2020–PROFEETALLISESTI RATKAISEVA VUOSI?

korhosam

2020–PROFEETALLISESTI RATKAISEVA VUOSI?

Viesti Kirjoittaja korhosam »

2020–PROFEETALLISESTI RATKAISEVA VUOSI?
[https://www.jonathanbrentner.com/https/ ... votal-year][/url]
by Jonathan Brentner, January 22, 2020

Vaikka en väitä, että minulla on 20/20 -näkyä, mitä on edessä tulevina vuosina, uskon, että se voi hyvinkin olla myrskyisää aikaa, joka tuo monen Raamatun profetian toteutumisen paljon lähemmäksi, jos ei ihan toteutumiseen.

Seuraavassa en esitä ennusteita, vaan ennemmin viittaan tiettyihin vuoden 2020 tapahtumiin, joiden uskon tekevän vuodesta 2020 erittäin merkittävän Raamatun profetian kannalta. Nämä asiat muovaavat sitä, mitä seuraa tulevina vuosina ja todennäköisesti tarjoavat lisää todisteita siitä, että ahdistus lähestyy nopeasti pahaa aavistamatonta maailmaa.

PRESIDENTTI TRUMP’IN VIRKASYYTEOIKEUDENKÄYNTI

Tätä kirjoittaessani näyttää, että senaatti vapauttaa presidentti Trump'in edustajainhuoneen häntä vastaan tuoduista syytöksistä. Syytteen artiklat eivät viittaa mihinkään lakiin, jota presidentti olisi rikkonut ja jäävät kauas kynnyksestä, että voitaisiin edes harkita presidentin virasta erottamista. . Minun huoleni johtuu vasemmiston presidentti Trump'iin kohdistuvasta myrkyllisestä vihasta, joka sokaisee heidät siltä, kuinka järjettömiltä heidän väitteensä näyttävät meistä muista.

Nancy Pelosi'n ilmoittama tavoite on erottaa presidentti Trump virasta tänä vuonna siitä riippumatta, mitä se vaatii. Monet kongressin jäsenistä sanovat, että he eivät luovu syytteestä, vaikka senaatti toteaisi presidentin syyttömäksi häntä vastaan esittämiinsä syytöksiin.

Vasemmiston piittaamaton ja väkivaltainen retoriikka aiheuttaa suuren vaaran maallemme. Vaikka olen edelleen toiveikas, että useimmat senaattorit näkevät tämän poliittisen julkisivun läpi, tiedän, että monet luopuvat järkisyistä ja äänestävät presidentin erottamisen puolesta puhtaasti siksi, että vihaavat häntä. Tämä halveksittava perustuslain kunnioituksen puute ja vuoden 2016 vaalitulokset merkitsevät paljon ongelmia Yhdysvaltojen tulevaisuudelle.

DEMOKRAATTIEN KANSALLINEN KOKOUS (DEMOCRATIC NATIONAL CONVENTION)

Bernie Sanders'in kampanjan työntekijä Kyle Jurek paljasti vasemmiston aikomuksen, jos Bernie Sanders ei saisi nimitystä demokraattisessa konventissa. Hän sanoi, että Milwaukee'n kaupunki, jossa kokous pidetään, tulee palamaan. Hän vertasi sitä, mitä siellä tulee tapahtumaan, mellakoihin, jotka valtasivat Chicagon vuoden 1968 demokraattisen konventin aikana.

Hän antoi myös toisen karmivan ennustuksen. Hän lupasi, että jos presidentti Trump valitaan uudelleen vuonna 2020, niin monet kaupungit Yhdysvalloissa palavat. Vasemmisto ei tyydy siihen, että ihmisten äänestyksen annetaan ratkaista. He haluavat pakottaa agendansa meille.

Ja se käy aina vain pahemmaksi. Tallennetussa haastattelussa Kyle Jurek puhuu venäläistyyppisten Gulag -leirien perustamisesta uudelleekouluttamaan niitä, jotka eivät ole samaa mieltä Bernie Sanders'in kommunistisesta agendasta.

