VENÄJÄN LEVOTTOMUUDET JA TUKHOLMAPROFETIA

Keskustele Suomen tulevaisuudesta
Uskon Jeesukseen
Viestit: 740
Liittynyt: 09 Kesä 2020, 12:31

VENÄJÄN LEVOTTOMUUDET JA TUKHOLMAPROFETIA

Viesti Kirjoittaja Uskon Jeesukseen »

On Jumalan tuomioiden aika ja ahdistuksen ajan alku. Jokaisen tulee tehdä parannus ja kääntyä omilta teiltään Jumalaa kohti löytääksensä sen kapean ja turvallisen tien Jumalan tuntemiseen ja varjelukseen tulevina vakavina aikoina.

Nyt on aika varautua ja varustautua sanassa ja Jumalan tuntemisessa, sillä pian astuu esiin hän josta sanotaan että laittomuus on tuon ihmisen voimavara ja käyttövoima, jolla hän pyrkii saamaan koko maanpiirin laittomuuden alaisuuteen. Mutta pian tulee myös Hän, josta sanotaan, että Hän on Jumalan vanhurskas ja oikeudenmukainen ikiaikojen elävä pyhä sanansaattaja lihaan tullut Herra Jeesus Kristus itse, elävä pyhä Jumala itsekin, kuninkaitten kuningas ja ikiaikojen Herra joka hallitsee. Amen

Kilvoitelkoon siis jokainen päästääkseen sille kapealle tielle joka vie ahtaasta portista sisälle iankaikkiseen elämään. Amen.
Avatar
Eero
Site Admin
Viestit: 3285
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: VENÄJÄN LEVOTTOMUUDET JA TUKHOLMAPROFETIA

Viesti Kirjoittaja Eero »

Aamen!
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4442
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: VENÄJÄN LEVOTTOMUUDET JA TUKHOLMAPROFETIA

Viesti Kirjoittaja -jarmo- »

Tässä on kyllä käänne tulevaan näkyvillä. Syy ja seuraus tulevasta.

https://tokentube.net/v/1878060179/Venä ... -Suomesta-
Venäjän julkaisema kohuvideo "Kaksoisstandardit" poliisiväkivallasta lännessä - Esimerkki myös Suomesta!
Iltasanomat uutisoi tänään, että Venäjä nosti Suomen esimerkiksi poliisi¬väkivallasta ja ulkoministeri Lavrov jakoi ”hiljaiseksi vetävän” video¬koosteen poliisiväkivallasta lännessä. Videota ei kuitenkaan ole juurikaan saatavilla, joten tässä Tokentubeen ladattu kopio. ”Venäjän ulkoministeriö kertoo ”hiljentäneensä” jo Josep Borrellin ja Ann Linden esittämällä heille vastatodisteet lännen poliisiväkivallasta. Koosteessa on pätkä myös Suomesta, joten myös Pekka Haavisto saattaa kuulla videosta tulevalla Pietarin-matkallaan”, uutisoi Iltasanomat. Venäjän ulkoministeriö on ryhtynyt jakamaan videokoostetta, jossa esitellään länsimaissa nähtyjä poliisin väkivaltaisuuksia mielenosoittajia vastaan. Mukana on myös katkelma ”rakastavaisen parin” repimisestä 30.1. Helsingissä Kansalaistorilla hajoitetussa sananvapaus-mielenosoituksessa. Alkuperäinen video on ladattu Venäjän ulkoministeriön toimesta 2.2.2021. ”Venäjän ulkoministeriössä Ruotsin ulkoministerin kanssa käydyn tapaamisen aikana Etyj:n nykyiselle puheenjohtajalle Ann Lindelle on lähetetty videomateriaalia, joka osoittaa lukuisia poliisiväkivaltaisuuksia rauhanomaisia mielenosoittajia vastaan Etyj:n jäsenmaissa. Sekä virkamiehet että johtavat tiedotusvälineet jättävät nämä tosiasiat jatkuvasti huomiotta. Samalla meitä syytetään omista ”synneistämme”. Niille, jotka ajattelevat niin, olemme valmistaneet selkeän osoituksen, joka osoittaa päinvastoin. Kuinka se on siellä ja miten se on täällä. Näe erilaisuus”, Venäjän ulkoministeri kirjoitti videon saatteena. Alkuperäisen videon yleinen jakaminen ja upottaminen artikkeleihin on tehty varsin vaikeaksi ellei mahdottomaksi, eikä Iltasanomat tee puolestaan uutisointinsa kohteen katsomista yhtään sen helpommaksi. Tämän takia latasimme videon Tokentubeen UMV-uutisten kanavalle kaikkien nähtäväksi.
Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4442
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: VENÄJÄN LEVOTTOMUUDET JA TUKHOLMAPROFETIA

