Islam

Keskustele ei kristillisistä uskonnoista
Jyrki
Viestit: 597
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 14:54

Islam

Viesti Kirjoittaja Jyrki »

Tervetuloa keskustelemaan. Olen tottunut käyttämään englanninkielisiä hakusanoja, koska niillä saa runsaat osumat. Laittaisin alkuun joitakin linkkejä niille, jotka ymmärtävät englantia ainakin jonkun verran.

https://www.politicalislam.com/

https://shariaunveiled.wordpress.com/

https://oneway2day.wordpress.com/category/islamism/

Jyrki
Jarmo (ei. kirj.)

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja Jarmo (ei. kirj.) »

Kiitos Jyrki... Tästä tämä lähtee. Toivottavasti tällä on nyt tarkoitus.

Kokeilen tahallaan nyt tätä kirjautumatonta eli anonyyminä kirjoitusmahdollisuutta.

Silloin joskus 2008 mä pistin tänne pystyyn sellasen kaupallisen version, joka toimi jonkun tarjoajan palvelimella, joka puolestaan tyrkytti mainoksia ja kyttää käyttäjiä. Tämä on nyt mun tyttäreni tekemä avoimesta lähdekoodista suoraan omalle palvelimelle. Ei ole mainoksia, eikä kukaan kyttää mitään. Toki tämä on avoin kaikille, joten sen puolesta kuka vaan näkee nämä.
Markku_my
Viestit: 541
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 22:46

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja Markku_my »

Hyvin tuntuu toimivan tämä uusi palsta, odotellaan hyviä "avauksia". Kiitos Jyrkille linkeistä!

-Markku
Vieras

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja Vieras »

Shalom!
Jarmo, Jyrki ja Markku, innostuneena täällä tutkitaan uuden foorumin tomivuutta ja hyvinhän tämä tuntuu toimivan!
Kaikkea hyvää päiväänne ja siunausta!

t. Sinettisormus
Vieras

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja Vieras »

.... niin, se vielä piti Jarmolle sanoa, että TOTISESTI, tällä on tarkoituksensa,
Herra selkeästi on ohjannut tämän tapahtuvaksi. Muistatko, kun parisen viikkoa sitten sain tuon näyn kaikki näkevästä silmästä ja se oli elävä silmä niin kuin Jumalammekin on, sain sen ilta rukoukseni aikana, kun rukoilin suomi24 puolesta, joka on niin saastaiseksi käynyt, Herra ilmoitti että Hän kyllä tietää ja näkee ja yöllä unessa sitten näin tuon todella paksun, ja taivaan sinisen toukan, joka mielestäni kuvastaa jonkin uuden syntymää.
Eilen illalla rukouksessa ollessani muistin nämä ja olin varma, että olikin kyse tästä uudesta foorumista.
Kiitos ja Kunnia Jeesukselle Kristukselle, Hän Totisesti on kaikkinäkevä ja tietävä ja mikään ei ole sattumaa,
vaan Hän on kaikki jo ennalta suunnitellut!
Halleluja!
Aamen.
Vieras

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja Vieras »

... ja taas unohtui tuo nimimerkkini, tuosta äskeisestä vuodatuksestani Jarmolle,
ettei mikään ole sattumaa ja tälläkin foorumin syntymällä on tarkoituksensa!

t.Sinettisormus
Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4655
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja -jarmo- »

Kyllä muistan ja sitten siellä S24:llä on se yks omituinen uskova joka korostaa pitkillä +merkkivedoilla läpi koko kommentin ja muita erikosimerkkejä sekä isoja kirjaimia, korostaakseen sanomaansa. Sellainen on henkilöä kuvaavaa käyttäytymistä, eli ei luota sanomaansa, vaan korostaa sitä ulkoisin keinoin. No tämä tyyppi on profetoinut siellä S24:llä että ´"pian tämä palsta jakautuu kahtia"... noh, katsotaan!
Salome1972

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja Salome1972 »

