Nuorten väkivaltakirjoitukseni päivittäiseltä tänään

Keskustele Suomen tulevaisuudesta
Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4386
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Nuorten väkivaltakirjoitukseni päivittäiseltä tänään

Viesti Kirjoittaja -jarmo- » 20 Touko 2020, 11:21

Oli nyt pakko liittää tämä kirjoitus tänne, koska tämä aihe on meille kaikille tärkeä ymmärtää, miksi näin on.

Nuorten väkivalta lisääntyy ja raaistuu

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006513473.html
Puhutaan nyt imatralaisen koulun pihalla tapahtuneesta nuorten kohdistamasta väkivallanteosta toiseen nuoreen. Tätähän on tapahtunut aina kaikkialla, enmmäkseen huonomaineisilla alueilla ja niissä kouluissa, jotka sijaitsevat noissa lähiöissä.

Mutta miksi ei sivulliset aikuiset sitten puutu näihin väkivaltaisuuksiin, vaikka selävästi näkevät tällaista tapahtuvan? Siksi koska he muuttaisivat historian kulkua siten, että he itse olisivat sitten nopeasti lehtien palstoilla pahoinpideltyään lapsia.

Lehdistö on varsin julma, koska se haluaa edistää omaa agendaa ja sensaatiomyyntiä. Samoin yhteiskuntamme on ajanut jatkuvasti elämäämme ja maailmankatsomustamme liberaalimpaan suuntaan, joka estää niin opettajia, kuin sivullisia aikuisia, jopa vanhempia puuttumaan lasten asioihin ja edesottamuksiin.

Ei kukaan uskalla mennä väliin, syytteeseen joutumisen pelossa. Jokainen aikuinen näkee vaaran heti jos joutuu puuttumaan nuorison ja vieraiden lasten tekemisiin. Jos he puuttuvat asiaan ja estävät nämä pahoinpitelyt, niin kukaan ei näe tätä lopputulosta, koska he estivät sen mutta samalla he asettuivat muiden aikuisten arvosteltavaksi ja syyttämäksi liiallisesta voimankäytöstä tai jopa lapsen pahoinpitelystä. Ei kukaan halua joutua siihen vaaraan ja siksi lapset saavat tehdä mitä lystää.

Koko maailman pitäisi muuttua takaisin 70-luvulle, jota juuri ne liberaalit kutsuvat ”pimeäksi keskiajaksi” koska he juuri muuttivat maamme säkkipimeään nykyaikaan, jossa vanhemmat tappaa lapsiaan ja lapset tappavat vanhempiaan ja toisiaan. Laittomuus on saanut vallan ja rakkaus on kadonnut, siitä on tullut pornoa ja seksiä, eikä kukaan enää tunne mitä aito Rakkaus on. Koko sanakin on kärsinyt täyden inflaation, eikä kukaan enää tiedä mitä se tarkoittaa. Niinpä kaikki kääntävät katseensa muualle, välittämättä kenestäkään, ettei itse joudu vastuuseen.

Elämme niin arvomaailmaltaan sairaalloisia aikoja, että en tiedä mitä enää sanoisi, koska pahuus on se joka nyt vie kaikkialla oikeutta.

Minun on pakko pyytää rukouksin, että Jumala, anna sen miekan iskeytyä tämän maan ylle ja tuo sille epätoivo jotta tämä kansa kääntyisi puoleesi, kuten se teki Joulukuussa 1939 ja tekisi parannuksen, heittäisivät nuo jumalattomat liberaalit ulos eduskunnasta ja laskeutuisivat polvilleen rukoilemaan heille armoa. Tätä pyydän ja rukoilen kansamme vuoksi.

Uusiluomus
Valvoja
Viestit: 271
Liittynyt: 12 Syys 2019, 16:24

Re: Nuorten väkivaltakirjoitukseni päivittäiseltä tänään

Viesti Kirjoittaja Uusiluomus » 20 Touko 2020, 12:28

Maailman meno tässäkin maassa on mennyt niin järkkyttäväksi että ottaen huomioon sen että Sodoman maalla ei ollut Raamattua niin tuntuu että elämme nyt röyhkeämpää aikaa ja tästä kaikesta tulee kova lasku maksettavaksi se on varma asia, eiköhän se venäjän karhu lyö miekan kohta tänne , hirveitä asioita tulee varmasti näkymään mutta pieni hinta siitä että sielu pelastuu jos saa armon herätä vielä

Vastaa Viestiin