Viesti Kirjoittaja -jarmo- »

Omien ja muiden profetioiden valossa näkisin, että Venäjä tulee suomalaisten pyytämänä "avuksi" jotta ei tapahtuisi suurempaa katastrofia. viittaan tällä omaan uneeni 2014 kesällä. Tuossa unessa olimme jonkun helsinkiläisporukan kanssa tulossa Kilpisjärveltä koukaten jostain Ounastunturin kautta Ivalon ohi sinne Rajajooseppiin, jossa oli iso portti, josta emme päässet läpi runsaan lumen vuoksi. Porukat päätti lähteä Ivaloon odottelemaan ja minä jäin vahtimaan porttia. Lunta oli ainakin rintaan saakka ja peitti tosiaan koko portin itään. Aamulla lumi alkoi sulaa, jolloin aloin lapioida lunta portin edestä heittämällä se taakse asveltille, jossa se suli nopeasti. Siihen tuli sitten joku paikallinen vanha mies, joka ryhtyi auttamaan minua lumen paiskomisessa, kunnes lumikasa oli enää miehen kokoinen sellainen jäinen mötikkä, jonka kaappasin syliin ja kaadoin sen maahan, jolloin se hajosi täysin palasiksi. Samassa paikalle tuli ystäväni Ivalosta ja heillä oli suuria Venäjän lippuja ja he huusivat venäläisiä iskulauseita. Siihen uni päättyi.

Toinen uni oli aiemmin keväällä näkemäni uni Stockmannin mahdollisesta konkurssista, joksi sen koin. Mutta uni puhukoot omaa kieltään:
Kävelin Espalta käsin Manskulle ja siitä oikealle Stokkalle käsin. Stokkalle tultuani huomasin jokaiseen ikkunaruutuun kiinnitetyn A4 kokoisen lapun, jossa luki otsikko, liike suljettu ja alla oli pitkä teksti. Kun tulin Stokkan pääsisäänkäyntiin, niin siellä oli ovet kiinni ja sama lappu jokaisessa ovessa.
Tämä uni on selvästi jo osittain toteutunut ja koko ajan toteutumassa, vaikkei 2014 sitä kukaan olisi uskonut.

Kolmas unipari on Michael Schumacherista, joka makasi koomassa ja kun menin lähelle ja kutsuin tätä nimeltä, niin hän heräsi. Tämä tapahtuikin jo heti kesällä 2014. Mutta toinen uni heti parin viikon päästä perään oli siinä samassa huoneessa, jossa näin hänet aiemmin, niin nyt hän istui puoliksi ja oli melko pirteä. Lähestyin häntä, niin hän sanoi että on kokenut jotain koomassa ollessaan jota hän on miettinyt hyvin paljon. Siihen uni päättyi mutta tämä loppuosa on toteutumatta.

Olettaisin että nämä ovat ajan merkkejä kaikki kolme ja selvästi näistä voisi tulla meille merkki siitä, että nyt alkaa kaikki profetiat toteutua, kuin dominopalikat kaatuisivat toisen kosketuksesta ja tämä saisi aikaan valtavan herätyksen neitsyiden tyhjien öljylamppujen muodossa, joka olisi selvä Joonaan merkki, jonka Jeesus meille lupasi. Joonahan oli profeetta joka sai Niiniven kääntymään ja katumaan syntejään ja tekemään parannusta. Tätä olisi myös meidän aikana, neitsyiden tyhjien lamppujen öljyn kysely.

