuvan Hänen läsnäoloonsa ja Sanaansa, ennen kuin asiat ajautuu liian pitkälle.
Sinettisormus

Re: "Vuori räjahti ..!"

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4650
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: "Vuori räjahti ..!"

Viesti Kirjoittaja -jarmo- »

Uskon että on enne, nimittäin kun morsian lähtee, niin se ei vielä riitä säikäyttämään maailman ihmisiä. Nimittäin. Mehän tiedämme että ihminen on peräti kettu selittämään ja valehtelemaan itselleen kaiken. Elikkä jos oletamme että vaikkapa 100milj. ihmistä katoaa, joka on tämän maailman väestömäärässä pieni osa mutta lukuna ihan valtava, noin puolet WW2:n uhrien luvusta. Mutta koska tähän liittyy pelko KAIKKIVALTIAAN OLEMASSAOLOSTA JA PUUTTUMISESTA ELÄMÄÄMME, niin siinä tapauksessa pelko omasta tuomiosta laittaa valehtelemaan ihan mitä tahansa.

Siksi tarvitaan ilmestyskirjan kuudennen sinetin ja ensimmäisen pasuunan tapahtumat yhtä aikaa:
Koetuksen hetki alkaa ja kuudes sinetti avataan

Ilm. 6:12-17 Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi, ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa, ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa. Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"

Kuudes sinetti on laajempi kuvaus koko ahdistuksen ajoista, kuten kaikki sinetit ovat. Kuudes sinetti alkaa ylösotolla muiden sinettien perään, jota seuraa sinetin mukaisesti monenlaisia onnettomuuksia, jotka tuossa luetellaan. Ne kaikki ovat kuvattuna pasuunoiden 1-7 muodossa, jotka eritellään heti perään. Tämä sinetti kestää aina hamaan loppuun saakka, aivan samoin kuin kaikki muutkin sinetit, ne avataan eikä niitä kukaan sulje, ennen kuin Jeesus palaa kaikessa kirkkaudessaan.

Ilm. 7:1-3 Sen jälkeen minä näin neljä enkeliä seisovan maan neljällä kulmalla ja pitävän kiinni maan neljää tuulta, ettei mikään tuuli pääsisi puhaltamaan maan päälle eikä meren päälle eikä yhteenkään puuhun. Ja minä näin erään muun enkelin kohoavan auringonnoususta, ja hänellä oli elävän Jumalan sinetti, ja hän huusi suurella äänellä niille neljälle enkelille, joille oli annettu valta vahingoittaa maata ja merta, ja sanoi: "Älkää vahingoittako maata älkääkä merta, älkää myös puita, ennen kuin me olemme painaneet sinetin Jumalamme palvelijain otsaan".

Ei alakaan sota, vaan jonkinlainen asemasota ja kyttäystila, jossa Venäjä on vallannut suuren osan alueita ja siirtelee joukkojaan kohti Harmageddonia.
Tänä aikana Suomessa alkaa herätys, alkaen Inarinjärveltä, päättyen Turun kautta neljään maan eri suuntaan, lopulta päätyen aina Jerusalemiin, jossa on alkanut toinen suuri herätys.
Tuolla kohtaavat ne kaksi nöyrää Jumalan miestä, jotka on tapettava Jerusalemin kadulle, mutta kolmantena päivänä heidät, nuo lampunjalat kutsutaan ylös Taivaaseen.

Seitsemäs sinetti ilm. 8:1-6 Ja kun Karitsa avasi seitsemännen sinetin, tuli taivaassa äänettömyys, jota kesti noin puoli hetkeä. Ja minä näin ne seitsemän enkeliä, jotka seisoivat Jumalan edessä, ja heille annettiin seitsemän pasunaa. Ja tuli eräs muu enkeli ja asettui alttarin ääreen pitäen kultaista suitsutusastiaa, ja hänelle annettiin paljon suitsukkeita pantavaksi kaikkien pyhien rukouksiin kultaiselle alttarille, joka oli valtaistuimen edessä. Ja suitsukkeiden savu nousi pyhien rukousten kanssa enkelin kädestä Jumalan eteen. Ja enkeli otti suitsutusastian ja täytti sen alttarin tulella ja heitti maan päälle; silloin syntyi ukkosenjylinää ja ääniä ja salamoita ja maanjäristystä. Ja ne seitsemän enkeliä, joilla oli ne seitsemän pasunaa, hankkiutuivat puhaltamaan pasunoihin.

Alkaa pasuunoiden aika, eli suuren ahdistuksen ajat

Ensimmäinen pasuuna Ilm. 8:7 Ja ensimmäinen enkeli puhalsi pasunaan; niin tuli rakeita ja tulta, verellä sekoitettuja, ja ne heitettiin maan päälle; ja kolmas osa maata paloi, ja kolmas osa puita paloi, ja kaikki vihanta ruoho paloi.
Liite siis omia kirjoituksiani: http://www.pelastussanoma.fi/Etusivu.html
Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4650
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: "Vuori räjahti ..!"

Viesti Kirjoittaja -jarmo- »

Katos muuten Sinetti tätä uutista:
https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/art ... gs.4pGS5_U
Pohjois-Korean ydinkokeissaan käyttämä vuori romahti – säteilyä saattaa purkautua naapurimaihin asti
Sinettisormus

Re: "Vuori räjahti ..!"

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

No jopas, jopas .... Herra, Sinä laitat välillä minut hiljaiseksi ...
Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4650
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: "Vuori räjahti ..!"

Viesti Kirjoittaja -jarmo- »

Jep! Siinäpä se vastaus tuli...
Avatar
AOAOAOAOAO
Site Admin
Viestit: 2201
Liittynyt: 29 Kesä 2016, 19:52
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: "Vuori räjahti ..!"

Viesti Kirjoittaja AOAOAOAOAO »

Minä koen tulivuoren, vuoren räjähdys, ja Taivaan aukeamisen olevan toisiinsa liitettyjä. Todella täällä maassa tapahtuu vielä isoja luonnonmullistuksia, jotka ovat kaiken loppumisen huipentuma, ja samalla uskoville merkki kaiken loppumisen läheisyydestä, ja täältä poispääsemisestä, jota "Taivaan" aukeaminen kuvaisi.

Tuosta tekstistä en tiedä. Voisiko kuvata ns. "uutistekstiä" tuosta luonnonmullistuksesta, tai kuvaisiko se julistettavaa Sanaa maan päällä, en tiedä.
Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Matt.28:19

https://www.youtube.com/watch?v=MKLwutE ... -S&index=1 Psalmi.135, kuoro
Tuula1

Re: "Vuori räjahti ..!"

Viesti Kirjoittaja Tuula1 »

-jarmo- kirjoitti:Katos muuten Sinetti tätä uutista:
https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/art ... gs.4pGS5_U
Pohjois-Korean ydinkokeissaan käyttämä vuori romahti – säteilyä saattaa purkautua naapurimaihin asti

tässähän tämä vastaus todellakin on Sinetin näylle.
Vastaa Viestiin