Kiinnostaisi tietää, miten teidän mielestänne pitäisi suhtautua maahanmuuttajiin ja heidän mukanaan tulleeseen islamiin. Seurakunnissa otetaan innolla heidät vastaan ajatuksella: lähetyskenttä on tullut tänne. Itselläni on vähän hirtehinen ajatus tästä: ellei vuori tule Muhammedin luo, Muhammed tulee vuoren luo. Itse uskon, että muukalaista tulee kohdella hyvin, kuin omaa kansalaista. Se olisi raamatullista. Jokainen heistä on täsmälleen yhtä arvokas ihmisenä, kuin me kaikki. Jumala haluaa pelastaa kaikki, eikä tahdo, että kukaan joutuu kadotukseen. Mutta olisiko ollut parempi, että olisimme innolla tehneet lähetystyötä, kun maahanmuuttajat vielä olivat omissa maissaan? Heltisikö meiltä varoja siihen työhön silloin?
Eipä tainnut. Nyt meitä ravistellaan tällä asialla. Muslimeja "tulee uskoon" seurakunnissamme. Varmaan tulee ihan aidostikin, kiitos heistä Herralle, mutta jotkut ovat luikertelemassa joukkoon ihan muista syistä. Tarvittaisiin henkien erottamisen armolahjaa. Muutenkin tulisi jokaisen meistä pyrkiä mahdollisimman lähelle Herraa, Hänen turviinsa, koska islamin henkivalta pyrkii tuhoamaan Jeesuksen seurakunnan. Tunnen koraania sen verran, että tiedän, ettei islam ole rauhan uskonto vaan me kaikki "vääräuskoiset" elämme "sodan talossa", muslimit itse "rauhan talossa". Sitten vielä yksi juttu. Oma seurakuntani on ollut vuosikaudet Israelin ystävä; asia on näkyvästi esillä seurakunnassa. Nyt kun maahanmuuttajille on järjestetty lukuisia tilaisuuksia "Israelin lippu on hävinnyt flyygelin päältä". Tulee mieleen se raamatun kohta missä Paavali joutui nuhtelemaan Pietaria ulkokultaisuudesta.(Gal.2)Tunnen itseni vähän yksinäiseksi näiden ajatusteni kanssa. Mitä mieltä te olette?
Sinetti

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja Sinetti »

Katsoppa tämä ohjelma, siitä saa uutta ajateltavaa. Raamatun profetiat ja antikristus. Ohjelma on pitkä, mutta suosittelen katsomaan.
http://www.tv7.fi/vod/player/47522/
Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4655
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja -jarmo- »

Salome1972 kirjoitti:Kiinnostaisi tietää, miten teidän mielestänne pitäisi suhtautua maahanmuuttajiin ja heidän mukanaan tulleeseen islamiin.
Muutama raamatunpaikkakin asiasta on, mutta ennenkaikkea meidän täytyy palauttaa mieleen mitä Jumala tarkoitti, kun Hän sekoitti kansat-, kielet- ja määräsi heille alueittain maat. Katsokaas kun Jumala ei tee mitään sellaista, jonka Hän katsoo myöehmmin olleen huono idea. Tämä Jumalan määräysten kertakaikkinen ikuisuus ja muuttumattomuus kertovat meille ettei Jumala ole tarkoittanut että kansat vaeltelee pitkin maata. Jumalahan suojelee omiaan Baabelin tornin jäljiltä, ettei lankeemus koskisi koko maailmaa, vaan vain osaa siitä. Siksi JUmala kansat hajotti.

Raamattua kun seuraa, niin aina on suuret ongelmat ja vastoinkäymiset menossa, jos kansaa sirretään paikasta toiseen. Se on aina synnin seuraamusta.

Islamia voidaan pitää minun mielestäni saatananpalvontana jo paristakin eri syystä. Ensinnäkin sen henki on antikristillinen, joten jokaisessa muslimissa asuu antikristuksen henki. He kieltävät Jaakobin Jumalan pojan Jeesuksen Taivaan ja maan kuninkuuden. Heille Jumala on Allah ja sen profeetta numero yski on Muhammed ja Jeesus kuuluu alempiarvoisiin profeettoihin.
Suuren AlAqsan päämoskeijan sisäänkäynnissä lukee "Jumalalla ei ole poikaa". Tämä kirjoitus kertoo suoraan mistä on kysymys... antikristuksesta.

Suosittelen tuota Sinettisormuksen videota. Se on äärettömän hyvä.