Ihmisille tulee kauhea hätä, kun he tajuavat, että profetia toisensa jälkeen alkaa toteutua ja he olivat penseitä, eivätkä uskoneet tosissaan morsianta, joka on jo nyt pyhävaatteet päällä odottamassa ylkää, joka kohta hakisi heidät. Nämä tajuavat jäävänsä pois ja hädissään kyselevät, että olisiko teillä minulle öljyä lamppuun, pelastustietä. Me vastaamme, että menkää myyjäin luo ostamaan, käykää siis se sama tie, jonka me olemme käyneet. Katumus, nöyrä anteeksipyyntö ristin juurella, luovuttava synnistä ja tehtävä parannuksen tekoa kaikkialla missä voi. Se ei ole sekunnin, ei minuutin, eikä hetken tulos. Pelastua silti voi, kuten ristillä ryöväri sai, kun asenne on vilpitön ja Pyhä Henki sen näkee mutta kuten Raamattu sanoo Matteus 25. luvun neityiden sanoman kautta, niin siinä hetkessä Jeesus ei ota mukaan näitä. Heille on toinen reitti pelastukseen.
Avatar
Eero
Site Admin
Viestit: 3285
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: VENÄJÄN LEVOTTOMUUDET JA TUKHOLMAPROFETIA

Viesti Kirjoittaja Eero »

Tänään oli uutinen että Stockmann aloittaa yt-neuvottelut, tarkoituksena on lomauttaa 870 henkilöä kolmeksi kuukaudeksi. Kuulostaa ensinnäkin todella isolta henkilömäärältä ja toiseksi aika pitkltä ajalta. Eikö niiden pitänyt myydä Helsingin keskustan talo vai eikö sekään riitä?

Sitttn tuli myös mieleen tuo sinun Michael Schumacher -uni kun luin, että Fernando Alonso oli joutunut Sveitsissä pyöräilyonnettomuuteem. Enempää ei kerrottu kuin, että ”murtumia oli tullut” ja ”joutuu aloittamaan F1-kauden ehkä myöhässä”.
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
Uskon Jeesukseen
Viestit: 740
Liittynyt: 09 Kesä 2020, 12:31

Re: VENÄJÄN LEVOTTOMUUDET JA TUKHOLMAPROFETIA

Viesti Kirjoittaja Uskon Jeesukseen »

https://www.verkkouutiset.fi/venalaisas ... /#e279d8ed

Venäläisasiantuntija: Venäjä valmis täyteen hyökkäykseen
05.04.2021 | 19:21
Toukokuun alussa Venäjä on valmis aloittamaan täyden hyökkäyksen Ukrainaa vastaan.
....
https://www.verkkouutiset.fi/garri-kasp ... /#e279d8ed
Garri Kasparov: Kreml puhuu Ukrainasta kuin Suomesta 1939
05.04.2021 | 23:08
Ihmisoikeusaktivistin mukaan Neuvostoliiton sotaoppikirjoja toteutetaan taas.

Shakkilegenda ja ihmisoikeustoimija Garri Kasparov twiittaa uutisista, joiden mukaan Venäjä keskittää joukkoja Itä-Ukrainan rajalle.
Uskon Jeesukseen
Viestit: 740
Liittynyt: 09 Kesä 2020, 12:31

Re: VENÄJÄN LEVOTTOMUUDET JA TUKHOLMAPROFETIA

Viesti Kirjoittaja Uskon Jeesukseen »

Onko ollut palstalla aiemmin?
.................................
https://www.youtube.com/watch?v=IXS_S-8JAjE
Näky Suomen kohtalosta. 1986-87.

Herra Sebaot antoi palvelijalleen näyn Suomen kohtalosta vuonna 1986-87.
Ilmestys/näky annettiin Kuopion vanhan Vapaakirkon aulassa, jossa oli aulassa koko maailman lähetyskartta.

Olin yksin valoisassa aulassa, ja kun katsoin tuota karttaa, sen rajat - silloisen Neuvostoliiton rajat - eteläisissä osissa alkoivat hyvin hitaasti heijaavalla liikkeellä nousemaan ja laskemaan...hyvin hitaasti: Thadzikistan, Ossetia, Thetshenia, Ukraina...sitten...
Yht'äkkiä näky siirtyi Suomen kohdalle. Suomen itärajalla ei tapahtunut minkäänlaista heijaavaa, hidasta liikettä. Suomen itäraja vain työntyi Suomen sisään, Venäjän taholta.
Näky päättyi.