Toinen Sanders'in kampanjan kenttäpäällikkö, Martin Weissgerber, puhui filmillä suunnitelmista mestata rikkaat ja lähettää republikaaneja leireille ”uudelleenkoulutettaviksi.” Tämä ei ole oikeistolainen salaliitoteoria; nämä kommentit tulivat suoraan Jurek'ilta ja Wissgerber'iltä ja ne tallennettiin filmille. Sanders ei ole erottanut näitä henkilöstönsä jäseniä, eikä tuominnut heidän törkeitä ja väkivaltaisia uhkauksiaan.

Olen varma, että Kristuksen seuraajien kannalta näkymät olisivat melko synkät, jos Sanders pystyisi tuomaan kommunistisen agendansa Yhdysvaltoihin.

Minä uskon kuitenkin, että tempaus tapahtuu, ennenkuin sosialistit syöksevät kansakuntamme tähän painajaismaiseen skenarioon.

VUODEN 2020 VAALIT YHDYSVALLOISSA

Vuoden 2020 ehkä tärkein tapahtuma on marraskuun 3. päivän vaalit Yhdysvalloissa. Jos radikaali vasemmisto saa valvontaansa presidentinviran ja senaatin sekä säilyttää edustajainhuoneen, niin se tietää katastrofia, ei vain Amerikalle, vaan koko maailmalle.

Yhdysvaltain osakemarkkinat romahtaisivat johtaen maailmanlaajuiseen lamaan ja se on toivottavin taloudellinen skenaario, jos presidentti Trump häviää vaalit. Sellainen tulos rohkaisisi Amerikan vihollisia kaikkialla maailmassa ja johtaisi vielä suurempaan väkivaltaan, kuin mitä tällä hetkellä näemme.

Israel menettäisi suurimman puolustajansa, mikä varmasti avaisi oven sen vihollisten hyökkäykselle suuremmalla voimalla, varsinkin, jos Netanyahu ei ole enää vallassa.

PRESIDENTTI TRUMP'IN RAUHANSUUNNITELMAN JULKAISEMINEN

Presidentti Trump on viime päivinä vihjannut, että hän voi julkaista kauan odotetun rauhansuunnitelmansa ennen seuraavia Israelin vaaleja maaliskuun 2. päivänä. Suunnitelman ehdoista spekuloidaan paljon, mutta minulla on epäilykseni koskien monia tähän mennessä esitettyjä vaatimuksia. Benny Gantz, Netanyahu’n päävastustaja maaliskuun vaaleissa, kehotti hiljattain presidenttiä julkaisemaan suunnitelmansa pian.

Perustuen presidentti Trump'in toimiin Israelia kohtaan virkakautensa aikana, uskon, että suunnitelma aiheuttaa paljon enemmän surua palestiinalaisille kuin Israelille.

Ehdoista riippuen sillä voisi olla merkittäviä profeetallisia seurauksia. Minulla on enemmän sanottavaa tästä, kun presidentti on julkistanut ehdotuksensa.

ISRAELIN KOLMANNET VAALIT

Kuten edellä todettiin, Israel järjestää 2. päivä maaliskuuta kolmannet vaalit. Onnistuuko Netanyahu muodostamaan hallituksen tällä kertaa? Vai pystyykö hänen vastustajansa tekemään sen?

Netanyahun johdolla Israelista on tullut vauras ja vahva valtio. Amir Tsarfat'in arvion mukaan hänen vastustajansa eivät ole yhtä kykeneviä, eivätkä olisi yhtä lujia Israelin lukuisten vihollisten suhteen.

Globaalin maailmanjärjestyksen perustamista kannattavat haluavat erottaa Benjamin Netanyahu'n ja Donald Trump'in virasta. Jos he onnistuvat, se lisää ei-toivotun vaaran vuoden 2020 loppuun.

KASVAVA SEKASORTO IRANISSA

Sellaisella, joka seuraa vain valtamediaa, ei ole aavistustakaan, mitä Iranissa todella tapahtuu. Iranin sisäinen kuohunta jatkaa kasvuaan mielenosoittajien epätoivoisesti halutessa vapauden islamilaiselta hallitukselta, joka hiljattain tappoi ainakin 1200 mielenosoittajaa. Monet iranilaiset juhlivat uutista, kun presidentti Trump tappoi Qassem Soleimani'n.