Tekstitettynä täällä: http://www.pelastussanoma.fi/FTP/raamat ... stus-w.mp4
Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4655
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja -jarmo- »

Niin ja toinen syy Islamin saatnanpalvontana on se ettei heidän Jumala voi tarkoittaa missään olosuhteissa samaa Jumalaa joka on meidän Jumalamme. Tämä selviää siitä että Jumala ei kummankaan mielestä valehtele. No nythän toisen Jumala kieltää poikansa ja toisen Jumala ei kiellä. Kumi siis on valheen jumala?
Salome1972

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja Salome1972 »

Kiitos vastauksista ja linkistä! Katsoin sen kokonaan juuri äsken ja sanoin aamenta itsekseni. Olen ihan samaa mieltä, ollut jo jonkin aikaa. Olen kuullut opetusta "assurilaisesta" antikristuksesta aikaisemminkin, vaikka vasta viime aikoina (vaikka olen ollut uskossa jo 43 v). Pedon merkkiin liittyvää asiaa en ihan yhdellä katsomisella allekirjoittanut; uskonnollinen merkitys on vain osa sitä. Taloudellinen ja poliittinen liittyvät siihen myös? Anyway, odotan kiihkeästi ylösottoa, joten omasta puolestani se ei niin kiinnostakaan. -Herralle kiitos Walidista! Ellei tällaisia varoittajia olisi, uskoisimme valheen. Islam on perkeleestä; kristittyjen Jumala ei todellakaan ole sama kuin heidän jumalansa.
Mutta: ongelmani on se, kuinka tämä todellisuus tavoittaa sisaret ja veljet seurakunnissa? Jos asiasta puhuu, ei ymmärrystä löydy. Jeesus varoitti joukkoon tulevista julmista susista, jotka eivät laumaa säästä. Tunnen hengessäni, että tämä on nykypäivää ja mitä vielä tuleekaan? Olen vähän ollut tekemisissä maahanmuuttajien (nimenomaan muslimien) kanssa ja kriittisyydestäni huolimatta ollut ystävällinen; pyrkinyt olemaan yhteydessä vain naisten kanssa, enkä ole ollut liian tuttavallinen. Käytännön kristillisyyttä. (Seurakunnassani on tarjottu ruokaa heille ja pakolaiskeskuksessa tehty auttamistyötä). Piispa Askola tarjoaisi muslimeille kirkkosaleja, mutta johonkin kai raja täytyy vetää?! Miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Kaipaan sitä, ettei tehdä kompromisseja omassa uskossamme, vaan uskomme kaiken, mitä raamattu sanoo, ja näytämme sen myös. Silläkin uhalla että pää lähtee. Herra meitä siinä auttakoon ja vahvistakoon; omat voimat ja rohkeus ei riitä!
Avatar
-jarmo-
Site Admin
Viestit: 4655
Liittynyt: 09 Helmi 2016, 12:19
Paikkakunta: Taivastenvaltakunta
Viesti:

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja -jarmo- »

Amen Salome1972, puhuit erinomaisesti, objektiivisesti ja korkealla kristillisellä moraalilla. Siuanusta.
Peacemaker

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja Peacemaker »

Olen sitä mieltä että kristinuskoa ei saa hävetä eikä ristejä poistaa eikä muutakaan Suomen perinteisiin tapoihin liittyvää lopettaa muslmien vuoksi. Eivät nekään ole Islamia häpeemässä tai muhamedia piilottamassa kun kristityt heidän muassaan vierailevat.

Maassa maan tavalla ja jos ei se heille sovi niin paltkoon takaisin mistä ovat tulleetkin...varsinkin jos alkavat vaatimaan Islamin valtaa ja sharialakia suomeen niin tällaiset ihmiset pitäisi poistaa suomesta välittömästi..
Sinettisormus

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja Sinettisormus »

Peacemaker kirjoitti:Olen sitä mieltä että kristinuskoa ei saa hävetä eikä ristejä poistaa eikä muutakaan Suomen perinteisiin tapoihin liittyvää lopettaa muslmien vuoksi. Eivät nekään ole Islamia häpeemässä tai muhamedia piilottamassa kun kristityt heidän muassaan vierailevat.

Maassa maan tavalla ja jos ei se heille sovi niin paltkoon takaisin mistä ovat tulleetkin...varsinkin jos alkavat vaatimaan Islamin valtaa ja sharialakia suomeen niin tällaiset ihmiset pitäisi poistaa suomesta välittömästi..
AA-MEN!!!
näkymätön ninni

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja näkymätön ninni »

Peacemaker kirjoitti:Olen sitä mieltä että kristinuskoa ei saa hävetä eikä ristejä poistaa eikä muutakaan Suomen perinteisiin tapoihin liittyvää lopettaa muslmien vuoksi. Eivät nekään ole Islamia häpeemässä tai muhamedia piilottamassa kun kristityt heidän muassaan vierailevat.