Olin nuori Yeshuan oma ja järkytyin tästä näystä suunnattomasti sydämessäni.

Menin kotiini, kävin polvilleni rukoukseen, sanoin Herralle:
"Mitä tämä tarkoittaa? Milloin tämä tapahtuu?
Ja Herra sanoi:" Ei nyt, vaan pian." "Ei nyt, vaan pian." "Lyhyen ajan kuluttua." Herra sanoi.

(Videossa tulee kerran virhe, jossa mainitaan näyn vuoden olleen 1996. Vuosi, jolloin näky annettiin, oli 1986-87)
Uskon Jeesukseen
Viestit: 740
Liittynyt: 09 Kesä 2020, 12:31

Re: VENÄJÄN LEVOTTOMUUDET JA TUKHOLMAPROFETIA

Viesti Kirjoittaja Uskon Jeesukseen »

https://www.pelastussanoma.fi/Profetiat ... fetia.html
VAIN OSA
Pastori Philip Barnetin Profetia Ukrainan kohtalosta 17.1.2007

17. tammikuuta 2007 Pyhä Henki kehotti minua rukoilemaan tällaista rukousta: ”Herra, näytä minulle tulevaa, näytä minulle mitä tulee tapahtumaan”. Ja minä näin unen: minä menin linja-autolla jossakin Cherkasskin läänin alueella. Bussi poikkesi pieneen kaupunkiin ja pysähtyi idän suuntaisesti. Ja minä näin vuoren, joka oli ohjuksen muotoinen, vuoren huipulla oli lunta ja tämä kaikki sijaitsi kaupungin laidalla metsässä, jossa kasvoi vihreitä puita. Tämä vuori oli tulivuoren näköinen, ja kun minä näin sen, ajattelin: ”Ukrainassa ei ole tällaisia vuoria!” Yhtäkkiä, unessa, minä muistin, että olen ollut täällä aikaisemminkin, monta vuotta sitten. Tällä samalla tiellä, ja näin aikaisemmin myös saman vuoren monta vuotta sitten. Silloin tämä vuori sijaitsi paljon kauempana kaupungista ja nyt se oli paljon lähempänä ja paljon suurempi. Kaupunki oli turistikaupunki ja minä olin shokissa siitä, että ihmiset eivät kiinnittäneet huomiota siihen, että vuori purkautuu kohta. Ja minä tiesin, että jos se purkautuu, niin kaikki, jotka ovat kaupungissa, kuolevat, ja koko kaupunki tuhoutuu. 100 km. säteellä kaikki tuhoutuu.

...jatkuu
Uusiluomus
Valvoja
Viestit: 304
Liittynyt: 12 Syys 2019, 16:24

Re: VENÄJÄN LEVOTTOMUUDET JA TUKHOLMAPROFETIA

Viesti Kirjoittaja Uusiluomus »

https://yle.fi/uutiset/3-11892378

Turun tuomiokirkon kellot löivät , soittivatko tuomion alkaneeksi onko tässä pasuunan ääntä kellä on korvat kuulla
Avatar
Eero
Site Admin
Viestit: 3285
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: VENÄJÄN LEVOTTOMUUDET JA TUKHOLMAPROFETIA

Viesti Kirjoittaja Eero »

Tähän voi liittyä Ukrainan tilanne, vaikka ei ole ihan selvyyttä onko Venäjä tosissaan vai ei. Twitterissä oltiin vielä viime viikolla sitä mieltä, että sotaa ei ole tulossa, nyt on uumoiltu että jotakin voisi tapahtua tällä viikolla. Mahdollisesti se voisi olla Venäjän ilmoitus liittää Itä-Ukraina itseensä, Putinin on kuulemma huomenna määrä puhutella kansaa.