Iraniin kohdistuvat Trump'in pakotteet ovat tuoneet hallituksen kaatumisen partaalle. He ovat epätoivoisia, mutta tietävät, etteivät voi hyökätä Israelia vastaan yksin, eivätkä yritä sitä niin kauan, kuin Yhdysvallat on mahtava sotilaallinen voima. Mutta jos tämä muuttuu, niin Hes. 38-39 lukujen Googin ja Maagogin profetia voi toteutua melko nopeasti.

Vielä jotakin, jota et kuule uutisista: viime vuosina joukko iranilaisia on asettanut luottamuksensa Jeesukseen. Jotkut arvioivat, että Iranissa on yli miljoona uskovaa.

TEMPAUS??

Saanen selvittää: En ennusta, että tempaus tapahtuu vuonna 2020, mutta sanon, että meidän on pysyttävä valmiina ja valppaina.

Kuten mainitsin aiemmassa artikkelissa, tempaus on yllätystekijä, joka käynnistää lisää profeetallisia tapahtumia. Esimerkiksi, jos tempaus tapahtuu ennen vuoden 2020 vaaleja Amerikassa, niin radikaali vasemmisto saa varmasti Yhdysvaltojen hallituksen valvonnan suuren kaaoksen ja tuhon keskellä.

Tempaus myös avaisi oven Googin ja Maagogin sodalle sen kautta, että se heikentäisi Yhdysvaltoja. Lisäksi miljoonan ihmisen äkillinen katoaminen Iranissa tekisi tuon kansakunnan entistä epätoivoisemmaksi saamaan jotain aikaan ja Yhdysvaltojen sotilaallisen uhan mentyä Venäjä olisi enemmän kuin halukas johtamaan hyökkäystä vauraaseen Israeliin.

Voisiko antikristus maailmanlaajuisen anarkian keskellä kaapata presidentti Trump'in rauhansuunnitelman ja tehdä sen pohjaksi liitollensa Israelin kanssal (Dan. 9:27)? Ehdottomasti! Hepreankieli kohdassa Dan. 9:27 antaa ymmärtää, että antikristus ottaa olemassaolevan rauhansuunnitelman ja tekee sen paremmaksi. Suotuisat ehdot saavat monet Israelissa vakuuttumaan, että hän on kauan odotettu Messias.

Vuodella 2020 on kaikki mahdollisuudet olla myrskyisä ja Yhdysvalloissa väkivallan mahdollisuus on suuresti kasvanut. Saatana on aika innokas pystyttämään maailmanjärjestyksensä ja asettamaan miehensä johtoon; näemme siitä merkkejä kaikkialla maailmassa. Tätä varten paholaisen täytyy heikentää Israel ja poistaa uuden maailmanjärjestyksensä suurin este, presidentti Donald Trump ja hänen inspiroimansa kansallinen palo, joten se pitää tervetulleina hänen rauhansuunnitelmansa ehtoja

Kaiken tämän valossa onko ihme, että niin monilla ihmisillä on raivokas viha presidentti Trump'ia kohtaan?

1990-luvulla Twila Paris äänitti laulun God is in Control. (Jumala hallitsee). Emme saa unohtaa Jumalan suvereniteettia kaikissa edellä mainituissa asioissa. Tiedämme, että Isän ajoitus on täydellinen Herran paluulle viemään meidät kotiin.

Tiedän, että on vaikeaa odottaa Herran ilmestymistä, mutta oi, Jeesus tekee odottamisestamme kannattavampaa, kuin osaamme kuvitellakaan. Kukaan ei ole sanonut, että olisi helppo odottaa tulemista temmatuksi ilmaan, mutta kunnia meille, kun se tapahtuu, saa meidät unohtamaan odottamisen.

Älä koskaan unohda: Jumala on korkein ja täydellisesti hallitseva. Maranata!!!


Note: Please consider signing up for my newsletter on the home page of my website at https://www.jonathanbrentner.com/. It will greatly help me in reaching more people. Thanks!!!
Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4650
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: 2020–PROFEETALLISESTI RATKAISEVA VUOSI?

Viesti Kirjoittaja -jarmo- »

Erinomainen yhteenveto! Kiitos Samuli.
Vastaa Viestiin