Maassa maan tavalla ja jos ei se heille sovi niin paltkoon takaisin mistä ovat tulleetkin...varsinkin jos alkavat vaatimaan Islamin valtaa ja sharialakia suomeen niin tällaiset ihmiset pitäisi poistaa suomesta välittömästi..
Hyvin kirjoitit! :!:
olli

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja olli »

Salome1972 kirjoitti: Islam on perkeleestä; kristittyjen Jumala ei todellakaan ole sama kuin heidän jumalansa.
Tämä on tärkeä asia muistaa, kun todellakin kirkkojen vastuulliset heittäytyvät rähmälleen muslimien eteen valmiina tekemään kompromissin ihan minkä tahansa asian kanssa.

Mutta miksi allah ei voi olla Jumala ? Se kaipaisi hieman perusteluja, ja itse haluan esittää tässä yhden monista.
1.Johanneksen kirje:
4:8 Joka ei rakasta, se ei tunne Jumalaa, sillä Jumala on rakkaus.
4:10 Siinä on rakkaus - ei siinä, että me rakastimme Jumalaa, vaan siinä, että hän rakasti meitä ja lähetti Poikansa meidän syntiemme sovitukseksi.
4:16 Ja me olemme oppineet tuntemaan ja me uskomme sen rakkauden, mikä Jumalalla on meihin. Jumala on rakkaus, ja joka pysyy rakkaudessa, se pysyy Jumalassa, ja Jumala pysyy hänessä.
Yksikään, ei yksikään jae koraanissa edes viittaa siihen että allah rakastaisi ihmisiä, tai olisi valmis uhrautumaan ihmisen puolesta. Missään tapauksessa allah ei ole rakkaus - vaan rakkauden irvikuva. Allah vaatii seuraajiaan surmaamaan, pakottamaan, alistamaan jne. Islamin puolesta saa valehdella ja tappaa. Nämä eivät ole Hengen hedelmä, eivätkä siis Jumalallista alkuperää.

Jeesus sanoo kenen lapsia allahin palvojat ovat:
Johanneksen evankeliumi:
8:44 Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.
Manna

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja Manna »

Peacemaker kirjoitti:Olen sitä mieltä että kristinuskoa ei saa hävetä eikä ristejä poistaa eikä muutakaan Suomen perinteisiin tapoihin liittyvää lopettaa muslmien vuoksi. Eivät nekään ole Islamia häpeemässä tai muhamedia piilottamassa kun kristityt heidän muassaan vierailevat.
Tämä niin totta. Pitää olla ylpeä siitä, että ollaan kristittyjä. Rohkeasti sitä pitäisi tuoda esille julkisuudessakin, eikä ainakaan tosiaan poistaa ristejä, tai luopua perinteistämme jotka pohjautuvat kristinuskoon. Se vain, kun kristitytkin niin maallisia jo nykyään, että eipä sitä Raamattuakaan enää uskota tai juurikaan kunnioiteta, eikä eletä muutenkaan Jumalan tahdon mukaan. Luopumus ja suvaitsevaisuus vaan lisääntyy, ja siitä ei hyvää seuraa. Tässä sitä on meille tehtävää itsekullekin toimia sanansaattajina ja esimerkkinä muillekin, olla Kristuksen valona maailmalle.

Tänään löysin hyvän blogin islamista. Tuota lukiessa selkisi moni asia joka pohdituttanut mieltä. Suosittelen vilkaisemaan:

Mitä islam todella on?

Islam (arab.) tarkoit­taa ”alistumista” ja muslimi ”alistuvaa”, mutta vä­hin­tään yhtä paljon isla­missa on kysymys alistami­sesta ja alis­ta­jista. Muslimit itse sanovat alistuvansa Alla­hille, mistä he katsovat saa­neensa palkkioksi etu­oi­keuden alistaa vuorostaan muita, mutta ke­nelle musli­mit todella alis­tu­vat ja miksi?

https://aikapommi.wordpress.com/#islam0
Peacemaker

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja Peacemaker »

Tässä vähän luettavaa aiheesta Kristinusko versus islam

AJATUKSIA ISLAMISTA
http://lindell.netmission.fi/islamajatus.html
Avatar
Rutger
Site Admin
Viestit: 1626
Liittynyt: 14 Loka 2023, 14:13

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja Rutger »

Oletteko laittaneet merkille, että useilla islamilaisilla mailla on lipussaan valkoinen, punainen, musta ja vihreä väri?
Ilmestyskirjassa kerrotaan "neljästä ratsumiehestä", valkoinen, punainen, musta ja vihreä (hallava).
Antikristuksen yksi nimitys Raamatussa on Assyrialainen.
Joh 3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
Vastaa Viestiin