"Yhdysvallat: Venäjällä on nyt enemmän joukkoja Ukrainan rajalla kuin Krimin miehityksen aikoihin vuonna 2014"
https://yle.fi/uutiset/3-11892236
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
Uskon Jeesukseen
Viestit: 740
Liittynyt: 09 Kesä 2020, 12:31

Re: VENÄJÄN LEVOTTOMUUDET JA TUKHOLMAPROFETIA

Viesti Kirjoittaja Uskon Jeesukseen »

viewtopic.php?p=37582#p37582

Linkki oikeastaan tänne kuuluvasta Arkkipiispa Johanssonin profetiasta, joka kertoo mahdollisesta Suomen miehityksestä ja jonka, profetian siis laitoin aluksi tuohon ketjuun.
Avatar
Eero
Site Admin
Viestit: 3285
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: VENÄJÄN LEVOTTOMUUDET JA TUKHOLMAPROFETIA

Viesti Kirjoittaja Eero »

Näyttäisi siltä että Ukrainan tilanne rauhoittuu:

”Venäjä ilmoitti lopettavansa sotaharjoitukset Krimillä jo huomenna – vetää joukkojaan pois myös Ukrainan rajan tuntumasta”

https://yle.fi/uutiset/3-11896529
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
Uskon Jeesukseen
Viestit: 740
Liittynyt: 09 Kesä 2020, 12:31

Re: VENÄJÄN LEVOTTOMUUDET JA TUKHOLMAPROFETIA

Viesti Kirjoittaja Uskon Jeesukseen »

Pihon sivulta:

23.4.2021

Annen 29.3.2020 näkemä uni tulevasta sodasta

Unessa soitin puhelun eräälle henkilölle ja aloin profetoida puhelimessa, että syksyllä kesän jälkeen (en tiedä minkä vuoden syksyllä), kun koronakriisi on laantunut, mutta maailma ei ole vielä ihan toipunut koronan jäljiltä, tulee äkkiä sotatila, jonka kesto on lyhyt, ja sen seurauksista Suomikin joutuu kärsimään.

En tiedä, mistä sodasta on kyse, mutta se koskettaa Eurooppaa ja heikentää entisestään taloudellista tilannetta.

Jouko Pihon kommentti:

Kyseessä voi olla jokin paikallinen sota Euroopassa tai muualla, mutta sen vaikutukset ulottuvat Eurooppaan asti.

Tai sitten kyseessä on Kolmas maailmansota.

Joka tapauksessa sodan ajankohta olisi syksyllä ja se olisi kestoltaan lyhyt. Monien profeettojen mukaan Kolmas maailmansota kestää kolme kuukautta.

Vuodesta on parempi olla sanomatta mitään varmuudella, mutta ensimmäinen mahdollisuus on tämän kuluvan vuoden syksyllä.
Uskon Jeesukseen
Viestit: 740
Liittynyt: 09 Kesä 2020, 12:31

Re: VENÄJÄN LEVOTTOMUUDET JA TUKHOLMAPROFETIA

Viesti Kirjoittaja Uskon Jeesukseen »

Tukholmaprofetia toteutunee?

Pääkohdittain ja tiivistetysti:

...
https://www.uusisuomi.fi/uutiset/suomi- ... a042a0a873

Suomi valmistelee liittymistä Natoon, sanoo Jukka Tarkka Ylellä – ”Radikaali muutos” eduskunnan paperissa

2 tuntia sitten

”Suomen tähänastisen politiikan johdonmukainen jatke olisi ilman muuta liittyminen Natoon” ja taustalla on Itämeren muuttunut tilanne, tulkitsee Jukka Tarkka. Kansanäänestyksen järjestäminen Nato-jäsenyydestä olisi ”vakava ja vaarallinen virhe”, sillä äänestäjien tietotaso turvallisuus- ja sotilaspolitiikasta on ”heikko taikka olematon”, Jukka Tarkka sanoo Politiikkaradiossa.

Suomen tähänastisen politiikan johdonmukainen jatke olisi ilman muuta liittyminen Natoon. Ja sitä selvästi ollaan valmistelemassakin, vaikka sitä ei suoraan sanota. Se on edennyt rinnakkain Ruotsin kanssa. Sen selvänä taustana on se, että Itämeren tilanne on muuttunut aivan dramaattisen ratkaisevasti silloin, kun Nato otti vastuun Baltian maiden puolustuksesta. Sen jälkeenhän syntyi sellainen tilanne, että Natolle oli äärimmäisen tärkeää se, että Suomen ja Ruotsin rannikkoalueet pysyvät Suomen ja Ruotsin hallinnassa. Että kriisitilanteissakaan kukaan ulkopuolinen – eli siis Venäjä – ei pääse niihin pureutumaan.

Tarkan mielestä viime syksynä valmistuneessa ulko- ja turvallisuuspoliittisessa selonteossa ”avataan aivan ilmeisesti polku kohti” jäsenyyden hakemisen prosessia ja linjataan, ettei mikään saa estää jäsenyyden hakemista silloin, kun siihen käytännössä lähdetään. Tämä on Tarkan mielestä ”radikaali muutos”. Usein Nato-keskustelussa varoitellaan Venäjän reaktioista, jos Suomi hakisi jäsenyyttä. Jukka Tarkan mukaan Venäjä on jo nyt asennoitunut siten, että Nato olisi joka tapauksessa tukemassa Suomen ja Ruotsin puolustusta konfliktitilanteessa. Suomen ja Ruotsin toiminta on Tarkan mielestä jo nyt samanlaista kuin Nato-jäsenien, mutta ilman muodollista jäsenyyttä.
Avatar
Maaret
Viestit: 524
Liittynyt: 04 Huhti 2019, 15:51
Paikkakunta: Uusimaa

Re: VENÄJÄN LEVOTTOMUUDET JA TUKHOLMAPROFETIA

Viesti Kirjoittaja Maaret »

Jotkut haluaa sodan Suomeen....
Oikeus on vielä noudattava vanhurskautta, ja kaikki oikeamieliset seuraavat sitä
Uskon Jeesukseen
Viestit: 740
Liittynyt: 09 Kesä 2020, 12:31

Re: VENÄJÄN LEVOTTOMUUDET JA TUKHOLMAPROFETIA

Viesti Kirjoittaja Uskon Jeesukseen »

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/kokoom ... 379d4c2553

(Näkyy vain tilaajille kokonaan/tiivistellysti)

Kokoomusjohtaja: Venäjä voi käyttää uudelleen ”Krimin reseptiä” – Nostaa esiin ”Suomen suurimman turvallisuusuhan”

Venäjää tunteva kokoomusjohtaja Kai Mykkänen kehottaa pitämään Suomessakin silmät auki Venäjän suhteen. Hän arvioi, missä Venäjä seuraavaksi voisi käyttää ”Krimin reseptiä” ja varoittaa seurauksista Suomenkin kannalta. ”Suomen Nato-jäsenyydellä olisi enemmän Itämeren alueen vakauttavaa merkitystä kuin päinvastoin”, Mykkänen sanoo. Hän arvioi myös, kuinka kauan Putinin järjestelmä enää pysyy pystyssä.

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/sauli- ... 85f2e72070

”Nyt kannattaa tarkkaan seurata sitäkin keskustelua, joka on virinnyt Yhdysvaltain uuden hallinnon myötä Naton ja EU:n keskinäisestä toiminnasta. Siinähän me olemme EU:n jäsenenä täysillä mukana”, Sauli Niinistö sanoo.

Niinistöltä kysyttiin, onko Suomelle tärkeintä keskittyä nyt Euroopan unionin turvallisuuspoliittiseen yhteistyöhön vai tulisiko Suomen ottaa rohkeammin askeleita Nato-jäsenyyttä kohti. Venäjän ja Ukrainan kiristyneet välit ovat nostaneet Nato-keskustelua Suomessa. Niinistö viittasi vastauksessaan Suomen turvallisuuspolitiikan rakentumiseen neljän pilarin varaan. Niinistö on hahmottanut Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa jo pitkään näiden pilareiden kautta. Ne ovat oma uskottava puolustuskyky, läntiset kumppanuudet, Venäjä-suhteet sekä YK ja muut kansainväliset yhteisöt.

”Yhteen pilariin kuuluu yhteistyö sekä Naton että EU:n kanssa, kuin myös kahdenvälinen yhteistyö eri maiden kanssa. En näkisi niin, että Euroopan unionin yhteistyö suinkaan on se ainoa suunta, mutta eteenpäin siinäkin on pikkuhiljaa menty”, Niinistö vastasi. ”Nyt kannattaa tarkkaan seurata sitäkin keskustelua, joka on virinnyt Yhdysvaltain uuden hallinnon myötä Naton ja EU:n keskinäisestä toiminnasta. Siinähän me olemme EU:n jäsenenä täysillä mukana”, hän jatkoi.

”Mitä tulee Natoon, meillä on varsin selkeä tuo lähtökohta, joka on vallinnut jo monien hallituksiemme ajan, että Suomi ei missään tapauksessa itse sulje pois sitä mahdollisuutta, että me haemme Nato-jäsenyyttä. Mutta minusta tällä hetkellä kannattaa kuitenkin pitää mielessä se, että kaikkein tärkeintä, mitä turvallisuuden puolesta voidaan tehdä on pyrkiä siihen, ettei suurimittaisia konflikteja synny. Geopolitiikan alue on aivan ratkaisevaa: miten pystytään rakentamaan sellaisia järjestelmiä asevalvonnan puolella muuallakin, jossa suurvallat kykenevät selvästi rajaamaan toimintaansa niin, että konfliktit tulisivat estettyä. Se on kaikkein tärkein turvallisuuden tae”, Niinistö sanoi.

Niinistö totesi myös keskustelutilaisuuden aluksi, ettei näe ”erityistä Suomi-keskeistä konfliktin aihetta tai ongelmaa” tällä hetkellä olevan. Suomen omaa puolustuskykyä Niinistö piti ”hämmentävänkin suurena” eurooppalaisessa vertailussa ja viittasi tässä yhteydessä erityisesti reservin kokoon.
Avatar
Eero
Site Admin
Viestit: 3285
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: VENÄJÄN LEVOTTOMUUDET JA TUKHOLMAPROFETIA

Viesti Kirjoittaja Eero »

Mä luulen, että Venäjän vähän aikaa sitten mainitsema ”punainen linja” on Suomenkin kohdalla Nato-jäsenyys. Sitä korttia pidetään auki niin kauan kunnes Ruotsi tekee päätöksensä, niin nappia painetaan heti perässä niin kuin Speden peleissä aikoinaan. Mutta Ruotsi voi myös tehdä päätöksensä ilman että kertovat aikeistaan meille, kuten he tekivät muistaakseni EU-jäsenyyden kohdalla.

Tää nyt on vaan mun arvelua, mutta voisikohan Tukholman profetia tulla ajankohtaiseksi siinä vaiheessa kun Venäjä saa vihiä joko Suomen tai Ruotsin aikomuksista.
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
Seuraaja
Viestit: 137
Liittynyt: 03 Joulu 2019, 07:12

Re: VENÄJÄN LEVOTTOMUUDET JA TUKHOLMAPROFETIA

Viesti Kirjoittaja Seuraaja »

Jo muutaman vuoden ollut tunne, että aikaa on vähän. Rukoilen päivittäin Suomen turvallisuuden, rajaseutujen ja ihmisten puolesta. Näiden lumien aikana vahvistui tunne, että on varauduttava vakavaan pula-aikaan ruuan ja energian suhteen. Riittääkö tämä kasvukausi täyttämään varastot? Mutta viljapelto on näytetty minulle puimavalmiina. Kauan ei enää mene, kun pilven lonkien alta kerätään niin maallisiin aittoihin kuin taivaallisiin.
Älä anna sinuas voitettaa pahalta, vaan voita sinä paha hyvällä. (Room. 12:21) Biblia 1776
Avatar
Eero
Site Admin
Viestit: 3285
Liittynyt: 15 Syys 2016, 22:51
Viesti:

Re: VENÄJÄN LEVOTTOMUUDET JA TUKHOLMAPROFETIA

Viesti Kirjoittaja Eero »

Aamen! Joo, tätä ajan loppumista tai yliaikaakin on puhuttu ulkolaisilla palstoilla ainakin vuodesta 2015-16 lähtien eli kyllä mä uskon että Pyhä Henki on se joka Herran omille ilmoittaa missä ajassa menemme.

Sitten on ollut ainakin vuosina 2018-19 suurta kehotusta laittaa ”talonsa kuntoon” eli valmistautua Hengellisesti (ja ehkä fyysisestikin).

Nyt on tämän vuoden teemana ollut selvästi nukahtaninen ja olisiko tuossa vuoden korkeimmassa kohdassa Joulun tienoilla ollut Morsiamen herätys tai neitsyeiden, miten sen nyt katsoo.

Nyt sitten vaan ”lasketellaan” kesää ja Helluntaita kohden :)

Tule Herra Jeesus!
Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme.
Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.

https://herrannimessa.blogspot.com
Vastaa Viestiin